Canimmm bugun ates 36.5 cikti ama saatinde olcemedim bakalm yrn sbh ne cikack bnce regl gelck hayirlisi :)Meraktayım cnm Dün reğli günündü olmadın ve ataşin yüksrlmişti bugün varmı gelen giden inçinşaallah yoktur ve 9 ayda uğramasın mümkünse
Canim buldum seni bugunku yazilara baktim gununu gecmissin insallah hamissindir insallahCanimmm bugun ates 36.5 cikti ama saatinde olcemedim bakalm yrn sbh ne cikack bnce regl gelck hayirlisi :)
bi test yapsan ateşi bekjlemedden :)Canimmm bugun ates 36.5 cikti ama saatinde olcemedim bakalm yrn sbh ne cikack bnce regl gelck hayirlisi :)
Yarin sabah bencede bi test yap insallah hamis cikacaksinCanimmm bugun ates 36.5 cikti ama saatinde olcemedim bakalm yrn sbh ne cikack bnce regl gelck hayirlisi :)
ne güzel hızlı ilerlemişsin bu ay :) 19 unu bekliyoruz artık :)Kizlar bugün 13.günumdu Dr uma gittim .oooo benim yumlar catlamis bile sıvısi var dedi aksami değerlendirin dedi. Bizde dun değil ondan önceki günü degerlendirmistik.inşallah yakalariz.klomen kaç yum yapti bu sefer neler oldu bilemeden catlamis. Öyle çok agrim sizim da olmadi anlamadim hic. Bir garip durum ama hayirlisi. Yum olmamis olabilir mi dedim yok olmuş catlamis sıvısı var dedi Dr. Rahim kalinlasmis dedi.ovulasyon akintin var dedi.@arsinli canim 19una test yapabiliriz sanirim:)) inşallah ilimizde bu ay tuttururuz :)
Tesekkur ederim canim hayirlisiyla sizde kavusursunuz insaAllahElifim bebisin dogmus ben anca yazdim canm hayirli olsun uzun omru olsun insallah saglikla buyusun kuzucuk
rahimde yara çıktı ve iltihap canım beta yaptım ameliyat olcaktım 1.4 çıkınca olmadım tatlım adete 8 gün var bakalım amaBizde seni ozledik canim ihmal etme bizi calismalar nasil gidiyo dr gittinmi?atesim bu sabh 36.5 cikti ama saatinde olcmdim bakalm yrn ne olack
hadi bakalım gelsin inş bebişinİnsallah canim insallah bende bugun doktora gittim yarinki tahlil sonucuna gore igne tedavidine baslayacagim hayirlisi ..canim benim insallah tahin isin olur insallah canim benim allahim islerini rast getirsin biran evvelde hamile haberini alalim insallahta yarada iltihapta kurur gider yerine minigin gelr :)
ben aslında onu yaptığımda hamile kalmıştım kürtaj oldum ama acaba bende devamlı bi iltihap mı varHoşgeldin cnm nerelerdesin iltihap var demişsin.maydonoz süt buharına otur durumun kesinleşince ve hamiş çıkmazsan cnm.bütün içini temizler iltihabı söker atar inşaallah.
canım o kürü yaptığın ay nasıldı benden bayagı koyu sarı yeşil gibi akıntı gelmişti.. tevekkeli değil hsg den 10 gün sonra hamile kaldım demek ki varmış bende de bi iltihap tıkanıklık falan :/ben aslında onu yaptığımda hamile kalmıştım kürtaj oldum ama acaba bende devamlı bi iltihap mı varev taşıdım falan canım diş ameliyatını erteledim şimdilik sen napıyon canım .. mogami geliyo mu hiç
Vallahi canim bayagi bir hizli olmuş hic bir şey anlamadim. Ovulasyonda koyuyu göremedim yapmadigim gün mu koyuydu ben sıvı alma isini mi beceremedim anlamadim gitti.ben daha catlamadi diye beklerken ooo bizimki catlamis agrisiz sızısız.sürekli yeni gelişmeler yasiyorum Allah sonumu hayir etsin.evet artik 19una kadar olmazsam test yaparim .simdi bekleme ve durmadan belirti arama zamanki:),sen nasil oldun canim miden düzeldi mi.kusma da var mi sadece bulanti mine güzel hızlı ilerlemişsin bu ay :) 19 unu bekliyoruz artık :)
Masallah canim yakalamissin gorunuyo rabbimiz yeterki ol desin insallah gelmistir miniginKızlar işaretli olanlarda ilişki oldu...doktorun verdiği ilişki takviminde 4.6.8 mayıs yazıyor ovulasyon testi de böyle siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 1517790
Ya inşallah canım ya eşimin spermlerine kalmış tabi önce Allah aMasallah canim yakalamissin gorunuyo rabbimiz yeterki ol desin insallah gelmistir minigin
Canim bugünü de değerlendirin değerlendirmisken dun koyuy yakalamissin koyuyu yakaladıktan sonra catliyor çünkü bugünde hala yum sıvılari mevcuttur.Kızlar işaretli olanlarda ilişki oldu...doktorun verdiği ilişki takviminde 4.6.8 mayıs yazıyor ovulasyon testi de böyle siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 1517790
Bu arada 4.ündeki çalışma bugünü de idare eder ama ben garanti olsun diye bugünü de değerlendirin dedim canim:)Kızlar işaretli olanlarda ilişki oldu...doktorun verdiği ilişki takviminde 4.6.8 mayıs yazıyor ovulasyon testi de böyle siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 1517790
Himm canım hiç hatırlamıyorum ki ama bi kez tek yaptım bende . Sen ne zaman kürü yaptıncanım o kürü yaptığın ay nasıldı benden bayagı koyu sarı yeşil gibi akıntı gelmişti.. tevekkeli değil hsg den 10 gün sonra hamile kaldım demek ki varmış bende de bi iltihap tıkanıklık falan :/
mogami gelmiyo yaza anca gelir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?