2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnşallah ne olup bittigini anlamadan hamile kalirsin :) fena canin iste vakit gecmek bilmedi biraz once geldim kiyafetlerle battaniyenjn altina girdim cikarmamak icin dieniyorum bugun hic cikarmadim

Bence güvenilirdir ucuz testler en saglami oluyo hayırdır canim sen adet oldum demiştin ama
Oldum tatlım ama elimde 5 tane bu testten vardı netten yorumlara bakayım dedim ama memnun olan sayısı çok az yalan yere silik çizgi çıkarıyor falan demişler atacaktım ama bi de sizin yorumları öğreneyim dedim

İnşallah ne olup bittigini anlamadan hamile kalirsin :) fena canin iste vakit gecmek bilmedi biraz once geldim kiyafetlerle battaniyenjn altina girdim cikarmamak icin dieniyorum bugun hic cikarmadim
Bulantin geçer inşallah canim bu da bir dönem iste hamislikte.bende biraz önce ovulasyon testi yaptim daha koyu düne gore.yok bendeki her şey olaganin dişinda seyrediyor bu ay:)

Beti bulantı için genelde az ve sık yeyin derler yemegi Allah kolaylik versin
Sagol canim.. aciyo acimaz mi ama dayandim.valla derin derin nefes alip verdim azcik da bagirmis olabilirim ama hayırlara vesile oldu :)
Ne problemin var canim o soylediklerin çok zor seyler degil heralde

insallah cabuk gecer tatlim kuru ve tuzlu yemeye calis sik sik ye atistir yagli ve baharatli yeme ben su bile icemiyom yaa

Canim gayet fit duruyosun nasil becerdin sadece 2 kilo almayi kac kiloyla basladin
Valla canm benim en buyuk korkumdu ablam otuz kilo aldi onun gibi lcam diye korktum ama herseyi de yedim kismadim hic bulantim da olmadi oyle.. Bundan sonrasi icin temkinli gidiyim diyorum ama bakiyorum normal onceden nasilsa hala oyle yiyorum sadece evde hamur isi yapmayi kestim bol meyve yiyorm gun icinde sofrada gozum donmuyo bolece 64 ile hamile kaldim 66yim su an sole 10 kiloyla kapatsam supper olcak :)
Ben tartilmiyorum artik küstüm ay öyle bir şey var evet kurban bayramina geliyo doğum
Ay bi dahaki gidise sorcam nasil olcak diye .. Kusme kuzum bebislere feda olsun veririz biz nolcak:) bugun bebisimin besigi geldi cok guzel bi duygu yaaa:)
Canimmm bugun ates 36.5 cikti ama saatinde olcemedim bakalm yrn sbh ne cikack bnce regl gelck hayirlisi :)
Bence gelmiciiiikk:)
Tesekkur ederim canim hayirlisiyla sizde kavusursunuz insaAllah
Amin canm amin

canımm nasıllsınn benımm bu ayda OLMADII MALESEFF HASTALIGINN 2 GUNU AMAM UMUDUM KESILMEDI DIGER AYA DEVAMM

canımm nasıllsınn benımm bu ayda OLMADII MALESEFF HASTALIGINN 2 GUNU AMAM UMUDUM KESILMEDI DIGER AYA DEVAMM
İnşallah inşallah rabbimiz nasip etsin tum isteyenlere hayirli sağlıkli insallah saglicagiyla gelsinler

Ay aldın mı beşiği enemmm nasıl bir şey aldın? benim tahmini 21 eylüle geliyor da bakalım ne olacak ya doktor birşey demedi gerci de daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…