Saggol canim allh razi olsun duaalarin icin bn bu ay gun asri ve iliskinsonu kalkmayim yatayim diyorum sabahbdus alayimdiyorum hep birde esime bol bol findik fistik yedireyim gecen ay gun asiri durumlarimiz cok yiktu birde ben 20 dk sonra kalkiyordum bunda yatayim enniyiisi sseninde tavsiyelrin varmi bn dr gittim hormanlar iyi yumyumlar temiz dedi bir sikintimiz da yok cik sukur 5ay denemsine de girecz bubay bakalim hayirlsiİnşallah inşallah rabbimiz nasip etsin tum isteyenlere hayirli sağlıkli insallah saglicagiyla gelsinler
Amin canim amin su icemeyince vicdan azabi cekiyorum yaaa dr sivi cok al dedi bakalim zor geciyo disimi fircaliyorum agiz tadim degissin diye yok oda gecmiyo :'( bakalim 1 ay daha disimizi sikicaz artik yeterki minnoslar saglikli olsunCanim ne yaglisi dedigin gibi su bile icemiyorumgunler gozumde buyuyo allah guc kuvvet versin bu durumda olanlara
Bunu aldim canm sepet besik bu ev2+1 kendi odamizda duracak yer skntisi olduu icin kucuk aldimkirki cikinca kendi evimiz bitmis olursa gecicez o zaman da odasi olacak daha buyuk bi besik alcaz insallahAy aldın mı beşiği enemmm nasıl bir şey aldın?benim tahmini 21 eylüle geliyor da bakalım ne olacak ya doktor birşey demedi gerci de daha
Bi kocam var söylemesi ayıp başka zaman olsa geri gitmez bu günler gelince beni deli ediyor çocuk gibi hareketler 1 saattir oturmuş bilgisayarın başına kalkmıyo kızdım ben de yattım ne hali varsa görsün ne yapacak çocuğu kendi daha çocukBu arada 4.ündeki çalışma bugünü de idare eder ama ben garanti olsun diye bugünü de değerlendirin dedim canim:)
Oo super sikintida yokmus insallah buayda gelir minigin ayaklarini duvara dik belinede yastik koy yirmi dakika da oyle bekle istersende dusu sabah al hayirlisi allahtan insallah hamis haberini aliriz canimSaggol canim allh razi olsun duaalarin icin bn bu ay gun asri ve iliskinsonu kalkmayim yatayim diyorum sabahbdus alayimdiyorum hep birde esime bol bol findik fistik yedireyim gecen ay gun asiri durumlarimiz cok yiktu birde ben 20 dk sonra kalkiyordum bunda yatayim enniyiisi sseninde tavsiyelrin varmi bn dr gittim hormanlar iyi yumyumlar temiz dedi bir sikintimiz da yok cik sukur 5ay denemsine de girecz bubay bakalim hayirlsi
Canimmmm yaaaa bazen cocuklasiyorlar işte. Benim ovulasyomda bugün koyulasmis dune gore .çatlamış yum köy ulaşan ovulasyon çok enteresan şeyler oluyor bu ay bende hayirlisi.inşallah bizde kacirmamisizdir günleri. Ayrıca git yanina eşinin hatirlat kendini bu zamanlarda alıngan da oluyoruz iyice bilirim.Bi kocam var söylemesi ayıp başka zaman olsa geri gitmez bu günler gelince beni deli ediyor çocuk gibi hareketler 1 saattir oturmuş bilgisayarın başına kalkmıyo kızdım ben de yattım ne hali varsa görsün ne yapacak çocuğu kendi daha çocuk
İnşallah tutturmuşumdur canım ya....darıldım ona ben çok ta derdime o yalvarsın bana her gelen giden ona soruyor çocuğun yok mu diye....hem onun spermlerin de sorun var hemde umursamaz....Canimmmm yaaaa bazen cocuklasiyorlar işte. Benim ovulasyomda bugün koyulasmis dune gore .çatlamış yum köy ulaşan ovulasyon çok enteresan şeyler oluyor bu ay bende hayirlisi.inşallah bizde kacirmamisizdir günleri. Ayrıca git yanina eşinin hatirlat kendini bu zamanlarda alıngan da oluyoruz iyice bilirim.
Merak etme canim bu ay Allah ol demisse dunden kalanlar yeter bugüne.sende canını sıkma diyorum ya bu dönemler daha bir hassas oluyoruz.insallah ikimizde tutturmusuzdur canim yaaa.baksana benim yumlar bu ay bagimsiz calismis benden. Merakla bekliyorum.19u test günümüz seninle.tabi ben ozamana kadar adet olmazsam:)İnşallah tutturmuşumdur canım ya....darıldım ona ben çok ta derdime o yalvarsın bana her gelen giden ona soruyor çocuğun yok mu diye....hem onun spermlerin de sorun var hemde umursamaz....
Yok yok adet olmak yok 19 mayısta bayram yapıcaz inşallahMerak etme canim bu ay Allah ol demisse dunden kalanlar yeter bugüne.sende canını sıkma diyorum ya bu dönemler daha bir hassas oluyoruz.insallah ikimizde tutturmusuzdur canim yaaa.baksana benim yumlar bu ay bagimsiz calismis benden. Merakla bekliyorum.19u test günümüz seninle.tabi ben ozamana kadar adet olmazsam:)
13 günümüz var :)zaman geçmez simdi.Yok yok adet olmak yok 19 mayısta bayram yapıcaz inşallah
Niye kabul etmiyo ki iki tane gul gibi evladi var kotu ciksa be olur sanki bizim garibanlarin bu yaslarda düşük cikiyo..Kizlar suan da cokk uzgunum esimden sperm testi istediler ve o kabul etmez bende yumurta tembelligi varmis ama esimin sonucuna gore tedavi baslarmis esim kesin kabul etmez hakkimda hayirlisi neyse o olsun((
umutsuz olma belki olumlu karşılar anlat bu bebeği istediğini bunun son fırsat olduğunu .herkesin bu testi yaptırdığını normal bir olay olduğunu ikna edersin belkiKizlar suan da cokk uzgunum esimden sperm testi istediler ve o kabul etmez bende yumurta tembelligi varmis ama esimin sonucuna gore tedavi baslarmis esim kesin kabul etmez hakkimda hayirlisi neyse o olsun((
dualarımız seninle inşallah operasyondan sonra hemencecik hamiş kalacaksın canım.günaydın kızlar
haftaya laparoskopi oluyorum dualarınızı alırım valla:)
inşallah olumlu sonuc alırım, kapalı olan tüp açılır
Dualarımız seninle canım insallah bebeğine kavusman da ilk adım olur bebeğin hemen teşrif eder. :)günaydın kızlar
haftaya laparoskopi oluyorum dualarınızı alırım valla:)
inşallah olumlu sonuc alırım, kapalı olan tüp açılır
Oyy o kadar kotu durum deseneIyi bak elifin de olmuş aynisi bizde de olursa telaslanmayiz artık :) canim yok normal bise degil yemek yemek4. demek peynir ekmek onu da cikamiyorum cok ozeniyodum az bulantısı olanlara
Sen neler yapiyosin daha sık girsene canim nasil geçiyo gunlerin evde misin
kaygılııım nasılsınız siz cinsiyetiniz ne
Valla canm benim en buyuk korkumdu ablam otuz kilo aldi onun gibi lcam diye korktum ama herseyi de yedim kismadim hic bulantim da olmadi oyle.. Bundan sonrasi icin temkinli gidiyim diyorum ama bakiyorum normal onceden nasilsa hala oyle yiyorum sadece evde hamur isi yapmayi kestim bol meyve yiyorm gun icinde sofrada gozum donmuyo bolece 64 ile hamile kaldim 66yim su an sole 10 kiloyla kapatsam supper olcak :)
Ay bi dahaki gidise sorcam nasil olcak diye .. Kusme kuzum bebislere feda olsun veririz biz nolcak:) bugun bebisimin besigi geldi cok guzel bi duygu yaaa:)
Bence gelmiciiiikk:)
Amin canm amin
canım benim berbat ötesisenin de mi çok kötü? cidden bütün hayatını etkiliyo insanın neyse ki bugün biraz daha iyim işe gelebildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?