2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnşallah inşallah rabbimiz nasip etsin tum isteyenlere hayirli sağlıkli insallah saglicagiyla gelsinler
Saggol canim allh razi olsun duaalarin icin bn bu ay gun asri ve iliskinsonu kalkmayim yatayim diyorum sabahbdus alayimdiyorum hep birde esime bol bol findik fistik yedireyim gecen ay gun asiri durumlarimiz cok yiktu birde ben 20 dk sonra kalkiyordum bunda yatayim enniyiisi sseninde tavsiyelrin varmi bn dr gittim hormanlar iyi yumyumlar temiz dedi bir sikintimiz da yok cik sukur 5ay denemsine de girecz bubay bakalim hayirlsi

Canim ne yaglisi dedigin gibi su bile icemiyorum gunler gozumde buyuyo allah guc kuvvet versin bu durumda olanlara
Amin canim amin su icemeyince vicdan azabi cekiyorum yaaa dr sivi cok al dedi bakalim zor geciyo disimi fircaliyorum agiz tadim degissin diye yok oda gecmiyo :'( bakalim 1 ay daha disimizi sikicaz artik yeterki minnoslar saglikli olsun

Ay aldın mı beşiği enemmm nasıl bir şey aldın? benim tahmini 21 eylüle geliyor da bakalım ne olacak ya doktor birşey demedi gerci de daha
Bunu aldim canm sepet besik bu ev2+1 kendi odamizda duracak yer skntisi olduu icin kucuk aldimkirki cikinca kendi evimiz bitmis olursa gecicez o zaman da odasi olacak daha buyuk bi besik alcaz insallah

Eklentiler

• 156535700_tn50_0.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 84
Bu arada 4.ündeki çalışma bugünü de idare eder ama ben garanti olsun diye bugünü de değerlendirin dedim canim:)
Bi kocam var söylemesi ayıp başka zaman olsa geri gitmez bu günler gelince beni deli ediyor çocuk gibi hareketler 1 saattir oturmuş bilgisayarın başına kalkmıyo kızdım ben de yattım ne hali varsa görsün ne yapacak çocuğu kendi daha çocuk

Oo super sikintida yokmus insallah buayda gelir minigin ayaklarini duvara dik belinede yastik koy yirmi dakika da oyle bekle istersende dusu sabah al hayirlisi allahtan insallah hamis haberini aliriz canim

Canimmmm yaaaa bazen cocuklasiyorlar işte. Benim ovulasyomda bugün koyulasmis dune gore .çatlamış yum köy ulaşan ovulasyon çok enteresan şeyler oluyor bu ay bende hayirlisi.inşallah bizde kacirmamisizdir günleri. Ayrıca git yanina eşinin hatirlat kendini bu zamanlarda alıngan da oluyoruz iyice bilirim.

İnşallah tutturmuşumdur canım ya....darıldım ona ben çok ta derdime o yalvarsın bana her gelen giden ona soruyor çocuğun yok mu diye....hem onun spermlerin de sorun var hemde umursamaz....

İnşallah tutturmuşumdur canım ya....darıldım ona ben çok ta derdime o yalvarsın bana her gelen giden ona soruyor çocuğun yok mu diye....hem onun spermlerin de sorun var hemde umursamaz....
Merak etme canim bu ay Allah ol demisse dunden kalanlar yeter bugüne.sende canını sıkma diyorum ya bu dönemler daha bir hassas oluyoruz.insallah ikimizde tutturmusuzdur canim yaaa.baksana benim yumlar bu ay bagimsiz calismis benden. Merakla bekliyorum.19u test günümüz seninle.tabi ben ozamana kadar adet olmazsam:)

Yok yok adet olmak yok 19 mayısta bayram yapıcaz inşallah

Kizlar suan da cokk uzgunum esimden sperm testi istediler ve o kabul etmez bende yumurta tembelligi varmis ama esimin sonucuna gore tedavi baslarmis esim kesin kabul etmez hakkimda hayirlisi neyse o olsun ((

Kizlar suan da cokk uzgunum esimden sperm testi istediler ve o kabul etmez bende yumurta tembelligi varmis ama esimin sonucuna gore tedavi baslarmis esim kesin kabul etmez hakkimda hayirlisi neyse o olsun ((
Niye kabul etmiyo ki iki tane gul gibi evladi var kotu ciksa be olur sanki bizim garibanlarin bu yaslarda düşük cikiyo..
Sen ikna edersinbbence biraz rahatlat kesin iyidir de dr önlem amacli istiyo falan de..

umutsuz olma belki olumlu karşılar anlat bu bebeği istediğini bunun son fırsat olduğunu .herkesin bu testi yaptırdığını normal bir olay olduğunu ikna edersin belki

Oyy o kadar kotu durum desene dr zencefil kapsulu fln verir belki ben sk giremiyorum kaygili havalar guzelken gezmelerde :):):) evdeyim oglusumu besliyorum 4.5 Aylik olduk dislerim agriyo bu ara kalsiyum ona gidiyo sanirim bol sut iciyorum :):)

kaygılııım nasılsınız siz cinsiyetiniz ne

Canim iyiyiz bugunlere sukur edepsiz oglum var herkese aciyor pipiyi kizdim hemen kapamis toparladi bacaklarini:):):) sen nasilsin nasil gidiyor senden cok mujde bekledim calismalar nasil gidiyo

Ilk hamile kaldigimda dr 73 olcuyodu ben simdi 4.5 ayda 73.2 yim tok karnina bende 2 kilo aldim biraz verdim ilk kaldigimda :) bundan sonra almamamiz lazimmmm afroditimm bakalim 4.5 ayim kaldi tam insallahbyazin bol su icer terler almayiz vee benim mide rahatsiz cok yiyemiyorum karin buyudukce rahatsiz ediyo

senin de mi çok kötü? cidden bütün hayatını etkiliyo insanın neyse ki bugün biraz daha iyim işe gelebildim..
canım benim berbat ötesi kokular , evim üzerime üzerime geliyor.ağlıyorum artık allahım bize güç sabır versin bebeklerimize de sağlık versin atlatalım bir an önce bu zamanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…