2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

slm kızlarr nasılsınız? varmı yenı hamıs haberlerı ara sıra besık sallarken sıteyı takıp etsemde cok gıremıyorum bebısle ugrasmaktan

umutsuz olma belki olumlu karşılar anlat bu bebeği istediğini bunun son fırsat olduğunu .herkesin bu testi yaptırdığını normal bir olay olduğunu ikna edersin belki
Yok canim konustum kesinlikle yaptirmiyor incir kurune baslayacagim allahtan umut kesilmeez belki onda birsey yoktur incir kuru fsyda eder insallah

Bunu aldim canm sepet besik bu ev2+1 kendi odamizda duracak yer skntisi olduu icin kucuk aldimkirki cikinca kendi evimiz bitmis olursa gecicez o zaman da odasi olacak daha buyuk bi besik alcaz insallah
Cok sirinmiiiiiş :)) dün aksam sen aldim deyince gaza geldim netten baktım cok güzel şeyler var ya. Ahsap ve bambu hastasi olsam da bende bu tarz veya oyun parki alacağım sanırım. Gerektiginde oturma odasina taşımak istiyorum bir de iki tane tek kisilik bazam ve sirf dolap olan ve yarısı bos duran giyinme odam var yani mobilyali esyali bi cocuk odasi yapacak yerim yok evde benim de.

Canim benim masallah iyisiniz bende merak ediyordum seni ve bebegini bisey soracaktim sana bana doktor iyne trdsvisi dedi fakat illaki esimin sperm testini istiyor esimde vermiyor senin esin yaptirmamisti herhalde sen ne yapmistin bilgilendirirsen sevinirim bendekitani yumurta tembelligi

Canim iyiyiz bugunlere sukur edepsiz oglum var herkese aciyor pipiyi kizdim hemen kapamis toparladi bacaklarini:):):) sen nasilsin nasil gidiyor senden cok mujde bekledim calismalar nasil gidiyo
RAHİMDE YARA VAR İLTİHAP VAR HALA BİŞEYYOK İYİMİŞ TABİ TOPARLASIN O BACAKLARI :)

HAMİŞLER

rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>

MAYIS BAT

jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme...........>
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Kizlar suan da cokk uzgunum esimden sperm testi istediler ve o kabul etmez bende yumurta tembelligi varmis ama esimin sonucuna gore tedavi baslarmis esim kesin kabul etmez hakkimda hayirlisi neyse o olsun ((
Benim de korktugum bu.banada doktor gideceginiz merkezde isterler siperm testi ona göre tedaviye başlarlar dedi.yumurta yetersizligi var demişti bbanada.Daha randevu ya çok var ama çook sıkıntılar beni bekliyo buna eminim.

Benim de korktugum bu.banada doktor gideceginiz merkezde isterler siperm testi ona göre tedaviye başlarlar dedi.yumurta yetersizligi var demişti bbanada.Daha randevu ya çok var ama çook sıkıntılar beni bekliyo buna eminim.
Canim sen cabani birakma esini motive et benimkini bosver zamaninda tedavini ol esinede soyle yani tipis tipis gitsin sen nereye o oraya gec kalirsan tup bebek yaparsin onun bilinclendir insallah gerek de kalmaz insallah

Canim sen cabani birakma esini motive et benimkini bosver zamaninda tedavini ol esinede soyle yani tipis tipis gitsin sen nereye o oraya gec kalirsan tup bebek yaparsin onun bilinclendir insallah gerek de kalmaz insallah
Ahh cnm keşke söyledigin kadar basit olsa normalde benim hiçbir dediğimi iki etmez ama bu sperm konusunu ilk duyduğunda gıcık oldu bidahada konusunun açılmasa katlanamaz oldu adam.eadam.en son lafı en baş söyleyen bir karakter kendkendisi.İşlerin daha fazla sarpasarp olmasından çekiniyorum.SSenin gibi benimde yavrularım olsaydı 3. Ye hiçç kafa yormazdım oldugu kadar olmadığı kader derdim ama malesef tek dal ım

canım benim berbat ötesi kokular , evim üzerime üzerime geliyor.ağlıyorum artık allahım bize güç sabır versin bebeklerimize de sağlık versin atlatalım bir an önce bu zamanları
Canim sen artık yolu bitirmis sayilirsin bulanti icin ben daha cok basindayim rapor aldim 3 gun evde yaticam kafami kaldiramiyorum hep hasta gibiyim anlamadim gercekten mi hastayım bebekten mi bilmiyorum ama yatak dosek yatiyorum

Merhaba kizlar doktordan geldim simdi insallah kizimiz olucak cok sasirdim erkek bekliyordum belirtiler hep erkekti.doktor yuzde yuz dedi insallah degismez.
Cok sevindim.canim sirdasin olacak dert ortağın valla kiz cocuk sahibi olmak ayricaliktir derim hep hayirli olsun :) ben de hep erkek hissediyorum hihi

Canim ne yap et onu teste gotur bizde hep ben tedavi oldum esim hic gitmedi sonra doktor bulduk doktor once bana bakti 1 ay denedik olmayinca esinde test verecek dedi esimle doktor konustu ve sorun onda cikti simdi o tedavi oluyo bu ay test verecegiz buarada 2013 eylulde evlendim bide esin gitmiyosa kendinde biseyden korkuyordur esim abisine soylerken duydum bende cikacak diye korkuyorum abi demisti

Merhaba kizlar doktordan geldim simdi insallah kizimiz olucak cok sasirdim erkek bekliyordum belirtiler hep erkekti.doktor yuzde yuz dedi insallah degismez.
Canım hayırlı olsun kızın bende hep erkek hissedip kendimi alistirmistim kız deyince çok şaşırmıştim :)

Ayy şu sperm testi vermeyen birini duyunca deliriyorum ya eşim 9 ay inat etti gitmedi sonra belli başlı yasaklar getirdim mesela hiç kimsenin bebeğini sevmiyeceksin dedin en başta da yeni dayı olmuştu yiğenini sevmesini yasakladım bide karı koca ilişkisini 1 ay yasakladım sonra gitmek zorunda kaldı ağzı laf ede ede tabi test sonucu eline gelince sus pus oldu 4. Aydır ilaç kullanıyoruz sanmıyorum ki olacaken az 6 ay tedavi görmeden yapılan aşılama tutmadığı gibi tutsa bile düşükle sonuçlanıyormuş ilaç desen 15 günde biten 130 liralık ilaç bunca zaman kaybına mı yanayım maddi zarara mı ...şimdi ne mi oldu kocakarı gibi o iyi gelir ye bu iyi gelir ye yemediği ne ilaç kaldı nede kocakarı ilacı birinin çocuğun u görünce kafayı taşa vuruyor inat ettiği için sesi çıkmıyo melun melun bakıyor aynen oku bunları eşine....inşallah sizde bi sorun çıkmaz

Evet onun icin mucadelene devam insallah olacak bebegin

kızlar test yapmaya devam edim mi doktor bu geceye ve 8 mayıs a ilişki yazmış ....klomen kullanıyordum ya başka yumurta varsa onlarda olgunlaşır mı ilerleyen günlerde acaba bilemedim test yapmayı bıraksammı bırakmasam mı

Cok sevindim.canim sirdasin olacak dert ortağın valla kiz cocuk sahibi olmak ayricaliktir derim hep hayirli olsun :) ben de hep erkek hissediyorum hihi
Insallah canim rabbim hapimize saglikli hayirli evlatlar nasib etsin ilk cocugun kizi erkegi olmuyor onun saglikli oldugunu gormek daha mutlu etti bizi.benim cok siddetli bulantim olmadi hic kusmadim insallah yakin zamanda atlatirsin canim.

Canım hayırlı olsun kızın bende hep erkek hissedip kendimi alistirmistim kız deyince çok şaşırmıştim :)
Aynen canim baya sasirdim doktor erkek diycek diye beklerken yok kiz dedi.ikisininde mutlulugu ayri oluyor yeterki sag salim kucagimiza alalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…