dün gece ilişki olmamış canım...kızlar test yapmaya devam edim mi doktor bu geceye ve 8 mayıs a ilişki yazmış ....klomen kullanıyordum ya başka yumurta varsa onlarda olgunlaşır mı ilerleyen günlerde acaba bilemedim test yapmayı bıraksammı bırakmasam mıEki Görüntüle 1518736
ay ay ayy maaşAllah kızına :)Aynen canim baya sasirdim doktor erkek diycek diye beklerken yok kiz dedi.ikisininde mutlulugu ayri oluyor yeterki sag salim kucagimiza alalim.
garipmiş gerçekten...Kızlar iyi aksamalr hepinize.simdi icinde bulundugum durumu ben anlatayim siz yorum yapıp yardimci olun bana Anlamlandiramadigim seyler olmaya devam ediyor. Dün dr a gittiğimde yum catlamis dedi yani dun yum yoktu sıvısı vardı.bende ovu testlerimde koyuyu yakalayamamistim.bugün yine ovu yaptim oncekilere gore cok koyu resmini de atayim.eee madem yumlar catladi neden lh yükseliyor.yok bu lh la benim bir sorunum var sanırım birbirimizi anlayamiyoruz.bugun tum gun sol kasık agrim oldu.oluşan yumu dr un gormemis olma ihtimali de benim basima gelen bir istisna olur sanirim dimi.özel her zamanki dr uma gittim guzelce muayene etti.ovulasyon akintin var bile dedi.ama yum yoktu catlamsti.var mi beni aydinlatacak canlar.
Yani canim alttan bakti birde sivilari var catlamislar dedi gosterdi bana da.ve dune kadar ovu koyulasmadi.dunden bu yana koyulasmaya basladi.dedigin gibi ben testlere takarsam kafayi yerim en iyisi bekleyip görmek.garipmiş gerçekten...
yum. yokken lh hormonu neden yüksek çıktı ki
sen doktorun ne dediyse onu yap en iyisi boşver testi mesti
Canim bugünü de dergerlendirin derim ben catlamis yum hala etkisi vardir ama yakalama sansin var.teste devam etme konusunda ben yorum yapmayayim yazdim biraz önce basima gelenleri o yuzden testlere cok inanamiyorum artik ben :)kızlar test yapmaya devam edim mi doktor bu geceye ve 8 mayıs a ilişki yazmış ....klomen kullanıyordum ya başka yumurta varsa onlarda olgunlaşır mı ilerleyen günlerde acaba bilemedim test yapmayı bıraksammı bırakmasam mıEki Görüntüle 1518736
Olacak canım doktorun takviminde de var zaten test yapmaya devam etsem mi acabadün gece ilişki olmamış canım...
istersen bugün olsun... silikleşince çatlarmış ya ondan dedim...
pozitifi 2 gün önce görmüşsün,, muhtemelen çatladı dün bugün...
En iyisi mi ben adet olana kadar gün aşırı ya devam etmeye çalışayım test işinide bırakayımCanim bugünü de dergerlendirin derim ben catlamis yum hala etkisi vardir ama yakalama sansin var.teste devam etme konusunda ben yorum yapmayayim yazdim biraz önce basima gelenleri o yuzden testlere cok inanamiyorum artik ben :)
en iyisi o galiba canim.bende biraz daha gün aşırıya devam edecegim gibi.ayy şu günler gecse de biz test yapsak ve güzel haberler alsak.her ay farkli.seyler oluyor vucutta dengeyi bozuyor artik.ilaclardan midir nedir ama kilo da aldim zaten bari göbüşümün bir nedeni olsun :)En iyisi mi ben adet olana kadar gün aşırı ya devam etmeye çalışayım test işinide bırakayım
Teşhisi koydum sen hamilesinKızlar iyi aksamalr hepinize.simdi icinde bulundugum durumu ben anlatayim siz yorum yapıp yardimci olun bana Anlamlandiramadigim seyler olmaya devam ediyor. Dün dr a gittiğimde yum catlamis dedi yani dun yum yoktu sıvısı vardı.bende ovu testlerimde koyuyu yakalayamamistim.bugün yine ovu yaptim oncekilere gore cok koyu resmini de atayim.eee madem yumlar catladi neden lh yükseliyor.yok bu lh la benim bir sorunum var sanırım birbirimizi anlayamiyoruz.bugun tum gun sol kasık agrim oldu.oluşan yumu dr un gormemis olma ihtimali de benim basima gelen bir istisna olur sanirim dimi.özel her zamanki dr uma gittim guzelce muayene etti.ovulasyon akintin var bile dedi.ama yum yoktu catlamsti.var mi beni aydinlatacak canlar.
Canimmm bu ne güzel bir tespittir öyle :)) insallah oyledir.garip bir seyler oldugu kesin ama neyden kaynaklı bekleyip göreceğim.Teşhisi koydum sen hamilesin
bebek 1.trimesterde çok hızlı geliştiği için kendini uykusuz yorgun bitkin halsiz hep hasta hissedermişsin.bedenin gece uykuda bide hızla çalışırmış bebek için :) bunlar çok normal şeylermiş.ben 7 de 8 de uyuyorum akşam sabahta zorla kalkıyorum.evi b.k götürüyor ama yapacak halim yok.üstüne bide çalışıyoruz bide sıcaklar bastırdıCanim sen artık yolu bitirmis sayilirsin bulanti icin ben daha cok basindayimrapor aldim 3 gun evde yaticam kafami kaldiramiyorum hep hasta gibiyim anlamadim gercekten mi hastayım bebekten mi bilmiyorum ama yatak dosek yatiyorum
Belki kabul eder be kuzum sen bi sole israr et :)
Günaydın canım benim yok kiz kabul etmiyor esim bende incir kurune basladim dun ..yumurta tembelligi varmis belki tutar sansimi bide boyle deneyeyim hayirlisi allahtanBelki kabul eder be kuzum sen bi sole israr et :)
Canim sen ise gidebiliyo musun ne guzel gidiyosan ben ayaga kalkip on dk sonra geri yatiyorumbebek 1.trimesterde çok hızlı geliştiği için kendini uykusuz yorgun bitkin halsiz hep hasta hissedermişsin.bedenin gece uykuda bide hızla çalışırmış bebek için :) bunlar çok normal şeylermiş.ben 7 de 8 de uyuyorum akşam sabahta zorla kalkıyorum.evi b.k götürüyor ama yapacak halim yok.üstüne bide çalışıyoruz bide sıcaklar bastırdıbetiiiii yaz bize çetin geçecek ama olsunn gobişli gobişli denize gircem en büyük hayalim di..rabbim isteyen herkese yaşatsın
Canim allah razi olsun yazdiklarin için mutlaka okuyacagim bakalim ne diyecek belkide hic vermez :)) sorun ondada cikar diye buayda boyle incir kuruyle gecsin doktor olmaz demiyorum diyor yumurta tembelligi var iste iyne tedavisi olabilseydim sansimi denemek çok isterdim mutlaka okuyacagiim esime çok sağol:))))Ayy şu sperm testi vermeyen birini duyunca deliriyorum ya eşim 9 ay inat etti gitmedi sonra belli başlı yasaklar getirdim mesela hiç kimsenin bebeğini sevmiyeceksin dedin en başta da yeni dayı olmuştu yiğenini sevmesini yasakladım bide karı koca ilişkisini 1 ay yasakladım sonra gitmek zorunda kaldı ağzı laf ede ede tabi test sonucu eline gelince sus pus oldu 4. Aydır ilaç kullanıyoruz sanmıyorum ki olacaken az 6 ay tedavi görmeden yapılan aşılama tutmadığı gibi tutsa bile düşükle sonuçlanıyormuş ilaç desen 15 günde biten 130 liralık ilaç bunca zaman kaybına mı yanayım maddi zarara mı ...şimdi ne mi oldu kocakarı gibi o iyi gelir ye bu iyi gelir ye yemediği ne ilaç kaldı nede kocakarı ilacı birinin çocuğun u görünce kafayı taşa vuruyor inat ettiği için sesi çıkmıyo melun melun bakıyor aynen oku bunları eşine....inşallah sizde bi sorun çıkmaz
betiiii bende mersindeyim yaz boyu yazlıkta olucaz ayy baya heves ettimmmmmmmCanim sen ise gidebiliyo musun ne guzel gidiyosan ben ayaga kalkip on dk sonra geri yatiyorumevet ilk evre zor bak 12 oldun sen maşallah deniz havuz ayy harika yaz gelsin 2 ay tatilim var zor olmaz canim eb guzel zamanlari bulantisiz yaz meyveleri bi de Manavgat ta olcam herseyi dalindan koparip yemek.. sabah sabah ne guzel hayaller :)
Guney gibisi var mi yaa hatta suan orda olmak isterdim temiz hava istiyorum surekli agaclar yesillik ankarada.malesef yokbetiiii bende mersindeyim yaz boyu yazlıkta olucaz ayy baya heves ettimmmmmmmmoral oldu cidden sabah sabah midemi unuttum yaz meyvelerini düşünüp ne kadar sanşlı bebek diyorum hepp :) canım ben çalışıyorum mecburr pek izin almak istemiyorum malum özel sektör.ama işim çok çok rahat 5 buçukta evde oluyorum bazen 5 te 4 te :) hafta sonuda tatil c.tesi pazar.canım 12.haftayı atlatayım inşallah geçer.ama annemde ve ablamda geçmemiş
Sorun çıkmasının normal bişi olduğunu da soyle canım 3 erkekten 2 sinde sorun varmış zaten bu gdo lu ürünler yapıyormuş 2 günde büyüyen tavuklar hazır çorbalar başta geliyormuş ha bide hazır yoğurt var bunları da tüketmemeye gayret etmeli bi sure inşallah sorun yok tur boşuna gerilmesin ama eşim ilk gidene kadar çektiğimi yazarak anlatamam sana ama şimdi ilaç falan da kullanıyor ya hep bi merak içinde ne oldu ilerledimi diye fırsat buldukça test yaptırıyor hoşuna gitti demekki bide biz kimseye söylemedik spermlerde sorun olduğunu kendini eksik hissetmesin ister istemez içinde belki bi dert olur diye şimdi iyice espiri konusu oldu aramızda çocuğumuz olunca onu babasının hızlı spermi diye seveceğizCanim allah razi olsun yazdiklarin için mutlaka okuyacagim bakalim ne diyecek belkide hic vermez :)) sorun ondada cikar diye buayda boyle incir kuruyle gecsin doktor olmaz demiyorum diyor yumurta tembelligi var iste iyne tedavisi olabilseydim sansimi denemek çok isterdim mutlaka okuyacagiim esime çok sağol:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?