2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar iyi aksamalr hepinize.simdi icinde bulundugum durumu ben anlatayim siz yorum yapıp yardimci olun bana Anlamlandiramadigim seyler olmaya devam ediyor. Dün dr a gittiğimde yum catlamis dedi yani dun yum yoktu sıvısı vardı.bende ovu testlerimde koyuyu yakalayamamistim.bugün yine ovu yaptim oncekilere gore cok koyu resmini de atayim.eee madem yumlar catladi neden lh yükseliyor.yok bu lh la benim bir sorunum var sanırım birbirimizi anlayamiyoruz.bugun tum gun sol kasık agrim oldu.oluşan yumu dr un gormemis olma ihtimali de benim basima gelen bir istisna olur sanirim dimi.özel her zamanki dr uma gittim guzelce muayene etti.ovulasyon akintin var bile dedi.ama yum yoktu catlamsti.var mi beni aydinlatacak canlar.

Eklentiler

• 20150506_200516.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 58
dün gece ilişki olmamış canım...
istersen bugün olsun... silikleşince çatlarmış ya ondan dedim...
pozitifi 2 gün önce görmüşsün,, muhtemelen çatladı dün bugün...

garipmiş gerçekten...
yum. yokken lh hormonu neden yüksek çıktı ki
sen doktorun ne dediyse onu yap en iyisi boşver testi mesti

garipmiş gerçekten...
yum. yokken lh hormonu neden yüksek çıktı ki
sen doktorun ne dediyse onu yap en iyisi boşver testi mesti
Yani canim alttan bakti birde sivilari var catlamislar dedi gosterdi bana da.ve dune kadar ovu koyulasmadi.dunden bu yana koyulasmaya basladi.dedigin gibi ben testlere takarsam kafayi yerim en iyisi bekleyip görmek.

Canim bugünü de dergerlendirin derim ben catlamis yum hala etkisi vardir ama yakalama sansin var.teste devam etme konusunda ben yorum yapmayayim yazdim biraz önce basima gelenleri o yuzden testlere cok inanamiyorum artik ben :)

Canim bugünü de dergerlendirin derim ben catlamis yum hala etkisi vardir ama yakalama sansin var.teste devam etme konusunda ben yorum yapmayayim yazdim biraz önce basima gelenleri o yuzden testlere cok inanamiyorum artik ben :)
En iyisi mi ben adet olana kadar gün aşırı ya devam etmeye çalışayım test işinide bırakayım

En iyisi mi ben adet olana kadar gün aşırı ya devam etmeye çalışayım test işinide bırakayım
en iyisi o galiba canim.bende biraz daha gün aşırıya devam edecegim gibi.ayy şu günler gecse de biz test yapsak ve güzel haberler alsak.her ay farkli.seyler oluyor vucutta dengeyi bozuyor artik.ilaclardan midir nedir ama kilo da aldim zaten bari göbüşümün bir nedeni olsun :)

Teşhisi koydum sen hamilesin

Canim sen artık yolu bitirmis sayilirsin bulanti icin ben daha cok basindayim rapor aldim 3 gun evde yaticam kafami kaldiramiyorum hep hasta gibiyim anlamadim gercekten mi hastayım bebekten mi bilmiyorum ama yatak dosek yatiyorum
bebek 1.trimesterde çok hızlı geliştiği için kendini uykusuz yorgun bitkin halsiz hep hasta hissedermişsin.bedenin gece uykuda bide hızla çalışırmış bebek için :) bunlar çok normal şeylermiş.ben 7 de 8 de uyuyorum akşam sabahta zorla kalkıyorum.evi b.k götürüyor ama yapacak halim yok.üstüne bide çalışıyoruz bide sıcaklar bastırdı betiiiii yaz bize çetin geçecek ama olsunn gobişli gobişli denize gircem en büyük hayalim di..rabbim isteyen herkese yaşatsın

Canim sen ise gidebiliyo musun ne guzel gidiyosan ben ayaga kalkip on dk sonra geri yatiyorum evet ilk evre zor bak 12 oldun sen maşallah deniz havuz ayy harika yaz gelsin 2 ay tatilim var zor olmaz canim eb guzel zamanlari bulantisiz yaz meyveleri bi de Manavgat ta olcam herseyi dalindan koparip yemek.. sabah sabah ne guzel hayaller :)

Canim allah razi olsun yazdiklarin için mutlaka okuyacagim bakalim ne diyecek belkide hic vermez :)) sorun ondada cikar diye buayda boyle incir kuruyle gecsin doktor olmaz demiyorum diyor yumurta tembelligi var iste iyne tedavisi olabilseydim sansimi denemek çok isterdim mutlaka okuyacagiim esime çok sağol:))))

betiiii bende mersindeyim yaz boyu yazlıkta olucaz ayy baya heves ettimmmmmmm moral oldu cidden sabah sabah midemi unuttum yaz meyvelerini düşünüp ne kadar sanşlı bebek diyorum hepp :) canım ben çalışıyorum mecburr pek izin almak istemiyorum malum özel sektör.ama işim çok çok rahat 5 buçukta evde oluyorum bazen 5 te 4 te :) hafta sonuda tatil c.tesi pazar.canım 12.haftayı atlatayım inşallah geçer.ama annemde ve ablamda geçmemiş

Guney gibisi var mi yaa hatta suan orda olmak isterdim temiz hava istiyorum surekli agaclar yesillik ankarada.malesef yok
Canim anne abla tutmuyo benjm annem 5 tane dogurmus hepimizi de 3.ayda ogrenmis hic bi belirtis olmazmis ama ablam 4 ay bitkisel hayat yasiyo kusmalar serumlar.. ben de ortadayim galiba Kusmuyorum cok sukur ama bulanti var , valla sen gecti demeni Bekliycem canim.bana da umut olsun :)

Sorun çıkmasının normal bişi olduğunu da soyle canım 3 erkekten 2 sinde sorun varmış zaten bu gdo lu ürünler yapıyormuş 2 günde büyüyen tavuklar hazır çorbalar başta geliyormuş ha bide hazır yoğurt var bunları da tüketmemeye gayret etmeli bi sure inşallah sorun yok tur boşuna gerilmesin ama eşim ilk gidene kadar çektiğimi yazarak anlatamam sana ama şimdi ilaç falan da kullanıyor ya hep bi merak içinde ne oldu ilerledimi diye fırsat buldukça test yaptırıyor hoşuna gitti demekki bide biz kimseye söylemedik spermlerde sorun olduğunu kendini eksik hissetmesin ister istemez içinde belki bi dert olur diye şimdi iyice espiri konusu oldu aramızda çocuğumuz olunca onu babasının hızlı spermi diye seveceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…