Canim bizde ayni seyi yasadik bizden bir ay once evlenen bacisinin cocugu 1 yasinAyy şu sperm testi vermeyen birini duyunca deliriyorum ya eşim 9 ay inat etti gitmedi sonra belli başlı yasaklar getirdim mesela hiç kimsenin bebeğini sevmiyeceksin dedin en başta da yeni dayı olmuştu yiğenini sevmesini yasakladım bide karı koca ilişkisini 1 ay yasakladım sonra gitmek zorunda kaldı ağzı laf ede ede tabi test sonucu eline gelince sus pus oldu 4. Aydır ilaç kullanıyoruz sanmıyorum ki olacaken az 6 ay tedavi görmeden yapılan aşılama tutmadığı gibi tutsa bile düşükle sonuçlanıyormuş ilaç desen 15 günde biten 130 liralık ilaç bunca zaman kaybına mı yanayım maddi zarara mı ...şimdi ne mi oldu kocakarı gibi o iyi gelir ye bu iyi gelir ye yemediği ne ilaç kaldı nede kocakarı ilacı birinin çocuğun u görünce kafayı taşa vuruyor inat ettiği için sesi çıkmıyo melun melun bakıyor aynen oku bunları eşine....inşallah sizde bi sorun çıkmaz
canim bizde bunlaei yasadik bacisi bizden bir ay onca evlendi simdi 1 yasinda kizi var ici gidiyo bizim olmuyo diye ama kendi yuzunden 1 yil sonra test vermeye gitti 6 aydir tedavi oluyoAyy şu sperm testi vermeyen birini duyunca deliriyorum ya eşim 9 ay inat etti gitmedi sonra belli başlı yasaklar getirdim mesela hiç kimsenin bebeğini sevmiyeceksin dedin en başta da yeni dayı olmuştu yiğenini sevmesini yasakladım bide karı koca ilişkisini 1 ay yasakladım sonra gitmek zorunda kaldı ağzı laf ede ede tabi test sonucu eline gelince sus pus oldu 4. Aydır ilaç kullanıyoruz sanmıyorum ki olacaken az 6 ay tedavi görmeden yapılan aşılama tutmadığı gibi tutsa bile düşükle sonuçlanıyormuş ilaç desen 15 günde biten 130 liralık ilaç bunca zaman kaybına mı yanayım maddi zarara mı ...şimdi ne mi oldu kocakarı gibi o iyi gelir ye bu iyi gelir ye yemediği ne ilaç kaldı nede kocakarı ilacı birinin çocuğun u görünce kafayı taşa vuruyor inat ettiği için sesi çıkmıyo melun melun bakıyor aynen oku bunları eşine....inşallah sizde bi sorun çıkmaz
Canım benim inşallah esim yaptirir senin yazdiklarini okudum sadece neye gidiliyor dedi helede bu yazdiklarindan sonra inşallah inşallah bakalımSorun çıkmasının normal bişi olduğunu da soyle canım 3 erkekten 2 sinde sorun varmış zaten bu gdo lu ürünler yapıyormuş 2 günde büyüyen tavuklar hazır çorbalar başta geliyormuş ha bide hazır yoğurt var bunları da tüketmemeye gayret etmeli bi sure inşallah sorun yok tur boşuna gerilmesin ama eşim ilk gidene kadar çektiğimi yazarak anlatamam sana ama şimdi ilaç falan da kullanıyor ya hep bi merak içinde ne oldu ilerledimi diye fırsat buldukça test yaptırıyor hoşuna gitti demekki bide biz kimseye söylemedik spermlerde sorun olduğunu kendini eksik hissetmesin ister istemez içinde belki bi dert olur diye şimdi iyice espiri konusu oldu aramızda çocuğumuz olunca onu babasının hızlı spermi diye seveceğiz
Laboratuvar a gitsin spermiogram testi yaptıracağım desin 3 günden az 5 günden fazla olmayan cinsel perhizi olacak ama unutma hadi inşallah bir sorun çıkmazCanım benim inşallah esim yaptirir senin yazdiklarini okudum sadece neye gidiliyor dedi helede bu yazdiklarindan sonra inşallah inşallah bakalım
eee şimdiden böyle yaparsa ilerisi ne olur :))) ayyy canım benim çok sağol inşallah hepimiz tadacağız anneliği inşallah...Dimi bak annesinden bile sakindi kendini tospikkvalla benim olmus gibi seviniyorum hemen anneme haber veriyorum arkadaş hamile diye pesine de ekliyorum digerleri için de dua et
oooohhh maşallah maşallah canım sağlıkla büyüsün :)) çalışma çok sıkı başladı canım 2 gün üst üste 2 gün ara sonra birer birer devam ettik. dr yum çatlamış dedi göremedi klomen e başlamıştık. adet olursan klomen dozunu 3 al dedi işte böyle tatlım. 10 un da reglim bekliyorum ama çok akıntım var normal mi acaba ?Canim keseyi de gorduk kalp atisisini duyduk çok şükür. . :) sen nasislsin başladın mi calismalara
Umarim ilerde perdeyi yırtmaz :))) amin kuzum Allah'isteyene istediği kadar evlat versin inşallaheee şimdiden böyle yaparsa ilerisi ne olur :))) ayyy canım benim çok sağol inşallah hepimiz tadacağız anneliği inşallah...
yoookk canım o kadar da değilUmarim ilerde perdeyi yırtmaz :))) amin kuzum Allah'isteyene istediği kadar evlat versin inşallah
Cnm sen en son regli oldun ve sonrasını yazarmısın tarihli olarakCanimmm bu ne güzel bir tespittir öyle :)) insallah oyledir.garip bir seyler oldugu kesin ama neyden kaynaklı bekleyip göreceğim.
kızlar benım kırmızılar geldi aksam lekelenme ile basladı bugun söküldü tamamen yrn dr gidicem bakalım ne dıycek merakla beklıyorumblummmm canim nerelerdesin ateş yuksekti en son ne oldu geldi mi adet
Yaa gelmeseydi iyiydi bende merekla müjdeni bekliyordum.neyse sağlık olsun cnm.allah ümitlerimizi boşa çıkaçıkartmasın.Bende cumartesi regli olcam ama bugün derste sanki olmuşum gibi sancı oldu ıslaklık hisshissettim wc ye gittim bişi yok ama heran gelecek gibi hissediyorum beyaz bir islaklık var çünkükızlar benım kırmızılar geldi aksam lekelenme ile basladı bugun söküldü tamamen yrn dr gidicem bakalım ne dıycek merakla beklıyorum
Canim yaptiririm demedi ama sordu insallah yaptiririr demek ucgun olacak aksam iliski oldu yaptiririm derse hafta ici olur herhalde hafta sonu yogun gecer malum adetim yeni bittiozaman onumuzdeki aya kalir iyneler desene hafta ici yaptirsa belki ona takviye bisey verirlerse onumuzdeki aya kadar faydasida olur insallah sorun cikmasinda benim sorunum belli ama rahim filmi istemedi belki onuda ister onumuzdeki ayda ayy insallah esimin sonucu iyi ciksin yaptirsada ay canim benim az kaldi esimin ikna olmasina bukadar sorduya insallah gerisi gelir çok sağol canım benim senin destegin sayesinde azcik bir yumsama oldu :):):)Laboratuvar a gitsin spermiogram testi yaptıracağım desin 3 günden az 5 günden fazla olmayan cinsel perhizi olacak ama unutma hadi inşallah bir sorun çıkmaz
evet gelmeseydı iyiydi :) hayırlısı bakalım gelsınler daha ne kadar geleceklerse sonra 9 ay ugramasınlar :):) hatta dogumdan sonra 6 ay falan gelmesınler :):):)Yaa gelmeseydi iyiydi bende merekla müjdeni bekliyordum.neyse sağlık olsun cnm.allah ümitlerimizi boşa çıkaçıkartmasın.Bende cumartesi regli olcam ama bugün derste sanki olmuşum gibi sancı oldu ıslaklık hisshissettim wc ye gittim bişi yok ama heran gelecek gibi hissediyorum beyaz bir islaklık var çünkü
İnşaallah geriside gelir cnm.Canim yaptiririm demedi ama sordu insallah yaptiririr demek ucgun olacak aksam iliski oldu yaptiririm derse hafta ici olur herhalde hafta sonu yogun gecer malum adetim yeni bittiozaman onumuzdeki aya kalir iyneler desene hafta ici yaptirsa belki ona takviye bisey verirlerse onumuzdeki aya kadar faydasida olur insallah sorun cikmasinda benim sorunum belli ama rahim filmi istemedi belki onuda ister onumuzdeki ayda ayy insallah esimin sonucu iyi ciksin yaptirsada ay canim benim az kaldi esimin ikna olmasina bukadar sorduya insallah gerisi gelir çok sağol canım benim senin destegin sayesinde azcik bir yumsama oldu :):):)
Canim hayirlisi olsun inşallah inşallah doktor kontrolün iyi geçer iyi haberlerini bekliyorum.kızlar benım kırmızılar geldi aksam lekelenme ile basladı bugun söküldü tamamen yrn dr gidicem bakalım ne dıycek merakla beklıyorum
Bencede gelmesinler ne bu ya her ay hayal kırıklıgı yaşatmak zorundamı bu reğli denen şey bize.evet gelmeseydı iyiydi :) hayırlısı bakalım gelsınler daha ne kadar geleceklerse sonra 9 ay ugramasınlar :):) hatta dogumdan sonra 6 ay falan gelmesınler :):):)
Canim inşallah yaa inşallah sordu nasil oluyo neye gidiliyor diye buda iyi bisey kesinlikle hayir diyordu bence ozelde yaptirsa hic beklemeden sonucu aliriz ayy bidaha konuscam esimle uygun anini bekliyorum canim inşallah gelir miniklerimiz inşallahİnşaallah geriside gelir cnm.
inşallah ablam senınde hayırlı haberlerini alalım yumurta tembellıgıne hayt tohumu ve ada cayı ıyı gelıyomus dene istersenCanim hayirlisi olsun inşallah inşallah doktor kontrolün iyi geçer iyi haberlerini bekliyorum.
ya mıllet kurtajdan snra hemencık hamıle kalıyo biz gene kurudukBencede gelmesinler ne bu ya her ay hayal kırıklıgı yaşatmak zorundamı bu reğli denen şey bize.
canım en son tarih 23 nisan başlangıç -28 bitiş.23den önce 2 günde sadece peçeteye geliyordu cok cok az sökülememişti bir türlü 23 üne kadar. garip olan salı günü dr uma gittiğimde yum çatlamıştı . tekrar bir günde yum oluşuyor olamaz diye düşünüyorum . bugün eve gidince son ovu testimi de yapacağım:)Cnm sen en son regli oldun ve sonrasını yazarmısın tarihli olarak
inşaallah yumuşar kararında cnm.Canim inşallah yaa inşallah sordu nasil oluyo neye gidiliyor diye buda iyi bisey kesinlikle hayir diyordu bence ozelde yaptirsa hic beklemeden sonucu aliriz ayy bidaha konuscam esimle uygun anini bekliyorum canim inşallah gelir miniklerimiz inşallah
peki doktor bhcg testi yaptımı gittiginde.benim içime öyle doğuyoki sen hamişsin bekleyelim görelim inşaallah.canım en son tarih 23 nisan başlangıç -28 bitiş.23den önce 2 günde sadece peçeteye geliyordu cok cok az sökülememişti bir türlü 23 üne kadar. garip olan salı günü dr uma gittiğimde yum çatlamıştı . tekrar bir günde yum oluşuyor olamaz diye düşünüyorum . bugün eve gidince son ovu testimi de yapacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?