2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sen test yapsana senden umitliyim bu ay

inşaallah yumuşar kararında cnm.
peki doktor bhcg testi yaptımı gittiginde.benim içime öyle doğuyoki sen hamişsin bekleyelim görelim inşaallah.
yok canım daha erken dr yum çatlamış dedi. ama lh da koyuyu yakalayamamıştım. dr dan geldiğim akşamı koyulaştı ve ertesi gün daha da koyulaştı. yum olsa dr derdi zaten gösterdi de yum yoktu çatlama sıvısı vardı sadece. cmrtsi -pazar-pzartesi 3 günden birinde çatlamış olması lazım. garip olan çatlama olduktan sonra ovulasyonun koyulaşması.olsa bile erken değil mi sence

Ben koyulaşmaya devam etmesinden şüpeleniyorum zaten senin hamiş olduğunu o yüzden düşünüyorum

Kızlar bişe sormak istiyorum..
bnm sat 2 mayıs ve ayın5inde bitti.. normaldede kısa sürer zaten.. dün aksam ilişkiden sonra kan geldi ama iç çamasırımı kirletmedi silince geldi, pembe fln de değil bildiğiniz kıpkırmızı kan.. yarım saat sonra wc ye gittiğimde hafif pembeleşmişti sonrada geçti zaten bir daha da olmamıstı.. az önce wc ye gittim yine silince kan oldu ama yine çamasırımda hiç bişe ok.. bu sefer hafif pıhtı(parca) gibi oldu.... acaba içim yaramı oldu veya tahrişmi oldu anlamadım daha önce hç böyle olmamıstım

Aklıma bişi geldi sanada anlatayım halamın eşindede aynı sorun var ben dedimki halama çakşır koku iyi geliyormuş aktardan al diye gitmiş almaya adam demişki abla gecen gün yeni getirmiştim elimde kalmadı bi kaç gun sonra tekrar uğra....duşun yani o derece yaygın artık erkeklerde bu sorun sonuçta Allah tarafından olan bişi Allah çaresiz dert vermesin bi kere test versin bak büyütülecek bir şey olmadığını bu kadar karşı çıkmaya gerek olmadığını o da görecek...ne kadar kafaya takmıyo gibi görünüyorlarsada takıyolar belki test verecek sorun olmadığını öğrenince o kafa rahatlığıyla gelicek bebişiniz

HAMİŞLER

rabia91....................>8.Deneme ...........>
sweet42...................>9. Deneme...........>
betiboop..................>11. Deneme...........>
okosale....................>13.Deneme............>
maleficent_bs..........>17. Deneme............>

MAYIS BAT

jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme...........>
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Son düzenleme:
Merhaba kizlar doktordan geldim simdi insallah kizimiz olucak cok sasirdim erkek bekliyordum belirtiler hep erkekti.doktor yuzde yuz dedi insallah degismez.
hayırlı evlat olsunda canım cinsiyeti önemli değil allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin .....bu arada kaçıncı denemede hamile kaldın listeye yazim senide umut olsun bizlere

Ayy canim ne guzel yaziyorsun ben yumsuyorum bana iyi geliyor yazdiklarin umidimin tukendigi yerdeydim uygun anini bekliyorum esimin yine konusacagim çok sağol canım benim inşallah srninde yardiminla olacak buis en azindan onunda benimdr kafamiz rahatlar iste yumurta tembelligine en azindan tedavi var rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım allah razi olsun seninde inşallah tez zamanda hamis haberini aliriz :):):)

hayırlı evlat olsunda canım cinsiyeti önemli değil allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin .....bu arada kaçıncı denemede hamile kaldın listeye yazim senide umut olsun bizlere
Amin canim sagol rabbim herkese nasip etsin insallah.hamile oldugumu 12 subatta ogrendim deneme 13 tu.umutlarimin bittigi ayda geldi mucizem.

inşallah canım ya daha ilacın 7. kutusundayız ama nasip işi birazda bu işler ilacın internet sayfasında tam anlamıyla sonuç alabilmek için 6 ay kullanılması gerekir yazıyo buda 12 kutu ilaç yapıyor....sabır işi bu işler şartlar olgunlaşıncaya kadar böle gayret edelim birazda değerler yükselsin ekim kasım gibi bi ev mevzu var olursa beklemeden aşılama yaptıracağız artık yaş geçiyo

Canim kan birikintisidir bekleye bekleye geliyi demekki benimde iliskiden sonra mutlaka gelir bildigin kan sulu sekilde sonra geciyor ben dun doktora gittim rahim temiz dedi aksam banyo yaptim bugun senin dedigin gibi sulu kan geldi onemli degildir diye dusunuyorum

Amin canim sagol rabbim herkese nasip etsin insallah.hamile oldugumu 12 subatta ogrendim deneme 13 tu.umutlarimin bittigi ayda geldi mucizem.
benimde bu ay 13. deneme aynı bende umutlarım tükenmiş haldeyim adet olacağıma adım gibi eminim doktora da daha gitmeyi düşünmüyorum (inşallah bi sorun olmaz da gitmem) eşim ilaç kullanmaya devam edecek bidaha aşılama yaptıracağım zaman gidecem doktora

Tabi canim sen kontrolü birakma insallah gelir minigin esinmi kullaniyordu ilaci sendede sorun varmi buarada yasin kacti canim

Canim iyi sende sorun yok ozaman cok sukur allahim insallah tez zamanda minigini nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…