Sen test yapsana senden umitliyim bu ayYaa gelmeseydi iyiydi bende merekla müjdeni bekliyordum.neyse sağlık olsun cnm.allah ümitlerimizi boşa çıkaçıkartmasın.Bende cumartesi regli olcam ama bugün derste sanki olmuşum gibi sancı oldu ıslaklık hisshissettim wc ye gittim bişi yok ama heran gelecek gibi hissediyorum beyaz bir islaklık var çünkü
yok canım daha erken dr yum çatlamış dedi. ama lh da koyuyu yakalayamamıştım. dr dan geldiğim akşamı koyulaştı ve ertesi gün daha da koyulaştı. yum olsa dr derdi zaten gösterdi de yum yoktu çatlama sıvısı vardı sadece. cmrtsi -pazar-pzartesi 3 günden birinde çatlamış olması lazım. garip olan çatlama olduktan sonra ovulasyonun koyulaşması.olsa bile erken değil mi senceinşaallah yumuşar kararında cnm.
peki doktor bhcg testi yaptımı gittiginde.benim içime öyle doğuyoki sen hamişsin bekleyelim görelim inşaallah.
Ben koyulaşmaya devam etmesinden şüpeleniyorum zaten senin hamiş olduğunu o yüzden düşünüyorumyok canım daha erken dr yum çatlamış dedi. ama lh da koyuyu yakalayamamıştım. dr dan geldiğim akşamı koyulaştı ve ertesi gün daha da koyulaştı. yum olsa dr derdi zaten gösterdi de yum yoktu çatlama sıvısı vardı sadece. cmrtsi -pazar-pzartesi 3 günden birinde çatlamış olması lazım. garip olan çatlama olduktan sonra ovulasyonun koyulaşması.olsa bile erken değil mi sence
Ben kendimden ümitli degilim cnm.hatta sabah sancı olunca kesin bugün olurum dedim.heran gelecek şekilde his varSen test yapsana senden umitliyim bu ay
inşallah o yüzdendir canım . bekleyeyim bakalım. bu günlerde hiç geçmez şimdi.Ben koyulaşmaya devam etmesinden şüpeleniyorum zaten senin hamiş olduğunu o yüzden düşünüyorum
adet zamanın ne zaman canım senin?Ben kendimden ümitli degilim cnm.hatta sabah sancı olunca kesin bugün olurum dedim.heran gelecek şekilde his var
Aklıma bişi geldi sanada anlatayım halamın eşindede aynı sorun var ben dedimki halama çakşır koku iyi geliyormuş aktardan al diye gitmiş almaya adam demişki abla gecen gün yeni getirmiştim elimde kalmadı bi kaç gun sonra tekrar uğra....duşun yani o derece yaygın artık erkeklerde bu sorun sonuçta Allah tarafından olan bişi Allah çaresiz dert vermesin bi kere test versin bak büyütülecek bir şey olmadığını bu kadar karşı çıkmaya gerek olmadığını o da görecek...ne kadar kafaya takmıyo gibi görünüyorlarsada takıyolar belki test verecek sorun olmadığını öğrenince o kafa rahatlığıyla gelicek bebişinizCanim yaptiririm demedi ama sordu insallah yaptiririr demek ucgun olacak aksam iliski oldu yaptiririm derse hafta ici olur herhalde hafta sonu yogun gecer malum adetim yeni bittiozaman onumuzdeki aya kalir iyneler desene hafta ici yaptirsa belki ona takviye bisey verirlerse onumuzdeki aya kadar faydasida olur insallah sorun cikmasinda benim sorunum belli ama rahim filmi istemedi belki onuda ister onumuzdeki ayda ayy insallah esimin sonucu iyi ciksin yaptirsada ay canim benim az kaldi esimin ikna olmasina bukadar sorduya insallah gerisi gelir çok sağol canım benim senin destegin sayesinde azcik bir yumsama oldu :):):)
Cumartesi cnm.Yarında gelebilir bu gecedeadet zamanın ne zaman canım senin?
hayırlı evlat olsunda canım cinsiyeti önemli değil allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin .....bu arada kaçıncı denemede hamile kaldın listeye yazim senide umut olsun bizlereMerhaba kizlar doktordan geldim simdi insallah kizimiz olucak cok sasirdim erkek bekliyordum belirtiler hep erkekti.doktor yuzde yuz dedi insallah degismez.
Ayy canim ne guzel yaziyorsun ben yumsuyorum bana iyi geliyor yazdiklarin umidimin tukendigi yerdeydim uygun anini bekliyorum esimin yine konusacagim çok sağol canım benim inşallah srninde yardiminla olacak buis en azindan onunda benimdr kafamiz rahatlar iste yumurta tembelligine en azindan tedavi var rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım allah razi olsun seninde inşallah tez zamanda hamis haberini aliriz :):):)Aklıma bişi geldi sanada anlatayım halamın eşindede aynı sorun var ben dedimki halama çakşır koku iyi geliyormuş aktardan al diye gitmiş almaya adam demişki abla gecen gün yeni getirmiştim elimde kalmadı bi kaç gun sonra tekrar uğra....duşun yani o derece yaygın artık erkeklerde bu sorun sonuçta Allah tarafından olan bişi Allah çaresiz dert vermesin bi kere test versin bak büyütülecek bir şey olmadığını bu kadar karşı çıkmaya gerek olmadığını o da görecek...ne kadar kafaya takmıyo gibi görünüyorlarsada takıyolar belki test verecek sorun olmadığını öğrenince o kafa rahatlığıyla gelicek bebişiniz
Amin canim sagol rabbim herkese nasip etsin insallah.hamile oldugumu 12 subatta ogrendim deneme 13 tu.umutlarimin bittigi ayda geldi mucizem.hayırlı evlat olsunda canım cinsiyeti önemli değil allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin .....bu arada kaçıncı denemede hamile kaldın listeye yazim senide umut olsun bizlere
inşallah canım ya daha ilacın 7. kutusundayız ama nasip işi birazda bu işler ilacın internet sayfasında tam anlamıyla sonuç alabilmek için 6 ay kullanılması gerekir yazıyo buda 12 kutu ilaç yapıyor....sabır işi bu işler şartlar olgunlaşıncaya kadar böle gayret edelim birazda değerler yükselsin ekim kasım gibi bi ev mevzu var olursa beklemeden aşılama yaptıracağız artık yaş geçiyoAyy canim ne guzel yaziyorsun ben yumsuyorum bana iyi geliyor yazdiklarin umidimin tukendigi yerdeydim uygun anini bekliyorum esimin yine konusacagim çok sağol canım benim inşallah srninde yardiminla olacak buis en azindan onunda benimdr kafamiz rahatlar iste yumurta tembelligine en azindan tedavi var rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım allah razi olsun seninde inşallah tez zamanda hamis haberini aliriz :):):)
Canim kan birikintisidir bekleye bekleye geliyi demekki benimde iliskiden sonra mutlaka gelir bildigin kan sulu sekilde sonra geciyor ben dun doktora gittim rahim temiz dedi aksam banyo yaptim bugun senin dedigin gibi sulu kan geldi onemli degildir diye dusunuyorumKızlar bişe sormak istiyorum..
bnm sat 2 mayıs ve ayın5inde bitti.. normaldede kısa sürer zaten.. dün aksam ilişkiden sonra kan geldi ama iç çamasırımı kirletmedi silince geldi, pembe fln de değil bildiğiniz kıpkırmızı kan.. yarım saat sonra wc ye gittiğimde hafif pembeleşmişti sonrada geçti zaten bir daha da olmamıstı.. az önce wc ye gittim yine silince kan oldu ama yine çamasırımda hiç bişe ok.. bu sefer hafif pıhtı(parca) gibi oldu.... acaba içim yaramı oldu veya tahrişmi oldu anlamadım daha önce hç böyle olmamıstım
benimde bu ay 13. deneme aynı bende umutlarım tükenmiş haldeyim adet olacağıma adım gibi eminim doktora da daha gitmeyi düşünmüyorum (inşallah bi sorun olmaz da gitmem) eşim ilaç kullanmaya devam edecek bidaha aşılama yaptıracağım zaman gidecem doktoraAmin canim sagol rabbim herkese nasip etsin insallah.hamile oldugumu 12 subatta ogrendim deneme 13 tu.umutlarimin bittigi ayda geldi mucizem.
Tabi canim sen kontrolü birakma insallah gelir minigin esinmi kullaniyordu ilaci sendede sorun varmi buarada yasin kacti caniminşallah canım ya daha ilacın 7. kutusundayız ama nasip işi birazda bu işler ilacın internet sayfasında tam anlamıyla sonuç alabilmek için 6 ay kullanılması gerekir yazıyo buda 12 kutu ilaç yapıyor....sabır işi bu işler şartlar olgunlaşıncaya kadar böle gayret edelim birazda değerler yükselsin ekim kasım gibi bi ev mevzu var olursa beklemeden aşılama yaptıracağız artık yaş geçiyo
Canim iyi sende sorun yok ozaman cok sukur allahim insallah tez zamanda minigini nasip ederbenimde bu ay 13. deneme aynı bende umutlarım tükenmiş haldeyim adet olacağıma adım gibi eminim doktora da daha gitmeyi düşünmüyorum (inşallah bi sorun olmaz da gitmem) eşim ilaç kullanmaya devam edecek bidaha aşılama yaptıracağım zaman gidecem doktora
evet eşim kullanıyo eşim 30 ben 26 yaşındayım ....bende sorun yok çok şükürTabi canim sen kontrolü birakma insallah gelir minigin esinmi kullaniyordu ilaci sendede sorun varmi buarada yasin kacti canim
Yasin daha gencmis canim daha sen ikiyide yaparsin ucude insallah hayirlisiyla sagligiyla gelsinlerevet eşim kullanıyo eşim 30 ben 26 yaşındayım ....bende sorun yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?