2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

C
evet eşim kullanıyo eşim 30 ben 26 yaşındayım ....bende sorun yok çok şükür
Anım eşine bol bol incir yedir incir çekirdeklerinin içinde sipermleri besleyen vitaminler varmış burda bir ebe söyledi bana telefonda.

C

Anım eşine bol bol incir yedir incir çekirdeklerinin içinde sipermleri besleyen vitaminler varmış burda bir ebe söyledi bana telefonda.
hımm sağol canım ya zaten ne duyarsam yediriyorum bide bunu yedireyim hiç de sevmez incir i ama mecbur yiycek burnunu sıkıp ağzına koyarım artık

zaten 1 tane yapsak ondan sonra 3 leyene kadar daha korunmayacağız ilki bu kadar zamanda olmadıysa öbürler ne zaman a olur malum :) inşallah canım benim
İnsallah inşallah olacak rabbimiz tum isteyenlere nasip etsin inşallah insallah buayda gelir minigin

Kizlar ben incir kuru yapiyorum suan acliktan ölüyorum mesai kaldik eve yeni geldim yemek yemedim daha incir kurunu basinda bekliyorum kizlar bende esime incir yedireyimmi ne dersiniz

Kizlar bugünkü ovu testim .son testim kalmıştı elimde iyice koyu oldu bugün.catlayan yum sonrasi koyulasan enteresan ovulasyon :)

Eklentiler

• 20150507_194500.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 67
Ahh canim esim ilkdefa nereyegidiliyor diyr sordu daha konusamadim uygun bir anini bekliyorum hayirlisi vetecek insallah sperm testini ..ayy inşallah canım benim sen hamissindir inşallah
Degilim sanirim ama adet pazartesi bekliom nerdeyse 4 gun var gebelik testi negatif cikio adete kadar yapicam testleri bakalim umudum yok ama

Degilim sanirim ama adet pazartesi bekliom nerdeyse 4 gun var gebelik testi negatif cikio adete kadar yapicam testleri bakalim umudum yok ama
Canim daha erken testte cikmasi icin istersen kanda baktir :) inşallah canım benim hamissindir

canım adetinin kaçıncı günü bugün
15.günü canim. ovulasyonun normal sartlarda koyu olmasi normal ama sali günü gittigimde 13.gün dr a yum yoktu catlamisti yani. Enteresan kismi bu canim.sonradan koyulasmasi garip gelen.2gunde yum olustu gelisti ve catladi mi simdi yani bir daha

Ge
Ben sana diyorum sen hamilesinnn belki üstüne bile gördün nerden biliyosun hiç bhcg ye baktırmışmıydın
gecen ay idrarda negatifi gördüm canim.sonra az az oldum olamadim garipti anlayacagin.öyle olsa ultrasonda alttan muayenede belli olurdu canim. Garip seyler oluyor ama beklemekten baska elden bir sey gelmiyor . Adet olmazsam 19una test yapacagim.

doktor görememiş olabilir canım sen yine de değerlendir bu günleri belkide birden çok yum vardı biri küçüktü olabilir yani tam yumurtlaama zamanı 15 i o yüzden bu günleri boş geçirme derim

doktor görememiş olabilir canım sen yine de değerlendir bu günleri belkide birden çok yum vardı biri küçüktü olabilir yani tam yumurtlaama zamanı 15 i o yüzden bu günleri boş geçirme derim
Aynen canim .her anı degerlendirmek lazim.biz elimizden geleni yapalim takdir Allahın:)

Canim yaa belki gec dollenme olabilir lütfen negatif dusunme hayirlisini dileyrlim inşallah hamissindir inşallah
Insallah cnm kano verdigomde adete 5 gun vardi belki ondan cikmadi ne bilim tam yerlesmeden bormon salgilamiyor ya insAllah dedigin gibi hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…