HAMİŞLER
rabia91....................>8.Deneme ...........>
sweet42...................>9. Deneme...........>
betiboop..................>11. Deneme...........>
okosale....................>13.Deneme............>
maleficent_bs..........>17. Deneme............>
MAYIS BAT
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme...........>
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin
Rabbim sabırlarımızı tüketmesin tatlım..benimde bu ay 13. deneme aynı bende umutlarım tükenmiş haldeyim adet olacağıma adım gibi eminim doktora da daha gitmeyi düşünmüyorum (inşallah bi sorun olmaz da gitmem) eşim ilaç kullanmaya devam edecek bidaha aşılama yaptıracağım zaman gidecem doktora
allah hayırlısını nasip etsin canım .....amiinnn :)Günaydın Arsinli'ciğim.. Benim bu ay için yine
Muhtemel bat : haziran 5..
MaaşaAllah.. ne güzel de azalmışız..
Rabbim nazarlardan saklasın hamişlerimizi... Hep ilk günki heyecanı yaşasınlar inşaAllah... Canlar...
hayırlısı olsun canım yeni bat alimcanımm nasıllsınn benımm bu ayda OLMADII MALESEFFHASTALIGINN 2 GUNU AMAM UMUDUM KESILMEDI DIGER AYA DEVAMM
Selam canim var mi gelen gidenBen kendimden ümitli degilim cnm.hatta sabah sancı olunca kesin bugün olurum dedim.heran gelecek şekilde his var
Canim benim masallah iyisiniz bende merak ediyordum seni ve bebegini bisey soracaktim sana bana doktor iyne trdsvisi dedi fakat illaki esimin sperm testini istiyor esimde vermiyor senin esin yaptirmamisti herhalde sen ne yapmistin bilgilendirirsen sevinirim bendekitani yumurta tembelligi
Kizlar nasilsiniz ben evdeyim yatiyorum hicbise yiyemiyorum
RAHİMDE YARA VAR İLTİHAP VAR HALA BİŞEYYOKİYİMİŞ TABİ TOPARLASIN O BACAKLARI :)
senin bulantılar epeyce şiddetli sanırım canım. inşallah geçer bir an önce. bende durumlar bekleme modu garip ovulasyon testleri anlamsız durumlar felan:)Kizlar nasilsiniz ben evdeyim yatiyorum hicbise yiyemiyorum
nedendir bimem bugünden hiç keyfim yok benimde akşam olmak bilmedi dünde kocacığım hastaydı hiç muhabbet edemedik gelir gelmez yatıı 2 gündür yalnızım canım sıkılıyo evde de bi iş yapasım yok bi bulaşık yıkamışım bi yemek yemişim gerisi duruyo bugün pasaklı günümdeyim galiba ....bi kaç haftaya gecer bulantıların canım eee anne olmak kolay değilKizlar nasilsiniz ben evdeyim yatiyorum hicbise yiyemiyorum
kaygılı m nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik aaa bu arada seni listeme yazim hamile olanları görünce moral oluyo kaçıncı denemede hamile kalmıştınCanim yara yakiliyor iltihap tedavi ediliyor yeterki dermansiz bi sey olmasin iltihap tehlikeli hamilelikten once hallett ohhh gelsin bebis bende 3.enf gecirdigimde doktr aletle rahmimi acti icine komple baticon doktu iyice temizlendi dedi artik ne yaptiysa sonra daha olmadi gercektende eski tedaviye ragmen enf oluyordu cok korktum sukur hamilelikte yok vucut uretiyo sen ne yaparsan yap
Aslm cnm yok gelen giden ama dünden beri beyaz sünen bişey geliyo tama çözemedim ne olsugunu onunSelam canim var mi gelen giden
canım yattığım sürece bulantı yok ayaga kalkınca baslıyo..senin bulantılar epeyce şiddetli sanırım canım. inşallah geçer bir an önce. bende durumlar bekleme modu garip ovulasyon testleri anlamsız durumlar felan:)
kız bi test yapsana sen bak demedi demeAslm cnm yok gelen giden ama dünden beri beyaz sünen bişey geliyo tama çözemedim ne olsugunu onun
tadını çıkar cnım bırak gitsin ev çok çalıştınız yoruldu kocan da haliyle :)) ev hanımlığı güzelmiş ooh kocaman ev yat kalk missnedendir bimem bugünden hiç keyfim yok benimde akşam olmak bilmedi dünde kocacığım hastaydı hiç muhabbet edemedik gelir gelmez yatıı 2 gündür yalnızım canım sıkılıyo evde de bi iş yapasım yok bi bulaşık yıkamışım bi yemek yemişim gerisi duruyo bugün pasaklı günümdeyim galiba ....bi kaç haftaya gecer bulantıların canım eee anne olmak kolay değil
Kız yok bişey geceden olmaya başlarım en geç yarın öğlen olurumkız bi test yapsana sen bak demedi deme
sorma canım 1cm lik varlik koca bünyeye neler ediyo :) sen bizle foto paylasmıycan mı bakalım bekliyoruz ona greYerimmm sizi bennn su kucuge bakin nasil kok sokturuyo :) dedim diyet yapma diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?