2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydınlar olsun kızlar... Hayırlı Cuma'larınız olsun.. RAbbim nimetine bu kadar çok indirdiği bir günde, dualarımızı kabul eder inşaAllah..
Topiğimizin adı, mayıs sonuna kadar herbirimizden hamiş haberi alabilmemizdi.. Rabbşm bir çok arkadaşımıza nasip etti bunu.. İnşaAllah bizlere de nasip eder.. :)
Yeni bir topik açmayı düşünüyor musunuz kızlar? neolacak?

Günaydın Arsinli'ciğim.. Benim bu ay için yine
Muhtemel bat : haziran 5..

MaaşaAllah.. ne güzel de azalmışız..
Rabbim nazarlardan saklasın hamişlerimizi... Hep ilk günki heyecanı yaşasınlar inşaAllah... Canlar...

Rabbim sabırlarımızı tüketmesin tatlım..

HAMİŞLER

rabia91....................>8.Deneme ...........>
sweet42...................>9. Deneme...........>
betiboop..................>11. Deneme...........>
okosale....................>13.Deneme............>
maleficent_bs..........>17. Deneme............>

BAT

frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme...........>
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Canim sagol iyiyiz sukur bendede polikistik over baslamisti yani benimkilerde tembellesmisti hizlandirdik igne vuruldum menagon 5 gun ve ovitrelle ile catlattik 32 ve 60saatlerde calistim hatirladigim kadariyla . Esim test yaptirmadi seninde esinde sorun oldugunu sanmiyorum iki evladin var sonucta test yaptirmadan deneyebilirsin ama denemeye ragmen olmuyorsa esinde sorun varsa bu sefer bos yere masraf ve hormon almis olursun . Sonucta cocuklarin buyuk yillar icinde stres vs esindede azalma olabilir bende cok saglikliyfim dusukten sonr pko cikti yani degisebiliyo dengeler insallah hayirlisi ise rabbim nasip eder

RAHİMDE YARA VAR İLTİHAP VAR HALA BİŞEYYOK İYİMİŞ TABİ TOPARLASIN O BACAKLARI :)

Canim yara yakiliyor iltihap tedavi ediliyor yeterki dermansiz bi sey olmasin iltihap tehlikeli hamilelikten once hallett ohhh gelsin bebis bende 3.enf gecirdigimde doktr aletle rahmimi acti icine komple baticon doktu iyice temizlendi dedi artik ne yaptiysa sonra daha olmadi gercektende eski tedaviye ragmen enf oluyordu cok korktum sukur hamilelikte yok vucut uretiyo sen ne yaparsan yap

Kizlar nasilsiniz ben evdeyim yatiyorum hicbise yiyemiyorum
senin bulantılar epeyce şiddetli sanırım canım. inşallah geçer bir an önce. bende durumlar bekleme modu garip ovulasyon testleri anlamsız durumlar felan:)

Kizlar nasilsiniz ben evdeyim yatiyorum hicbise yiyemiyorum
nedendir bimem bugünden hiç keyfim yok benimde akşam olmak bilmedi dünde kocacığım hastaydı hiç muhabbet edemedik gelir gelmez yatıı 2 gündür yalnızım canım sıkılıyo evde de bi iş yapasım yok bi bulaşık yıkamışım bi yemek yemişim gerisi duruyo bugün pasaklı günümdeyim galiba ....bi kaç haftaya gecer bulantıların canım eee anne olmak kolay değil

kaygılı m nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik aaa bu arada seni listeme yazim hamile olanları görünce moral oluyo kaçıncı denemede hamile kalmıştın

senin bulantılar epeyce şiddetli sanırım canım. inşallah geçer bir an önce. bende durumlar bekleme modu garip ovulasyon testleri anlamsız durumlar felan:)
canım yattığım sürece bulantı yok ayaga kalkınca baslıyo..
takip ettim senin testleri de sanki bana dr oluşmayan yumurtaları çatladı gibi algıladı geldi yoksa bu kadar olması tuhaf resmen pozitif e gidiyto testlerin ilginç.. adet günün doktor mu bildi testler mi gösterir :)

tadını çıkar cnım bırak gitsin ev çok çalıştınız yoruldu kocan da haliyle :)) ev hanımlığı güzelmiş ooh kocaman ev yat kalk miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…