2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

tadını çıkar cnım bırak gitsin ev çok çalıştınız yoruldu kocan da haliyle :)) ev hanımlığı güzelmiş ooh kocaman ev yat kalk miss
evet biraz uykusuz da kaldı heralde......ev hanımlığı güzel de bi süre sonra sanki sıkıyo gibi bi işe giriyosun sonra mumla arıyosun :)

vallahi bende anlamadım canım. sürekli gittiğim dr um ameliyatımı yapan dr um. görmemesi çok enteresan bir durum olur ki ihtimaller dahilinde görünüyor yeni yum. o zaman da aklımı karıştıran olmayan oluşmayan yum 1-2 günde nasıl bu kadar olgunlaşıp lh ı tavan yaptırıyor. yok canım bende sorular bitmezz. ne zaman adet olurum adet günü gelir benim sorular o zaman cevap bulacak gibi:)

evet gerçekten tugaf, bişeler oluyo içerde ama ne :) bekleyip görelim

Canim benim neguzel de yazmissin teşekkür ederim hayirlisi buay gecti zaten pazartesi gunu yum gunlerim basliyor pazara kafar artik onumuzdeki aya insallah rabbimiz nasip ederse yolunuda yapar insallah .. suan incir kurune basladim nasip kismet cok sağol bilgilrndirdigin icin ...özlemisim seni görüşemedik inşallah yine goruselim canim eyer hafta sonu gorusemezsek ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN allaha emanet olun sende miniginde rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah:):):):)

cagrı merkezine işe giirip bırakan sen miydin hatırlayamadım tam kimdi
eveeet o benim süperrr hafıza .....hafıza demişken badem yemeye çalış düzelince cocuğun beyin gelişime iyi geliyormuş .....bide peygamber efendimize gelip cocuklarımız cirkin oluyo ne yapalım diye sormuşlar o da ümmetine ayva yemelerini tavsiye etmiş bol bol ayva da ye canım

Sen ovulasyon testi yapmaya devam et cnm hala pozitifse o ovülasyon falan degil hamileliktir.bende ovülasyon testi yaptım yuma yakın koyulaşmaya başladı yum günü pozitif oldu daha sonra koyu renk kayboldu ama seninki ortada yum yok çatlamış olan yum ki sıvısı kalmış diyo doktorun.sonrasındada hızla koyulaşmaya devam ediyosa sen hamilesin

canım yarından aksam denemeler baslıyor benımm 5.deneme mayıs 31 bat

HAMİŞLER

rabia91....................>8.Deneme ...........>
sweet42...................>9. Deneme...........>
betiboop..................>11. Deneme...........>
okosale....................>13.Deneme............>
maleficent_bs..........>17. Deneme............>

BAT

hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Sen hala olmadin yapsana test canim.bakarsin sürpriz olur
Yarın olmazsam pazar yada pazartesi yaparım cnm.daha önceki aylarda iki defa silik çizği gördüm tam reğli olcağım gün ve hemen reğli oldum kısa mutluluk yaşadım yani o yüzden yapmayım ben cnm.

Yarın olmazsam pazar yada pazartesi yaparım cnm.daha önceki aylarda iki defa silik çizği gördüm tam reğli olcağım gün ve hemen reğli oldum kısa mutluluk yaşadım yani o yüzden yapmayım ben cnm.
Bende 19 Mayıs ı bekliyorum dört gözle canım. insallah bu sefer cift cizgiyi görürsün .belirtilerin var mi tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…