o kadar şartlama kendini neden olmasın kiKız yok bişey geceden olmaya başlarım en geç yarın öğlen olurum
tadını çıkar cnım bırak gitsin ev çok çalıştınız yoruldu kocan da haliyle :)) ev hanımlığı güzelmiş ooh kocaman ev yat kalk miss
vallahi bende anlamadım canım. sürekli gittiğim dr um ameliyatımı yapan dr um. görmemesi çok enteresan bir durum olur ki ihtimaller dahilinde görünüyor yeni yum. o zaman da aklımı karıştıran olmayan oluşmayan yum 1-2 günde nasıl bu kadar olgunlaşıp lh ı tavan yaptırıyor. yok canım bende sorular bitmezz. ne zaman adet olurum adet günü gelir benim sorular o zaman cevap bulacak gibi:)canım yattığım sürece bulantı yok ayaga kalkınca baslıyo..
takip ettim senin testleri de sanki bana dr oluşmayan yumurtaları çatladı gibi algıladı geldi yoksa bu kadar olması tuhaf resmen pozitif e gidiyto testlerin ilginç.. adet günün doktor mu bildi testler mi gösterir :)
cagrı merkezine işe giirip bırakan sen miydin hatırlayamadım tam kimdievet biraz uykusuz da kaldı heralde......ev hanımlığı güzel de bi süre sonra sanki sıkıyo gibi bi işe giriyosun sonra mumla arıyosun :)
evet gerçekten tugaf, bişeler oluyo içerde ama ne :) bekleyip görelimvallahi bende anlamadım canım. sürekli gittiğim dr um ameliyatımı yapan dr um. görmemesi çok enteresan bir durum olur ki ihtimaller dahilinde görünüyor yeni yum. o zaman da aklımı karıştıran olmayan oluşmayan yum 1-2 günde nasıl bu kadar olgunlaşıp lh ı tavan yaptırıyor. yok canım bende sorular bitmezz. ne zaman adet olurum adet günü gelir benim sorular o zaman cevap bulacak gibi:)
Canim benim neguzel de yazmissin teşekkür ederim hayirlisi buay gecti zaten pazartesi gunu yum gunlerim basliyor pazara kafar artik onumuzdeki aya insallah rabbimiz nasip ederse yolunuda yapar insallah .. suan incir kurune basladim nasip kismet cok sağol bilgilrndirdigin icin ...özlemisim seni görüşemedik inşallah yine goruselim canim eyer hafta sonu gorusemezsek ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN allaha emanet olun sende miniginde rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah:):):):)Canim sagol iyiyiz sukur bendede polikistik over baslamisti yani benimkilerde tembellesmisti hizlandirdik igne vuruldum menagon 5 gun ve ovitrelle ile catlattik 32 ve 60saatlerde calistim hatirladigim kadariyla . Esim test yaptirmadi seninde esinde sorun oldugunu sanmiyorum iki evladin var sonucta test yaptirmadan deneyebilirsin ama denemeye ragmen olmuyorsa esinde sorun varsa bu sefer bos yere masraf ve hormon almis olursun . Sonucta cocuklarin buyuk yillar icinde stres vs esindede azalma olabilir bende cok saglikliyfim dusukten sonr pko cikti yani degisebiliyo dengeler insallah hayirlisi ise rabbim nasip eder
eveeet o benim süperrr hafıza .....hafıza demişken badem yemeye çalış düzelince cocuğun beyin gelişime iyi geliyormuş .....bide peygamber efendimize gelip cocuklarımız cirkin oluyo ne yapalım diye sormuşlar o da ümmetine ayva yemelerini tavsiye etmiş bol bol ayva da ye canımcagrı merkezine işe giirip bırakan sen miydin hatırlayamadım tam kimdi
Sen ovulasyon testi yapmaya devam et cnm hala pozitifse o ovülasyon falan degil hamileliktir.bende ovülasyon testi yaptım yuma yakın koyulaşmaya başladı yum günü pozitif oldu daha sonra koyu renk kayboldu ama seninki ortada yum yok çatlamış olan yum ki sıvısı kalmış diyo doktorun.sonrasındada hızla koyulaşmaya devam ediyosa sen hamilesinvallahi bende anlamadım canım. sürekli gittiğim dr um ameliyatımı yapan dr um. görmemesi çok enteresan bir durum olur ki ihtimaller dahilinde görünüyor yeni yum. o zaman da aklımı karıştıran olmayan oluşmayan yum 1-2 günde nasıl bu kadar olgunlaşıp lh ı tavan yaptırıyor. yok canım bende sorular bitmezz. ne zaman adet olurum adet günü gelir benim sorular o zaman cevap bulacak gibi:)
Ne bileyim hiç umudum yok ve ümitlenip boşa çıkmaktan korkuyorumo kadar şartlama kendini neden olmasın ki
canım yarından aksam denemeler baslıyor benımm 5.deneme mayıs 31 batHAMİŞLER
rabia91....................>8.Deneme ...........>
sweet42...................>9. Deneme...........>
betiboop..................>11. Deneme...........>
okosale....................>13.Deneme............>
maleficent_bs..........>17. Deneme............>
BAT
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme...........>
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin
Bende bakiyorum da canım ilerlemiyor sayfalar dedigin gibi.anneme geldim bugün ben .cuma günü ve annemdeyim ohhh daha ne olsun:)İyiakşamlar kızlar nerelerdesiniz sayfa hiç ilerlemiyo
Yaptınmı bugün test cnm.Bende bakiyorum da canım ilerlemiyor sayfalar dedigin gibi.anneme geldim bugün ben .cuma günü ve annemdeyim ohhh daha ne olsun:)
Yok canim testim bitti.eczaneden de almak istemedim.internetten siparis versem de en az bir hafta.yapmayacagim artik yarini degerlendiririm yine gün aşırıya devam.Yaptınmı bugün test cnm.
Sen hala olmadin yapsana test canim.bakarsin sürpriz olurYaptınmı bugün test cnm.
Yarın olmazsam pazar yada pazartesi yaparım cnm.daha önceki aylarda iki defa silik çizği gördüm tam reğli olcağım gün ve hemen reğli oldum kısa mutluluk yaşadım yani o yüzden yapmayım ben cnm.Sen hala olmadin yapsana test canim.bakarsin sürpriz olur
Gecikme olur canim kimyasal sonrasi. Normal yani.Merhaba kızlar kimyasal gebelik sonrası düzensizlik yaşayan varmı?
Bende 19 Mayıs ı bekliyorum dört gözle canım. insallah bu sefer cift cizgiyi görürsün .belirtilerin var mi tatlimYarın olmazsam pazar yada pazartesi yaparım cnm.daha önceki aylarda iki defa silik çizği gördüm tam reğli olcağım gün ve hemen reğli oldum kısa mutluluk yaşadım yani o yüzden yapmayım ben cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?