Teşekkürler canım geçen ay kan testiyle çok mutlu oldum ama 1 hafta sürdü MalesefGecikme olur canim kimyasal sonrasi. Normal yani.
Rica ederim canim. Insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin .kimyasal sonrasi hamilelelik daha kolay oluyor derler hep.benimde subat ayinda tutunamadi bebisim.gecikti mi adetinTeşekkürler canım geçen ay kan testiyle çok mutlu oldum ama 1 hafta sürdü Malesef
Evet canım sat 6nisanRica ederim canim. Insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin .kimyasal sonrasi hamilelelik daha kolay oluyor derler hep.benimde subat ayinda tutunamadi bebisim.gecikti mi adetin
Normalde kac gunde oluyor adet döngün Canım.test yapsana bak burda bir arkadasimiz kimyasalin ertesi ayi hamile kaldi . Gecikme normal ama hamilelikde olabilir.Evet canım sat 6nisan
30 günde bir oluyorum canım 6mayısta bekliyordum ama hala yok bakalım 1 2 gün daha bekleyeyim diyorum olmazsa kan testi yaptırırımNormalde kac gunde oluyor adet döngün Canım.test yapsana bak burda bir arkadasimiz kimyasalin ertesi ayi hamile kaldi . Gecikme normal ama hamilelikde olabilir.
1-2 güne olmazsan yaptir testi icin rahatlasin.30 günde bir oluyorum canım 6mayısta bekliyordum ama hala yok bakalım 1 2 gün daha bekleyeyim diyorum olmazsa kan testi yaptırırım
Evet canım hayırlısı sen kaç yıllık evlisin yaş kaç1-2 güne olmazsan yaptir testi icin rahatlasin.
28yasindayim canim. Martta bir yıl oldu evleneli.senin yas kac kacinci yılEvet canım hayırlısı sen kaç yıllık evlisin yaş kaç
hafızam çok iyidir şaşmadı yineeveeet o benim süperrr hafıza .....hafıza demişken badem yemeye çalış düzelince cocuğun beyin gelişime iyi geliyormuş .....bide peygamber efendimize gelip cocuklarımız cirkin oluyo ne yapalım diye sormuşlar o da ümmetine ayva yemelerini tavsiye etmiş bol bol ayva da ye canım
Oldum ben galiba çünkü açık kahve peçeteye silince geldi ben demiştim olurum bu akşam en geç yarın öğlen diye.Bu ay kılomen boşa kullanmış oldum ve birdaha alma şansımda yok çünkü reçetesiz satılmıyoBende 19 Mayıs ı bekliyorum dört gözle canım. insallah bu sefer cift cizgiyi görürsün .belirtilerin var mi tatlim
kız diye diye getirdin haa tühOldum ben galiba çünkü açık kahve peçeteye silince geldi ben demiştim olurum bu akşam en geç yarın öğlen diye.Bu ay kılomen boşa kullanmış oldum ve birdaha alma şansımda yok çünkü reçetesiz satılmıyo
Benim yaş 30 Ağustos'ta 6 yıl dolacak canm28yasindayim canim. Martta bir yıl oldu evleneli.senin yas kac kacinci yıl
Bacım ben kendimi biliyorum.şaşmaz gelir.ogelir.okadar ümitlenmeyim dedim yinede umut etmişimki biraz ağladım sızladım eşim iyiki yoktu yoksa çok kızar ağlama yasağım var çünkü.Allah bana çocuk yazmamıştır belki kaderim budur başkasının çocuklarını sevmeye devam edicem dedimkız diye diye getirdin haa tüh
Canım üzülme üzme kendini vardır vakti zamanı hayırlısını versin RabbimBacım ben kendimi biliyorum.şaşmaz gelir.ogelir.okadar ümitlenmeyim dedim yinede umut etmişimki biraz ağladım sızladım eşim iyiki yoktu yoksa çok kızar ağlama yasağım var çünkü.Allah bana çocuk yazmamıştır belki kaderim budur başkasının çocuklarını sevmeye devam edicem dedim
öyle düşünsen de mücadeleye devam canım benı ornek al ne ilaçlar kaç doktor gezdim sonunda tazyikli suyu yiyince dank ettim :) şu eşini bi ikna etsen.. test yaptırmıyosan bırak gidiyim ben anne olmak istiyoeum de gurbet elerde yalnız mı yaşlancaz de ne biliyim biraz acıtayson yap gerekirseBacım ben kendimi biliyorum.şaşmaz gelir.ogelir.okadar ümitlenmeyim dedim yinede umut etmişimki biraz ağladım sızladım eşim iyiki yoktu yoksa çok kızar ağlama yasağım var çünkü.Allah bana çocuk yazmamıştır belki kaderim budur başkasının çocuklarını sevmeye devam edicem dedim
Oldum bittim çocukları çok seviyorum.YYeğenlerim yakınımda olsa onlarla avunurdum ama yurdışındayım ve evimizin yanı kıreş ve günde onlarca çocuk gelip gidiyo ve ben sadece hasretle bakıyorum annelerine mama mama demelerini duyuyorum görüyorum ve bana Anne diyen bir çocugun olmaması beni üzüyo.Canım üzülme üzme kendini vardır vakti zamanı hayırlısını versin Rabbim
Onunda elinde bişey yok şimdilik çünkü 24 haziranda hastane randevumuz mecbur o tarihe kadar bekliycem cnm.acıtasyon yaptım ama fazlası ters tepiyoöyle düşünsen de mücadeleye devam canım benı ornek al ne ilaçlar kaç doktor gezdim sonunda tazyikli suyu yiyince dank ettim :) şu eşini bi ikna etsen.. test yaptırmıyosan bırak gidiyim ben anne olmak istiyoeum de gurbet elerde yalnız mı yaşlancaz de ne biliyim biraz acıtayson yap gerekirse
Seni çok iyi anlıyorum canım bende 6 yıldır sabırsızlıkla bekliyorum kimi zaman ümitler tükeniyor ama herşey Allah'tan ol derse olur Bizimde sınavımız buymuşOldum bittim çocukları çok seviyorum.YYeğenlerim yakınımda olsa onlarla avunurdum ama yurdışındayım ve evimizin yanı kıreş ve günde onlarca çocuk gelip gidiyo ve ben sadece hasretle bakıyorum annelerine mama mama demelerini duyuyorum görüyorum ve bana Anne diyen bir çocugun olmaması beni üzüyo.
ilginç valla insan istemez mi çocugu olsun.. neyse inşallah randevu tarihine kadar kendini hazıralr da verir istenen tetkikleriOnunda elinde bişey yok şimdilik çünkü 24 haziranda hastane randevumuz mecbur o tarihe kadar bekliycem cnm.acıtasyon yaptım ama fazlası ters tepiyo
hoşgeldin topiğimize.. 6 yuldır istemediniz mi olmadı mı hangi yolları denedizniz uzun bi zaman geldi baana umarın kavusursun bu aySeni çok iyi anlıyorum canım bende 6 yıldır sabırsızlıkla bekliyorum kimi zaman ümitler tükeniyor ama herşey Allah'tan ol derse olur Bizimde sınavımız buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?