2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Teşekkürler canım geçen ay kan testiyle çok mutlu oldum ama 1 hafta sürdü Malesef
Rica ederim canim. Insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin .kimyasal sonrasi hamilelelik daha kolay oluyor derler hep.benimde subat ayinda tutunamadi bebisim.gecikti mi adetin

Normalde kac gunde oluyor adet döngün Canım.test yapsana bak burda bir arkadasimiz kimyasalin ertesi ayi hamile kaldi . Gecikme normal ama hamilelikde olabilir.
30 günde bir oluyorum canım 6mayısta bekliyordum ama hala yok bakalım 1 2 gün daha bekleyeyim diyorum olmazsa kan testi yaptırırım

hafızam çok iyidir şaşmadı yine canım eşim de badem zorla yedirmeye caısıyo ama gitmiyo ki bogazımdan ayva yiyim güzel olsun karaböcük olcak bari güzel karaböcük olsun

Bende 19 Mayıs ı bekliyorum dört gözle canım. insallah bu sefer cift cizgiyi görürsün .belirtilerin var mi tatlim
Oldum ben galiba çünkü açık kahve peçeteye silince geldi ben demiştim olurum bu akşam en geç yarın öğlen diye.Bu ay kılomen boşa kullanmış oldum ve birdaha alma şansımda yok çünkü reçetesiz satılmıyo

kız diye diye getirdin haa tüh
Bacım ben kendimi biliyorum.şaşmaz gelir.ogelir.okadar ümitlenmeyim dedim yinede umut etmişimki biraz ağladım sızladım eşim iyiki yoktu yoksa çok kızar ağlama yasağım var çünkü.Allah bana çocuk yazmamıştır belki kaderim budur başkasının çocuklarını sevmeye devam edicem dedim

Canım üzülme üzme kendini vardır vakti zamanı hayırlısını versin Rabbim

öyle düşünsen de mücadeleye devam canım benı ornek al ne ilaçlar kaç doktor gezdim sonunda tazyikli suyu yiyince dank ettim :) şu eşini bi ikna etsen.. test yaptırmıyosan bırak gidiyim ben anne olmak istiyoeum de gurbet elerde yalnız mı yaşlancaz de ne biliyim biraz acıtayson yap gerekirse

Canım üzülme üzme kendini vardır vakti zamanı hayırlısını versin Rabbim
Oldum bittim çocukları çok seviyorum.YYeğenlerim yakınımda olsa onlarla avunurdum ama yurdışındayım ve evimizin yanı kıreş ve günde onlarca çocuk gelip gidiyo ve ben sadece hasretle bakıyorum annelerine mama mama demelerini duyuyorum görüyorum ve bana Anne diyen bir çocugun olmaması beni üzüyo.

Onunda elinde bişey yok şimdilik çünkü 24 haziranda hastane randevumuz mecbur o tarihe kadar bekliycem cnm.acıtasyon yaptım ama fazlası ters tepiyo

Seni çok iyi anlıyorum canım bende 6 yıldır sabırsızlıkla bekliyorum kimi zaman ümitler tükeniyor ama herşey Allah'tan ol derse olur Bizimde sınavımız buymuş

Onunda elinde bişey yok şimdilik çünkü 24 haziranda hastane randevumuz mecbur o tarihe kadar bekliycem cnm.acıtasyon yaptım ama fazlası ters tepiyo
ilginç valla insan istemez mi çocugu olsun.. neyse inşallah randevu tarihine kadar kendini hazıralr da verir istenen tetkikleri

Seni çok iyi anlıyorum canım bende 6 yıldır sabırsızlıkla bekliyorum kimi zaman ümitler tükeniyor ama herşey Allah'tan ol derse olur Bizimde sınavımız buymuş
hoşgeldin topiğimize.. 6 yuldır istemediniz mi olmadı mı hangi yolları denedizniz uzun bi zaman geldi baana umarın kavusursun bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…