Hoşbuldum Cnm ilk yıl düşünmedik sonra dış gebelik ve 2 düşük.oldu genetik test yaptırdık homozigot mutant varmş coraspin kullanıyorum çok Dr gittim ama tedavi olacak bir durum olmadığı söyleniyor bekliyorum bende çaresizlik içindehoşgeldin topiğimize.. 6 yuldır istemediniz mi olmadı mı hangi yolları denedizniz uzun bi zaman geldi baana umarın kavusursun bu ay
Canım Bu hastane ye ilk defa gitcez şimdilik hiçbişey yok.Benim kafaya takmam yüzünden olmadığnı düşünüyodu bide bizim taraftan birinin biz nişanlıyken çocuk için evleniyo adam dediğini duymuş onada tepkisi var o yüzden istemem yan cebime koy diyo yoksa nişanlıyken falan çocuk istediğni falan konuşuyodu.ilginç valla insan istemez mi çocugu olsun.. neyse inşallah randevu tarihine kadar kendini hazıralr da verir istenen tetkikleri
O nasıl bişeymiş cnm ben biraz cahilim bu konudaHoşbuldum Cnm ilk yıl düşünmedik sonra dış gebelik ve 2 düşük.oldu genetik test yaptırdık homozigot mutant varmş coraspin kullanıyorum çok Dr gittim ama tedavi olacak bir durum olmadığı söyleniyor bekliyorum bende çaresizlik içinde
anladım hayırlısı olsn hakkında uğur getirsin topiğimizinşallahHoşbuldum Cnm ilk yıl düşünmedik sonra dış gebelik ve 2 düşük.oldu genetik test yaptırdık homozigot mutant varmş coraspin kullanıyorum çok Dr gittim ama tedavi olacak bir durum olmadığı söyleniyor bekliyorum bende çaresizlik içinde
Kan pıhtılaşması canımO nasıl bişeymiş cnm ben biraz cahilim bu konuda
bak sen şu densizlere.. neyse gidin bakalım olacak inşallah inannıyorum allah görüyo temiz kalbini ve isteğiniCanım Bu hastane ye ilk defa gitcez şimdilik hiçbişey yok.Benim kafaya takmam yüzünden olmadığnı düşünüyodu bide bizim taraftan birinin biz nişanlıyken çocuk için evleniyo adam dediğini duymuş onada tepkisi var o yüzden istemem yan cebime koy diyo yoksa nişanlıyken falan çocuk istediğni falan konuşuyodu.
Sağol canm geçen ay başı çok sevindik ama kimyasal gebelik çıktı oda hayırlısı Allah'tan canım bu arada senin bebişinde hayırlı olsun sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimanladım hayırlısı olsn hakkında uğur getirsin topiğimizinşallah
Kıs oda bişeymi.Aspirin içiyolar bişi olmuyo hamile kalınca iç sende cnmKan pıhtılaşması canım
Hamile kalmadan coraspin içiyorum kaldıktan sonra iğne canım 9 ayKıs oda bişeymi.Aspirin içiyolar bişi olmuyo hamile kalınca iç sende cnm
Burda birkaç kişi daha bu pıhtılaşma konusu yaşamıştı galiba aspirin önerdi doktor diyolardı ondan duymuştum bendeHamile kalmadan coraspin içiyorum kaldıktan sonra iğne canım 9 ay
Hayırlisi olsun canim tam olana kadar hala umudumuz var ama .Oldum ben galiba çünkü açık kahve peçeteye silince geldi ben demiştim olurum bu akşam en geç yarın öğlen diye.Bu ay kılomen boşa kullanmış oldum ve birdaha alma şansımda yok çünkü reçetesiz satılmıyo
Evet canım farklı türleride varmış insan yeni yeni şeyler öğreniyor işteBurda birkaç kişi daha bu pıhtılaşma konusu yaşamıştı galiba aspirin önerdi doktor diyolardı ondan duymuştum bende
Öyle deme canim elbet bir hayırlı zamani vardir bizler icinde.her ay taptaze yeni umutlarla basliyoruzBacım ben kendimi biliyorum.şaşmaz gelir.ogelir.okadar ümitlenmeyim dedim yinede umut etmişimki biraz ağladım sızladım eşim iyiki yoktu yoksa çok kızar ağlama yasağım var çünkü.Allah bana çocuk yazmamıştır belki kaderim budur başkasının çocuklarını sevmeye devam edicem dedim
İnşaallah ama bence umut yok benden ama senden hamilesin geliyo bana şüpelendiklerim hamiş çıkıyo ggenelde benim.Hayırlisi olsun canim tam olana kadar hala umudumuz var ama .
Insallah canim benim.benim cok uzun bir zaman olmadi ama ameliyat surecim ve doktorumun cocuk hemen olsun israrlari subatta hamile kalmam bebegin tutunamamasi derken gercekten zorlu bir süreç.bazen hic olmayacakmis hep bu umutla yasayacakmisim gibi geliyor.bazen icimde bir umut bu ay olacak diyor.bir yandan cocugum olmadan kistlerim tekrarlar korkusu.hepimizin ayri ayri hikayeleri var.Allah hepimizin gönlüne göre versin.daha bugün bir is arkadaşımın daha hamile haberini aldim rabbim bize de nasip etsin insallahİnşaallah ama bence umut yok benden ama senden hamilesin geliyo bana şüpelendiklerim hamiş çıkıyo ggenelde benim.
Hiç sorma millet evleniyo bir duyuyorum hamile yada korunmadız tek birliktelikten hamile kalıyo biz hiç korunmuyoruz ve 9 aydır düzenli birliktelik olduğu halde tık yok.Kılomen kullandım hamile kaldım diyolar hop kılomene transfer oluyoruz sonuç yine tıssss.Insallah canim benim.benim cok uzun bir zaman olmadi ama ameliyat surecim ve doktorumun cocuk hemen olsun israrlari subatta hamile kalmam bebegin tutunamamasi derken gercekten zorlu bir süreç.bazen hic olmayacakmis hep bu umutla yasayacakmisim gibi geliyor.bazen icimde bir umut bu ay olacak diyor.bir yandan cocugum olmadan kistlerim tekrarlar korkusu.hepimizin ayri ayri hikayeleri var.Allah hepimizin gönlüne göre versin.daha bugün bir is arkadaşımın daha hamile haberini aldim rabbim bize de nasip etsin insallah
Rabbim ol derse her şekilde oluyor canim.yumurta takibi nedir bilmeyenler var.iliski sonrası aninda kalkip dusa girenler ve hamile kalanlar var.bizde aylardir yastik koy bacaklari kaldir yum gününü ayarla klomen kullan ugrasip duruyoruz iste:)Hiç sorma millet evleniyo bir duyuyorum hamile yada korunmadız tek birliktelikten hamile kalıyo biz hiç korunmuyoruz ve 9 aydır düzenli birliktelik olduğu halde tık yok.Kılomen kullandım hamile kaldım diyolar hop kılomene transfer oluyoruz sonuç yine tıssss.
Ben yumurta takibi nedir bilmiyodum ilk evliliğimde ilk aylar çocuk çocuk diye çok üzüyorlardı beni kısır çocuğu olmuyo falan dediler allahıma yalvardım ve evliliğimin 6. Ayında aklımda hiç çocuk yokken tesadüfen başka bir sebebten hastanedeyken günümün geçtiğni kullandığım ilacın regliyi geciktirme etkisi varmı diye sormamla doktor test yaptırttı ve hamile olduğum ortaya çıktı. Sonrasında kötü giden şeyler dahada dayanılmaz oldu ve herşey bitti.Rabbim ol derse her şekilde oluyor canim.yumurta takibi nedir bilmeyenler var.iliski sonrası aninda kalkip dusa girenler ve hamile kalanlar var.bizde aylardir yastik koy bacaklari kaldir yum gününü ayarla klomen kullan ugrasip duruyoruz iste:)
Allah sağlıklı evlat nasip etsin canımhafızam çok iyidir şaşmadı yinecanım eşim de badem zorla yedirmeye caısıyo ama gitmiyo ki bogazımdan ayva yiyim güzel olsun karaböcük olcak bari güzel karaböcük olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?