Canim bu ay benide ekle :) klomenli ilk ayim ugurlu gelsin bat 5 haziran :) deneme sayisi 12 olduHAMİŞLER
rabia91....................>8.Deneme ...........>
sweet42...................>9. Deneme...........>
betiboop..................>11. Deneme...........>
okosale....................>13.Deneme............>
maleficent_bs..........>17. Deneme............>
BAT
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin
benimde klomenli ilk ayım canım insallah işe yarar ...doktorun verdiği ilişki takvimi de bitti artık sıra beklemekte 19 mayıs ta test yapıcazCanim bu ay benide ekle :) klomenli ilk ayim ugurlu gelsin bat 5 haziran :) deneme sayisi 12 oldu
Hadi hayirlisi bakalim insalah bana umut olursunuz :)benimde klomenli ilk ayım canım insallah işe yarar ...doktorun verdiği ilişki takvimi de bitti artık sıra beklemekte 19 mayıs ta test yapıcazSiyah00 le birlikte bakalım nasip ....
İnşaAllah bu ay sevinirsin canım. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte bebek sahibi olmayı nasip eylesinKizlr mutlu haftasonlari hepinize....dr dan geldim hic bi sorun her iki tarafimda da 6_7yum var klomen verdi gunde 2 kez icicem ve catlatma ignesi vurcak bakalim bu ayda umudumz bu :)
Bu işler hiç belli olmaz şekerimbende umut yok daSiyah00 umut olacak gibi :)
öyle tabi allah yazmışsa olur mutlaka da insan bunca zaman hayal kırıklığı yaşayınca bide problemli spermler olunca umut hiç yok denecek kadar az oluyo işte canım sen kaçıncı denemede hamile kaldın listeye yazim seniBu işler hiç belli olmaz şekerim
Canım kürtajdan 3ay sonra hamile kalmıştım. Ben öyle deneme sayısı falan tutmadımöyle tabi allah yazmışsa olur mutlaka da insan bunca zaman hayal kırıklığı yaşayınca bide problemli spermler olunca umut hiç yok denecek kadar az oluyo işte canım sen kaçıncı denemede hamile kaldın listeye yazim seni
Ayy canim benim inşallah inşallah olur buaysa ayy hadi bende senin adina cok heveslendim kalbimde dualarimda seninle inşallah güzel haberini alalımKizlr mutlu haftasonlari hepinize....dr dan geldim hic bi sorun her iki tarafimda da 6_7yum var klomen verdi gunde 2 kez icicem ve catlatma ignesi vurcak bakalim bu ayda umudumz bu :)
Ins ikimizde 19 unda mutlu haberler alacagiz canım. Bende bir umutluyum bir umutsuz hayırlısı bakalim.bende umut yok daSiyah00 umut olacak gibi :)
bende yaklaşık 1 yıldır cips kola sucuk vs zararlı diye itam edebileceğimiz şeyleri yememeye özen gösteriyordum baktım olacak gibi değil ne bulursam yiyorum şimdi bi bardak kola daha içtim o derece tükenmiş umutların üzerine gelirse bi bebek kusura bakmasın artıkIns ikimizde 19 unda mutlu haberler alacagiz canım. Bende bir umutluyum bir umutsuz hayırlısı bakalim.
Ben de ahsap istedim once ama hepi topu bes alti ay yatacak onlar da pahali geldi bunun da parasini anneanne verdi zaten herkes cok begendi durup durp bakiyorum salonda kurulu hala:) bu arada yirmilik dis apse yapti benm cok kotuyum 3gundur uyku yok yemek cprba ve sutten ibaret napicam bilmem aman dikkat et canm bol calsiyum almaya bakCok sirinmiiiiiş :)) dün aksam sen aldim deyince gaza geldim netten baktım cok güzel şeyler var ya. Ahsap ve bambu hastasi olsam da bende bu tarz veya oyun parki alacağım sanırım. Gerektiginde oturma odasina taşımak istiyorum bir de iki tane tek kisilik bazam ve sirf dolap olan ve yarısı bos duran giyinme odam var yani mobilyali esyali bi cocuk odasi yapacak yerim yok evde benim de.
oyle deme yaaaaa insallah olacak hepimz ANNE olcazzzzzbende umut yok daSiyah00 umut olacak gibi :)
Amin canim insallahİnşaAllah bu ay sevinirsin canım. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte bebek sahibi olmayı nasip eylesin
Allah razi olsun ablam hepimiz sevinelim bu guzel bahar havaindaAyy canim benim inşallah inşallah olur buaysa ayy hadi bende senin adina cok heveslendim kalbimde dualarimda seninle inşallah güzel haberini alalım
Bende iyi geliyor diye esime keci boynuzu pekmezini icirirken kendim de faydasi olur diye icmekten iyice kilo aldim:) 6aydir folik asit kullaniyorum . anca kilo aliyorum anlayacagin :)bende yaklaşık 1 yıldır cips kola sucuk vs zararlı diye itam edebileceğimiz şeyleri yememeye özen gösteriyordum baktım olacak gibi değil ne bulursam yiyorum şimdi bi bardak kola daha içtim o derece tükenmiş umutların üzerine gelirse bi bebek kusura bakmasın artık
telefona alarm kurdum unutmayım dıeKızlar evim şahanede cuma gunu yayinlaniyoruz katilimci yeliz gorumcem annesi için basvurmustu ben sadece selim beyi karsilamada varim gerisindeki konu gorumcemin konusu bu hafta surekli paylasacagim persembeye kadar musait olan seyretsin
Canım benim kırmızılar gelmiş bulunmakta bu ayda olmadı kısmet artık. bir sonraki aya kaldı umutlarım.HAMİŞLER
rabia91....................>8.Deneme ...........>
sweet42...................>9. Deneme...........>
betiboop..................>11. Deneme...........>
okosale....................>13.Deneme............>
maleficent_bs..........>17. Deneme............>
BAT
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme.............>
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
blummmm.....................>5 Haziran.............>12.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?