2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim bu ay benide ekle :) klomenli ilk ayim ugurlu gelsin bat 5 haziran :) deneme sayisi 12 oldu

HAMİŞLER

rabia91....................>8.Deneme ...........>
sweet42...................>9. Deneme...........>
betiboop..................>11. Deneme...........>
okosale....................>13.Deneme............>
maleficent_bs..........>17. Deneme............>

BAT

hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme.............>
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
blummmm.....................>5 Haziran.............>12.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Kizlr mutlu haftasonlari hepinize....dr dan geldim hic bi sorun her iki tarafimda da 6_7yum var klomen verdi gunde 2 kez icicem ve catlatma ignesi vurcak bakalim bu ayda umudumz bu :)
İnşaAllah bu ay sevinirsin canım. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte bebek sahibi olmayı nasip eylesin

Bu işler hiç belli olmaz şekerim
öyle tabi allah yazmışsa olur mutlaka da insan bunca zaman hayal kırıklığı yaşayınca bide problemli spermler olunca umut hiç yok denecek kadar az oluyo işte canım sen kaçıncı denemede hamile kaldın listeye yazim seni

Canım kürtajdan 3ay sonra hamile kalmıştım. Ben öyle deneme sayısı falan tutmadım

Kizlr mutlu haftasonlari hepinize....dr dan geldim hic bi sorun her iki tarafimda da 6_7yum var klomen verdi gunde 2 kez icicem ve catlatma ignesi vurcak bakalim bu ayda umudumz bu :)
Ayy canim benim inşallah inşallah olur buaysa ayy hadi bende senin adina cok heveslendim kalbimde dualarimda seninle inşallah güzel haberini alalım

Kızlar evim şahanede cuma gunu yayinlaniyoruz katilimci yeliz gorumcem annesi için basvurmustu ben sadece selim beyi karsilamada varim gerisindeki konu gorumcemin konusu bu hafta surekli paylasacagim persembeye kadar musait olan seyretsin

Ins ikimizde 19 unda mutlu haberler alacagiz canım. Bende bir umutluyum bir umutsuz hayırlısı bakalim.
bende yaklaşık 1 yıldır cips kola sucuk vs zararlı diye itam edebileceğimiz şeyleri yememeye özen gösteriyordum baktım olacak gibi değil ne bulursam yiyorum şimdi bi bardak kola daha içtim o derece tükenmiş umutların üzerine gelirse bi bebek kusura bakmasın artık

Ben de ahsap istedim once ama hepi topu bes alti ay yatacak onlar da pahali geldi bunun da parasini anneanne verdi zaten herkes cok begendi durup durp bakiyorum salonda kurulu hala:) bu arada yirmilik dis apse yapti benm cok kotuyum 3gundur uyku yok yemek cprba ve sutten ibaret napicam bilmem aman dikkat et canm bol calsiyum almaya bak

bende umut yok da Siyah00 umut olacak gibi :)
oyle deme yaaaaa insallah olacak hepimz ANNE olcazzzzz

İnşaAllah bu ay sevinirsin canım. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte bebek sahibi olmayı nasip eylesin
Amin canim insallah
Ayy canim benim inşallah inşallah olur buaysa ayy hadi bende senin adina cok heveslendim kalbimde dualarimda seninle inşallah güzel haberini alalım
Allah razi olsun ablam hepimiz sevinelim bu guzel bahar havainda

Bende iyi geliyor diye esime keci boynuzu pekmezini icirirken kendim de faydasi olur diye icmekten iyice kilo aldim:) 6aydir folik asit kullaniyorum . anca kilo aliyorum anlayacagin :)

Kızlar evim şahanede cuma gunu yayinlaniyoruz katilimci yeliz gorumcem annesi için basvurmustu ben sadece selim beyi karsilamada varim gerisindeki konu gorumcemin konusu bu hafta surekli paylasacagim persembeye kadar musait olan seyretsin
telefona alarm kurdum unutmayım dıe

Canım benim kırmızılar gelmiş bulunmakta bu ayda olmadı kısmet artık. bir sonraki aya kaldı umutlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…