2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım benim kırmızılar gelmiş bulunmakta bu ayda olmadı kısmet artık. bir sonraki aya kaldı umutlarım.
Canım benim inşallah buayda gelir minigin inşallah ..hayirlisiyla gelsin miniklerimiz rabbimiz yeterki ol desin.. inşallah tez zamanda nasip olur ..bende bi asabi oldum ki sorma doktor beni heveslendirdi iyne tedavisi diye ertesi günü de sperm testi sordu onsuz baslanmazmis sap gibi ortada kaldim hakkimizda hayirlisi olsun canim rabbimiz yolunuda yapar insallah miniklerimiz geliverir :)

İnşaallah cnm.Sorma bu sabahta ben çok asabiydim gün içinde eşimle markete gittik bir sancı girdi karnıma eve geldim baktım kırmızılar gelmiş dün açık kahve peçeteye bulaşıyodu gece boyu bişi yoktu belki gerisi gelmez dedim ama geldi malesef.Hayaller başka bahara kaldı ne yapalım kader böyleymiş

Doktorlarda bulmuş yolunu hemen topu sperm testine atıyolar yolları tam tıkıyorlar

Ben cok yogurt peynir yiyiyorum ama ise yaramadi bende cektim iki kere berbat birşey gecer inşallah bir an önce ya

Doktorlarda bulmuş yolunu hemen topu sperm testine atıyolar yolları tam tıkıyorlar
Canim senne yapacaksin doktor islerini esine taviz verme sakin insallah allahimizin izniyle gelecek minigin inşallah onumuzdeki ayda insallah guzel haberini aliriz dualarimdasin canim benim herzaman .rabbimiz yeterki ol desin hadi hayirlisi inşallah

Eşim yumuşadı gibi geliyo çünkü bugün hastanenin istediği formları hatırlattı ne zaman doldurulacak aradınmı arkadaşını dedi.Formu arkadaşın eşi doldursun demişti zaten.Yani sorun yapmıycak gibi görünüyo ama inşaallah bir aksilik çıkartmaz.

Hadi hayirlisi olsun canim.. canim inşallah gelecek bebeğin hemde buayda ..rabbimiz tez zamanda nasip etsin inşallah dualarla

Günaydın canlar bugün anneler günü annem yanımda olmadığı için mi yoksa anne olamadığım için mi bilmiyorum ama duygusallığın dibine vurmuş bir haldeyim eksik hissediyorum kendimi dünden beri sebepli sebepsiz ağlıyorum dua ediyorum rabbim çok bekletmesin bizi. Bütün annelerin anne olmak isteyenlerin bebeğini bekleyenlerin anneler günü kutlu olsun

günaydınn kızlarr anneler ve anne adayları hepımızın Anneler gunu kutlu olsunnn. Rabbım bu gunde dualarımızı kabul etsın ınsallah ve duyguyu yasamak ısteyen herkese yasatsın ınsallahh
Bizde 1 ayımızı doldurduk cok sukur 3 gun bıle :)masallahhhh

Eklentiler

• 20150503_125803.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 100
HAMİŞLER

rabia91....................>8.Deneme ...........>
sweet42...................>9. Deneme...........>
betiboop..................>11. Deneme...........>
okosale....................>13.Deneme............>
maleficent_bs..........>17. Deneme............>

BAT

hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme.............>
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme.............>
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
blummmm.....................>5 Haziran.............>12.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Tatlım geçmiş olsun , hamilelik öncesi diş bakımı yaptırmak bu yüzden çok mühim
bende ihmal ettim... dolgum düştü , başka bir dişim arada çok sızlıyor ...
Rabbim şifa versin canımm...

Tatlım yapma böyle..
bugünün aslında bir önemi yok , kapitalist dünyanın sonuçları diyelim..
annelerini ihmal eden bir düzen bir gün bari hediye verelim , sevelim sevindirelim annemizi demişler anneler gününü icat etmişler ...
duygusallığını yirim.. sende anne olacaksın en kısa en hayırlı zamanda inşaAllah , inan bakiim buna :)

Rahisim bu kız gittikçe fıstık oluyor iyice ya...
maaşAllah barekAllah subhanAllah ,,,
nasıl bir güzelliktir
kocaman öpüyorum bıdıkııı

Tatlım geçmiş olsun , hamilelik öncesi diş bakımı yaptırmak bu yüzden çok mühim
bende ihmal ettim... dolgum düştü , başka bir dişim arada çok sızlıyor ...
Rabbim şifa versin canımm...
Aslinda sirasiyla gidiyordum canm ama bu dis yetismedi beni ordan oraya gonderdi dr bn de o sirada hamile kaldim zaten sagol canm benm

Canım yaa Allah razi
Canım yaa Allah razi olsun senden gülümsettin beni :) haklısın aslında canım ama bilmiyorum neden çok etkilendim klomenden de kaynaklanmış olabilir hormonların işi bunlar :):) şimdi daha iyiyim yarın yum takibi var yumoşlarımı düşünüyorum :) sen nasılsın bu arada az kaldı doğuma ayy çok heyecanlı :)

ohh mutlu olma zamanı o zamaaan baksana yumuşlar büyüyormuş içeride ...
şu hormonlar ne fenalar insanı vezir de ediyorlar rezil de
boşver onları büyüyen yumuşları düşün... ama güzelce düşün e mi :) büyüyüp serpildiklerini düşün mesela

evet az kaldı nasipse...
36.haftaya girdik bugün takvim yarın değişiyor
heyecanlıyım çok , kızım sığmıyor içeriye bir yandan ayak bileklerim , bacaklarım şiş , ağrım var çok , gece uyuyamıyorum her bir ağrıda uyanıyorum , dönemiyorum , yastıkla karnımı destekliyorum ama yine ağır
son zamanlar zormuş gerçekten.. hayırlısı bakalım kuzucum... sizlere dua ediyoruz her gün

aynen öyle olur olmadık yerde rezil ediyorlar :) tamamdır canım güzel düşünüyorum inşallah yarın dr güzel şeyler söylerse çarşamba yada perşembe aşılama yapılacak duaya çok ihtiyacım var :) oyy yerim onu yaa ne güzel kıpır kıpır dır şimdi :) az kaldı canım dayan inşallah kolay bir doğumla alırsın bebişini kucağına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…