Betiii 3-4 mayıs ta ovulasyon da çift çizgi gördüm ya şu 9 gün sonra gebelik testinde varsa çıkıyor ya şimdi salı günü mu yapim ilk testi merak sardı bugün benianladım hayırlısı olsn hakkında uğur getirsin topiğimizinşallah
Sagol canimm.senin bıdıkıda görseydik hayirlsyla yerdk onu yerdik:)Rahisim bu kız gittikçe fıstık oluyor iyice ya...
maaşAllah barekAllah subhanAllah ,,,
nasıl bir güzelliktir
kocaman öpüyorum bıdıkııı
Canim tarihler cok benzer benim de 3 4 nisandi gunlerden de pazardi :) ama 12 nisanda yaptim ben erken olur bugun azcik sabret sali ya da çarşamba yap benceBetiii 3-4 mayıs ta ovulasyon da çift çizgi gördüm ya şu 9 gün sonra gebelik testinde varsa çıkıyor ya şimdi salı günü mu yapim ilk testi merak sardı bugün beni
Maşallah canim buyuttun bile kizini ilk anneler gunun kutlu olsun allah herkese yaşatsin bu duygularıSagol canimm.senin bıdıkıda görseydik hayirlsyla yerdk onu yerdik:)
Hımmm inşallah sonuçlar da aynı olur canım ...çarşamba günü yapim ben bi test asıl test günüm 19 mayıs ama sabredemiyorumCanim tarihler cok benzer benim de 3 4 nisandi gunlerden de pazardi :) ama 12 nisanda yaptim ben erken olur bugun azcik sabret sali ya da çarşamba yap bence
Hergün patlatiyoruz bi BeypazarıGünde bitane soda için
Ay oldu mu o kadar :) maşallah bebise ya guzelligine güzellik gelmisss :) anneler günün kutlu olsun tatlımgünaydınn kızlarr anneler ve anne adayları hepımızın Anneler gunu kutlu olsunnn. Rabbım bu gunde dualarımızı kabul etsın ınsallah ve duyguyu yasamak ısteyen herkese yasatsın ınsallahh
Bizde 1 ayımızı doldurduk cok sukur 3 gun bıle :)masallahhhh
Evet canim.simdi negatif cikar bostan yere canin sıkılır sali çarşamba inşallah pozitif i gorursun hsg sonrasi 6 ay icinde kesin sonuc aliniyomus inşallah bekletmez esinin sonucuna cok takilma sonucta sifir değil gidecek olan bi tane bu degerlerle cok bile olur merak etme bi de klomen oohhHımmm inşallah sonuçlar da aynı olur canım ...çarşamba günü yapim ben bi test asıl test günüm 19 mayıs ama sabredemiyorum
Bir sabirsiz gördüm galibaaaaaa :) :) 19 una kac gün kaldi diye bende gün sayiyorum.beklenen bat 20mayis benim ama varsa 19u cikar sanirm. Ovu testimde bitti cok boslukta hissesiyorum kendimi:)))Hımmm inşallah sonuçlar da aynı olur canım ...çarşamba günü yapim ben bi test asıl test günüm 19 mayıs ama sabredemiyorum
Seninde anneler günün kutlu olsun canim.bir dahaki anneler gününe minnoşun sana hediyesini getirir :) insallah arkandan bir sürü hamis gelir iclerinde de ben tabisiiiii:) belirtileri cikarmaya basladim ben .19una kadar ne belirtiler çıkaracağim sen gör bak:))5000. Sayfamiz ve anneler gunumuz kutlu olsun anneler anne adaylari ve potansiyel anneler :) artik hamile bekliyorum kidemli olmak istiyorum hic ugurlu degilmisim ayağımi sueuyemedim ama oldu mu 2 3 kisi ust uste oluyo bu ay da oyle olacak insallah sirayla gelecek minnos lar :)
Canim valla en buyuk belirti su oluyo kasikta bi oyulma.gibi his igne batiyo gibi ama onu da adete 3 kala falan hisetmistim cok barizdi bi de pit pit segiriyodu sol taraf bunlari hissedersen test yaomaya gerek yoj :) sen hsg cekilmedin di mi canm.esin in durum.nasilSeninde anneler günün kutlu olsun canim.bir dahaki anneler gününe minnoşun sana hediyesini getirir :) insallah arkandan bir sürü hamis gelir iclerinde de ben tabisiiiii:) belirtileri cikarmaya basladim ben .19una kadar ne belirtiler çıkaracağim sen gör bak:))
Yok canim cekilmedim.ameliyatimda dr tuplere bakti sorun yok dedi. Esim test yaptiracagi zaman Şubat ayinda hamile kaldim öyle kaldi yaptirmadik.bir iki aya olmazsa esimde test yaptirir.batma hafiften oluyor geçiyor.goguslerim sisti gibi uclari hassaslasti dokununca aciyor.tabi bu belirtileri bende cikariyor olabilirm psikolojik :) ovu testimde kalmadi boslukta hissediyorum kendimi.hala calismalara devam ediyoruz.bi son hafta olacak ya adet ya hamislik:)Canim valla en buyuk belirti su oluyo kasikta bi oyulma.gibi his igne batiyo gibi ama onu da adete 3 kala falan hisetmistim cok barizdi bi de pit pit segiriyodu sol taraf bunlari hissedersen test yaomaya gerek yoj :) sen hsg cekilmedin di mi canm.esin in durum.nasil
Ağzından bal damlıyor valla canın inşallah olur pozitif hayırlısıylaEvet canim.simdi negatif cikar bostan yere canin sıkılır sali çarşamba inşallah pozitif i gorursun hsg sonrasi 6 ay icinde kesin sonuc aliniyomus inşallah bekletmez esinin sonucuna cok takilma sonucta sifir değil gidecek olan bi tane bu degerlerle cok bile olur merak etme bi de klomen oohh
:) o sabırsız benim evet ne bilim 19 una 9 gün var ....darlanıyorum eşimde evde bi iş yaptırmıyor bana halılar kalkıcak yatak yorgan ole boş boş günde geçmiyorBir sabirsiz gördüm galibaaaaaa :) :) 19 una kac gün kaldi diye bende gün sayiyorum.beklenen bat 20mayis benim ama varsa 19u cikar sanirm. Ovu testimde bitti cok boslukta hissesiyorum kendimi:)))
Oturma is yap kiz cok erken daha simdien yap valla sonra istesen de yapamıyosun ev ustune üstüne geliyo. Benim 1 aylik temizlik le duruyo ev allahtan esim cik titiz de toparliuo:) o sabırsız benim evet ne bilim 19 una 9 gün var ....darlanıyorum eşimde evde bi iş yaptırmıyor bana halılar kalkıcak yatak yorgan ole boş boş günde geçmiyor
Hatırladım canim o zaman sorun yoksa beklemece devam :) test bagimlilik zaten ben de boslukta hissediyodum sen siparisini ver yavastan canim :))Yok canim cekilmedim.ameliyatimda dr tuplere bakti sorun yok dedi. Esim test yaptiracagi zaman Şubat ayinda hamile kaldim öyle kaldi yaptirmadik.bir iki aya olmazsa esimde test yaptirir.batma hafiften oluyor geçiyor.goguslerim sisti gibi uclari hassaslasti dokununca aciyor.tabi bu belirtileri bende cikariyor olabilirm psikolojik :) ovu testimde kalmadi boslukta hissediyorum kendimi.hala calismalara devam ediyoruz.bi son hafta olacak ya adet ya hamislik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?