2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hatırladım canim o zaman sorun yoksa beklemece devam :) test bagimlilik zaten ben de boslukta hissediyodum sen siparisini ver yavastan canim :))
adet oldugum ilk gun bir sürü sipariş edecegim canım:) gebelik icin test gününe kadar adet olmazsam onu eczaneden alirim .

:) o sabırsız benim evet ne bilim 19 una 9 gün var ....darlanıyorum eşimde evde bi iş yaptırmıyor bana halılar kalkıcak yatak yorgan ole boş boş günde geçmiyor
Ciksa da yapsak hemen testi canim.benim esimde sağolsun her ihtimale karsi ağır bir sey oldu mu kaldirtmiyor bana.9.gün sen bir yap test ama cikmazsa moral bozma erken olabilir döllenme gec olmus olabilir bunlari.da dusun.olmadi 19una zaten yapacagiz:)

Arkadaşlar merhaba benim adetim geçen ay nisan 11 di şuan hala bi belirti yok hamilemiyim nasıl anlayabilirim erken belirti gibi durumlar varmı??

Oturma is yap kiz cok erken daha simdien yap valla sonra istesen de yapamıyosun ev ustune üstüne geliyo. Benim 1 aylik temizlik le duruyo ev allahtan esim cik titiz de toparliuo
Ondan gizli yapıyorum yine ağır kaldırmıyorum ama dikkat ediyorum

Çarşamba sabahı yapim bi test ...tutmuşsa silik falan çıkar bişi tutmamışsa kalemle boyarız artık napim

Ben de disimden dolayi bi kilo vermisim 65 im su an cok alacagimi ssanmiyorum ben artik :) Gec saate kalmazsam yemek sonrasi da rahatim insallah hep bole gider :)

Ben de disimden dolayi bi kilo vermisim 65 im su an cok alacagimi ssanmiyorum ben artik :) Gec saate kalmazsam yemek sonrasi da rahatim insallah hep bole gider :)
Bende 68le hamile kaldım ve hala 68im. İnşaAllah çok kilo almayız

Merak etme guzel haberlerle geleceksin inşaallah:)
Evet canim az kaldı, inşaAllah kolay bir doğum olur sağlıkla gelir minnos :)

HAMİŞLER

rabia91....................>8.Deneme ...........>
sweet42...................>9. Deneme...........>
betiboop..................>11. Deneme...........>
okosale....................>13.Deneme............>
maleficent_bs..........>17. Deneme............>

BAT

hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme.............>
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme.............>
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
blummmm.....................>5 Haziran.............>12.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

gunaydin kizlar.Ben yine adet oldum bu sefer erken geldi adetim hic anlamadim.Yumurtam ayin 2 de catladi ama adet bugun oldu.
Kendimi listeden sildirtmek istiyorum ama kendimi bu listede hamile olarakta gormek istiyorum.Belkide hic goremiycem

Arsinli tatlım benim henüz gelen giden yok hiç bir belirtim de yok beklemedeyim

Maşallah kuzucuğuna allah nazarlardan korusun canım benim çok tatlı

Canim benim insallah sende bu duyguyu tadacaksin ve dunyanin en mutlu annesi olacaksin rabbimiz biran evvel minigini nasip edip kavustursun inşallah AMiNNN

gunaydin kizlar.Ben yine adet oldum bu sefer erken geldi adetim hic anlamadim.Yumurtam ayin 2 de catladi ama adet bugun oldu.
Kendimi listeden sildirtmek istiyorum ama kendimi bu listede hamile olarakta gormek istiyorum.Belkide hic goremiycem
Canimm hic boyle dusunme insallah gelecek minigin sonucta doktora da gidiyorsun umudun var insallah gelecek minigin olmassa bile careler var doktorun ne diyor teshisin ney tam olarak ..benimkisi tembel yumurtaliklar mesela doktor olmaz demiyorum ama iyne tedavisi onerdi bunun icinde sperm testi istiyor oyle beklemedeyim buayda dolsun kismet bende incir kurune basladim buarada yani canim benim sadece umutlar obur aya devretti bugun moralin bozuk allahim tez zamanda minigini nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…