2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Allahim guzel allahim dualarinizi kabul etsin inşallah hayirlisiyla gelsin miniklerimiz allahim tumm isteyenlere nasip etsin hamislerimizde saglikli sekilde miniklerini kucaklarina alsinlar Amin insallah

Benim bir tehsisim bile yok yani sorun yok artik ovulasyon olmuyordu bende ama artik oda oluyor ama bebek yok olmuyor doktor her ay git bu ay olucak doyor ama ortada birsey yok inan oyle yoruldumki.dun dugune gitmistim adetim dun geldi duyun burnumdan geldi aglamamak icin kendimi zor tutdum.
esin test vermeye gitmiyormus sende kendi usulunca ona birseyler yap havuc suyu sik her gun taze pekmezler yedir keci boynuzu icir eyer sorun varsa hall eder bunlar

Canimm kiyamam sana lütfen moralini toparla sorun yoksada iyne tedavisi flan catlama iyneleri yaparlar gerekirse doktorunu degistir canim benim beklemenin bir anlami yok yeterince bekleyip hirpalandin herzaman dualarimdasin canim benim kalbimde seninle artik sen doktor ol ve doktorlara hatirlat bu tedaviyi yapilmasi gerekeni yapsinlar inşallah rabbimiz nasip edecek inşallah

Canim esin sperm testi yaptirdimi inşallah sorun yoktur bende girdim bunalima ama umutlarim her daim var doktor olmaz demiyorum diyoya buda benim umudum oluyor inşallah gelecek miniklerimiz

Canim esin sperm testi yaptirdimi inşallah sorun yoktur bende girdim bunalima ama umutlarim her daim var doktor olmaz demiyorum diyoya buda benim umudum oluyor inşallah gelecek miniklerimiz
ilacacatlama iynesine gerek yokki bu ay 16ci gunu gitdim kendiliyijden catlamisti ve biz 15 uj aksam 16 gun sabah 17 gunde iliskiye girdik yani kacirmadimda demekki rabbimin bir bildiyi var olmuyor iste bosu bosuna hirpaliyorum kendimi
evet canim esim sperm testi yaptirdu ama sorun yoktu ondada cok iyiydi hersey sorun bendim ama artik oda.Kismet iste ne zamana yazdiysa o zaman olur belki belkide olmaz bizim kismetimizde boyleymis diycez...

Tabiyki hayir sen elinden geleni yap doktor degistir gerekirse rahim filmi cektirdinmi canım arkadasim daha asilamasi var tup bebek normal olmazsa bunlar var canım benim inşallah rabbimiz nasi edecek

gunaydin kizlar.Ben yine adet oldum bu sefer erken geldi adetim hic anlamadim.Yumurtam ayin 2 de catladi ama adet bugun oldu.
Kendimi listeden sildirtmek istiyorum ama kendimi bu listede hamile olarakta gormek istiyorum.Belkide hic goremiycem
üzülme canım adet olunca hep öyle düşünüyoruz ama her ay yenii bi umut oluyo işte listeden silerim liste cok önemli değil zaten....allah hayırlısını nasip etsin bende biliyosun bu grubun demirbaşlarındanım ama hala başaramadım allah nasip edecek hepimize inşallah

HAMİŞLER

rabia91....................>8.Deneme ...........>
sweet42...................>9. Deneme...........>
betiboop..................>11. Deneme...........>
okosale....................>13.Deneme............>
maleficent_bs..........>17. Deneme............>

BAT

hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme.............>
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme.............>
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme..............>
arsinli..........................>19 Mayıs................>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
blummmm.....................>5 Haziran.............>12.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Canim benim insallah sende bu duyguyu tadacaksin ve dunyanin en mutlu annesi olacaksin rabbimiz biran evvel minigini nasip edip kavustursun inşallah AMiNNN
Amiiiiin canım amin inşallah böyle güzel dualar almak öyle iyi geliyor ki inşallah sende yeniden yaşarsın anneliği seninle batdaşız bu ay inşallah hepimiz güzel haber veririz bugün dra gittim yarın akşam çatlatma iğnesi olacağım perşembe aşılama yapılacak duaya çok ihtiyacım var

gunaydin kizlar.Ben yine adet oldum bu sefer erken geldi adetim hic anlamadim.Yumurtam ayin 2 de catladi ama adet bugun oldu.
Kendimi listeden sildirtmek istiyorum ama kendimi bu listede hamile olarakta gormek istiyorum.Belkide hic goremiycem
Kadar erken adet olmuş olamazsın cnm.bu ayın 2 sinde yumurtladıysan daha 8 gün temiz kalmışsın başka bişi olmasın yerleşme gibi mesela

Canim herzaman duamdasin dua ederken mumkun degil unutmak elimi aciyorum duaya basliyorum direk aklima dusuyorsun hepinizede ediyorum ama jeton direk seni olsun bebek isteyen birini mutlaka aklimdasiniz inşallah minigin gelir buayda hadi hayirli haberlerini aliriz inşallah ayy cok heycanlandim allahım güzel allahım inşallah nasip edecek

Canımsın ya tşk ederim tatlım Allah razı olsun sende aynı şekilde benim duamdasin valla bende çok heyecanlıyım bi yandan da korkuyorum ama inşallah güzel sonuçlanır ben yine umutluyum bakalım inşallah aşılama benim vesilem olur :)

Iyi aksamlar kızlar.ben dayanamadim ovu testi aldim bugün yine bir bakayim dedim.19.günüm adetten sonra ve bata 9 gün var. Testimi ekliyorum tamamen silik degil gibi.yum ve catlama dönemi gecti gitti artik gecen haftadan.umit var mi sizce hamislik icin Allahtan bir umit :)

Eklentiler

• 20150511_210415.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 77
canım çok erken yapmışsın ama koyu çıkmış vala senin testlere yorum yapmak zor biraz kuzum :)

canım çok erken yapmışsın ama koyu çıkmış vala senin testlere yorum yapmak zor biraz kuzum :)
evet canim erken ama işte merak insana neler yaptiriyor.benim testlere de güven olmuyor haklısın :) en azindan biraz daha umut ettiriyor işte.tam silik degil diye kendimi avutuyorum.büyük gun 19 mayıs tabi adet olmazsam.

Cnm ben srnden çok umutluyum.bende ovü testi yapıyodum yuma yakın ikinci çizgi beliriyodu yumdan sonrada kaykayboluyodu.Sende hala silik çizgi var

Cnm ben srnden çok umutluyum.bende ovü testi yapıyodum yuma yakın ikinci çizgi beliriyodu yumdan sonrada kaykayboluyodu.Sende hala silik çizgi var
Canim insallah senin umutlarini boşa cikarmam:) bende bir umut ariyorum iste ovu testiyle kendimi rahatlatiyorum.tam silik olmayinca seviniyorum iste:)) beklemek zor biliyoruz hepimiz .beklerken hep umutlanmak icin belirtiler ariyoruz.böyle cikti ama hic belli olmaz ins bu ay umutlar bosa cikmaz

Interesting ...ama ben yapmıycam ovu. Çok sabırlı bir insanımdır çarşamba günü gebelik testi yapıcam o derece sabırlıyım

Ayy canim benim burda cizgi var hamissinnn ayy insallah canim Yaaa allahim ne güzel bisey bu canim kana git bakalim sonuc nasil net sonucunu bekliyorum olmasa bu cizgi kesinlikle cikmaz.. allahim insallah hamissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…