- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
Olsunda nezaman istersen yap canim yeterki güzel haberini alalim insallahInteresting ...ama ben yapmıycam ovu. Çok sabırlı bir insanımdır çarşamba günü gebelik testi yapıcam o derece sabırlıyım
Canimmm bu gebelik testi degil keske öyle olsaydi .ovulasyon testi bu 19.gün siliklesmedi hala diye kendime umut cikarmaya calisiyorum.insallah gebeliktede görürüm bu cizgiyi:)Ayy canim benim burda cizgi var hamissinnn ayy insallah canim Yaaa allahim ne güzel bisey bu canim kana git bakalim sonuc nasil net sonucunu bekliyorum olmasa bu cizgi kesinlikle cikmaz.. allahim insallah hamissindir
Ayy hadi yaa olsun inşallah gerceklesecek inşallah busevincimizde gercek olacakCanimmm bu gebelik testi degil keske öyle olsaydi .ovulasyon testi bu 19.gün siliklesmedi hala diye kendime umut cikarmaya calisiyorum.insallah gebeliktede görürüm bu cizgiyi:)
hadi inşallah hep beraber hamile olalım birlikte doğururuz:))))))) senin kadar sabredemedim ben canım. carsamba güzel haberler gelir senden insallah.sonraaaaa gelsin 19mayis
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasp etsin inşallah
çok teşekkür ederim umuyorum yarın kanda da güzel sonuçlar alırım. Bu arada bu topikte misin sen deHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasp etsin inşallah
Yaaaa çok teşekkür ederim birgün bende bunları duyarmıyım diyordum...Kısmet işteMasallah masallah hayirli olsun :))
İnşallah kandada güzel çıkar ben 3 aydır bu topic te takipteyim yeni sayılırım yani burdaçok teşekkür ederim umuyorum yarın kanda da güzel sonuçlar alırım. Bu arada bu topikte misin sen de
Yaaaa çok teşekkür ederim birgün bende bunları duyarmıyım diyordum...Kısmet işte
ben 18 martta topiğe girmeme kararı almıştım normalde demirbaşıyım buranın ama işte psikolojim kaldırmamıştı... Seni hatırlayamadım ama hoşgeldin sefa getirdin aramızaİnşallah kandada güzel çıkar ben 3 aydır bu topic te takipteyim yeni sayılırım yani burda
kaç ay olduSimdi aynisi ben diyorum bakalim hayirlisu. Sen sirani savdin :)
kaç ay oldu
Evet eski paylaşımlarda gördüm seni tanışmaya kısmet bugüneymiş hoşbuldmben 18 martta topiğe girmeme kararı almıştım normalde demirbaşıyım buranın ama işte psikolojim kaldırmamıştı... Seni hatırlayamadım ama hoşgeldin sefa getirdin aramıza
Hiç merak etme Rabbim hayırlı zamanda verecektir inşallahBizim yeni sayilir bu ikinci ay henuz. Adetime 12 gun var bekliyorum
Hiç merak etme Rabbim hayırlı zamanda verecektir inşallah
Kaç yıllık evlisinizHiç merak etme Rabbim hayırlı zamanda verecektir inşallah
Amin canım benim Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin :)Oyle tabi insallah . Aceke etmiyorum en azindan simdilik :)) hayirlisi.
Allah kucagina almayi nasip etsin saglikli bir sekilde insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?