2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ayy canim benim burda cizgi var hamissinnn ayy insallah canim Yaaa allahim ne güzel bisey bu canim kana git bakalim sonuc nasil net sonucunu bekliyorum olmasa bu cizgi kesinlikle cikmaz.. allahim insallah hamissindir
Canimmm bu gebelik testi degil keske öyle olsaydi .ovulasyon testi bu 19.gün siliklesmedi hala diye kendime umut cikarmaya calisiyorum.insallah gebeliktede görürüm bu cizgiyi:)

İnşallah kandada güzel çıkar ben 3 aydır bu topic te takipteyim yeni sayılırım yani burda
ben 18 martta topiğe girmeme kararı almıştım normalde demirbaşıyım buranın ama işte psikolojim kaldırmamıştı... Seni hatırlayamadım ama hoşgeldin sefa getirdin aramıza

ben 18 martta topiğe girmeme kararı almıştım normalde demirbaşıyım buranın ama işte psikolojim kaldırmamıştı... Seni hatırlayamadım ama hoşgeldin sefa getirdin aramıza
Evet eski paylaşımlarda gördüm seni tanışmaya kısmet bugüneymiş hoşbuldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…