2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aslında şuan itibariyla 2. yıldönümüz :) yani bu güzel haber bize hediye oldu yıldönümümüz çok güzel başladı...
MOGAMİ MERHABA MÜJDELİ BİR HABERLE DÖNMÜŞSÜN GÖZÜNAYDIN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM RABBİM KUCAĞINA KAVŞTURSUN.1 HAFTADIR YOKTUM AÇAR AÇMAZ HABERİNİ GÖRÜNCE SEVİNDİM BENDE SONRADAN GELENLERDENİM BELKİ HATIRLAMAZSN DA SEN DEMİRBAŞLARDAN OLDUĞN İÇİN KENDİN OLMASANDA ADIN GEÇİYORDU HEP BURDA.

Oyy maşallah canım allahım sağlıkla yüzünü görmeyi nasip etsin en değerli hediye oldu desene darısı bizim başımıza inşallah hayırlısı ile
İnşallah kuzum benim... tevekkül ile beklemek en güzeli

bacım bilmez miyim seni yahu.... müjde ki ne müjde üstelik yıldönümü müjdesi oldu....umarım yarın kanda da resmileşir...Beklemediğim anda oluverdi

Çok güzel bi haber cnm Allah sonunda dualarını güzel bi zamanda kabul etti ins kucagına aldıgnda da birlikte yaşarz bu sevinci
Rabbim büyük...haziranda rahim filmi çekilecektim artık kendimde sorun olduğuna ikna olmuştum kuzum ama çok şükür yanıldım... Hepimiz burada güzel anlar paylaşırız inşallah

bacım bilmez miyim seni yahu.... müjde ki ne müjde üstelik yıldönümü müjdesi oldu....umarım yarın kanda da resmileşir...Beklemediğim anda oluverdi
İNŞALLAH CANIM AMA TESTİN BAYA KOYU.RABBİM NE DE GÜZEL VERİYOR İNSANA BEKLEMEDİĞİ ANDA DARISI DİĞER BACILARA BANADA TABİ İNŞALLAH BÖYLE DÖNMEN BANADA MORAL OLDU WALLA UMUT HİÇ BİTMEMELİ

İNŞALLAH CANIM AMA TESTİN BAYA KOYU.RABBİM NE DE GÜZEL VERİYOR İNSANA BEKLEMEDİĞİ ANDA DARISI DİĞER BACILARA BANADA TABİ İNŞALLAH BÖYLE DÖNMEN BANADA MORAL OLDU WALLA UMUT HİÇ BİTMEMELİ
testin bu kadar koyu olmasının sebebi kendime hamileliği konduramayışım ve bekleyişim yine yoktur diye bekledim ama baktım gelen giden yok bi yapıyım diyince manzara bu... Umut hep olsun kuzum...Bak ben 3 haftalığına eşimin yanına gittiğim sırada olmuş şimdi Ankaradayım neyseki 27 günüm kaldı burda... ist. dönünce tedaviye başlayacaktım güyaaaaa.... Zamanı gelmiş demek ki... Rabbim ol dediyse gerisi boş... yarın anlayacağız

ÖYLE CANIM BİZLER AZCIK SABIRSIZ UMUTSUZ OLUYORUZ DA HERŞEYİN BİR ZAMANI VAR ASLINDA KAN TESTİYLEDE MÜJDEYİ BEKLİYORUZ NE HEYECANLSNDR ŞİMDİ 9 AY AYNI MUTLULUKLA GEÇSİN İNŞALLAH ALLAHIM BİRBİRİNİZE KAVŞTRSUN EŞİNLEDE BEBEĞİNZLEDE

Mogiş tatlım gözlerime inanamadm mogamimiz hamilemi çoook ama çoook sevindim Rabbimin sağ salim kucağına almayı nasip etsin anşallah
Bacıııııııııııımmmm bende gözlerime inanamadım hala da inanamıyorum karnım şişmeden de inanamicam sanki Kaşla göz arasında yapmışız naptıysak Yarın sabah kan vericem bakalım ne çıkıcak... İnşallah kuzum...senin minik kuzu nasıl karnında....baya büyümüş maaşallah ona

Amin balım...Rabbim herkesin gönlüne göre versin kimseyi hasretle bekletmesin... Umutsuzluk dersen ben bu topiği umutsuz bi anımda bıraktım... İnsanoğlu her daim umutlu olamıyor ama yine umudun olduğunu bilmeye ihtiyacımız var... Güzel haberler verip alalım inşallah... Yarın ki sonuç umarım güzel çıkar.. Yine da şu saatten sonra kaldığım yerden tevekkül edip Allaha bırakıcam herşeyi...Verirse de o, alırsa da o....

İnşallah şu 1 ayı da atlatır evime eşime aileme kavuşurum

aslında şuan itibariyla 2. yıldönümüz :) yani bu güzel haber bize hediye oldu yıldönümümüz çok güzel başladı...
Canım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin gözün aydın.allah sagsalım evladına kavuştursun cok sevindim.ben uzun zamandır yoktum buralarda.bir aksilik yok şükür şimdilik 15 mayıs cuma günü yani son 3 gün sonunda bebegıme kavusucam inş.inş saglıklı bir bebek olurdie dua edıyorum.dualarınızı esirgemeyin benden.öpüyorum hepinizi allaha emanet olun

kuzum benim özlemişim seni Allah razı olsun yarın kana gidip resmileştiricem inşallah... senin miniğinin kollarına konmasına az kalmış kıyamam ben size...Allah sağlıklı rahat bi doğum nasip etsin canım benim...Soner mi yaptıracak doğumunu

KIZLAR BEN GELDİM HEM DE NASIL GELDİM BİLİN SANIRIM HAMİLE GELDİM :)
Eki Görüntüle 1524580
Anaaaaaam......ayyy çok sevindim canım benim....demekki kafa rahat olunca bebişte geliyormuşş....inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım....hayırlı olsun ...darısı başıma...gerçi bizim totemimiz vardı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…