Canım dün içime doğmuş herhalde bu Mogami bir dönecek tam dönecek aramıza hamile haberiyle döner diye düşündüm sayfayi okurken, bugün de bu haberi almak çok iyi oldu hayırlı olsun canim inan cok sevindim rabbim herkese nasip etsin sağlıkla tutunsun büyüsün inşallah
Bacıııııııııııımmmm bende gözlerime inanamadım hala da inanamıyorum karnım şişmeden de inanamicam sankiKaşla göz arasında yapmışız naptıysak Yarın sabah kan vericem bakalım ne çıkıcak... İnşallah kuzum...senin minik kuzu nasıl karnında....baya büyümüş maaşallah ona
Canım dün içime doğmuş herhalde bu Mogami bir dönecek tam dönecek aramıza hamile haberiyle döner diye düşündüm sayfayi okurken, bugün de bu haberi almak çok iyi oldu hayırlı olsun canim inan cok sevindim rabbim herkese nasip etsin sağlıkla tutunsun büyüsün inşallah
Canım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin gözün aydın.allah sagsalım evladına kavuştursun cok sevindim.ben uzun zamandır yoktum buralarda.bir aksilik yok şükür şimdilik 15 mayıs cuma günü yani son 3 gün sonunda bebegıme kavusucam inş.inş saglıklı bir bebek olurdie dua edıyorum.dualarınızı esirgemeyin benden.öpüyorum hepinizi allaha emanet olun
bacım bilmez miyim seni yahu.... müjde ki ne müjde üstelik yıldönümü müjdesi oldu....umarım yarın kanda da resmileşir...Beklemediğim anda oluverdi
Caniimm nasil yaniiii ayy cok mutluyum suan ben de ayagimi suruyemedim dedim iki gun once meger fena sürumusum.mogis hamile arkamdan geldin nasil sevindim yaa :) canim hep diyodum ayni zamana denk gelir inşallah diye ve oldu oleyyy :) ankara yaradi sana kuzum kan sonucunu haver et hemen epey yuksek cikacak teste bakilirsa aramizda fazla bi fark yok gibi son adetin ne zamandi bakalimtestin bu kadar koyu olmasının sebebi kendime hamileliği konduramayışım ve bekleyişimyine yoktur diye bekledim ama baktım gelen giden yok bi yapıyım diyince manzara bu... Umut hep olsun kuzum...Bak ben 3 haftalığına eşimin yanına gittiğim sırada olmuş şimdi Ankaradayım neyseki 27 günüm kaldı burda... ist. dönünce tedaviye başlayacaktım güyaaaaa.... Zamanı gelmiş demek ki... Rabbim ol dediyse gerisi boş... yarın anlayacağız
Evhamlanma canim olacak o kadar icerde bi can var.. allah emekleeini bosa cikarmasin ne guzel yilmadan calisiypsun epey bi atama olacak burdan atandim.diyecegin gunler de gelir inşallahKızlar ben kütüphanede çalışıyorum. Lavaboda karnım bacaklarıma sıkıştı ters hareket mi yaptım bilmiyorum. Karnıma sancı girdi ve geçti. Bişey olmuş mudur? Bir haftadır hareket eder gibi küçük kıpraşmalar oluyordu dünden beri olmadı. Boşuna mı evham yapıyorum
Evhamlanma canim olacak o kadar icerde bi can var.. allah emekleeini bosa cikarmasin ne guzel yilmadan calisiypsun epey bi atama olacak burdan atandim.diyecegin gunler de gelir inşallah
Ayy vallahi senin mjden sardiydi demek dunden beri içim icime sigmiyordu hatta senin sayfana girdim geri ciktim soracaktim tahmin edemezsin suanki sevincimi ne guzel zamanda geldi okulunda bitecek hayirlisi olsun inşallah rabbimiz kucağına almayı nasip etsin canimRabbim büyük...haziranda rahim filmi çekilecektim artık kendimde sorun olduğuna ikna olmuştum kuzum ama çok şükür yanıldım... Hepimiz burada güzel anlar paylaşırız inşallah
Canim sen nerelerdesin goremedim seni merak ettim yum gunlerin nezamandi benim dun basladi bu hafta boyunca hayirlisi kismet bakalim insallah bizde seviniriz inşallahÇok güzel bi haber cnm Allah sonunda dualarını güzel bi zamanda kabul etti ins kucagına aldıgnda da birlikte yaşarz bu sevinci
Sevincten aglayacagim cok sevindim
Ayy mogami canim cok sevindim
Hayırlı olsun Mogamiciğim...KIZLAR BEN GELDİM HEM DE NASIL GELDİM BİLİN SANIRIM HAMİLE GELDİM :)
Mogişim hoşgeldin ne güzel bir haberle geldin
Mrb canim iyiyim şükür sürekli uyku modundayim tekrar uyumusum yeni kalktım :) hazırlık 7 -8 parça kıyafet battaniye hastane çıkışı falan aldım yavaş yavaş yapıyorum. :) sen nasılsın canim maşallah az kalmış kavusmanizaGünaydın canım nasılsın senin bebişte büyümüş maşallah hazırlıklara başladnmı
Ayy cok cok sevindim canim hayirli olsun.biliyordum arada kocisle hasretle bulusmalariniz meuvesini verdi.
Ben biliyordum aklımdan geciriyordum buraya döndüğünde hamile olarak döneceğini. Ice doğmuştu. Maşallah sana baya da köyü çıkmış. Seni tekrar görmekte ayrı güzel. HOŞGELDİN BEBISINLE BİRLİKTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?