2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

KIZLAR BEN GELDİM HEM DE NASIL GELDİM BİLİN SANIRIM HAMİLE GELDİM :)
Eki Görüntüle 1524580
Canım dün içime doğmuş herhalde bu Mogami bir dönecek tam dönecek aramıza hamile haberiyle döner diye düşündüm sayfayi okurken, bugün de bu haberi almak çok iyi oldu hayırlı olsun canim inan cok sevindim rabbim herkese nasip etsin sağlıkla tutunsun büyüsün inşallah

Canım zaten bu zamanı bebuşleri süpriz yapmaya bayılırlar seninkide öyle çıktı yarın kan ver sonucu hemen yaz çatlarm meraktan bizim bebişte büyüdü şükür teyzesi az kaldı doğuma

Günaydın canım nasılsın senin bebişte büyümüş maşallah hazırlıklara başladnmı

Canım nerelerdesin ben seni çok merak etmiştim lansson doğum yaptı diye düşünüp duruyordum demek uç gün sonra geliyor miniğin çok sevindim bizi habersiz bırakma olurmu

Kızlar ben kütüphanede çalışıyorum. Lavaboda karnım bacaklarıma sıkıştı ters hareket mi yaptım bilmiyorum. Karnıma sancı girdi ve geçti. Bişey olmuş mudur? Bir haftadır hareket eder gibi küçük kıpraşmalar oluyordu dünden beri olmadı. Boşuna mı evham yapıyorum

Caniimm nasil yaniiii ayy cok mutluyum suan ben de ayagimi suruyemedim dedim iki gun once meger fena sürumusum.mogis hamile arkamdan geldin nasil sevindim yaa :) canim hep diyodum ayni zamana denk gelir inşallah diye ve oldu oleyyy :) ankara yaradi sana kuzum kan sonucunu haver et hemen epey yuksek cikacak teste bakilirsa aramizda fazla bi fark yok gibi son adetin ne zamandi bakalim

Evhamlanma canim olacak o kadar icerde bi can var.. allah emekleeini bosa cikarmasin ne guzel yilmadan calisiypsun epey bi atama olacak burdan atandim.diyecegin gunler de gelir inşallah

Evhamlanma canim olacak o kadar icerde bi can var.. allah emekleeini bosa cikarmasin ne guzel yilmadan calisiypsun epey bi atama olacak burdan atandim.diyecegin gunler de gelir inşallah

İnşallah cnm. Sabah 5buçukta kalktım 1buçuk saat çalışıp e8de kütüphaneye geldim. Akşama kadar çalışıyorum kronometre ile günde 13 saat çalışma hedefim var. 82.5 puan elimde patladı. Bu sefer fule yakın yapmam lazım dualarınızı eksik etmeyin.

Rabbim büyük...haziranda rahim filmi çekilecektim artık kendimde sorun olduğuna ikna olmuştum kuzum ama çok şükür yanıldım... Hepimiz burada güzel anlar paylaşırız inşallah
Ayy vallahi senin mjden sardiydi demek dunden beri içim icime sigmiyordu hatta senin sayfana girdim geri ciktim soracaktim tahmin edemezsin suanki sevincimi ne guzel zamanda geldi okulunda bitecek hayirlisi olsun inşallah rabbimiz kucağına almayı nasip etsin canimcok sevindim kendim olsam bukadar sevinemezdim insallah diyer kizlardanda guzel haberler alalim

Çok güzel bi haber cnm Allah sonunda dualarını güzel bi zamanda kabul etti ins kucagına aldıgnda da birlikte yaşarz bu sevinci
Canim sen nerelerdesin goremedim seni merak ettim yum gunlerin nezamandi benim dun basladi bu hafta boyunca hayirlisi kismet bakalim insallah bizde seviniriz inşallah

Günaydın canım nasılsın senin bebişte büyümüş maşallah hazırlıklara başladnmı
Mrb canim iyiyim şükür sürekli uyku modundayim tekrar uyumusum yeni kalktım :) hazırlık 7 -8 parça kıyafet battaniye hastane çıkışı falan aldım yavaş yavaş yapıyorum. :) sen nasılsın canim maşallah az kalmış kavusmaniza

KIZLAR BEN GELDİM HEM DE NASIL GELDİM BİLİN SANIRIM HAMİLE GELDİM :)
Eki Görüntüle 1524580
Ben biliyordum aklımdan geciriyordum buraya döndüğünde hamile olarak döneceğini. Ice doğmuştu. Maşallah sana baya da köyü çıkmış. Seni tekrar görmekte ayrı güzel. HOŞGELDİN BEBISINLE BİRLİKTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…