2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kuzuuuuuuuuuuuu bu iş tamamen kader işiymiş ben onu anladım... o kadar uğraş didin sonra alakasız bi zamanda oluversin Peşimden gelicen sende kaçarı yok... Ayrıca benim cefakar arkadaşım benden sonra liste görevini yüklendin ya Allah razı olsun senden ricam şu formasyonum bitene kadar da bu işi yap zaten 4 hafta kaldı sonra ben yüklenici firma olarak işin başına dönücem
Hoşgeldin güzel geldin mogamicim. Rabbim hayırlısıyla kucagına almayida nasıp etsın. Valla çok sevindim
Canım çook teşekkür ederim daha resmileştiremedik gerçi ama inşallah güzel olacak
Hayirli ugurlu olsun canim.rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.sabaha güzel bir haberle basladim sayende :)
oyyy sağolasın kuzum daha çoook güzel sabahlar olacak güzel günler olacak...sadece biraz rahat olmak lazımmış
kız benden başka kim varsa bi şekilde malum oldu bu olay içi temiz arkadaşım benim Allah razı olsun Rabbim kimseyi çok bekletmesin
Canım zaten bu zamanı bebuşleri süpriz yapmaya bayılırlar seninkide öyle çıktı yarın kan ver sonucu hemen yaz çatlarm meraktan bizim bebişte büyüdü şükür teyzesi az kaldı doğuma
kan verdim kuzum akşam 16:30 gibi alıcam sonucu umuyorum güzel bi sonuç olur...Minnak büyüsün güzelce kıyamam ben ona
Mogiiş tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş :))))
canım benim çook teşekkür ederim
betiiiiiiiiiiiiiiimmm bu Ankara bana çok bereketli geliyor hatun bu arada bende seni tebrik ediyorum canım benim Rabbim kucağına hayırlı sağlıklı almayı da nasip etsin... Bak seni çok bekletmedim bugün 33. günüm 2 gün geciktim (2 aydır adetlerim 30 31 güne sarkıyordu) kanı verdim beklemeye geçtim inşallah sonuç güzel olur... cuma da zekai tahir'e gidiyim diyorum... böyle tek başına pek bilmediğin bir yerde bunlarla uğraşmak sıkıntı olacak ama napalım 4 haftacık sabredicez
Canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm Allah senden razı olsun ne güzel insansın sen çok çok çok teşekkür ederim... ben bunları bu kadar çabuk yaşamayı beklemiyordum ama Allah büyük... Rabbim sana da kendin gibi güzel bi evlat nasip etsin
Ayy mogami canim cok sevindim cok guzel bir haber bu rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucagina almayida nasip etsin
sağolasın wuslt ım Allah razı olsun inşallah şu kanda güzel çıkar sonrası Allaha kalmış...
Hayırlı olsun Mogamiciğim... Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. Bugün kan verecektin? ne oldu sonuç? yoksa daha vermedin mi..
kuzum teşekkür ederim kanı verdim sonuç 16:30 da... sabırla bekliyorum
Mogişim hoşgeldin ne güzel bir haberle geldin canım ya çok sevindim hayırlı olsun tatlım :)
Güzel geldim dimi o kadar çok geri dönmek istedim ki buraya ama biliyorsun işte... Allaha şükür kısa sürede güzel bi haberle döndüm yine topiğime...teşekkür ederim balım benim
Ayy cok cok sevindim canim hayirli olsun.biliyordum arada kocisle hasretle bulusmalariniz meuvesini verdi.
Valla yaradı sanırsam hatun teyzem ne ara oldu yahu diyo bana bizde anlamadık dedim Sağol canım benim Allah razı olsun

nenuuum içi temiz arkadaşım Allah razı olsun... koyu çıktı evet bakalım kan nasıl çıkacak

ahhh canım benim inşallah peşinden gelirim ...ne demek seni listeye hamile olarak yazmak bana nasipmiş büyük bi zevkle sen gelene kadar listeni devam ettireceğim....inşallah değerlerinde güzel çıkar

ahhh canım benim inşallah peşinden gelirim ...ne demek seni listeye hamile olarak yazmak bana nasipmiş büyük bi zevkle sen gelene kadar listeni devam ettireceğim....inşallah değerlerinde güzel çıkar
Valla öyleymiş hatun...sende durumlar ne bakayım

Valla öyleymiş hatun...sende durumlar ne bakayım
bende bi değişiklik yok belirti de yok zaten cok da erken ....gerçi bi umut da yok içimde dün eşime bidaha test ver bakalım ilerleme var mı diye o işle ilgilenen laborant eğitime gitmişmiş yaptıramadı işte tedavinin 4. ayında işte en az 6 ay diyolar ama artık 6 Ay dolunca aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ....hayırlısı olsun ne diyelim

anladım canım ama biliyor musun belirti konusunda şunu söyleyebilirim benim doğru düzgün bi belirtim olmadı göğüsmüş belmiş kasık batmasıymış hiçbişey yok....herkeste olmayabiliyor anlayacağın...bende zaten bu yüzden de hamilelik yoktur diye düşünüyordum... sizdeki sorun sperm di dimi

KIZLAR BEN GELDİM HEM DE NASIL GELDİM BİLİN SANIRIM HAMİLE GELDİM :)
Eki Görüntüle 1524580
Bildirimlerde adini görünce acaba hamis mi dedim maşallah maşallah çok sevindim tatlım ya :))) Yalnız ben icimde kalmasin diye kap atışından sonra yapmistim testi dr böyle koyu çıkmışti düşün

evet canım sperm hareketsizliği var eşimde....tembeller bacım yokuşları çıkamıyolar .....senin sat ne zamandı

evet canım sperm hareketsizliği var eşimde....tembeller bacım yokuşları çıkamıyolar .....senin sat ne zamandı
bolca keçiboynuzu pekmezi yedir kuzum ama doğal olsun öyle marketten alma...ben eşime ocakta almıştım böyle doğal yapan biryerden 2 ay boyunca yedi ha bizde hareket %30 du ama yine de belki biraz daha arttırmıştırda sebep olmuştur diye düşünüyorum....sat 10 nisandı

Bildirimlerde adini görünce acaba hamis mi dedim maşallah maşallah çok sevindim tatlım ya :))) Yalnız ben icimde kalmasin diye kap atışından sonra yapmistim testi dr böyle koyu çıkmışti düşün
kuzuuuuuum sağolasın Allah razı olsun :) Akşam kan sonucunu alıcam bakalım... kalp için istanbula dönünce gitmeyi planlıyorum tabi sağlıklı bi gebelikse....oyy minnak nasıl annesi

keç,boynuzu kürü yaptım havuc suyu keçiboynuzu pekmezi ama ben marketten aldım pekmezi....ama artık bunaldım inan 4 ay da bezdim onları hazırlayıp yedirmekten şimdi sadece proxeed plus kullanıyor bide o marketten aldığım harnup pekmezini bizimde değerler şöyle sperm sayısı 355 milyon 1 ml de 71 milyon. Hızlı iler hareketli %10, hareketli %25, yerinde hareketli %35 , hareketsiz %30......yavrucak 5 haftalık olmuş anasının haberi yok

artik rahatlasin kuzum icin geldi minnos :) kanin bence yuksek cikicak gunun gecti dimi ?
2 gün geçti aslında 28 de bir oluyorum ama 2 aydır 30 31 de oluyordum yumoşta 16 yada 17 de oldu sanırsam haliyle bat 31. gündü ama olmadı

uğraşma kuzum sen doğalını bul koy kapaklı bi kahvaltı kasesine sadece yedir... o diğer kürleri yapma asıl onlar bezdirir adamı sen sadece keçibonuzu pekmezi yedir... ilaçta içiyormuş kesin faydası olmuştur bide sizin sayıda çok iyi biz de sayı 105 ti 1 ml de de 30 du....üstelik bizim hareketli %30, az hareketli (ki bunlarda bi işe yaramaz) %30 ve hareketsiz sayısıda %40 tı... sizin hızın azcık artmasına bakar durum...

tahmini hafta hesabına göre 4+4 ama bilmesem 6-7 ye kadar anlamazdım herhalde

kizlar sonucum bu doktor olmaz demiyorum ama iyne tedavisi olsun dedigi sonucum ne dersiniz sonucuma

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım......keçiboynuzu pekmezini aktardan mı aldın nasıl oluyo nerde yapılıyor.....iki ayda o %10 hiç artmadı ya bilmiyorum üzerinden 2 ay daha gecti ne oldu ama ....nasip işi işte bakalım ne olur

Aktardan değil canım teyzemin bi tanıdığının dükkanı vardı böyle kendileri yapıp satıyorlarmış... yöresel ürünler anlayacağın... bulabilirsen böyle biryer iyi olur...ilaçlar mutlaka etki edecektir...teşekkür ederim kuzum Rabbim seni de çok bekletmesin

mogamimmmm hoşşgeldiinnnn süperr geldinnn maşallahh maşallahhh okadar çok sevindim kiiiiii allah sağlıklı gebelik süreci sağlıklı evlat nasip etsin tebrik ederimm
maysum balım teşekkür ederim hala inanamıyorum idrakına varamadım... İnşallah güzel olur herşey...sen nasılsın minnak nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…