- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
kuzuuuuuuuuuuuu bu iş tamamen kader işiymiş ben onu anladım... o kadar uğraş didin sonra alakasız bi zamanda oluversinAnaaaaaam......ayyy çok sevindim canım benim....demekki kafa rahat olunca bebişte geliyormuşş....inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım....hayırlı olsun ...darısı başıma...gerçi bizim totemimiz vardı dimi
Canım çook teşekkür ederim daha resmileştiremedik gerçi ama inşallah güzel olacakHoşgeldin güzel geldin mogamicim. Rabbim hayırlısıyla kucagına almayida nasıp etsın. Valla çok sevindim
oyyy sağolasın kuzum daha çoook güzel sabahlar olacak güzel günler olacak...sadece biraz rahat olmak lazımmışHayirli ugurlu olsun canim.rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.sabaha güzel bir haberle basladim sayende :)
kız benden başka kim varsa bi şekilde malum oldu bu olayCanım dün içime doğmuş herhalde bu Mogami bir dönecek tam dönecek aramıza hamile haberiyle döner diye düşündüm sayfayi okurken, bugün de bu haberi almak çok iyi oldu hayırlı olsun canim inan cok sevindim rabbim herkese nasip etsin sağlıkla tutunsun büyüsün inşallah
kan verdim kuzum akşam 16:30 gibi alıcam sonucu umuyorum güzel bi sonuç olur...Minnak büyüsün güzelce kıyamam ben onaCanım zaten bu zamanı bebuşleri süpriz yapmaya bayılırlarseninkide öyle çıktı yarın kan ver sonucu hemen yaz çatlarm meraktan bizim bebişte büyüdü şükür teyzesi az kaldı doğuma
canım benim çook teşekkür ederimMogiiş tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş :))))
betiiiiiiiiiiiiiiimmm bu Ankara bana çok bereketli geliyor hatun bu arada bende seni tebrik ediyorum canım benim Rabbim kucağına hayırlı sağlıklı almayı da nasip etsin... Bak seni çok bekletmedimCaniimm nasil yaniiii ayy cok mutluyum suan ben de ayagimi suruyemedim dedim iki gun once meger fena sürumusum.mogis hamile arkamdan geldin nasil sevindim yaa :) canim hep diyodum ayni zamana denk gelir inşallah diye ve oldu oleyyy :) ankara yaradi sana kuzum kan sonucunu haver et hemen epey yuksek cikacak teste bakilirsa aramizda fazla bi fark yok gibi son adetin ne zamandi bakalim
Canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm Allah senden razı olsun ne güzel insansın senAyy vallahi senin mjden sardiydi demek dunden beri içim icime sigmiyordu hatta senin sayfana girdim geri ciktim soracaktim tahmin edemezsin suanki sevincimi ne guzel zamanda geldi okulunda bitecek hayirlisi olsun inşallah rabbimiz kucağına almayı nasip etsin canimcok sevindim kendim olsam bukadar sevinemezdim insallah diyer kizlardanda guzel haberler alalim
sağolasın wuslt ım Allah razı olsun inşallah şu kanda güzel çıkar sonrası Allaha kalmış...Ayy mogami canim cok sevindimcok guzel bir haber bu rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucagina almayida nasip etsin
kuzum teşekkür ederimHayırlı olsun Mogamiciğim...Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. Bugün kan verecektin? ne oldu sonuç? yoksa daha vermedin mi..
Güzel geldim dimiMogişim hoşgeldin ne güzel bir haberle geldincanım ya çok sevindim hayırlı olsun tatlım :)
Valla yaradı sanırsam hatunAyy cok cok sevindim canim hayirli olsun.biliyordum arada kocisle hasretle bulusmalariniz meuvesini verdi.
Ben biliyordum aklımdan geciriyordum buraya döndüğünde hamile olarak döneceğini. Ice doğmuştu. Maşallah sana baya da köyü çıkmış. Seni tekrar görmekte ayrı güzel. HOŞGELDİN BEBISINLE BİRLİKTE
nenuuum içi temiz arkadaşım Allah razı olsun... koyu çıktı evet bakalım kan nasıl çıkacak