kuzum ben geçen ay hormon yaptırdığımda bana doktor fsh ile ilgili şöyle bi açıklama yapmıştı... benim 6.14 çıkmıştı bana dedi ki eğer 12 çıksaydı rezervin azalmış derdim 20 çıkması zaten menapoz demektir dedi... senin 11 çıkmış bence bi küçük tedavi mantıklı...Eki Görüntüle 1525098 kizlar sonucum bu doktor olmaz demiyorum ama iyne tedavisi olsun dedigi sonucum ne dersiniz sonucuma
bak küçük bi araştırma yaptım fsh ı çook yüksek olup hamile kalan bir sürü insan var. senin değerin çok az onlara kıyasla yüksek bile değil onuda ilaçla düşürebilirsin bence. birde bildiğim kadarıyla testere dişli aslan pençesi çayı hormon dengelerEki Görüntüle 1525098 kizlar sonucum bu doktor olmaz demiyorum ama iyne tedavisi olsun dedigi sonucum ne dersiniz sonucuma
maysum balım teşekkür ederim hala inanamıyorum idrakına varamadım... İnşallah güzel olur herşey...sen nasılsın minnak nasıl
oooo lovely'm gelmiş miniğiyle kıyamam....valla sanırım hamileyim iki koyu çizgim var 2 saat sonra kan sonucumu da alıcamMogişşşşşşş hamileymişsin haberini aldım az önce hemen uçayım dedim yanına kocaman tebrik ediyorum canım nasıl sevindim anlatamam bugün aldığım en güzel haberdi.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ayyy canım benim çok sevindim yaaa çok mutluyum şu an allah ım ne güzel bi haber buuu
oooo lovely'm gelmiş miniğiyle kıyamam....valla sanırım hamileyim iki koyu çizgim var 2 saat sonra kan sonucumu da alıcamOldu galiba bu sefer sen nasılsın minik kızın nasıl
kuzum teşekkür ederim Rabbim 13 ay sonunda nasip etti :) Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahAyyy canım benim çok sevindim yaaa çok mutluyum şu an allah ım ne güzel bi haber buuu
kız eşim İstanbulda ben Ankaradayım unuttun muAyyy hadi hayırlısı nasıl heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum. Ay bende heyecan yaptım hatta tekrar yaşıyorum o günleri. Alınca yaz mutlaka. Bunu da kutlayın eşinle akşam. Benim minnak kızım tekmelere başladı ufak pıt pıtlar şeklinde. Cuma günü detaylı ultrasonumuz var bizimde bakalım parmacıkları kime benziyor.
Ay şimdi eceoooo lovely'm gelmiş miniğiyle kıyamam....valla sanırım hamileyim iki koyu çizgim var 2 saat sonra kan sonucumu da alıcamOldu galiba bu sefer sen nasılsın minik kızın nasıl
Canim doktor da bama iyne tedavisi tavsiye etti klomen yaramaz dedi falat serm testi istiyor esim kabul etmedi arada kaldim incir kurune basladim bu hafta yum gunlerim buay gevsin tekrar komudacagim hsyirlisi allahtan iyne tedavisi olacagim diyerek çok sevinmistim esim test vermefikuzum ben geçen ay hormon yaptırdığımda bana doktor fsh ile ilgili şöyle bi açıklama yapmıştı... benim 6.14 çıkmıştı bana dedi ki eğer 12 çıksaydı rezervin azalmış derdim 20 çıkması zaten menapoz demektir dedi... senin 11 çıkmış bence bi küçük tedavi mantıklı...
Canımsınız yaa çok teşekkür ederim inşallah 1 buçuk saate kan sonucunu alıcam orda da resmileşir... Rabbim hepinizden razı olsun... Senin miniğin doğumuna az kalmış kıyamam sağlıkla hayırla doğur inşallah evladınıAy şimdi eceLovely35 inan 2 gün önce baktım merak ettim aklımda idin acaba hamile felan mı dedim şu an hiç şaşırmadım ya giderken temmuzda yada haziran gibi gelirim demiştin galiba ben çok üzülmüştüm ama cidden hissettim yaaaa ayyy çık sevindim içim kıpır kıpır oldu
Eşini alsan karşına konuşsan sıkıntını anlatsan belki anlar seni... Yine de sakın stres yapma gül gibi iki kızın var Rabbim inşallah onlara bi tekne kazıntısı kardeş verecektir ben eminim sen o aslan pençesine de bi bak istersenCanim doktor da bama iyne tedavisi tavsiye etti klomen yaramaz dedi falat serm testi istiyor esim kabul etmedi arada kaldim incir kurune basladim bu hafta yum gunlerim buay gevsin tekrar komudacagim hsyirlisi allahtan iyne tedavisi olacagim diyerek çok sevinmistim esim test vermefi(
Wawwwwwww süperrrrrr
kız eşim İstanbulda ben Ankaradayım unuttun muformasyonun bitimine 4 hafta kaldı sonra evime kavuşucam...Üstelik bizim bugün 2. evlilik yıldönümümüz kuzum ne hoş bi vakitte oldu O minnak bacaklarla bi de tekme atmaya başlamış anasına kıyamam ben ona maaşallah sübhanallah.... haber veririm kuzum...
Yemek yaparken doğuracak o.Canımsınız yaa çok teşekkür ederim inşallah 1 buçuk saate kan sonucunu alıcam orda da resmileşir... Rabbim hepinizden razı olsun... Senin miniğin doğumuna az kalmış kıyamam sağlıkla hayırla doğur inşallah evladını
Kızım o kadar süredir yoksun ki ben 5 aylık oldum aklımda o mu kalır olsun ya 4 hafta sonra kutlarsınız sizde.
hatun nasılsın özlemişim kızWawwwwwww süperrrrrr
Ewt canım ya valla sabır işi bak sonunda geldi miniğinkuzum teşekkür ederim Rabbim 13 ay sonunda nasip etti :) Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Sağol canım benim inşallah olacak diye umut ediyorum aslan premcesine bakacagim teşekkür ederim ilgin içinEşini alsan karşına konuşsan sıkıntını anlatsan belki anlar seni... Yine de sakın stres yapma gül gibi iki kızın var Rabbim inşallah onlara bi tekne kazıntısı kardeş verecektir ben eminim sen o aslan pençesine de bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?