2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

mogişşş eşine söyledin mi hamile olduğunu gelir yanına belkide dayanamaz
Söylemez miyim ağlaya zırlaya aradım adamı korktu adamcağız bişey oldu diye Söyledikten sonra durdu bana bi müsade et kendime geliyim deyip telefonu kapattı Ankaraya gelemez ki işi yoğun hem gelmesin de sonra ayrılmak zor oluyor

evt cnm sonere devam edıyorum.

Canım nerelerdesin ben seni çok merak etmiştim lansson doğum yaptı diye düşünüp duruyordum demek uç gün sonra geliyor miniğin çok sevindim bizi habersiz bırakma olurmu
canım uzun zaman evde iş yaptım pek nete girmedim.son zamanlar evin boyası temizliği derken kendime gelemedim zaten.nihayet bitiyor gebelik maceram allah hayırlısını etsin inş.mevla isteyene evlat nasıp etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın.

Soguk pres olan keçi boynuzu varmış o kaynatılmadan damıtılarak yapıldıgı için etkisi daha yüksekmiş ondan al cnm.benim uyuza alsamda kullanmıycağı için bari sizinkiler kullansında hayıtlısıyla bebişlerimiz artsa diye yazdım.

hatun nasılsın özlemişim kız
Kız bu gece rüyamda yolda yürürken önüme çift çizgili test çıktı hemen yerden aldım sanki altın bulmuş gibi sevindim hayır ola hayır gele diyodum.Az önce kurstan geldim bir bakıym kızlardan hamiş varmı diye bu dafada senin hamilelik testini gördüm ilk önce sanki deveju gibi oldu çook sevindimmm anlatamam tek kelimeyle muhteşemmm allahım tamamına erdirsin kuzuuuummm

Canim allahta seni sevindirsin inşallah tum isteyenleri benide tabii inşallah :)

Canimmm nasıl sevindim duyunca koştum geldim hayırlı olsun inşallah Ohh ne güzel haber
Oyyyy esoşum gelmiş bende seni gördüğüme sevindim balım Allah razı olsun 2o dk ya kan sonucumu alıcam inşallah güzel bi sonuçtur... senin minik geldi gelecek desene kıyamam sağlıkla hayırla doğur inşallah...
Kuzuuuu belki de kendi hamişliğinin habercisidir hadi inşallah...Allah razı olsun bacım inşallah güzel haberlerle gelirim
Oldum canım tedavi sorun yok bu arada ben nick değiştirdim eskisi mine_burcu ydu hatırlarsan eşim teste gitmedi klomen başladım bu ay sanırım yine fos çıkıcak
hah şimdi oldu hatırlamaz mıyım balım...bu eşlere ben artık bişey diyemiyorum...dene bakalım klomen eğer eşinde sorun yoksa yakındır senden de güzel haberler almamız İNŞALLLAAAAH...

Ewt yaa önce tamam dedi resmiyete girince yok yapamam ben demeye başladı... bende kızdım sen test vermiyeceksen hiç ilaç kullanmayım ben o zaman diye reglim gelirse zaten mecbur gidicek kaçarı yok üstelik Dr bana yumurtaların gayet iyi çalışıyor dedi. inşallah sorun yoktur canım da olur bi an önce inşallah

Ayyyyyy cokkk sevindim sonucunu dort gozle bekliyorum canim

Evet keyfini bekliyoruz küçük hanımın hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canım

Kizlar bugunu degerlendirecegim stres yaptim yaa inşallah aksama gecer esimi nasil ikna ederim bilemiyorum test vermesini çok istiyorum

kuzuuuuuum sağolasın Allah razı olsun :) Akşam kan sonucunu alıcam bakalım... kalp için istanbula dönünce gitmeyi planlıyorum tabi sağlıklı bi gebelikse....oyy minnak nasıl annesi
Hayirlisiyla kucaginda görelim inşallah bebeğini kuzumm :) benim bebis de pipili çıktı su an koluma yapıştırıp yapıştırıp duruyor kerata :)))

sağol canım bi araştırım bakim nerde bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…