Aynenn katılıyorum sana :))Mogami gelince bizim topigin kaçak kızları da çıktı ortaya :))
Söylemez miyim ağlaya zırlaya aradım adamı korktu adamcağız bişey oldu diyemogişşş eşine söyledin mi hamile olduğunu gelir yanına belkide dayanamaz
peki tedavi oluyormusunEwt canım ya valla sabır işi bak sonunda geldi miniğinben de sabırlıyım ama artık umudum yok 2.yılım da doluyor...
sen yeter ki mutlu ol rahat ol... küçük bi araştırmanın lafımı olurSağol canım benim inşallah olacak diye umut ediyorum aslan premcesine bakacagim teşekkür ederim ilgin için
evt cnm sonere devam edıyorum.kuzum benim özlemişim seni Allah razı olsun yarın kana gidip resmileştiricem inşallah... senin miniğinin kollarına konmasına az kalmış kıyamam ben size...Allah sağlıklı rahat bi doğum nasip etsin canım benim...Soner mi yaptıracak doğumunu
canım uzun zaman evde iş yaptım pek nete girmedim.son zamanlar evin boyası temizliği derken kendime gelemedim zaten.nihayet bitiyor gebelik maceram allah hayırlısını etsin inş.mevla isteyene evlat nasıp etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın.Canım nerelerdesin ben seni çok merak etmiştim lansson doğum yaptı diye düşünüp duruyordum demek uç gün sonra geliyor miniğin çok sevindim bizi habersiz bırakma olurmu
İyiki geldin canım arkadasim :))sen yeter ki mutlu ol rahat ol... küçük bi araştırmanın lafımı olur
Soguk pres olan keçi boynuzu varmış o kaynatılmadan damıtılarak yapıldıgı için etkisi daha yüksekmiş ondan al cnm.benim uyuza alsamda kullanmıycağı için bari sizinkiler kullansında hayıtlısıyla bebişlerimiz artsa diye yazdım.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım......keçiboynuzu pekmezini aktardan mı aldın nasıl oluyo nerde yapılıyor.....iki ayda o %10 hiç artmadı ya bilmiyorum üzerinden 2 ay daha gecti ne oldu ama ....nasip işi işte bakalım ne olur
Canimmm nasıl sevindim duyunca koştum geldim hayırlı olsun inşallah Ohh ne güzel haberkuzuuuuuum sağolasın Allah razı olsun :) Akşam kan sonucunu alıcam bakalım... kalp için istanbula dönünce gitmeyi planlıyorum tabi sağlıklı bi gebelikse....oyy minnak nasıl annesi
Kız bu gece rüyamda yolda yürürken önüme çift çizgili test çıktı hemen yerden aldım sanki altın bulmuş gibi sevindim hayır ola hayır gele diyodum.Az önce kurstan geldim bir bakıym kızlardan hamiş varmı diye bu dafada senin hamilelik testini gördüm ilk önce sanki deveju gibi oldu çook sevindimmm anlatamam tek kelimeyle muhteşemmm allahım tamamına erdirsin kuzuuuummmhatun nasılsın özlemişim kız
Oldum canım tedavi sorun yok bu arada ben nick değiştirdim eskisi mine_burcu ydu hatırlarsanpeki tedavi oluyormusun
Canim allahta seni sevindirsin inşallah tum isteyenleri benide tabii inşallah :)Kız bu gece rüyamda yolda yürürken önüme çift çizgili test çıktı hemen yerden aldım sanki altın bulmuş gibi sevindim hayır ola hayır gele diyodum.Az önce kurstan geldim bir bakıym kızlardan hamiş varmı diye bu dafada senin hamilelik testini gördüm ilk önce sanki deveju gibi oldu çook sevindimmm anlatamam tek kelimeyle muhteşemmm allahım tamamına erdirsin kuzuuuummm
Oyyyy esoşum gelmiş bende seni gördüğüme sevindim balım Allah razı olsun 2o dk ya kan sonucumu alıcam inşallah güzel bi sonuçtur... senin minik geldi gelecek desene kıyamam sağlıkla hayırla doğur inşallah...Canimmm nasıl sevindim duyunca koştum geldim hayırlı olsun inşallah Ohh ne güzel haber
Kuzuuuu belki de kendi hamişliğinin habercisidir hadi inşallah...Allah razı olsun bacım inşallah güzel haberlerle gelirimKız bu gece rüyamda yolda yürürken önüme çift çizgili test çıktı hemen yerden aldım sanki altın bulmuş gibi sevindim hayır ola hayır gele diyodum.Az önce kurstan geldim bir bakıym kızlardan hamiş varmı diye bu dafada senin hamilelik testini gördüm ilk önce sanki deveju gibi oldu çook sevindimmm anlatamam tek kelimeyle muhteşemmm allahım tamamına erdirsin kuzuuuummm
hah şimdi oldu hatırlamaz mıyım balım...bu eşlere ben artık bişey diyemiyorum...dene bakalım klomen eğer eşinde sorun yoksa yakındır senden de güzel haberler almamız İNŞALLLAAAAH...Oldum canım tedavi sorun yok bu arada ben nick değiştirdim eskisi mine_burcu ydu hatırlarsaneşim teste gitmedi klomen başladım bu ay sanırım yine fos çıkıcak
Ewt yaa önce tamam dedi resmiyete girince yok yapamam ben demeye başladı... bende kızdım sen test vermiyeceksen hiç ilaç kullanmayım ben o zaman diye reglim gelirse zaten mecbur gidicek kaçarı yok üstelik Dr bana yumurtaların gayet iyi çalışıyor dedi. inşallah sorun yoktur canım da olur bi an önce inşallahOyyyy esoşum gelmiş bende seni gördüğüme sevindim balım Allah razı olsun 2o dk ya kan sonucumu alıcam inşallah güzel bi sonuçtur... senin minik geldi gelecek desene kıyamam sağlıkla hayırla doğur inşallah...
Kuzuuuu belki de kendi hamişliğinin habercisidir hadi inşallah...Allah razı olsun bacım inşallah güzel haberlerle gelirim
hah şimdi oldu hatırlamaz mıyım balım...bu eşlere ben artık bişey diyemiyorum...dene bakalım klomen eğer eşinde sorun yoksa yakındır senden de güzel haberler almamız İNŞALLLAAAAH...
Ayyyyyy cokkk sevindim sonucunu dort gozle bekliyorum canimOyyyy esoşum gelmiş bende seni gördüğüme sevindim balım Allah razı olsun 2o dk ya kan sonucumu alıcam inşallah güzel bi sonuçtur... senin minik geldi gelecek desene kıyamam sağlıkla hayırla doğur inşallah...
Kuzuuuu belki de kendi hamişliğinin habercisidir hadi inşallah...Allah razı olsun bacım inşallah güzel haberlerle gelirim
hah şimdi oldu hatırlamaz mıyım balım...bu eşlere ben artık bişey diyemiyorum...dene bakalım klomen eğer eşinde sorun yoksa yakındır senden de güzel haberler almamız İNŞALLLAAAAH...
Evet keyfini bekliyoruz küçük hanımın hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canımOyyyy esoşum gelmiş bende seni gördüğüme sevindim balım Allah razı olsun 2o dk ya kan sonucumu alıcam inşallah güzel bi sonuçtur... senin minik geldi gelecek desene kıyamam sağlıkla hayırla doğur inşallah...
Hayirlisiyla kucaginda görelim inşallah bebeğini kuzumm :) benim bebis de pipili çıktı su an koluma yapıştırıp yapıştırıp duruyor kerata :)))kuzuuuuuum sağolasın Allah razı olsun :) Akşam kan sonucunu alıcam bakalım... kalp için istanbula dönünce gitmeyi planlıyorum tabi sağlıklı bi gebelikse....oyy minnak nasıl annesi
sağol canım bi araştırım bakim nerde bulurumSoguk pres olan keçi boynuzu varmış o kaynatılmadan damıtılarak yapıldıgı için etkisi daha yüksekmiş ondan al cnm.benim uyuza alsamda kullanmıycağı için bari sizinkiler kullansında hayıtlısıyla bebişlerimiz artsa diye yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?