o hala test vermedi mi söyle ona sinirleniyorum haaaKizlar bugunu degerlendirecegim stres yaptim yaa inşallah aksama gecer esimi nasil ikna ederim bilemiyorum test vermesini çok istiyorum
allah seni iyi etsin emi adamıda korkutmuş önce bi güzel sonra sevindirmiş ....allah ağzınızın tadını bozmasınSöylemez miyim ağlaya zırlaya aradım adamı korktu adamcağız bişey oldu diyeSöyledikten sonra durdu bana bi müsade et kendime geliyim deyip telefonu kapattı Ankaraya gelemez ki işi yoğun hem gelmesin de sonra ayrılmak zor oluyor
benim ders bitti senin başladı iki çift laf edemedik :) ama okudum herseyi canım valla bi haberinle bütün hatunları döktün buraya helalBACILAR BEN ÇIKIYORUM GİDİP SONUCUMU ALAYIM ORDAN DA TIPIŞ TIPIŞ OKULAHABER VERİRİM...ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
ÖZLEMİŞİM SİZİ YAHU
sıra sende canım kaç kişi kaldı şurda valla mogami ve ben de hamile kalıdysak ümitsiz olmasın kimseallah seni iyi etsin emi adamıda korkutmuş önce bi güzel sonra sevindirmiş ....allah ağzınızın tadını bozmasın
vaşşa sonuçlarına şahsi görüşümgayet normal olduğu doktor abartmış sanki insanlar 45 yaşında hamile kalıyolar senin sonuç gayet iyi benim 9 çıktığı da olmuştu ümitsizl olma ama tabi iğne falan da gayet normal baksana sen iki tane den sonra buna ihtiyaç duyuysoun biz iğneci klomenci nesilKizlar bugunu degerlendirecegim stres yaptim yaa inşallah aksama gecer esimi nasil ikna ederim bilemiyorum test vermesini çok istiyorum
demirbaşlardan ben varım hala ....sıra sende canım kaç kişi kaldı şurda valla mogami ve ben de hamile kalıdysak ümitsiz olmasın kimse
caniiiiim cooooook mutlu oldum tuuylerim diken diken gozlerim dolu dolu :) Allahim kucaginada almayi nasip etsin neler yaptin bu arada bebis nasil geldi :)
Canımsınız yaa çok teşekkür ederim inşallah 1 buçuk saate kan sonucunu alıcam orda da resmileşir... Rabbim hepinizden razı olsun... Senin miniğin doğumuna az kalmış kıyamam sağlıkla hayırla doğur inşallah evladını
mogamiiii çok sevindm cnm bnm bu sayfayı ilk takip etmeye basladığımda @KAYGILI
canım benim çok şükür miniğim iyi 3 ay bitti bile :) senin miniğine darısı inşallah.çıktımı sonucun ???maysum balım teşekkür ederim hala inanamıyorum idrakına varamadım... İnşallah güzel olur herşey...sen nasılsın minnak nasıl
canım maşallah kritik haftaları bitirdin nasın miden ? benim gecenhaftaki gibi değil çok şükür fena basladı ama şuan iyiyim yiyip içebiliyorum bikaç bişe dısındacanım benim çok şükür miniğim iyi 3 ay bitti bile :) senin miniğine darısı inşallah.çıktımı sonucun ???
Kızz hani sonuçlar meraktan öldük burdaaBACILAR BEN ÇIKIYORUM GİDİP SONUCUMU ALAYIM ORDAN DA TIPIŞ TIPIŞ OKULAHABER VERİRİM...ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
ÖZLEMİŞİM SİZİ YAHU
Canim bu hafta yum gunleri olduğu için ses cikarmadim onumuzdeki hafta konusacagim birde aklima onceki doktorla gorusmek geldi bakalim bu iyne tedavisine sperm testi istiyecekmi tedaviyi uygulayalim diyecekmi hayirlisi neyse o olsun hakkimda :) calismalar bu gece devam edecek persembede var cuma kandilmis onuda degerlendirecektim artik cumartesi mi olur bilemedim hala kafam karisik canim normalde pazartesi den pazara kadar bugun ve perşembe degerlendirecegim ama cuma günü yumurtlama gunu gorukuyor ogunde kandil herseyde bir hayir vardir bundada vardir inşallah bir hayiro hala test vermedi mi söyle ona sinirleniyorum haaaallah yardımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum
Canım benim düğünüm çok anlayışlı kaynanam yüzünden kandile denk gelmişti bende malum olay için bi araştırma yapomıştım günah mı değil mi diye de hani ibadetle dua ile geçirilmesi gereken bi geceymiş ama o işi yapmanın da günah ı yokmuş....hayırlısı olsun bakalımCanim bu hafta yum gunleri olduğu için ses cikarmadim onumuzdeki hafta konusacagim birde aklima onceki doktorla gorusmek geldi bakalim bu iyne tedavisine sperm testi istiyecekmi tedaviyi uygulayalim diyecekmi hayirlisi neyse o olsun hakkimda :) calismalar bu gece devam edecek persembede var cuma kandilmis onuda degerlendirecektim artik cumartesi mi olur bilemedim hala kafam karisik canim normalde pazartesi den pazara kadar bugun ve perşembe degerlendirecegim ama cuma günü yumurtlama gunu gorukuyor ogunde kandil herseyde bir hayir vardir bundada vardir inşallah bir hayir
Canim inşallah gerek kalmaz doktor olmaz demiyorum diyorya buda benim umudum oluyor degerlerim uc yildir ayni cikiyor ozamanlar idtemiyorduk ama 11 aydir heray bekliyorum enazindan ayni duruyor hayirlisi inşallah minigim gelir rabbimiz tumm isteyenlere nasip etsin inşallahvaşşa sonuçlarına şahsi görüşümgayet normal olduğu doktor abartmış sanki insanlar 45 yaşında hamile kalıyolar senin sonuç gayet iyi benim 9 çıktığı da olmuştu ümitsizl olma ama tabi iğne falan da gayet normal baksana sen iki tane den sonra buna ihtiyaç duyuysoun biz iğneci klomenci nesil
Evet az kaldı teyzesi haberleri senden bekliyoruz inan 2 aydır yoktun merak ettim seniCanımsınız yaa çok teşekkür ederim inşallah 1 buçuk saate kan sonucunu alıcam orda da resmileşir... Rabbim hepinizden razı olsun... Senin miniğin doğumuna az kalmış kıyamam sağlıkla hayırla doğur inşallah evladını
Galiba sonun mutfakta doğuran kız olacak
Canim bende cübbeli ahmet hocayi dinledim oda aklinizda varsa olsun dediydi ama biz hep o gece olmaz diye duyduk kulaktan onun icin es gececegim ama diyorum sabahsimi oldun nedersinCanım benim düğünüm çok anlayışlı kaynanam yüzünden kandile denk gelmişti bende malum olay için bi araştırma yapomıştım günah mı değil mi diye de hani ibadetle dua ile geçirilmesi gereken bi geceymiş ama o işi yapmanın da günah ı yokmuş....hayırlısı olsun bakalım
Bizimki de misafirleri uğurla eve gel falan filan sabaha karşı ydı ....gun aşırı yaptıysanız sorun yok ama o gün mutlaka yapman gerekiyorsa sabahtan yap canım....Canim bende cübbeli ahmet hocayi dinledim oda aklinizda varsa olsun dediydi ama biz hep o gece olmaz diye duyduk kulaktan onun icin es gececegim ama diyorum sabahsimi oldun nedersin
Aynen canım benim inşallah tuttururuz çok sağol canım benim inşallah sende hamissindir inşallah hayirlisiyla gelmistir minigin canim ya rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin allahım herkesin gonlundekini nasip etsinBizimki de misafirleri uğurla eve gel falan filan sabaha karşı ydı ....gun aşırı yaptıysanız sorun yok ama o gün mutlaka yapman gerekiyorsa sabahtan yap canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?