2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

allah seni iyi etsin emi adamıda korkutmuş önce bi güzel sonra sevindirmiş ....allah ağzınızın tadını bozmasın

BACILAR BEN ÇIKIYORUM GİDİP SONUCUMU ALAYIM ORDAN DA TIPIŞ TIPIŞ OKULA HABER VERİRİM...ÖPÜYORUM HEPİNİZİ

ÖZLEMİŞİM SİZİ YAHU
benim ders bitti senin başladı iki çift laf edemedik :) ama okudum herseyi canım valla bi haberinle bütün hatunları döktün buraya helal kan sonucun güzel çıkacak eminim yaz bize bekletmeden, şuan sarhoş gibisindir eminim ben de öyle olmuştum allah herkese yaşatsın bu duyguyu..
inşallah ataman da olur da memur anne olursun canım bebişin hayırlı olsun tekrar topiğin en şanslı minnoşu ne çok seveni sevineni varmıs

Kizlar bugunu degerlendirecegim stres yaptim yaa inşallah aksama gecer esimi nasil ikna ederim bilemiyorum test vermesini çok istiyorum
vaşşa sonuçlarına şahsi görüşümgayet normal olduğu doktor abartmış sanki insanlar 45 yaşında hamile kalıyolar senin sonuç gayet iyi benim 9 çıktığı da olmuştu ümitsizl olma ama tabi iğne falan da gayet normal baksana sen iki tane den sonra buna ihtiyaç duyuysoun biz iğneci klomenci nesil

KIZLAR BEN GELDİM HEM DE NASIL GELDİM BİLİN SANIRIM HAMİLE GELDİM :)
Eki Görüntüle 1524580
caniiiiim cooooook mutlu oldum tuuylerim diken diken gozlerim dolu dolu :) Allahim kucaginada almayi nasip etsin neler yaptin bu arada bebis nasil geldi :)

KIZLAR BEN GELDİM HEM DE NASIL GELDİM BİLİN SANIRIM HAMİLE GELDİM :)
Eki Görüntüle 1524580
mogamiiii çok sevindm cnm bnm bu sayfayı ilk takip etmeye basladığımda @KAYGILI Lovely35 bi de sen cok sık muhabbet ediyodunuz özelikle o yüzden üye olup sohbete katılmak paylasmak istemiştim bnde ki çok şükür hepimizin bebişleri yolda:)) ALLAH diğer arkadaslara da sağlıklı hayırlı sekilde nasip etsin bizlere de kucağımıza almayı inş

maysum balım teşekkür ederim hala inanamıyorum idrakına varamadım... İnşallah güzel olur herşey...sen nasılsın minnak nasıl
canım benim çok şükür miniğim iyi 3 ay bitti bile :) senin miniğine darısı inşallah.çıktımı sonucun ???

o hala test vermedi mi söyle ona sinirleniyorum haaa allah yardımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum
Canim bu hafta yum gunleri olduğu için ses cikarmadim onumuzdeki hafta konusacagim birde aklima onceki doktorla gorusmek geldi bakalim bu iyne tedavisine sperm testi istiyecekmi tedaviyi uygulayalim diyecekmi hayirlisi neyse o olsun hakkimda :) calismalar bu gece devam edecek persembede var cuma kandilmis onuda degerlendirecektim artik cumartesi mi olur bilemedim hala kafam karisik canim normalde pazartesi den pazara kadar bugun ve perşembe degerlendirecegim ama cuma günü yumurtlama gunu gorukuyor ogunde kandil herseyde bir hayir vardir bundada vardir inşallah bir hayir

Canım benim düğünüm çok anlayışlı kaynanam yüzünden kandile denk gelmişti bende malum olay için bi araştırma yapomıştım günah mı değil mi diye de hani ibadetle dua ile geçirilmesi gereken bi geceymiş ama o işi yapmanın da günah ı yokmuş....hayırlısı olsun bakalım

Canim inşallah gerek kalmaz doktor olmaz demiyorum diyorya buda benim umudum oluyor degerlerim uc yildir ayni cikiyor ozamanlar idtemiyorduk ama 11 aydir heray bekliyorum enazindan ayni duruyor hayirlisi inşallah minigim gelir rabbimiz tumm isteyenlere nasip etsin inşallah

Evet az kaldı teyzesi haberleri senden bekliyoruz inan 2 aydır yoktun merak ettim seni

Canim bende cübbeli ahmet hocayi dinledim oda aklinizda varsa olsun dediydi ama biz hep o gece olmaz diye duyduk kulaktan onun icin es gececegim ama diyorum sabahsimi oldun nedersin

Canim bende cübbeli ahmet hocayi dinledim oda aklinizda varsa olsun dediydi ama biz hep o gece olmaz diye duyduk kulaktan onun icin es gececegim ama diyorum sabahsimi oldun nedersin
Bizimki de misafirleri uğurla eve gel falan filan sabaha karşı ydı ....gun aşırı yaptıysanız sorun yok ama o gün mutlaka yapman gerekiyorsa sabahtan yap canım....

Bizimki de misafirleri uğurla eve gel falan filan sabaha karşı ydı ....gun aşırı yaptıysanız sorun yok ama o gün mutlaka yapman gerekiyorsa sabahtan yap canım....
Aynen canım benim inşallah tuttururuz çok sağol canım benim inşallah sende hamissindir inşallah hayirlisiyla gelmistir minigin canim ya rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin allahım herkesin gonlundekini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…