2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ayy mogami canim cok sevindim cok guzel bir haber bu rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucagina almayida nasip etsin
Wuslatcim meraba nasılsın. Maşallah tam 7. Ayı dolduruyorsunuz. Bizde çok şükür yarın 6. Ayı tam dolduruyoruz. Sana birsey soracağım bebeğin uykudan uyandıracak kadar sert tepkilerini ne zamn hissedeceğiM. Çok şükür hergün hissediyorum Bebeğimi de bundan sonra mi sert olur. Birde hareketlerini sayıyor musun. Ben saymıyorum doktor gerek yok dedi.

Merhaba iyiyim canim evet 7.ayi doldurmaya az kaldi bir kac gun once biraz sert tekme hissettim ama oyle cok degil uykudan uyanacak kadar degil henuz benim minik genelde gece saatlerinde sabah erken saatlerde hareketli fazla oluyor gun icinde cok olmuyor bende saymiyorum tekmelerini canim sen nasilsin canim senin minik erkekti degilmi rabbim sagsalim kucagimiza almayida nasip etsin insallah

canım maşallah kritik haftaları bitirdin nasın miden ? benim gecenhaftaki gibi değil çok şükür fena basladı ama şuan iyiyim yiyip içebiliyorum bikaç bişe dısında
canim benim ayni hic bi duzelme yok mide yanmasi falan da var.doktorum bi 10 gune gecer dedi inşallah. . sevindim kuzum erken kurtulmussun yine de agir seyler yeme mideni bozma.cok sukur 13.haftayi tamamliyoruz 2 gune :) darisi senin minigine kuzummm :)

Bende iyim canım çok şükür. Seni dinleyince aynı kendimi görüyorum. Benimki de erkek inşallah dediğin gibi sabahları ve gece oluyor genelde gün içinde de oluyor da çok net değil. O zamn sen daha sert hissetmiyorsan benim hissetmemem normal benim için erken galiba. Ama bugün sabah bir vurdu bebeğim nasıl heyecanlandim

KIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM

SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK
Vayyyy maşallah barekalkah çok şükür ne güzel çıkmış değerin. Iki yada üç gün sonra git kesesi görürsün inşallah

KIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM

Hay maşallah maşallah aman nazar deymesin inşallah rabbimiz kucağına almayı nasip etsin canim Rabbimize sukurler olsundarisi biz istiyenlerin basina

caniiiiim cooooook mutlu oldum tuuylerim diken diken gozlerim dolu dolu :) Allahim kucaginada almayi nasip etsin neler yaptin bu arada bebis nasil geldi :)
oyyy blummmm mum gelmiş özledim seni....Allah razı olsun kuzum anlatıcam tüm hikayeyi :)

Kuzucum tekrar tebrik ederim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hay maşallah maşallah aman nazar deymesin inşallah rabbimiz kucağına almayı nasip etsin canim Rabbimize sukurler olsundarisi biz istiyenlerin basina
canımsın sen Rabbim sana ve tüm isteyen arkadaşlarıma da tez zamanda nasip etsin dualarımdasınız

Kızlar moralim çok bozuk. Kayınvalide eşinden ayrılıp bizimle yaşiycakmış. Zaten evlendiğimizden beri söyleyp duruyor. Ben hiç istemiyorum. Eşime de bişey diyemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Kv mutfaktayken oğlu varken iş yapar görünür, eşim gidince bırakır elindekini oturur beni izler gülerek. Ben de ters bişey demedim şu ana kadar. Bi de ameliyat olacakmış yazın bizde kalacak. Yazın ağırlaşırım kendime zor bakıcam ameliyatlı kadına nasıl bakayım. Bana akıl verin ne yapayım çok moralim bozuk

Vayyyy maşallah barekalkah çok şükür ne güzel çıkmış değerin. Iki yada üç gün sonra git kesesi görürsün inşallah
bende bu kadar beklemiyordum bizim sıpa sessiz sakin büyümüş babası kılıklı ketum olacak belli Allah razı olsun canım nenum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…