Wuslatcim meraba nasılsın. Maşallah tam 7. Ayı dolduruyorsunuz. Bizde çok şükür yarın 6. Ayı tam dolduruyoruz. Sana birsey soracağım bebeğin uykudan uyandıracak kadar sert tepkilerini ne zamn hissedeceğiM. Çok şükür hergün hissediyorum Bebeğimi de bundan sonra mi sert olur. Birde hareketlerini sayıyor musun. Ben saymıyorum doktor gerek yok dedi.Ayy mogami canim cok sevindimcok guzel bir haber bu rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucagina almayida nasip etsin
Merhaba iyiyim canim evet 7.ayi doldurmaya az kaldi bir kac gun once biraz sert tekme hissettim ama oyle cok degil uykudan uyanacak kadar degil henuz benim minik genelde gece saatlerinde sabah erken saatlerde hareketli fazla oluyor gun icinde cok olmuyor bende saymiyorum tekmelerini canim sen nasilsin canim senin minik erkekti degilmi rabbim sagsalim kucagimiza almayida nasip etsin insallahWuslatcim meraba nasılsın. Maşallah tam 7. Ayı dolduruyorsunuz. Bizde çok şükür yarın 6. Ayı tam dolduruyoruz. Sana birsey soracağım bebeğin uykudan uyandıracak kadar sert tepkilerini ne zamn hissedeceğiM. Çok şükür hergün hissediyorum Bebeğimi de bundan sonra mi sert olur. Birde hareketlerini sayıyor musun. Ben saymıyorum doktor gerek yok dedi.
Bende bekliyorum ama hatundan ses çıkmazoldu sonuç çok yüksek çıkınca şoka mı girdi çıkamadı acaba:))Mogami hani sonuç yaa. Meraktan doguracam şimdi. Sen geldin topik şenlendi. Dimi hatunlar
canim benim aynicanım maşallah kritik haftaları bitirdin nasın miden ? benim gecenhaftaki gibi değil çok şükür fena basladı ama şuan iyiyim yiyip içebiliyorum bikaç bişe dısında
kesinlikle yarenimm :) darısiMogami hani sonuç yaa. Meraktan doguracam şimdi. Sen geldin topik şenlendi. Dimi hatunlar
Galibada şoka girdiBende bekliyorum ama hatundan ses çıkmazoldu sonuç çok yüksek çıkınca şoka mı girdi çıkamadı acaba:))
Amin canımkesinlikle yarenimm :) darısielisa__ maa :)
Bende iyim canım çok şükür. Seni dinleyince aynı kendimi görüyorum. Benimki de erkek inşallah dediğin gibi sabahları ve gece oluyor genelde gün içinde de oluyor da çok net değil. O zamn sen daha sert hissetmiyorsan benim hissetmemem normal benim için erken galiba. Ama bugün sabah bir vurdu bebeğim nasıl heyecanlandimMerhaba iyiyim canim evet 7.ayi doldurmaya az kaldi bir kac gun once biraz sert tekme hissettim ama oyle cok degil uykudan uyanacak kadar degil henuz benim minik genelde gece saatlerinde sabah erken saatlerde hareketli fazla oluyor gun icinde cok olmuyor bende saymiyorum tekmelerini canim sen nasilsin canim senin minik erkekti degilmi rabbim sagsalim kucagimiza almayida nasip etsin insallah
Az once dedim icimden o da birden hamileyim deyip de gelse diye yavrum haberi olmadan dua aldi :)kesinlikle yarenimm :) darısielisa__ maa :)
İnşallah inşallah hayirlisiyla oda gelse hemde hamis haberiylekesinlikle yarenimm :) darısielisa__ maa :)
Vayyyy maşallah barekalkah çok şükür ne güzel çıkmış değerin. Iki yada üç gün sonra git kesesi görürsün inşallahKIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM
SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK
Hay maşallah maşallahKIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM
oyyy blummmm mum gelmiş özledim seni....Allah razı olsun kuzum anlatıcam tüm hikayeyi :)caniiiiim cooooook mutlu oldum tuuylerim diken diken gozlerim dolu dolu :) Allahim kucaginada almayi nasip etsin neler yaptin bu arada bebis nasil geldi :)
KIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM
canımsın senHay maşallah maşallahaman nazar deymesin inşallah rabbimiz kucağına almayı nasip etsin canim Rabbimize sukurler olsun darisi biz istiyenlerin basina
sağol balım benim kanda da resmileştiğine göre azcık hamile olduğuma inanabilirim darısı tez zamanda başına olsun inşallahKuzucum tekrar tebrik ederim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 
bende bu kadar beklemiyordum bizim sıpa sessiz sakin büyümüş babası kılıklı ketum olacak belliVayyyy maşallah barekalkah çok şükür ne güzel çıkmış değerin. Iki yada üç gün sonra git kesesi görürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?