2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

KIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM

SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK
Canım gözün aydın tatlım çok sevindim değerin çok güzel rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah. Darısı tüm isteyen ve bekleyenlere...

HAMİŞLER

rabia91....................>8.Deneme ...........>
sweet42...................>9. Deneme...........>
betiboop..................>11. Deneme...........>
okosale....................>13.Deneme............>
maleficent_bs..........>17. Deneme............>
mogami.....................>8.Deneme...........>

BAT

hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme.............>
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme.............>
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme..............>
arsinli..........................>19 Mayıs................>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
blummmm.....................>5 Haziran.............>12.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

kıııııız 13 değil 8. deneme

KIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM

SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK
Mogamim hayırlı olsun mutluluğun mutluluğum oldu inan gözünaydın.. eskilerden bi ben bi elisa kaldık heralde anne olamayan ben umudu kestim zaten artık gözümde yaşta kalmadı olmayınca olmuyo. Tebrik ederim canım

Canım gözün aydın tatlım çok sevindim değerin çok güzel rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah. Darısı tüm isteyen ve bekleyenlere...
Allah razı olsun canım benim Allah herkese nasip etsin inşallah

Sakın böyle olumsuz düşünme ne olur bende de artık normal yolla olmaz benim sorunum var deyip çok üzüldüm ama sadece zamanı varmış ve şimdi gelmiş o zaman... Sağlıklı bi kadınsın sen eminim biraz sakinleşip üzülmeyi bıraktığında bebişin gelecek... Ayrıca çok teşekkür ederim kuzum benim... Senin de güzel haberlerini alacağız burdaki tüm arkadaşlarında....Ne olur tevekkül et canım benim

bende bu kadar beklemiyordum bizim sıpa sessiz sakin büyümüş babası kılıklı ketum olacak belli Allah razı olsun canım nenum
Inşallah tepkilerini hissettigin günleri de göreceksin onun tepkilerini hissedince bir kez daha sukredeceksin. çok özel ve güzel bir duyguymus mogamicim. Allah im burdaki tüm isteyenlere nasip etsin en hayırlı ve tez zamanda

Hahhah ben verdiğin araları da saymışım birlikte başlamıştık bu işe ya benim 13. Ay diye seni de öyle yazmışım
kıyamam kuzum benim yaaa biliyorsun ben bi ara folikül kistiyle de uğraştım tekrar hap kullandım...uğraştım durdum işte... totalde 13 ay oldu ama deneyeli 8.... Ben ayağımı sürüdüm peşimden geleceksin iişte o kadar

İnşallah kuzum Rabbim o günleri de göstersin yalnız bişey dicem ben bi utandım yaaa hamile olunca yurttakiler okuldakiler ailem falan herkes bi üzerime titrer oldu bu da haliyle bende bi utanma hissi uyandırdı bu normal mi acep

Hadi inşallah canım hayırlısı olsun bakalım

Normal canım normal. özellikle baban üzerine titrerse daha çok utanır gibi olursun ama sonra alısirsin. Aslında utanma gibi de değil de fazla ilgiden dolayı sasirip mahçup olma diyelim

sağol balım benim kanda da resmileştiğine göre azcık hamile olduğuma inanabilirim darısı tez zamanda başına olsun inşallah
Azcık olur mu hiiiç baya baya hamilesin seeen :) hadi hamiş takvimini de yap belki inanmana daha da yardımcı olur :):) çok şükür canım ya çok sevindim gerçekten inşallah arkanızdan geliriz bizde perşembe aşılamam var dua et bana taze hamiş :)

Normal canım normal. özellikle baban üzerine titrerse daha çok utanır gibi olursun ama sonra alısirsin. Aslında utanma gibi de değil de fazla ilgiden dolayı sasirip mahçup olma diyelim
hah aynen öyle işte yoğun bi mahçubiyet duygusu..... babama kalp atışını duyarsak söyleyeceğiz o görevde annemin ama babamın pek öyle üstüme titreyeceğini düşünmüyorum

Şok şükür rabbime allahım sen ne büyüksün rabbim.Kız sen bizi meraktan çatlattın ikiz doğurasın emiii
vuhuuuuuuuuuuuuu bunu bugün kaçıncı duyuşum biliyon mu sen tek olsun benim olsun

oooo aşılama demek o zaman çok yüksek bi olasılığın olacak desene hadi inşallah gelir senin miniğinde İNŞALLAAAAAAAAHHH...
Takvimi yapayım bakayım becerebilecek miyim acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…