Canım gözün aydın tatlım çok sevindim değerin çok güzel rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah. Darısı tüm isteyen ve bekleyenlere...KIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM
SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK
kıııııız 13 değil 8. denemeHAMİŞLER
rabia91....................>8.Deneme ...........>
sweet42...................>9. Deneme...........>
betiboop..................>11. Deneme...........>
okosale....................>13.Deneme............>
maleficent_bs..........>17. Deneme............>
mogami.....................>13. deneme...........>
BAT
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme.............>
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme.............>
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme..............>
arsinli..........................>19 Mayıs................>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
blummmm.....................>5 Haziran.............>12.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin
Mogamim hayırlı olsun mutluluğun mutluluğum oldu inan gözünaydın.. eskilerden bi ben bi elisa kaldık heralde anne olamayan ben umudu kestim zaten artık gözümde yaşta kalmadı olmayınca olmuyo. Tebrik ederim canımKIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM
Allah razı olsun canım benim Allah herkese nasip etsin inşallahCanım gözün aydın tatlım çok sevindim değerin çok güzel rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah. Darısı tüm isteyen ve bekleyenlere...
Hahhah ben verdiğin araları da saymışım birlikte başlamıştık bu işe ya benim 13. Ay diye seni de öyle yazmışımkıııııız 13 değil 8. deneme
Sakın böyle olumsuz düşünme ne olur bende de artık normal yolla olmaz benim sorunum var deyip çok üzüldüm ama sadece zamanı varmış ve şimdi gelmiş o zaman... Sağlıklı bi kadınsın sen eminim biraz sakinleşip üzülmeyi bıraktığında bebişin gelecek... Ayrıca çok teşekkür ederim kuzum benim... Senin de güzel haberlerini alacağız burdaki tüm arkadaşlarında....Ne olur tevekkül et canım benimMogamim hayırlı olsun mutluluğun mutluluğum oldu inan gözünaydın.. eskilerden bi ben bi elisa kaldık heralde anne olamayan ben umudu kestim zaten artık gözümde yaşta kalmadı olmayınca olmuyo. Tebrik ederim canım
Inşallah tepkilerini hissettigin günleri de göreceksin onun tepkilerini hissedince bir kez daha sukredeceksin. çok özel ve güzel bir duyguymus mogamicim. Allah im burdaki tüm isteyenlere nasip etsin en hayırlı ve tez zamandabende bu kadar beklemiyordum bizim sıpa sessiz sakin büyümüş babası kılıklı ketum olacak belliAllah razı olsun canım nenum
kıyamam kuzum benim yaaa biliyorsun ben bi ara folikül kistiyle de uğraştım tekrar hap kullandım...uğraştım durdum işte... totalde 13 ay oldu ama deneyeli 8.... Ben ayağımı sürüdüm peşimden geleceksin iişte o kadarHahhah ben verdiğin araları da saymışım birlikte başlamıştık bu işe ya benim 13. Ay diye seni de öyle yazmışım
İnşallah kuzum Rabbim o günleri de göstersin yalnız bişey dicem ben bi utandım yaaa hamile olunca yurttakiler okuldakiler ailem falan herkes bi üzerime titrer oldu bu da haliyle bende bi utanma hissi uyandırdı bu normal mi acepInşallah tepkilerini hissettigin günleri de göreceksin onun tepkilerini hissedince bir kez daha sukredeceksin. çok özel ve güzel bir duyguymus mogamicim. Allah im burdaki tüm isteyenlere nasip etsin en hayırlı ve tez zamanda
Hadi inşallah canım hayırlısı olsun bakalımkıyamam kuzum benim yaaa biliyorsun ben bi ara folikül kistiyle de uğraştım tekrar hap kullandım...uğraştım durdum işte... totalde 13 ay oldu ama deneyeli 8.... Ben ayağımı sürüdüm peşimden geleceksin iişte o kadar
Şok şükür rabbime allahım sen ne büyüksün rabbim.Kız sen bizi meraktan çatlattın ikiz doğurasın emiiiKIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM
Normal canım normal. özellikle baban üzerine titrerse daha çok utanır gibi olursun ama sonra alısirsin. Aslında utanma gibi de değil de fazla ilgiden dolayı sasirip mahçup olma diyelimİnşallah kuzum Rabbim o günleri de göstersin yalnız bişey dicem ben bi utandım yaaa hamile olunca yurttakiler okuldakiler ailem falan herkes bi üzerime titrer oldu bu da haliyle bende bi utanma hissi uyandırdı bu normal mi acep
Azcık olur mu hiiiç baya baya hamilesin seeen :) hadi hamiş takvimini de yap belki inanmana daha da yardımcı olur :):) çok şükür canım ya çok sevindim gerçekten inşallah arkanızdan geliriz bizde perşembe aşılamam var dua et bana taze hamiş :)sağol balım benim kanda da resmileştiğine göre azcık hamile olduğuma inanabilirim darısı tez zamanda başına olsun inşallah
hah aynen öyle işte yoğun bi mahçubiyet duygusu..... babama kalp atışını duyarsak söyleyeceğiz o görevde annemin ama babamın pek öyle üstüme titreyeceğini düşünmüyorumNormal canım normal. özellikle baban üzerine titrerse daha çok utanır gibi olursun ama sonra alısirsin. Aslında utanma gibi de değil de fazla ilgiden dolayı sasirip mahçup olma diyelim
vuhuuuuuuuuuuuuu bunu bugün kaçıncı duyuşum biliyon mu senŞok şükür rabbime allahım sen ne büyüksün rabbim.Kız sen bizi meraktan çatlattın ikiz doğurasın emiii
oooo aşılama demek o zaman çok yüksek bi olasılığın olacak desene hadi inşallah gelir senin miniğinde İNŞALLAAAAAAAAHHH...Azcık olur mu hiiiç baya baya hamilesin seeen :) hadi hamiş takvimini de yap belki inanmana daha da yardımcı olur :):) çok şükür canım ya çok sevindim gerçekten inşallah arkanızdan geliriz bizde perşembe aşılamam var dua et bana taze hamiş :)
Amin inşallahcanımsın senRabbim sana ve tüm isteyen arkadaşlarıma da tez zamanda nasip etsin dualarımdasınız
Masallah canim cok güzel çıkmış .yakinda keseyi de görürsün hayirlisiylaKIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM
öyle kuzum bu kadar bekleyince sonuç yüksek çıktı Allaha şükür....Rabbim sana da hemencik bu ay bi tane melek nasip etsin İNŞALLAHMasallah canim cok güzel çıkmış .yakinda keseyi de görürsün hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?