Insallahhhh canimmmm.hamis duasi da aldim ohhhh :)öyle kuzum bu kadar bekleyince sonuç yüksek çıktı Allaha şükür....Rabbim sana da hemencik bu ay bi tane melek nasip etsin İNŞALLAH
Amiiiiin inşallah canım ya bilmiyorum ki bakalım hayırlısı :) bak takvim çok iyi oldu çok da güzel olduuuoooo aşılama demek o zaman çok yüksek bi olasılığın olacak desene hadi inşallah gelir senin miniğinde İNŞALLAAAAAAAAHHH...
Takvimi yapayım bakayım becerebilecek miyim acep
Iki gün sonra Rabbimin izniyle keseyide görürsün :)KIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM
SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK
Inşallah onu da duyarsınız canım. için rahat olsun bu kadar oldu ya çok şükür inşallah hersey yolunda gidecektir.hah aynen öyle işte yoğun bi mahçubiyet duygusu..... babama kalp atışını duyarsak söyleyeceğiz o görevde annemin ama babamın pek öyle üstüme titreyeceğini düşünmüyorum
canım değerinin maşallahı var yumurtlama günübe göre anlarız ikiz mi değil mi test yapmıs mıydın ovulasyon?öyle kuzum bu kadar bekleyince sonuç yüksek çıktı Allaha şükür....Rabbim sana da hemencik bu ay bi tane melek nasip etsin İNŞALLAH
Maşallah canım ne güzel çıkmış sonuç için rahatlamıştır Rabbim sağlıkla kuçagına almayı nasip etsin heyecanlı bir süreç başladı senin adına darısı bizlere artık Rabbim isteyen herkese nasip etsinKIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM
SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK
yanma bende de var birazcık fazla yiyim mahvoluyorum fazla dediğim de kraker ekmek..maşallah geçiyo zaman sayılı günün kaldı sonra tombik tombik olursun yemekten fıstıkcanim benim aynihic bi duzelme yok mide yanmasi falan da var.doktorum bi 10 gune gecer dedi inşallah. . sevindim kuzum erken kurtulmussun yine de agir seyler yeme mideni bozma.cok sukur 13.haftayi tamamliyoruz 2 gune :) darisi senin minigine kuzummm :)
Yakıştı gerçektenAmiiiiin inşallah canım ya bilmiyorum ki bakalım hayırlısı :) bak takvim çok iyi oldu çok da güzel olduuu
inşallah kuzum bakalım bi doktora görünmem lazım artıkIki gün sonra Rabbimin izniyle keseyide görürsün :)
ovulasyon yapmadım betim...kafamıza göre takıldık sadece akıntı olunca bi çalışma yapmıştık o da 16. gündü...üstünden 17 gün geçti tek bebek değeri gibi sankicanım değerinin maşallahı var yumurtlama günübe göre anlarız ikiz mi değil mi test yapmıs mıydın ovulasyon?
harika bi değer
o utanma duygusu bende de olmuştu kesin değil diyip duruyodum herkes bi sevindikçe çok ilginçti ama geçti şimdi farklı bi mutluluğa bıraktı yerini :) yarın değil öbügün kalp atısı duyullur 1500 den sonra bakıyo dr lar kırklarımız karışacak kız tam istediğim gibi
Allah razı olsun canım benim Rabbim tez zamanda sana da yaşatsın bu mutluluğu...Heyecanlı süreci evimde yaşasaydım daha mutlu olacaktım ama 4 hafta idare edicem bakalımMaşallah canım ne güzel çıkmış sonuç için rahatlamıştır Rabbim sağlıkla kuçagına almayı nasip etsin heyecanlı bir süreç başladı senin adına darısı bizlere artık Rabbim isteyen herkese nasip etsin
betim bulantın başladı mıyanma bende de var birazcık fazla yiyim mahvoluyorum fazla dediğim de kraker ekmek..maşallah geçiyo zaman sayılı günün kaldı sonra tombik tombik olursun yemekten fıstık
hikayeni okudum nasıl da benzer tam umutlar bitmiş artık tedaviye şartlanmışız ikimiz de.. valiz taşıdım dedin de hiç unutmam test yaptığğım yummurtlamanın 9. günü çılgınlar gibi temizlik yaptım temizlikçi bayan bulamadım hırs yaptım halı bile sildim su siparişi verdim eşimin bel problemi oldugundan o damacanayı nasıl da taşıdım.. vel hasılı kelam rabbim nasip edecek benimki kalitesiz spremlerle 3 ilişki ile tuttu , hsg antibiyotiği,, mantar ilaçları arasında.. sen anlatınca yad ettim ben de de böyle olmuştu işte mogicim :))ovulasyon yapmadım betim...kafamıza göre takıldık sadece akıntı olunca bi çalışma yapmıştık o da 16. gündü...üstünden 17 gün geçti tek bebek değeri gibi sankiYaaaa hakkaten inşallah kalbi de duyarım sonra dediğin gibi kırklarımızı karıştırıcaz Allahın izniyle
kuzum 6+3 te bir başladı ama hayatım kabusa döndü kafayı yiecektim sınavlarımı napıcam ben diye :) ama belli şeylere dikkat edince ya da şanslıyım ki kusmuyorum artık geçti ha bi rahatsızlık hep var tiksinme koku hassasiyeti.. mesela kıyma et yiyemiyorum tatlıdan tiksindim.. evim kokuyo bana eve girmek istemiyorum.. ama bin şükür kusmadıktan sonra bunlar vızz :) sen de kolay atlatırsın inşallah şu sınavları defederiz sonra varsın bulansın dönsün dünyabetim bulantın başladı mı
Kolay elde etmedik ki kuzum kaç ay denedik kendimizde sorun aradık olmaz dedik ama Allah büyük oldu... Topikte ki herkes okusun görsün ki bu işler kader kısmet... varsa bi sağlık sorunu tabi ki çaresine bakılmalı ama sonrası hep kader...hikayeni okudum nasıl da benzer tam umutlar bitmiş artık tedaviye şartlanmışız ikimiz de.. valiz taşıdım dedin de hiç unutmam test yaptığğım yummurtlamanın 9. günü çılgınlar gibi temizlik yaptım temizlikçi bayan bulamadım hırs yaptım halı bile sildim su siparişi verdim eşimin bel problemi oldugundan o damacanayı nasıl da taşıdım.. vel hasılı kelam rabbim nasip edecek benimki kalitesiz spremlerle 3 ilişki ile tuttu , hsg antibiyotiği,, mantar ilaçları arasında.. sen anlatınca yad ettim ben de de böyle olmuştu işte mogicim :))
şu 4 hafta olmasında sonra varsın 9. aya kadar olsun diyorum...burda tek başımayım ya...bulantılarla nasıl başederim bilmiyorumkuzum 6+3 te bir başladı ama hayatım kabusa döndü kafayı yiecektim sınavlarımı napıcam ben diye :) ama belli şeylere dikkat edince ya da şanslıyım ki kusmuyorum artık geçti ha bi rahatsızlık hep var tiksinme koku hassasiyeti.. mesela kıyma et yiyemiyorum tatlıdan tiksindim.. evim kokuyo bana eve girmek istemiyorum.. ama bin şükür kusmadıktan sonra bunlar vızz :) sen de kolay atlatırsın inşallah şu sınavları defederiz sonra varsın bulansın dönsün dünya
canım bulantı bi de baş ağrısı.. benm hiç olmazdı sana da derdim ilginç diye , bir başım ağrıyo dün eşim ovalarken uyumuşum.. anneme sordum adet olamadığımız için oluyomuş.. sınav tarihin ne zaman bilmiyorum ama yavaştan başla canım dediğin gibi uzaktasın işin bi nebze daha zor ama allah yardım edecek inşallah az bulantın olsun baş ağrısına da katlanılır.. 4 haftacık ne ki gelsin geçsin evinde öğleye kadar uyşu 4 hafta olmasında sonra varsın 9. aya kadar olsun diyorum...burda tek başımayım ya...bulantılarla nasıl başederim bilmiyorum
Amin betim amin...10 gün sonra aöf finallerim (bitiyo nihayet) var, mayıs 18 de vizem, haziran 8-9 da da formasyon finallerim var...kpss den bahsetmiyorum bile....offf benim çileli başımcanım bulantı bi de baş ağrısı.. benm hiç olmazdı sana da derdim ilginç diye , bir başım ağrıyo dün eşim ovalarken uyumuşum.. anneme sordum adet olamadığımız için oluyomuş.. sınav tarihin ne zaman bilmiyorum ama yavaştan başla canım dediğin gibi uzaktasın işin bi nebze daha zor ama allah yardım edecek inşallah az bulantın olsun baş ağrısına da katlanılır.. 4 haftacık ne ki gelsin geçsin evinde öğleye kadar uyursun geceleri kocana sarılır yatarsın inşallah amiinn
geç bitiyiomus bizim vizeler biteli çok oldu 1-5 i arası finaller.. göz açıp kapayana kadar geçer inşallah canım benim de aof sınav görevim var her zamanki gibi :)Amin betim amin...10 gün sonra aöf finallerim (bitiyo nihayet) var, mayıs 18 de vizem, haziran 8-9 da da formasyon finallerim var...kpss den bahsetmiyorum bile....offf benim çileli başım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?