- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
KIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM
SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK
bitsin gitsin betim... yaz gelsin sende dinlen bende dinleneyimgeç bitiyiomus bizim vizeler biteli çok oldu 1-5 i arası finaller.. göz açıp kapayana kadar geçer inşallah canım benim de aof sınav görevim var her zamanki gibi :)
kuzum Allah razı olsun cuma için randevu bulmaya çalışıcam bakalım41 kere maşallah mogişimdeğerin iyi yükselmiş bence 1 haftaya kesin görürsün bebişini çoook ama çoook mutlu olduk topikçe
Cankm zekai tahir in Çayyolu nda poliklinigi varmış hic gitmedim ama dis icinrandevu alirken baktim gayet boştu uzak olmaz dersen bak bakalim oraya dakuzum Allah razı olsun cuma için randevu bulmaya çalışıcam bakalım
kuzum Allah razı olsun cuma için randevu bulmaya çalışıcam bakalım
Hem de çok yakıştı kuzucum :) sen burdan öyle Üzgün ayrılınca çok üzülmüştüm ki sonuna kadar hak vermiştim ama çok şükür yüzün gülerek döndün hepimizin yüzünü güldürdün rabbim çok büyük çoookYakıştı gerçektenDarısı başına olsun canımın içi
canım uzak olur ben demirtepedeyimCankm zekai tahir in Çayyolu nda poliklinigi varmış hic gitmedim ama dis icinrandevu alirken baktim gayet boştu uzak olmaz dersen bak bakalim oraya da
bakalım anlayacağız içerde neler karıştırıyormuşİnşallah bulursun canım git bakalım ne alemde bebiş
Üzüntüm kısa sürdü şükür :) Şimdi senden de bekliyoruz bakalım güzel haberlerHem de çok yakıştı kuzucum :) sen burdan öyle Üzgün ayrılınca çok üzülmüştüm ki sonuna kadar hak vermiştim ama çok şükür yüzün gülerek döndün hepimizin yüzünü güldürdün rabbim çok büyük çoookinşallah 2 hafta sonra bende takbimimi eklerim :)
Çok şükür canım bin şükür Allah nazarlardan saklasın seni de miniğin i de inşallah bakalım hayırlısı tatlımÜzüntüm kısa sürdü şükür :) Şimdi senden de bekliyoruz bakalım güzel haberler
Mogiş uyumaaaa bişey sorcammİyi uykular bacılarım....Seviyorum hepinizi
Bu saate kadar niye sormadın dersen bu defada benim şarjım bitti kalmaya üşendim.Neyse sorum şu eşine nasıl söyledin ve tepkisi ne ooldu.ilk ağlayarak söylediğni biliyorum sonrasında kendine gelince ne dediİyi uykular bacılarım....Seviyorum hepinizi
Yemin ederim geçmiş baya birikmis ama yine de ara ara bakayim dedim ve ne gördüm mutluluktan içim içime sığmıyor , o kadar sevindim ki mogami...
Bende seni coj ozlemistim canimm Allahtan ayrilik uzun surmedi :) butun akljmda sen vardn cok mutlu oldum dgerinde cok guzel masallah :)oyyy blummmm mum gelmiş özledim seni....Allah razı olsun kuzum anlatıcam tüm hikayeyi :)
Canim bende varimMogamim hayırlı olsun mutluluğun mutluluğum oldu inan gözünaydın.. eskilerden bi ben bi elisa kaldık heralde anne olamayan ben umudu kestim zaten artık gözümde yaşta kalmadı olmayınca olmuyo. Tebrik ederim canım
canim hatirliyosan bende omlet ve sogan yemistim sahurda :) var bu yumurtada bisiler :) Allahim ol dediktn snra oluyomus demekki ben kurtajdn snra bi tuhaf oldm kafaya takmaya basladm sanirim bu da engel oluyo bu ay klomen ve catltma ignesi vurulcm insallah faydasi olur heyecanla bekliyorm demirbas olarak beti ve sen hamile kaldjnz bizde arkanzdn gelelim :) yeter gariiii @KAYGILI kayilim catltma ignesiyle ilgili yardmci olurmusun ilskilerin sikligi neydi bi hatrlatma yap arkadasim:)Takvimimi de yaptım inanılır gibi değil ben ve gebelik takvimi...
blummmm kuzum hikayem şöyle oldu,
Ocak ayında devletteki doktorum bana doğal yolla hamile kalma ihtimalin gittikçe zayıflıyor demiş ve kızmıştı neden evlenir evlenmez çocuk yapmadığımla ilgili malum çik. kistinin böyle bi olumsuz etkisi varmış... Tüplerin tıkalı olabileceğini rahim ve çevre dokularda adenozlar oluşmuş olabileceğini söylyerek beni kedere boğmuştu... bende bundan dolayı kendimden ümidi kestim üstelik özeldeki doktorumda tüplerle ilgili sorun olabileceğini söylemiş düşün... o ara eşime kendi yapıp ürünlerini satan bi yerden doğal keçiboynuzu pekmezi aldım onunda etkili olduğuna inanıyorum...neyse bildiğin gibi martta benim şarteller attı ve forumdan uzaklaştım... nisanda eve gittim dönem arasıydı.... gitmişken bi hormon testi yaptırayım dedim yine bu devlette ki doktora gittim sonuçlar güzel çıktı ama adam bana acilen haziranda gelince filmi çekiliyorsun ve tedaviye başlıyoruz dedi hatta ben film için hastane bile araştırmaya başlamıştım... bu arada ara tatil 2 haftaydı ama ben okulun ilk haftasını ekip 3 hafta yaptım iyiki de öyle yapmışım böylece yumurtlamayı yakaladım... tek dikkat ettiğim akıntıydı ki o da 16. gün akşam geldi o günde zaten eşimin izin günüydü... öncesinde 7. - 11. - 14. ilişki olmuştu... yani 7-11-14-16...muhtemelen de 16. gün oldu olan o akıntının geldiği akşam...haa ama kader bu, ben daha evvelde akıntı akşamı ilişkiye girmiştim ama olmamıştı...lakin aklıma keçiboynuzu pekmezi geliyor belki de hızını arttırdı(2 kavanoz yedi eşim)... bu arada bende adet bittikten sonra 5-6 tane kuru incir yemiştim ama o kadarcık yani... ilişki sonrası en fazla 5 dk yattım o da özellikle yapmadım hani dinlenmek babında... pozisyon dersen misyonerdi ama hiç bunları düşünerek olmadı...keyfimize baktık yani... ben sonrasında valiz taşıdım koştum ağır taşıdım hiç aklıma gelmedi ki....nasılsa ben tedavi olacaktım...belirti dersen en fazla 1 haftadır belirti yaşıyorum...en belirginlerini söyliyim kesinlikle gaz deli gibi mide ve bağırsak gazım var hatta ilk bu dikkatimi çekti, sonra kasıkta sancı ama hani batma değil bildiğin gaz sancısı gibi oda, koku hassasiyetim oldu geçen gece yurtta gece 1:30 herkes uyumuş ben omlet kokusu alıyorum deli gibi birde hiçç sevmediğim sütü görünce alıp içtim, uykulu olmak benim her zaman yaşadığım bişeydi... şimdi bunları nasıl belirtiden sayardım ki...adet öncesi sivilcem çıkmış adet öncesi ishalim başlamış ee herkesin anlattıığğı o göğüs acısı kasık batması bel ağrısı da yok ki hala da yok...ben bunların belirti olduğunu dün idrarda pozitifi görünce anladım...
çoook uzun olduvelhasıl herşey zaman işiymiş...biz istediğimiz kadar kendimizi üzelim parçalayalım o vakit gelmeden olmuyormuş... ve artık umudu kestiğinde de oluveriyormuş... ayrıca sakın belirtilere takılma hepsi boş...
Son olarak bu ay yumdan sonra Hz. Zekeriya'nın duasını aklıma geldikçe içimden okudum öyle sayıyla falan değil aklıma geldikçe.... buraya da yazayım: Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semi ud-Dua." Manası; Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
bi küçük not annem rüyasında anneannem annemin koluna altın bilezik takıyormuş...Altın genelde bebeğe yorulur
benden bu kadar Rabbim hepinize hayırlı zamanlarda sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin İNŞALLAH
Ağlıyorum inan ağlıyorum...testin bu kadar koyu olmasının sebebi kendime hamileliği konduramayışım ve bekleyişimyine yoktur diye bekledim ama baktım gelen giden yok bi yapıyım diyince manzara bu... Umut hep olsun kuzum...Bak ben 3 haftalığına eşimin yanına gittiğim sırada olmuş şimdi Ankaradayım neyseki 27 günüm kaldı burda... ist. dönünce tedaviye başlayacaktım güyaaaaa.... Zamanı gelmiş demek ki... Rabbim ol dediyse gerisi boş... yarın anlayacağız
Esmam nasilsin bugun mogaminin donusu hepimize iyi geldi :) topik eskye dondu sanki :) benmde yazma sevkim geldi kizin nasil az kaldi son gunler nasl geciyo :)Yemin ederim geçmiş baya birikmis ama yine de ara ara bakayim dedim ve ne gördüm mutluluktan içim içime sığmıyor , o kadar sevindim ki mogami...
Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin..
Uçmuş gelmiştir değerin yeni okuyacağım...ama dayanamadım bu guzel çizgileri görünce...
Seni de çok özlemiştim... Yeğenimizle dondun geldin aramıza...
Hoşgeldin canim arkadaşımm:)
Acayip mutluyum ne desem şu an boş kalır inan bana...
Bitanem yaa vallahi çok duygusal anlar yasadim.. :)Esmam nasilsin bugun mogaminin donusu hepimize iyi geldi :) topik eskye dondu sanki :) benmde yazma sevkim geldi kizin nasil az kaldi son gunler nasl geciyo :)
Meraklan annesi uzun yoldan gelck kizin :) eminm cooook guzel bi bebek olacak annesi gibi :) Allah razi olsun canim insallah bzlerde guzel haeri vericz :) mogaminin minnosu bizede ugur getrsinBitanem yaa vallahi çok duygusal anlar yasadim.. :)
Ben bilsem daha once gelirdim...herkes de birden cikmis kuytu köşelerden o kadar merak ettik hiç gelmediler ah ah :)
Mogaminin minnosu nelere kadirmis..tatli bidik o MaasAllah ya..:)
Valla iyi geldi...sizler için dua ediukruz her gün inan...
Biz iyiyiz kuzucum.. son zamanlar, agir zamanlar elbette ama cok heyecanliyim artık..çok merak ediyorum kizimi...sağlıkla gelir inşaallah canim benim:)
Yazalım ya vallahi yazalım... Burası sessiz olunca üzülüyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?