2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

41 kere maşallah mogişim değerin iyi yükselmiş bence 1 haftaya kesin görürsün bebişini çoook ama çoook mutlu olduk topikçe
KIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM

SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK

geç bitiyiomus bizim vizeler biteli çok oldu 1-5 i arası finaller.. göz açıp kapayana kadar geçer inşallah canım benim de aof sınav görevim var her zamanki gibi :)
bitsin gitsin betim... yaz gelsin sende dinlen bende dinleneyim

Yakıştı gerçekten Darısı başına olsun canımın içi
Hem de çok yakıştı kuzucum :) sen burdan öyle Üzgün ayrılınca çok üzülmüştüm ki sonuna kadar hak vermiştim ama çok şükür yüzün gülerek döndün hepimizin yüzünü güldürdün rabbim çok büyük çoook inşallah 2 hafta sonra bende takbimimi eklerim :)

Cankm zekai tahir in Çayyolu nda poliklinigi varmış hic gitmedim ama dis icinrandevu alirken baktim gayet boştu uzak olmaz dersen bak bakalim oraya da
canım uzak olur ben demirtepedeyim zekai tahir olmadı zaten saatleri geç veriyor ee benimde dersim var hem tahlil isterse aç olmam gerekir ama o saatte de olmaz

Üzüntüm kısa sürdü şükür :) Şimdi senden de bekliyoruz bakalım güzel haberler

Aldım nihayet randevuyu ankara numunenin kolej polikliniğinden....ne zormuş ankarada hastane ve yer bulmak yav

KIZLAR BEN GELDİM HEM DE NASIL GELDİM BİLİN SANIRIM HAMİLE GELDİM :)
Eki Görüntüle 1524580
Yemin ederim geçmiş baya birikmis ama yine de ara ara bakayim dedim ve ne gördüm mutluluktan içim içime sığmıyor , o kadar sevindim ki mogami...
Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin..
Uçmuş gelmiştir değerin yeni okuyacağım...ama dayanamadım bu guzel çizgileri görünce...
Seni de çok özlemiştim... Yeğenimizle dondun geldin aramıza...
Hoşgeldin canim arkadaşımm:)
Acayip mutluyum ne desem şu an boş kalır inan bana...

oyyy blummmm mum gelmiş özledim seni....Allah razı olsun kuzum anlatıcam tüm hikayeyi :)
Bende seni coj ozlemistim canimm Allahtan ayrilik uzun surmedi :) butun akljmda sen vardn cok mutlu oldum dgerinde cok guzel masallah :)
Canim bende varim
canim hatirliyosan bende omlet ve sogan yemistim sahurda :) var bu yumurtada bisiler :) Allahim ol dediktn snra oluyomus demekki ben kurtajdn snra bi tuhaf oldm kafaya takmaya basladm sanirim bu da engel oluyo bu ay klomen ve catltma ignesi vurulcm insallah faydasi olur heyecanla bekliyorm demirbas olarak beti ve sen hamile kaldjnz bizde arkanzdn gelelim :) yeter gariiii @KAYGILI kayilim catltma ignesiyle ilgili yardmci olurmusun ilskilerin sikligi neydi bi hatrlatma yap arkadasim:)

Ağlıyorum inan ağlıyorum...

Esmam nasilsin bugun mogaminin donusu hepimize iyi geldi :) topik eskye dondu sanki :) benmde yazma sevkim geldi kizin nasil az kaldi son gunler nasl geciyo :)

Esmam nasilsin bugun mogaminin donusu hepimize iyi geldi :) topik eskye dondu sanki :) benmde yazma sevkim geldi kizin nasil az kaldi son gunler nasl geciyo :)
Bitanem yaa vallahi çok duygusal anlar yasadim.. :)
Ben bilsem daha once gelirdim...herkes de birden cikmis kuytu köşelerden o kadar merak ettik hiç gelmediler ah ah :)
Mogaminin minnosu nelere kadirmis..tatli bidik o MaasAllah ya..:)
Valla iyi geldi...sizler için dua ediukruz her gün inan...
Biz iyiyiz kuzucum.. son zamanlar, agir zamanlar elbette ama cok heyecanliyim artık..çok merak ediyorum kizimi...sağlıkla gelir inşaallah canim benim:)
Yazalım ya vallahi yazalım... Burası sessiz olunca üzülüyordum..

Meraklan annesi uzun yoldan gelck kizin :) eminm cooook guzel bi bebek olacak annesi gibi :) Allah razi olsun canim insallah bzlerde guzel haeri vericz :) mogaminin minnosu bizede ugur getrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…