Ayyy gòzun aydın canimmm:) ins hayirla kucagna aldign zamanida görursun:)KIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM
SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK
Esmacim nasılsın. Büyüdünüz maşallah. Bizde tam 24+0 olduk. Bu aydan sonra kilo alırsın ya da karnin çıkar diyorlar öyle mi oldu sende. Karnım çıktı var da ne zaman cook şişecekBitanem yaa vallahi çok duygusal anlar yasadim.. :)
Ben bilsem daha once gelirdim...herkes de birden cikmis kuytu köşelerden o kadar merak ettik hiç gelmediler ah ah :)
Mogaminin minnosu nelere kadirmis..tatli bidik o MaasAllah ya..:)
Valla iyi geldi...sizler için dua ediukruz her gün inan...
Biz iyiyiz kuzucum.. son zamanlar, agir zamanlar elbette ama cok heyecanliyim artık..çok merak ediyorum kizimi...sağlıkla gelir inşaallah canim benim:)
Yazalım ya vallahi yazalım... Burası sessiz olunca üzülüyordum..
Catlattin bizi kızKIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM
SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK
Yanma bende de cok olmustu bulantidan cok ondan cektim.tek kurtaricim yogurttu tavsiye ederim.yanma bende de var birazcık fazla yiyim mahvoluyorum fazla dediğim de kraker ekmek..maşallah geçiyo zaman sayılı günün kaldı sonra tombik tombik olursun yemekten fıstık
Evet haklisin adet sendromu yasiyordum o guj bugun daha iyim cok sukur InsAllah rabbim tez bir zamanda sana da bebek nasip ederüzülme canım adet olunca hep öyle düşünüyoruz ama her ay yenii bi umut oluyo işte listeden silerim liste cok önemli değil zaten....allah hayırlısını nasip etsin bende biliyosun bu grubun demirbaşlarındanım ama hala başaramadım allah nasip edecek hepimize inşallah
Rahim filmide cekdirdim her sey normal guzel ama nasip iste olmayinca olmuyorüzülme canım adet olunca hep öyle düşünüyoruz ama her ay yenii bi umut oluyo işte listeden silerim liste cok önemli değil zaten....allah hayırlısını nasip etsin bende biliyosun bu grubun demirbaşlarındanım ama hala başaramadım allah nasip edecek hepimize inşallah
Evet cok erken oldu ama yerlesme olamaz adetdi farkli diyildi sadece miktari az oldu pedlerim hic dolmadi ama adetdi eminim yumurtlamadanda cok eminim cunki doktor ultrasonda bakti ve yeni yumurtlamissin dedi ama erken geldi iste adet bilmiyorum kafam cok karostiKadar erken adet olmuş olamazsın cnm.bu ayın 2 sinde yumurtladıysan daha 8 gün temiz kalmışsın başka bişi olmasın yerleşme gibi mesela
kuzum inşallahh geçer de keyifle yaşarız hamişliğimizi :) benim göbek çıktı şimdiden baya baya hamile göbeği hemdeyanma bende de var birazcık fazla yiyim mahvoluyorum fazla dediğim de kraker ekmek..maşallah geçiyo zaman sayılı günün kaldı sonra tombik tombik olursun yemekten fıstık
Sen zayifsin ya belli olmustur benim hali hazirda 4 aylik bi gobegim var :)) foro bekleriz o zaman senden :)kuzum inşallahh geçer de keyifle yaşarız hamişliğimizi :) benim göbek çıktı şimdiden baya baya hamile göbeği hemde
Canim 8.gunde adet olmasi zor bi ihtimal doktoruna ugra muhakkak ya da varsa evde testi test yapEvet cok erken oldu ama yerlesme olamaz adetdi farkli diyildi sadece miktari az oldu pedlerim hic dolmadi ama adetdi eminim yumurtlamadanda cok eminim cunki doktor ultrasonda bakti ve yeni yumurtlamissin dedi ama erken geldi iste adet bilmiyorum kafam cok karosti
Yogurt derde derman valla hala yayla corbasi kurtarici :)Yanma bende de cok olmustu bulantidan cok ondan cektim.tek kurtaricim yogurttu tavsiye ederim.
akşam eve gideyim foto atarım kuzum :) akşama daha da belli oluyor hatta :) pantalon giyemiyorum bile hamileliklere geçiş yaptımSen zayifsin ya belli olmustur benim hali hazirda 4 aylik bi gobegim var :)) foro bekleriz o zaman senden :)
Aaa ermissin sen kiz valla bilmissin hehe :))Mogami sana bu sayfadan ayrildiginda mesaj yazmistim mayista hamile kalacagina dair ve oyle oldu :)))
Ooo erken baslamissin canim hadi bakalim bekleriz aksama :)akşam eve gideyim foto atarım kuzum :) akşama daha da belli oluyor hatta :) pantalon giyemiyorum bile hamileliklere geçiş yaptım
medyum elifAaa ermissin sen kiz valla bilmissin hehe :))
Iyi cok şükür canim kotu basladi ama iyi simdi :) senin annelik nasil uykusuz geceler :) bizim minnos gelmedi hala iyi mimedyum elif betimm hamilelik nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?