2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Esmacim nasılsın. Büyüdünüz maşallah. Bizde tam 24+0 olduk. Bu aydan sonra kilo alırsın ya da karnin çıkar diyorlar öyle mi oldu sende. Karnım çıktı var da ne zaman cook şişecek

yanma bende de var birazcık fazla yiyim mahvoluyorum fazla dediğim de kraker ekmek..maşallah geçiyo zaman sayılı günün kaldı sonra tombik tombik olursun yemekten fıstık
Yanma bende de cok olmustu bulantidan cok ondan cektim.tek kurtaricim yogurttu tavsiye ederim.

Evet haklisin adet sendromu yasiyordum o guj bugun daha iyim cok sukur InsAllah rabbim tez bir zamanda sana da bebek nasip eder

Rahim filmide cekdirdim her sey normal guzel ama nasip iste olmayinca olmuyor

Kadar erken adet olmuş olamazsın cnm.bu ayın 2 sinde yumurtladıysan daha 8 gün temiz kalmışsın başka bişi olmasın yerleşme gibi mesela
Evet cok erken oldu ama yerlesme olamaz adetdi farkli diyildi sadece miktari az oldu pedlerim hic dolmadi ama adetdi eminim yumurtlamadanda cok eminim cunki doktor ultrasonda bakti ve yeni yumurtlamissin dedi ama erken geldi iste adet bilmiyorum kafam cok karosti

yanma bende de var birazcık fazla yiyim mahvoluyorum fazla dediğim de kraker ekmek..maşallah geçiyo zaman sayılı günün kaldı sonra tombik tombik olursun yemekten fıstık
kuzum inşallahh geçer de keyifle yaşarız hamişliğimizi :) benim göbek çıktı şimdiden baya baya hamile göbeği hemde

Canim 8.gunde adet olmasi zor bi ihtimal doktoruna ugra muhakkak ya da varsa evde testi test yap

Sen zayifsin ya belli olmustur benim hali hazirda 4 aylik bi gobegim var :)) foro bekleriz o zaman senden :)
akşam eve gideyim foto atarım kuzum :) akşama daha da belli oluyor hatta :) pantalon giyemiyorum bile hamileliklere geçiş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…