Betii bu sabah test yaptım herzaman ki gibi negatif zaten belirti falan da yok tuSen zayifsin ya belli olmustur benim hali hazirda 4 aylik bi gobegim var :)) foro bekleriz o zaman senden :)
Bitanem yaa vallahi çok duygusal anlar yasadim.. :)Esmam nasilsin bugun mogaminin donusu hepimize iyi geldi :) topik eskye dondu sanki :) benmde yazma sevkim geldi kizin nasil az kaldi son gunler nasl geciyo :)
ah kuzum Allah razı olsun guzel temennilerin için :)) vereceksin tabii o haberler için geliyoruz buraya bakıyoruz... Daha toplu anne topigine geçeceğiz inşaAllah :)Meraklan annesi uzun yoldan gelck kizin :) eminm cooook guzel bi bebek olacak annesi gibi :) Allah razi olsun canim insallah bzlerde guzel haeri vericz :) mogaminin minnosu bizede ugur getrsin
Canim ben cok hastayim sut sitmasi oldum bebek uyutmuyor zatenIyi cok şükür canim kotu basladi ama iyi simdi :) senin annelik nasil uykusuz geceler :) bizim minnos gelmedi hala iyi mi
Evet kuzum bundan sonra çabuk çıkmaya başlar :)Esmacim nasılsın. Büyüdünüz maşallah. Bizde tam 24+0 olduk. Bu aydan sonra kilo alırsın ya da karnin çıkar diyorlar öyle mi oldu sende. Karnım çıktı var da ne zaman cook şişecek
Aaa bitanem Rabbim.sifa. versin...Canim ben cok hastayim sut sitmasi oldum bebek uyutmuyor zaten
Kuzum daha 9.gün bekleyelim bakalim:*Betii bu sabah test yaptım herzaman ki gibi negatif zaten belirti falan da yok tu
olsaydı çıkardı ama çıkmadıKuzum daha 9.gün bekleyelim bakalim:*
AsimmmmmmmSlm kızlarMogami cnm çok tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin tabi hamile kimler var bilmiyorum onlarida tebrik ediyorum bir buçuk senedir topige girmiyordum kimler var eskilerden beni hatirlayan
Insalah canim :)Bitanem yaa vallahi çok duygusal anlar yasadim.. :)
Ben bilsem daha once gelirdim...herkes de birden cikmis kuytu köşelerden o kadar merak ettik hiç gelmediler ah ah :)
Mogaminin minnosu nelere kadirmis..tatli bidik o MaasAllah ya..:)
Valla iyi geldi...sizler için dua ediukruz her gün inan...
Biz iyiyiz kuzucum.. son zamanlar, agir zamanlar elbette ama cok heyecanliyim artık..çok merak ediyorum kizimi...sağlıkla gelir inşaallah canim benim:)
Yazalım ya vallahi yazalım... Burası sessiz olunca uxuk
ah kuzum Allah razı olsun guzel temennilerin için :)) vereceksin tabii o haberler için geliyoruz buraya bakıyoruz... Daha toplu anne topigine geçeceğiz inşaAllah :)
Hayır herkesin hemen çıkmıyor burda kaç kere tanıklık ettik kuzum...olsaydı çıkardı ama çıkmadıeşimde bende cok üzüldük sabah sabah kendimize işkençe ettik ya iç sorma umut yok desekde az da olsa insan umut ediyormuş gizli gizli adete 6 gün var çıkar yakında akla kara
Hatirlamaz miyiz..:)Slm kızlarMogami cnm çok tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin tabi hamile kimler var bilmiyorum onlarida tebrik ediyorum bir buçuk senedir topige girmiyordum kimler var eskilerden beni hatirlayan
haklısın belkide hayırlı değildir ondan olmuyordur bilemeyiz ki ....bide buna üzüldüğüm yetrmezmiş gibi eşimde bana yükleniyo kafaya cok takıyosun ondan olmuyo .....deli eder adamı sanki o değilmiş 9 ay boyunca inat edip tahlil vermeyenHayır herkesin hemen çıkmıyor burda kaç kere tanıklık ettik kuzum...
O yüzden üzülmeyin lütfen... Üzülmek bu işin baş düşmanı... Rabbim evladinizi nasip edecek sadece zamanı var... Hem bekle lütfen daha adetin geçmedi ..
Cnm saol doğdu bebegim 9 günlük olduk çok şükür seninde az kalmis sag sağlık kucağına almak nasip olurHatirlamaz miyiz..:)
Bebisin doğmuştur büyütuyorsundur...arada uğrayın didik ama yok :)
Nasılsın asimm?
Omurlu olsun bebisin canimmm masallah kizina :) mogami bebislerin foto albumunu yapacakti dersleri bitsin onunlada ilgilnsin :) senin bebisine gorelim asim :)@MogamiCnm saol doğdu bebegim 9 günlük olduk çok şükür seninde az kalmis sag sağlık kucağına almak nasip olur
Saol cnm benim albüm yapsın tabi bakalım KK bebislerimizeOmurlu olsun bebisin canimmm masallah kizina :) mogami bebislerin foto albumunu yapacakti dersleri bitsin onunlada ilgilnsin :) senin bebisine gorelim asim :)@Mogami
Mogami hamile asimmm betide hamis demirbas ben varim kurtajdn snra hamis kalamadimSaol cnm benim albüm yapsın tabi bakalım KK bebislerimize
Mogamiyi biliyorum betiği bilmiyosum konuda tebrik ederim seninde vardır zamanı cnm en kısa zamanda senin melekte gelir pelin7 ne olduMogami hamile asimmm betide hamis demirbas ben varim kurtajdn snra hamis kalamadim
girmiyo sanirim o bakalim bekliyoruz melegimizi :)Mogamiyi biliyorum betiği bilmiyosum konuda tebrik ederim seninde vardır zamanı cnm en kısa zamanda senin melekte gelir pelin7 ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?