2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Esmam nasilsin bugun mogaminin donusu hepimize iyi geldi :) topik eskye dondu sanki :) benmde yazma sevkim geldi kizin nasil az kaldi son gunler nasl geciyo :)
Bitanem yaa vallahi çok duygusal anlar yasadim.. :)
Ben bilsem daha once gelirdim...herkes de birden cikmis kuytu köşelerden o kadar merak ettik hiç gelmediler ah ah :)
Mogaminin minnosu nelere kadirmis..tatli bidik o MaasAllah ya..:)
Valla iyi geldi...sizler için dua ediukruz her gün inan...
Biz iyiyiz kuzucum.. son zamanlar, agir zamanlar elbette ama cok heyecanliyim artık..çok merak ediyorum kizimi...sağlıkla gelir inşaallah canim benim:)
Yazalım ya vallahi yazalım... Burası sessiz olunca uxuk
Meraklan annesi uzun yoldan gelck kizin :) eminm cooook guzel bi bebek olacak annesi gibi :) Allah razi olsun canim insallah bzlerde guzel haeri vericz :) mogaminin minnosu bizede ugur getrsin
ah kuzum Allah razı olsun guzel temennilerin için :)) vereceksin tabii o haberler için geliyoruz buraya bakıyoruz... Daha toplu anne topigine geçeceğiz inşaAllah :)

Esmacim nasılsın. Büyüdünüz maşallah. Bizde tam 24+0 olduk. Bu aydan sonra kilo alırsın ya da karnin çıkar diyorlar öyle mi oldu sende. Karnım çıktı var da ne zaman cook şişecek
Evet kuzum bundan sonra çabuk çıkmaya başlar :)
Benimki 28 den sonra belirginlesmisti baya... Pardesümu kapatmadan dolaniyordum artik:)))
Sizde buyuyorsunuz Ohhh harika kuzucum... Var mi sıkıntın ?

Kuzum daha 9.gün bekleyelim bakalim:*
olsaydı çıkardı ama çıkmadı eşimde bende cok üzüldük sabah sabah kendimize işkençe ettik ya iç sorma umut yok desekde az da olsa insan umut ediyormuş gizli gizli adete 6 gün var çıkar yakında akla kara

Slm kızlar Mogami cnm çok tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin tabi hamile kimler var bilmiyorum onlarida tebrik ediyorum bir buçuk senedir topige girmiyordum kimler var eskilerden beni hatirlayan

Insalah canim :)

Hayır herkesin hemen çıkmıyor burda kaç kere tanıklık ettik kuzum...
O yüzden üzülmeyin lütfen... Üzülmek bu işin baş düşmanı... Rabbim evladinizi nasip edecek sadece zamanı var... Hem bekle lütfen daha adetin geçmedi ..

Slm kızlar Mogami cnm çok tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin tabi hamile kimler var bilmiyorum onlarida tebrik ediyorum bir buçuk senedir topige girmiyordum kimler var eskilerden beni hatirlayan
Hatirlamaz miyiz..:)
Bebisin doğmuştur büyütuyorsundur...arada uğrayın didik ama yok :)
Nasılsın asimm?

haklısın belkide hayırlı değildir ondan olmuyordur bilemeyiz ki ....bide buna üzüldüğüm yetrmezmiş gibi eşimde bana yükleniyo kafaya cok takıyosun ondan olmuyo .....deli eder adamı sanki o değilmiş 9 ay boyunca inat edip tahlil vermeyen

HAMİŞLER

Rabia91....................>8.Deneme ...........>
Sweet42...................>9. Deneme...........>
Betiboop..................>11. Deneme...........>
Okosale....................>13.Deneme............>
Maleficent_bs..........>17. Deneme............>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme.............>
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme.............>
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme..............>
arsinli..........................>19 Mayıs................>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
blummmm.....................>5 Haziran.............>12.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Cnm saol doğdu bebegim 9 günlük olduk çok şükür seninde az kalmis sag sağlık kucağına almak nasip olur
Omurlu olsun bebisin canimmm masallah kizina :) mogami bebislerin foto albumunu yapacakti dersleri bitsin onunlada ilgilnsin :) senin bebisine gorelim asim :)@Mogami

Mogami hamile asimmm betide hamis demirbas ben varim kurtajdn snra hamis kalamadim
Mogamiyi biliyorum betiği bilmiyosum konuda tebrik ederim seninde vardır zamanı cnm en kısa zamanda senin melekte gelir pelin7 ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…