2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hayirlisi olsun canim yinede osekil olupta hamis olan var inşallah tez zamanda minigin gelir

Mogiş uyumaaaa bişey sorcamm

Bu saate kadar niye sormadın dersen bu defada benim şarjım bitti kalmaya üşendim.Neyse sorum şu eşine nasıl söyledin ve tepkisi ne ooldu.ilk ağlayarak söylediğni biliyorum sonrasında kendine gelince ne dedi
kuzum şimdi gördüm... eşimi ilk ağlayarak aradım söyledim adam şok oldu (o da beklemiyordu) bi teli kapatalım mı benim kendime gelmem lazım dedi ikinci arayışında tabi telefon aracılığıyla olunca sadece mutluluğumuzu paylaştık bide biz bu işi acep hangi gün başardık onu konuştuk zaten yıldönümümüzdü kutlamalarla seni seviyorumlarla geçti... yanyana olsaydık daha başka olurdu amma işte

Ağlıyorum inan ağlıyorum...
Canımın içi Esmam kıyamam sana Allah razı olsun bitanem bende bugünleri gördüm şükür... Siz meleklerinizi doğurma aşamasına geldiniz şimdi yerinizi bize bıraktınız bayrağı devraldık... Rabbim annesi gibi bi melek nasip etti sana sende yavrunu sağlıkla hayırla al kucağına inşallah...Gözüm kulağım sende

evet hatırladım balım dediğin gibi var mı yumurta da bi keramet...klomene de başlamışsın o vakit bebişinde yola çıkmaya hazır artık...bak Kaygılı da klomenle miniğine kavuştu hiiiç stres yapma geliyor bebişin
Ayyy gòzun aydın canimmm:) ins hayirla kucagna aldign zamanida görursun:)
Oyyy rahisim gelmiş minnak nasıl üzmüyor dimi annesini, gazı uykusu herşeyi yolundadır inşallah... Amin canım benim Rabbim inşallah o günleri de gösterir
Catlattin bizi kız ama değdi
Kuzum yaa telin şarjı bitti neyse ki sonuç güzel

Esmam miniğin herşeyi hazır dimi beşiğin resmini koysana bakayım

Mogami sana bu sayfadan ayrildiginda mesaj yazmistim mayista hamile kalacagina dair ve oyle oldu :)))
kuzuuuum ya bende seni bekliyordum unutur muyum o dediğini elif gelse de söylesem sen bana böyle söylemiştin diye bekliyordum...İçi temiz arkadaşım Allah razı olsun senden de

Evet kuzum bundan sonra çabuk çıkmaya başlar :)
Benimki 28 den sonra belirginlesmisti baya... Pardesümu kapatmadan dolaniyordum artik:)))
Sizde buyuyorsunuz Ohhh harika kuzucum... Var mi sıkıntın ?
Evet buyuyoruz çok şükür. Bir sıkıntı yok inşallah. Genelde sabah ve gece yatarken hissediyorum gün içinde de ara ara oluyor normal değil mi.

bitanem daha 6 gün var adete dur bi hemen üzülme...hem ben belirtiye takılma demedim mi bende de belirti yoktu... sakinlikle batı bekle

Slm kızlar Mogami cnm çok tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin tabi hamile kimler var bilmiyorum onlarida tebrik ediyorum bir buçuk senedir topige girmiyordum kimler var eskilerden beni hatirlayan
asiiim burdan da teşekkür edeyim canım benim... minnak kızını kokla yerime

Canim ben cok hastayim sut sitmasi oldum bebek uyutmuyor zaten
Ayy canim benim bende metak ediyordum seni nezaman smnasil dogum olddu enson seni gordugumdr ucgun vardi doguma allah anali babalı buyutsun gozunuz aydin olsun rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canim geçmiş olsun buarada

Bir de esmacim bir iki gündür ayakta çok kalınca benim ve sırtım ağrımaya başladı. Bir de gogsumden sıvı gelmeye başladı normalmis galiba sende de olmuştu değil mi

KIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM

SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK
Merhaba mogami donmussun hos geldin donusun guzel olmus cok sevindim inan mutlu oldum senin adina rabbim hayirli bir hamilelik nasip etsin aag salim kucagina aldigin gunu gostersin sana aminnn

Canim 8.gunde adet olmasi zor bi ihtimal doktoruna ugra muhakkak ya da varsa evde testi test yap
Canim 8.gunde adet olmasi zor bi ihtimal doktoruna ugra muhakkak ya da varsa evde testi test yap
doktordan da biktim inanirmisin canim.icimden hic gitmek gelmiyor.umutlanmak istemiyorum ola bilirmi boyle bir sey ama yerlesme deyildi bence sadece az az geldi ve bugun bitdi.ama yarn test alicam bi bakiyim belkide hyb77 dedigi gibidir yerlesmedir

Insallah canim

canım umutsuzluk yok hele sen daha güçlü olman lazım erkekler çok hassas bu konuda olmadı diye ah vah edersen adamın kendine güveni azalır hepten o üzülse bile sen sağlam dur moral ver..
bizde mesela bi enbze de olsa sorunları olan bendeim prolaktin adat düzensizliği.. ama eşim o kadar arkamda oldu ki hissettirmedi bile bana allah korusun o da ah vah etseydi iyice stres olurdum diye düşünüyorum.
unutma sakın doğum ve ölüm günü değişmez günü var sadece bekleyiip görcez onu da..

bak ben bu mesajı okumadan yazdım öncekini, tam da dediğim gibi olmuş canım adam şuan kendini suçlu hissediyodur eminim, hemen geri vites yap ve moral ver olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…