canım cidden yap bi test bak biri vardı burda aynen öyle olmuştu adet diye geçti sonra dr a bi gitti kaç haftaşık olmus.. hanfendi miydi kimdidoktordan da biktim inanirmisin canim.icimden hic gitmek gelmiyor.umutlanmak istemiyorum ola bilirmi boyle bir sey ama yerlesme deyildi bence sadece az az geldi ve bugun bitdi.ama yarn test alicam bi bakiyim belkide @hyb77 dedigi gibidir yerlesmedir
ama insan bu kadar da rahat olmazki dünya yansa bir kabuk samanı yanmaz misali davranıyo doktora gitmeye kalkarım ne gerek var gitme ...sen git ne gerek var ama çocuğa sıra gelince hep benim kafaya takmamdan olmuyomuş ister istemez sinirleniyorumbak ben bu mesajı okumadan yazdım öncekini, tam da dediğim gibi olmuş canım adam şuan kendini suçlu hissediyodur eminim, hemen geri vites yap ve moral ver olur mu
canım çok geçmiş olsun...süt sıtması mı? ilk kez duydum...
Sagol canim benim cumlemizden kRabbim bebisini sagsalim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaAllah..canim bebis gecen gun emmeyince bi anda sut iyice toplandi ates ve agri yapmaya basladi heryerim kiriliyor sankikuzuuuum ya bende seni bekliyordum unutur muyum o dediğini elif gelse de söylesem sen bana böyle söylemiştin diye bekliyordum...İçi temiz arkadaşım Allah razı olsun senden de
Evet evet hanfendiydi o bende çok iyi hatırlıyorumcanım cidden yap bi test bak biri vardı burda aynen öyle olmuştu adet diye geçti sonra dr a bi gitti kaç haftaşık olmus.. hanfendi miydi kimdi
canım bu savunma mekanizması işte öyle görünüyo ama eminim öyle değil.. senin takman onu da stres yapıyo falan filaninşallah bu ay eviniz şenlenir bebiş haberiyleama insan bu kadar da rahat olmazki dünya yansa bir kabuk samanı yanmaz misali davranıyo doktora gitmeye kalkarım ne gerek var gitme ...sen git ne gerek var ama çocuğa sıra gelince hep benim kafaya takmamdan olmuyomuş ister istemez sinirleniyorum
geçmiş olsun canımmmmSagol canim benim cumlemizden kRabbim bebisini sagsalim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaAllah..canim bebis gecen gun emmeyince bi anda sut iyice toplandi ates ve agri yapmaya basladi heryerim kiriliyor sanki
Sagol esmam aynen canim bol bol sagmam lazim o kdr agriyor ki onu bile yapamiyorum suanAaa bitanem Rabbim.sifa. versin...
İnşaAllah iyileşirsin bir an evvel...bol göğüslerini sagman gerekiyor herhalde...
Sagol canim benimgeçmiş olsun canımmmm
Ablam bilemiyorum ki :) insaAllah hamilesindir hayirlisiylaCanim benimde mayis olma ihtimali varmi sence ne dersin :))) mayis 27 batım
Idare ediyorum ablam bebis gunduz uyuyup gece ayakta:)) tontisimin resmini paylasmistim gormedin miAyy canim benim bende metak ediyordum seni nezaman smnasil dogum olddu enson seni gordugumdr ucgun vardi doguma allah anali babalı buyutsun gozunuz aydin olsun rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canim geçmiş olsun buarada
gelmez gelmez çağırma canım belirti de arama rahat ol bakalımkızlar sanırım adet belirtileri baş gösterdi. 2 güne kadar akıntı yoktu çatlamadan sonra. şimdi çok yoğun beyaz akıntım var. ağrılarımda yavaştan başladı. 20 mayıs derken erken mi gelecek ne((
canım 2gündür akıntım çok fazlalaştı beyaz krem gibi hissedilir derecede onu görünce ümitsizliğe kapıldım birdengelmez gelmez çağırma canım belirti de arama rahat ol bakalım
Kız ne çabuk göbeğiniz çıktı. Benim göbek daha yeni yeni çıktı. Ancak çok dar giyinince göbeğin belli oluyo yoksa belli olmuyor yani.kuzum inşallahh geçer de keyifle yaşarız hamişliğimizi :) benim göbek çıktı şimdiden baya baya hamile göbeği hemde
Canim telefon dan giriyorum ben hic resim gormuyorum çok isterim gormek nerden bakmam lazimIdare ediyorum ablam bebis gunduz uyuyup gece ayakta:)) tontisimin resmini paylasmistim gormedin mi
Aynen canim bugunler yum gunlerim onu degerlendiriyoruz mis kokulu bebegini opuyorum allahıma emanet olunAblam bilemiyorum ki :) insaAllah hamilesindir hayirlisiyla
Canim daha erken suan hamis olsanda anlasilmaz regli olsanda.. inşallah hamissindir takma kafana birkacgun vakit gecir haftasonuda oyle gecer hayirlisi hakkinda inşallah vakti gelmiştir minigin seninledir sakin uzme kendini umudumuz ol inşallah da oyledir :) hamissindir bitanemkızlar sanırım adet belirtileri baş gösterdi. 2 güne kadar akıntı yoktu çatlamadan sonra. şimdi çok yoğun beyaz akıntım var. ağrılarımda yavaştan başladı. 20 mayıs derken erken mi gelecek ne((
Canim ya daha 6 gun var sen oyle ruya hayal oyle inşallah ikinizde hamis cikacaksiniz inşallah canım benim allahim ikinizide guldursun yuzunuzu hayirli haberler inşallah canim olursada supriz olacak sana daha esin ilaclarini kullaniyoronun için stres yapma tadini cikar bugunlerin esin ilaclari kilullansin pes pese gelecek minikler bak adamin 11 sene olmamis simdi uctane var sen stres yapmaki esin rahat olsun hadi hayirlisi ...bende esimden bi tahlil alsaydim :)senin hamileliik takvimini yesinler emi :) off ne bilim insan üzülüyo umudum yoktu ama yinede üzüldüm
4904. sayfada ablam:)Canim telefon dan giriyorum ben hic resim gormuyorum çok isterim gormek nerden bakmam lazim
inşallah ablacığım :) ruh halimde dengesizleşti bir umut var gibi bir yok gibi bende anlamadım:)Canim daha erken suan hamis olsanda anlasilmaz regli olsanda.. inşallah hamissindir takma kafana birkacgun vakit gecir haftasonuda oyle gecer hayirlisi hakkinda inşallah vakti gelmiştir minigin seninledir sakin uzme kendini umudumuz ol inşallah da oyledir :) hamissindir bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?