2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

inşallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize .....@ruya hayal le 19 mayıs hüsranımız da var inşallah hüsran olmaz ama ....ayy inşallah verir eşin canım bizi örnek ver anlat ona bak artık suclu ben oldum kafaya takıyomuşum ondan olmuyomuş beyimiz kendine suc bulmuyor

kız bende hiç bişi yok eşim ne kadar kafana takıyosun dese de kafam çok rahat onun akabinde belirtinin b si bile yok

kız bende hiç bişi yok eşim ne kadar kafana takıyosun dese de kafam çok rahat onun akabinde belirtinin b si bile yok
canım bende de adet belirtileri var. dediğim gibi yoğun beyaz krem gibi bir akıntı. karın alt bölgesinde adet zamanı olan agrı sızı türü tanımlanamayan hisler:)değişen ve tutarsız duygu halleri :)

Hayirlisi canim esinin dedigi gibi rahatol insallahda gelecek minigin suprizinde gelir inşallah buarada ..bende buhafta gecsin konusacagim esimle hakkimizda hayirlisi olsun

Allah Allaahh... Di mi yani...
Sende de ona onun vermemesi zaman kaybettirdi neticede size...
Yoksa daha erken olabilirdi..bunu biliyorsun canim..

Allah Allaahh... Di mi yani...
Sende de ona onun vermemesi zaman kaybettirdi neticede size...
Yoksa daha erken olabilirdi..bunu biliyorsun canim..
tabi böyle durumda olan spermlere en az 6 ay tedavi uygulanması gerekiyormuş akabinde olmazsa aşılama yapılıyomuş bu halde yapılan aşılama tutmazmış bile ama laftan anlayacak bi insan neyse fazla sinirlenmim eve gelmesine 2 saat var kendimi yerim o zamana kadar

Allah yardımcın olsun canım benim 15 i de Kandil bu mübarek günlerde hayırlısı olsun geldin miniğin
Amiiiiin kuzucum Allah razı olsun evet güzel günlere denk geliyor inşallah bu güzel günlerin hürmetine gelir miniklerimiz sen ne durumdasın bat ne zamandı

Hayirlisiyla güzel hir sonuc alacaksin inşallah canim.bir dahaki aya Bir bakmissin hoooppp hamişsin :) bunu düşün ve rahatla
Ay inşallah canım ya inşallah bu ay hepimizden hamiş haberi gelir zaten kaç kişi kaldık ki şurda topiğimizde hamiş olmayan kalmasın inşallah :)

Ay inşallah canım ya inşallah bu ay hepimizden hamiş haberi gelir zaten kaç kişi kaldık ki şurda topiğimizde hamiş olmayan kalmasın inşallah :)
insallahhhhhhh canimmmmm.özel olmazsa canim asilamin maliyeti ne olacak size.gecenlerde esim diyor ki ya her ay bu stresi yasama asilama yaptiralim tutma olasiligi daha yüksek diyor.dr um henüz bana asilamadan hic bahsetmedi ama esimin böyle demesi üzerine dedim maliyeti ne kadar olur aceba.asilama icin dr lar belli bir zaman bekliyor sanirim

Kızlaaar yarın aşılamam var inanılmaz derecede gerginim korkuyorum ve heyecanlıyım bana dua edin n'oluuuur
Canim benim lütfen stres yapma sağlıgiyla gelsin minigin allahım hayirli kilsin islerini inşallah güzel haberini aliriz...inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin seninde minigin için rabbimize yalvarircasina dua edecegim ediyorumda xaten namazin ardindan rabbimize yalvardimki minigin gelsin diye mubarek ucaylarin hurmetine rabbimiz senide sevindirsin insallah hayirlisiyla

Son düzenleme:
Yok tatlım özel olur mu hiç biz iğne kullanmadık o yüzden iğne parası vermedik sadece hastaneye 500 lira vereceğiz ama eğer İğneli aşılama yapılırsa maliyet biraz daha artıyormuş aşılamanın başarı yüzdesi de çok yüksek değil ama basamak basamak çıkıyoruz bakalım inşallah olur da tüp bebeğe falan gerek kalmaz aşılamaya hemen geçmiyor lar önce hsg klomen yum takibi derken aşılamaya kadar geldik

Amiiiiin canım amin inşallah hayırlısıyla gelsin miniğim yarın hemencecik tutunsun anneciğine daha fazla bekletmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…