2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sagol canim verdigin bilgiler icin.insallah önümüzdeki ay hamiş takviminle yazarsin bize :)

Esmam miniğin herşeyi hazır dimi beşiğin resmini koysana bakayım
hazır hazır her şeyi canım benim ...
telefondan pc ye resimleri atmadım kuzum , telefondan da foto ekleyemiyorum...
prego wonderland lila aldık kızıma , çok güzel kaliteli,sağlam bir oyun parkı :)
tavsiye edebilirim oyun parkı düşünenlere :)

Evet buyuyoruz çok şükür. Bir sıkıntı yok inşallah. Genelde sabah ve gece yatarken hissediyorum gün içinde de ara ara oluyor normal değil mi.
bilmiyorum ki canım...
ben çok erken ve sürekli hissediyordum hareketlerini , hatta gece zor uykuya dalıyordum..
ama ben zayıfım ve bebekten bebeğe fark ediyor hareketlilik , normal diyorsa doktorun normaldir canım :)

Bir de esmacim bir iki gündür ayakta çok kalınca benim ve sırtım ağrımaya başladı. Bir de gogsumden sıvı gelmeye başladı normalmis galiba sende de olmuştu değil mi
hmm normal bel sırt ağrısı canım bebiş büyüyor :)
evet benim de erken başlamıştı gelmeye..
merak etme canım gayet normal..

Amiiiiin canım amin inşallah hayırlısıyla gelsin miniğim yarın hemencecik tutunsun anneciğine daha fazla bekletmesin inşallah
İnşallah canım benim inşallah hemencicik tutunsun tukendigin anda minigin geliversin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

bilmiyorum ki canım...
ben çok erken ve sürekli hissediyordum hareketlerini , hatta gece zor uykuya dalıyordum..
ama ben zayıfım ve bebekten bebeğe fark ediyor hareketlilik , normal diyorsa doktorun normaldir canım :)
Doktor hareketleri iyi maşallah dedi. Haftasına göre gelişimi de çok şükür iyiymiş. Öyle bir sormak istedim. Dediğin gibi her bebek farklı oluyor

Tamam canım tşk ederim inşallah sonucu güzel olur söylediğin iyi oldu dikkat ederim normal olacak ama 2 saat yatırmıyorlarmış hastanede dr yarım saat yatırıp gönderiyoruz dedi bakalım nasıl olacak

kuzum hangi modelini aldin baktım netten de e bebekte varmis olmadi netten siparis veririz esimle begendiysen güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…