Sagol canim verdigin bilgiler icin.insallah önümüzdeki ay hamiş takviminle yazarsin bize :)Yok tatlım özel olur mu hiç biz iğne kullanmadık o yüzden iğne parası vermedik sadece hastaneye 500 lira vereceğiz ama eğer İğneli aşılama yapılırsa maliyet biraz daha artıyormuş aşılamanın başarı yüzdesi de çok yüksek değil ama basamak basamak çıkıyoruz bakalım inşallah olur da tüp bebeğe falan gerek kalmaz aşılamaya hemen geçmiyor lar önce hsg klomen yum takibi derken aşılamaya kadar geldik
Rica ederim kuzucum inşallah o takvimi 19 mayısta sen benden önce eklersin 27 mayısta da ben eklerim :)Sagol canim verdigin bilgiler icin.insallah önümüzdeki ay hamiş takviminle yazarsin bize :)
hazır hazır her şeyi canım benim ...Esmam miniğin herşeyi hazır dimi beşiğin resmini koysana bakayım
bilmiyorum ki canım...Evet buyuyoruz çok şükür. Bir sıkıntı yok inşallah. Genelde sabah ve gece yatarken hissediyorum gün içinde de ara ara oluyor normal değil mi.
hmm normal bel sırt ağrısı canım bebiş büyüyor :)Bir de esmacim bir iki gündür ayakta çok kalınca benim ve sırtım ağrımaya başladı. Bir de gogsumden sıvı gelmeye başladı normalmis galiba sende de olmuştu değil mi
Kızlaaar yarın aşılamam var inanılmaz derecede gerginim korkuyorum ve heyecanlıyım bana dua edin n'oluuuur
İnşallah canım benim inşallah hemencicik tutunsun tukendigin anda minigin geliversin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAmiiiiin canım amin inşallah hayırlısıyla gelsin miniğim yarın hemencecik tutunsun anneciğine daha fazla bekletmesin inşallah
Yesin teyzesi onu masallah masallah ah citir citir yerim yavrumu oy minigim masallahEki Görüntüle 1507056 Kizlar dogduk tosunumun masaAllahi var 4100 gr dogdu buda selfiemiz:)
Doktor hareketleri iyi maşallah dedi. Haftasına göre gelişimi de çok şükür iyiymiş. Öyle bir sormak istedim. Dediğin gibi her bebek farklı oluyorbilmiyorum ki canım...
ben çok erken ve sürekli hissediyordum hareketlerini , hatta gece zor uykuya dalıyordum..
ama ben zayıfım ve bebekten bebeğe fark ediyor hareketlilik , normal diyorsa doktorun normaldir canım :)
adet günün geçmiş canım test yaptınmı kiYok canım gelen giden bekliyorum hayırlısı benim de akıntım çoğaldıSiyah00 gibi bilemiyorum ki bi de çok sık wc gidiyorum
Tşk ederim canım inşallah inşallahHayirlisitla atlatirsin ve guzel haberler alirsin inssllah
kuzum inşallah tutar aşılaman anestezili mi olacak yoksa normal mi afedersin ama küçük tuvaletini yeni yapmış ol cünkü sonrasında hemen gelivermesin 2 saatden az da yatma emi ....hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini verirsin inşallahTşk ederim canım inşallah inşallah
Biraz bel rahatszlgm var ablacm annemde kalıyorum batım 2 haziran heralde :) sen naslsnCanim sen nerelerdesin goremedim seni merak ettim yum gunlerin nezamandi benim dun basladi bu hafta boyunca hayirlisi kismet bakalim insallah bizde seviniriz inşallah
Tamam canım tşk ederim inşallah sonucu güzel olur söylediğin iyi oldu dikkat ederim normal olacak ama 2 saat yatırmıyorlarmış hastanede dr yarım saat yatırıp gönderiyoruz dedi bakalım nasıl olacakkuzum inşallah tutar aşılaman anestezili mi olacak yoksa normal mi afedersin ama küçük tuvaletini yeni yapmış ol cünkü sonrasında hemen gelivermesin 2 saatden az da yatma emi ....hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini verirsin inşallah
canim dualarim seninle insallah bebisin sikica tutunur Allah yardimcn olsun cok kisa suruyomus ve bisicik anlamiyomussun sanki alttan muayene eder gibiYok canım ya yine olmadı geldi kırmızılar maalesef...
Canım benim geçmiş olsun ee yumgunlrin geldi iyi olda evine don canim allahıma emanet ol inşallah buayda minigin gelirBiraz bel rahatszlgm var ablacm annemde kalıyorum batım 2 haziran heralde :) sen naslsn
canım cidden yap bi test bak biri vardı burda aynen öyle olmuştu adet d
keske bende de oyle olsa ama bence deyil ama icim rahat etsin diye test alip bugun yapicam hic deyilse tahatlarim kafam rahat olur.
valla çıktı kuzum herkes soruyor hamilemisin diye belli oluyor artık :) bizim ki hemen pörtlediKız ne çabuk göbeğiniz çıktı. Benim göbek daha yeni yeni çıktı. Ancak çok dar giyinince göbeğin belli oluyo yoksa belli olmuyor yani.
kuzum hangi modelini aldin baktım netten de e bebekte varmis olmadi netten siparis veririz esimle begendiysen güzeldirhazır hazır her şeyi canım benim ...
telefondan pc ye resimleri atmadım kuzum , telefondan da foto ekleyemiyorum...
prego wonderland lila aldık kızıma , çok güzel kaliteli,sağlam bir oyun parkı :)
tavsiye edebilirim oyun parkı düşünenlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?