Dimi :) ben gördüm daha once ama markadan emin olamadiydim :)Bende beyendim cok guzel Eki Görüntüle 1526942
Canım bugün 14.gunum ewt beyaz kremsiydi enfeksiyon yok ve şu an kahve akıntım geldi akşama yada yarına sökülürüm garanti...Kacinci günün canim bugün. Beyaz kremsi mi seninde
Bat pazardı canım ama bugün kahve akıntım geldi...Amiiiiin kuzucum Allah razı olsun evet güzel günlere denk geliyor inşallah bu güzel günlerin hürmetine gelir miniklerimiz sen ne durumdasın bat ne zamandı
Yok canım yapmadım geçen ay 10 gün gecikmeli gelmişti ya cesaret edemedim ve bugün kahve akıntım başladı yatına sökülürüm. ..adet günün geçmiş canım test yaptınmı ki
o kadar alıştım tek çizgi görmeye ki sıkıntı olmuyo artık fazla da yıkılmıyorum ilk 3-4 saat falanYok canım yapmadım geçen ay 10 gün gecikmeli gelmişti ya cesaret edemedim ve bugün kahve akıntım başladı yatına sökülürüm. ..
Ewt canım bende ilk başlarda yaptığım zamanlar tek çizgiyi görünce gözlerim doluyor du... ve artık yapmıyorum bekliyorum... herşeyin her zaman için Allah hayırlısını versin hakkımızdao kadar alıştım tek çizgi görmeye ki sıkıntı olmuyo artık fazla da yıkılmıyorum ilk 3-4 saat falano yüzden artık allah hakkımıza ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin
hmm normal bel sırt ağrısı canım bebiş büyüyor :)
evet benim de erken başlamıştı gelmeye..
merak etme canım gayet normal..
Ewt canım mogiş hamile topikçe çok sevindik mutlu olduk :)Mogami hamile misinnnnnnn tumm tuylerim diken diken cok cok mutku oldummm allahim saglikla getirsinnnn canimmm cok mutluyum ne desem ne dua etsem oyle karisik oldummm cokk sukurr gozumuz aydigelsinnn minnagimiz:) @@lovely35 haberin var miydi
Ewt canım mogiş hamile topikçe çok sevindik mutlu olduk :)MINIKKUS1 tatlım nasılsın bebişin nasıl güzel güzel büyüsün maşallah :) hiç görüşemiyoruz bu arada ben nick değiştirdim eskisi mine_burcu ydu canım hatırlarsan
Ewt canım mogiş hamile topikçe çok sevindik mutlu olduk :)MINIKKUS1 tatlım nasılsın bebişin nasıl güzel güzel büyüsün maşallah :) hiç görüşemiyoruz bu arada ben nick değiştirdim eskisi mine_burcu ydu canım hatırlarsan
Canim demek ki hissetmeye başlamısin bebeğini erkekte demi erkekler daha mi eken hissettiriyor kendini nedir. Bizde 16. Haftada ara ara hissetmeye başlamıştık 18 ve 20 den sonra çok şükür sürekli hissediyordumBenimde iki gundur sagda hep bi hareket surekli hissetmem normal mi bu kadar uzun surmesi bi organima bi sey olmasin diyorum hava kaciriyo gibi:):))
Canim allah kolaylik versin sen esinle konus birak ailesini ne dusunurlerse dusunsunler konusmadan once la havlr vela kuvvete illa billayil aleyyil azim oku cok oku sonrada ve icinden yetis ya faki ahmet diye duaet oyle icten etki tekrar tekrar soyle bunu ben iki defa yaptim gerceklesti kul sikisinca hizir aleyhisselam yetisirmis inşallah sanads yetisecek insallah bunu dene lutfen oyle guzel konuski bunlari okuyup yaptiktan sonra sana sadece tamam desin allahim insallah yuzunuzu guldurecek sen sabirli ol sakin patlama yapma insallah bikerede tamam diyecek ..canim benim kalbimde ve duamdasin bende sana cook dua edecegim allahim gonlundekini hayirli kilsinKızlar ben artık iyice emin oldum eşim de sorun var...
Neden derseniz evlendiğim ilk zamandan beri düzenli olarak dr kontrolüne gidiyorum ve her dr un dediği yumurtalıkların iyi güzel çalışıyor demesi sadece adeti düzenleyelim gebelik takibi yaparız demeleri ve biliyosunuz ki dr değiştirdim 3 aydır aynı dr gidiyorum dr eşimden test istedi beni de klomene başlattı günde 2 doz. tekrar gidişimizde yumurta çatlamış dedi eğer adet olursam da klomeni 3 doza çıkarmamı eşimin testi yaptırmasını ve sorun varsa bi an önce tedaviye başlamamızı söyledi.. ki hala test yaptırmadı sebebi de cünüp çıkamazmış dışarı dedim eve gideriz duşunu alırsın yok ya ben yapamam dedi. Çok kızgınım çok... inat ettim bende dr gitmeyeceğim ailesi ve kendi hep ben de sorun var diye bakıyorlar ama dr susturuyor onları... bu zamana kadar hep sustum sabrettim ama artık beni sorunlu görmelerine dayanamıyorum eşimin teyzesi de sürekli koca karı ilaçları yapıyor... sizce çekip karşıma hem eşimi hem de ailesini adam akıllı konuşayım mı ( bu zamana kadar konuştuklarım fayda etmedi..)
Inşallah canım benim :) eet mogise o kadar sevindim kendim gibi en yakın zamanda inşallah biz bekleyenlerde kavuşalım bebişlerimize..Canim tahmin ettim iyiyiz cok sukur sendende en kisa zamanda boyle guzel haber bekliyorum:) mogise cok sevindim
Çok sağol ablacım deneyeceğim inşallah faydası olur duan için çok teşekkür ederim canım benim :) benim ki çok anneci anne şunu alalım şuraya gidelim dr beraber gidelim çok sıkıcı ya emin olun bu zamanda böyle şeyler kaldı mı ya.. annesi git derse gider yani...Canim allah kolaylik versin sen esinle konus birak ailesini ne dusunurlerse dusunsunler konusmadan once la havlr vela kuvvete illa billayil aleyyil azim oku cok oku sonrada ve icinden yetis ya faki ahmet diye duaet oyle icten etki tekrar tekrar soyle bunu ben iki defa yaptim gerceklesti kul sikisinca hizir aleyhisselam yetisirmis inşallah sanads yetisecek insallah bunu dene lutfen oyle guzel konuski bunlari okuyup yaptiktan sonra sana sadece tamam desin allahim insallah yuzunuzu guldurecek sen sabirli ol sakin patlama yapma insallah bikerede tamam diyecek ..canim benim kalbimde ve duamdasin bende sana cook dua edecegim allahim gonlundekini hayirli kilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?