canım okudum yazdıklarını, öncelikle çok şaşırdım eşinin ailesine ne oluyo?? evlilik senin ,lişki senin keyif senin.. kaldı ki seni niye problemli görüyolar? tabiki oturulup konuşulcak ama sadece eşinle ailesiyle değil bütün dikkati üzerinize çekip de zaten stresli ve zor olan bu süreci bi kat daha zorlaştırmanın bi alemi yok.. al karsına konuş eşinle , hadi diyelim sorun oında yine karıştıracak mı ailesini? kesinlikle hayır tek kişinin bile duymasını istemez eminim.. bu yüzden olacak olan nhersey ikinizde başlayıp bitmeli..Ewt canım mogiş hamile topikçe çok sevindik mutlu olduk :)MINIKKUS1 tatlım nasılsın bebişin nasıl güzel güzel büyüsün maşallah :) hiç görüşemiyoruz bu arada ben nick değiştirdim eskisi mine_burcu ydu canım hatırlarsan
canım kaygılı bikaç güne anca girer ben hatırlıyorum gecen de yazdı 30. saaatte ilşiki olmuştu onun :) sen iğneden sonraki 30-36.saati kaçırma ne zaman olacaksın klomene basladın mı ?MINIKKUS1 canim igneden sonra neler yaptin anlatrmisin
Klomenm buun son canim 18inde kontrolum var bakalim ne zaman igneyi vercek insallah birden faxla yum gelisir :) sikildm artik gelsin bebisim uzuluyorm bu ayda olmazsa bende bi sure dinlenmeye cekilcm bu kararim uzun zamandn beri var aslinda ama kopamiyorm sizlerden.hisediyrm su yaz gunlerinde biraz uzaklassam iyi gelecek sen nasilsin betiiim?canım kaygılı bikaç güne anca girer ben hatırlıyorum gecen de yazdı 30. saaatte ilşiki olmuştu onun :) sen iğneden sonraki 30-36.saati kaçırma ne zaman olacaksın klomene basladın mı ?
Ewt doğru diyorsun canım ama karşımdaki insan ne yazık ki böyle konuları benimle değil ailesiyle birlikte olup konuşan biri ve inan çok yoruldum arada kalmaktan... bazen öyle bi anıma geliyor ki bırakıp gitmek istiyorum... aslında eşimin ailesi anlayışlı olayları her açıdan değerlendiren ve sorunlara çözüm arayan bulan insanlar ama eşim konuşmayı pek sevmez aklına estiği gibi yapar çözümün de ailesi olacağını düşünüyorum... annemle dertleşiyorum kadıncağız bi de beni düşünüyor üzülüyor kızım boşver stres yapma bir olur iki olur sonra sorunu kendi çocuklarında ararlar diyor.. eşimi de çok seviyorum konduramıyorum ama bi yerde bitiyorum ve insan yalnız hissediyor kendini burda sizlerle paylaşıyorum işte...canım okudum yazdıklarını, öncelikle çok şaşırdım eşinin ailesine ne oluyo?? evlilik senin ,lişki senin keyif senin.. kaldı ki seni niye problemli görüyolar? tabiki oturulup konuşulcak ama sadece eşinle ailesiyle değil bütün dikkati üzerinize çekip de zaten stresli ve zor olan bu süreci bi kat daha zorlaştırmanın bi alemi yok.. al karsına konuş eşinle , hadi diyelim sorun oında yine karıştıracak mı ailesini? kesinlikle hayır tek kişinin bile duymasını istemez eminim.. bu yüzden olacak olan nhersey ikinizde başlayıp bitmeli..
uzaklaşma kuzum burda paylaş bu süreci daha iyi olur bence özlettirme kendini.. senin sonuçları iyiydi eşinin iyi çıkyı mı hiç hatırlayamadım?Klomenm buun son canim 18inde kontrolum var bakalim ne zaman igneyi vercek insallah birden faxla yum gelisir :) sikildm artik gelsin bebisim uzuluyorm bu ayda olmazsa bende bi sure dinlenmeye cekilcm bu kararim uzun zamandn beri var aslinda ama kopamiyorm sizlerden.hisediyrm su yaz gunlerinde biraz uzaklassam iyi gelecek sen nasilsin betiiim?
anladım aile baskısı yok o zaman eşinde bitiyo iş, dediğim gibi kendiyle iligli bişeyi paylaşmaz bence, o yüzden sen diycen artık ver testini artamızda kalsın diye.. kaç yıllık evliisn sen canm üzülme hele bi hamile kal prennses gibi oluyosun herkes etrafındaEwt doğru diyorsun canım ama karşımdaki insan ne yazık ki böyle konuları benimle değil ailesiyle birlikte olup konuşan biri ve inan çok yoruldum arada kalmaktan... bazen öyle bi anıma geliyor ki bırakıp gitmek istiyorum... aslında eşimin ailesi anlayışlı olayları her açıdan değerlendiren ve sorunlara çözüm arayan bulan insanlar ama eşim konuşmayı pek sevmez aklına estiği gibi yapar çözümün de ailesi olacağını düşünüyorum... annemle dertleşiyorum kadıncağız bi de beni düşünüyor üzülüyor kızım boşver stres yapma bir olur iki olur sonra sorunu kendi çocuklarında ararlar diyor.. eşimi de çok seviyorum konduramıyorum ama bi yerde bitiyorum ve insan yalnız hissediyor kendini burda sizlerle paylaşıyorum işte...
Hayrlsı ablacm olsun olmasn alstm artk 3 senedir :)Canım benim geçmiş olsun ee yumgunlrin geldi iyi olda evine don canim allahıma emanet ol inşallah buayda minigin gelir
Bence eşim kendin de sorun çıkmasın dan korkuyor ve benim de bilmemi istemiyor bana öyle geliyor... ama kaçmak çözüm değil ki herkesin çocuğunu severken sanki kendi evladı gibi basıyor bağrına bi zaman sonra farkına varıcak tabi iş işten geçtikten sonra neye yarar gönül ister ki hiç bi sorun olmasın onu üzgün görmek istemem yani dayanamam...anladım aile baskısı yok o zaman eşinde bitiyo iş, dediğim gibi kendiyle iligli bişeyi paylaşmaz bence, o yüzden sen diycen artık ver testini artamızda kalsın diye.. kaç yıllık evliisn sen canm üzülme hele bi hamile kal prennses gibi oluyosun herkes etrafında
2 aydir listede de yoktum bu ay cat ignesinden dolayi listede olayim dedim :) bakalim zaman ne gostericek.esim icin bu ay icinde gidicz bi izin alsa :) benm bi soru yok nasip bekliyczzuzaklaşma kuzum burda paylaş bu süreci daha iyi olur bence özlettirme kendini.. senin sonuçları iyiydi eşinin iyi çıkyı mı hiç hatırlayamadım?
iyuiyim canım ben alıştım artık bulantılara falan , bekletmiyceksin bizi hiisediyorum mogişin arkasdınan geleceksin inşallah
Canim demek ki hissetmeye başlamısin bebeğini erkekte demi erkekler daha mi eken hissettiriyor kendini nedir. Bizde 16. Haftada ara ara hissetmeye başlamıştık 18 ve 20 den sonra çok şükür sürekli hissediyordum
Inşallah canım benim :) eet mogise o kadar sevindim kendim gibi en yakın zamanda inşallah biz bekleyenlerde kavuşalım bebişlerimize..
MINIKKUS1 canim igneden sonra neler yaptin anlatrmisin
Inşallah canım benim verebilirim bir gün güzel haberler :)Insa
Insallah canim rabbim hayirlisiyla tez zamanda nasip etsinnn insallah :) bekliyorum guzel haberleri her daim
Çok sağol ablacım deneyeceğim inşallah faydası olur duan için çok teşekkür ederim canım benim :) benim ki çok anneci anne şunu alalım şuraya gidelim dr beraber gidelim çok sıkıcı ya emin olun bu zamanda böyle şeyler kaldı mı ya.. annesi git derse gider yani...
Esinle konusup basaramazsan k v ile konusÇok sağol ablacım deneyeceğim inşallah faydası olur duan için çok teşekkür ederim canım benim :) benim ki çok anneci anne şunu alalım şuraya gidelim dr beraber gidelim çok sıkıcı ya emin olun bu zamanda böyle şeyler kaldı mı ya.. annesi git derse gider yani...
Canım kv kp iyiler aramız da hiç sorun yok onlarda çalışıyorlar bizim için ama çocuk meselesinde sanki sorun bendeymiş gibi sürekli dr muhabbeti olunca işte... bakalım bu akşam eşimle tekrar konuşacağım ne diyecek bu sefer...Esinle konusup basaramazsan k v ile konusbende kavin validemle oturuyorum hic birseye karismaz esimde set oldu aramizda dengeyi kuruyor herkes mutlu benimki iyi olalimda kendini ezer is guc herseye yetisiyor
Ewt karar verdim bu akşam eşimi alıcam karşıma konuşucam... ailesine demeyeceğim annesi biliyor dr un test istediğini yanımızdaydı çünkü... tamam canım öyle derim olmazsa ne hali varsa görsün...Esinin ailesini bu meseleye sakin sokma sanada laf demelerine izin verme esinle duzgunce konus kirmadan ama kirildigini onun mucadele etmedigini demek cocuk istemiyorsun seklinde fln soyle
Canim benm klomen bugun son p.tesi kontrole gidicem bakalim ne zaman vurulacagim o gunbelli olacak igneden once iliski yine gunasirimi olsun36 ve 60 saatlerde iliski oldu tum gece o seyle yattim hatirladigim kadariyla iliskiden sonra ayaklarimi yatagin basina diktim rahat ettim ve dua ettim hayirlisiyla bebegim gelsin dedim :) ben 60 saatten sonra ikiugun iliski yasayamadim hatta uzulmustum olmaz diye bide agrim olmadi catlamadi galiba dedim :) sen ne zaman vuruldun igneyi?
Çok şükür iyi gidiyor canım. Demek ki her bünye her bebek farklı oluyor. Bir de bazen bir iki gün hissedersin bazen iki üç gün hissetmezsin normalmis. 20. Haftadan sonra hergün hissedersin inşallah. Bizde çok şükür 6 ayı doldurduk. 24+1 olduk.:)))Nenuuu :) iyisiniz insallah ben erken hissetmedim erkekte erken dediler ama yarin 19 bitecek daha yeni hissediyorum:):) nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?