Slm kızlarMogami cnm çok tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin tabi hamile kimler var bilmiyorum onlarida tebrik ediyorum bir buçuk senedir topige girmiyordum kimler var eskilerden beni hatirlayan
oyyy canım benim döndüm evet güzel bi dönüş oldu Allah razı olsun duaların için...özlemişim seni...sen nasılsınMerhaba mogami donmussun hos geldin donusun guzel olmus cok sevindim inan mutlu oldum senin adina rabbim hayirli bir hamilelik nasip etsin aag salim kucagina aldigin gunu gostersin sana aminnn
senin hamileliik takvimini yesinler emi :) off ne bilim insan üzülüyo umudum yoktu ama yinede üzüldüm
Amin inşallah elifim.... Paşam emmiyorsa sende sağsan rahatlamaz mı göğüslerinSagol canim benim cumlemizden kRabbim bebisini sagsalim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaAllah..canim bebis gecen gun emmeyince bi anda sut iyice toplandi ates ve agri yapmaya basladi heryerim kiriliyor sanki
sağolasın balım benim Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin böyle güzel güzel bebişlerMaşallah maşallah Allahım nazardan korusun sağlıkla büyüsün inşallah
çok güzelmiş hatun...minik prenses keyifle yatsın içinde inşallahhazır hazır her şeyi canım benim ...
telefondan pc ye resimleri atmadım kuzum , telefondan da foto ekleyemiyorum...
prego wonderland lila aldık kızıma , çok güzel kaliteli,sağlam bir oyun parkı :)
tavsiye edebilirim oyun parkı düşünenlere :)
Kuzuuuuuuuuuuuuuummm oğlan annesi Kaygılım benim....Allah razı olsun...hamileyim bende tabi henüz kese ve kalbe gitmedim inşallah onlarda yolunda gider... Valla kaşla göz arasında yapıvermişiz çocuğuMogami hamile misinnnnnnn tumm tuylerim diken diken cok cok mutku oldummm allahim saglikla getirsinnnn canimmm cok mutluyum ne desem ne dua etsem oyle karisik oldummm cokk sukurr gozumuz aydigelsinnn minnagimiz:) @@lovely35 haberin var miydi
canım benim Allah razı olsun inşallah devamı da güzel olur...senin minik nasılHerkese merhaba nasılsınız biz iyiyiz buyuyoruz oğlumla hazirliklar son sürat devam ediyorMogami hamileymiş çok sevindim tebrikler saglikla büyüyüp dogsun ins minigin cnm
Ah kuzum benim yaaa bu erkekler neden bu kadar pervasız olurlar inan anlamıyorum... Aslında alsan kayınvalideni karşına anlatsan böyleyken böyle diye... bi kadın anlamaz mı karşısındaki kadının halinden... bu kadar mı toz konduramazlar oğullarına... bi konuşmayı dene bencedeKızlar ben artık iyice emin oldum eşim de sorun var...
Neden derseniz evlendiğim ilk zamandan beri düzenli olarak dr kontrolüne gidiyorum ve her dr un dediği yumurtalıkların iyi güzel çalışıyor demesi sadece adeti düzenleyelim gebelik takibi yaparız demeleri ve biliyosunuz ki dr değiştirdim 3 aydır aynı dr gidiyorum dr eşimden test istedi beni de klomene başlattı günde 2 doz. tekrar gidişimizde yumurta çatlamış dedi eğer adet olursam da klomeni 3 doza çıkarmamı eşimin testi yaptırmasını ve sorun varsa bi an önce tedaviye başlamamızı söyledi.. ki hala test yaptırmadı sebebi de cünüp çıkamazmış dışarı dedim eve gideriz duşunu alırsın yok ya ben yapamam dedi. Çok kızgınım çok... inat ettim bende dr gitmeyeceğim ailesi ve kendi hep ben de sorun var diye bakıyorlar ama dr susturuyor onları... bu zamana kadar hep sustum sabrettim ama artık beni sorunlu görmelerine dayanamıyorum eşimin teyzesi de sürekli koca karı ilaçları yapıyor... sizce çekip karşıma hem eşimi hem de ailesini adam akıllı konuşayım mı ( bu zamana kadar konuştuklarım fayda etmedi..)
canımın içi bana sorarsan bu ay gelecek miniğin ama ola ki bi ay daha bekletmek istediğ anasını o vakit dinlenmekle iyi yaparsın...tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum bunu bazen uzaklaşmak iyi oluyor...sonra sende şahane bi dönüş yaparsın...amaaaaaaaaaaaaa inşallah buna gerek kalmadan minnak blummmm umuz gelecekKlomenm buun son canim 18inde kontrolum var bakalim ne zaman igneyi vercek insallah birden faxla yum gelisir :) sikildm artik gelsin bebisim uzuluyorm bu ayda olmazsa bende bi sure dinlenmeye cekilcm bu kararim uzun zamandn beri var aslinda ama kopamiyorm sizlerden.hisediyrm su yaz gunlerinde biraz uzaklassam iyi gelecek sen nasilsin betiiim?
afroditiiiiiimm.... benim fıstık anne adayım Allah razı olsun nihayet bende başardım şu işi nasıl başardım orasını anlamadım ama
Bende izledim kuzum evet gordum gorumcendi dimi tatlim cok agladi icim gitti kv de ole uzuldu cok uzuldum insallah yarinda izliycem bakalim mutfagin nasil olmus :) uzulme nolur insllah Allahim acini hafifletecek bir umut gonderir sana insallhhKizlar fragmani seyrettim ogunlere tekrar dondum allahim insallah bundan sonra yuzunu guldurur canim kardesimin ona rabbimiz oyle bir hayat versinki birdaha uzuntuden degilde sevincten aglasin evim sahane iyiki varmis gercektende hayatimiz degisti benim icin kotu basladi yeni mutfagimiz ertesi gunu babacigimin ölüm haberini aldim hemde aradigim an telefonu amcam acip atlayip gelin demisti gittigimde babacigimi kaybettigimi ogrendim kalp krizi nedeniyle bundada bir hayir vardir deyip gecmec istiyorum allahim nur icinde yatirsin mekani cennet olsun insallah ..insallah bundan sonra kardesim yelizimin hayati guzel olacak o hep gulsun eriyip bitti tukendi mutfakla yeniden dogdu o simdi gencbir kiz oldu
İnşallah canım benim çok şükür simdiki gunlerimize canim fesbuk tvitir dan evim sahaneye yorum yapabilirsiniz moral olur onada anlattiklari yasadiklarinin yarisi bile degil biz yolda tinerci gorsek yolu degistiriyoruz o ayni evi paylasti izlerken icimiz parcalaniyor ya onun ici nasildir tahmin bile edilemez ..canim miniginde buyuyor masallah rabbimiz kucağına aldigin günüde nasip etsin inşallah ..benimde yum gunlerim onu degerlendiriyoruz duani eksik etme canim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin helede bu guzel gecede yarin kandil rabbimiz hayirli kilsin tum isteyenlere nasip etsinBende izledim kuzum evet gordum gorumcendi dimi tatlim cok agladi icim gitti kv de ole uzuldu cok uzuldum insallah yarinda izliycem bakalim mutfagin nasil olmus :) uzulme nolur insllah Allahim acini hafifletecek bir umut gonderir sana insallhh
ayyy canim benim insallah bu aksam bebisin sana gelir insallahh cidden dua ediyorum insallah Allahim tum isteyenlere nasip etsin en kisa zamanda:) ben pek giremiyorum ama arada okuyorum mide bulantim cok yemek yiyemiyorum yemegide gectim su icemiyorum :'( bugun gittik beslenememe ragmen buyumus sukurler olsun minik fasulyem :) bulantilarim bi gecsin yine he burada olucam :) bide okudum senin kociste benimki gibii inat oda teste gec gitti yalvar yakar sonra pisman oldu ama insallah bi sorun yoktur senin esinde cunku dunya guzeli fistiklariniz var .... Iliskiden sonra cok dua et emi ablam insallah bu gece dualarini kabul edicek rabbimİnşallah canım benim çok şükür simdiki gunlerimize canim fesbuk tvitir dan evim sahaneye yorum yapabilirsiniz gorumcem icin moral olur onada ..canim miniginde buyuyor masallah rabbimiz kucağına aldigin günüde nasip etsin inşallah ..benimde yum gunlerim onu degerlendiriyoruz duani eksik etme canim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin helede bu guzel gecede yarin kandil rabbimiz hayirli kilsin tum isteyenlere nasip etsin
Amin inşallah canım benim allah razi olsun canım benim biraz once esimle konusacaktim buay testi verirmisin diye konusamadim demekki uygun zaman degildi moralimde bozulmasin simdi bugunler arayi siki tutmak lazim yum gunlerim nasıl olsa :) tekrar sağol canımayyy canim benim insallah bu aksam bebisin sana gelir insallahh cidden dua ediyorum insallah Allahim tum isteyenlere nasip etsin en kisa zamanda:) ben pek giremiyorum ama arada okuyorum mide bulantim cok yemek yiyemiyorum yemegide gectim su icemiyorum :'( bugun gittik beslenememe ragmen buyumus sukurler olsun minik fasulyem :) bulantilarim bi gecsin yine he burada olucam :) bide okudum senin kociste benimki gibii inat oda teste gec gitti yalvar yakar sonra pisman oldu ama insallah bi sorun yoktur senin esinde cunku dunya guzeli fistiklariniz var .... Iliskiden sonra cok dua et emi ablam insallah bu gece dualarini kabul edicek rabbim
Inşallah canım benim aminnn :)sağolasın balım benim Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin böyle güzel güzel bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?