2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Allah Allaahh... Di mi yani...
Sende de ona onun vermemesi zaman kaybettirdi neticede size...
Yoksa daha erken olabilirdi..bunu biliyorsun canim..
Fıstığımm nasılsın? Maşallah yaklaşmış doğum şayet göremezsem buralarda (malum pek gelemiyorum) şimdiden Allah yanında olsun rahat bir doğum olsun ve sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah canım
Bu arada Elif doğum yaptı mı?

Sagol canim benim cumlemizden kRabbim bebisini sagsalim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaAllah..canim bebis gecen gun emmeyince bi anda sut iyice toplandi ates ve agri yapmaya basladi heryerim kiriliyor sanki
Aman da aman bu kız anne mi olmuş tü tü maşallahhh Bende az önce Esma'ya sordum seni..Nasılsınız bebiş sen sağlığınız yerinde inşallah? Mis mis kokla annesi benim yerime

Bende anlamıyorum inan ki canım hem de hiç... güzel haberr eşimle konuştummm dedim bu ay da olmadı ne olacak test yaptıracak mısın dedim bu ay da klomeni kullan söz olmazsa diğer aya vericem testi dedi inşallah yine beni avutmuyordur bu sefer gerçekten gider..

ayseygt1453 ablacım çok sağol söylediğin dua yı okudum fayda etti eşim bir şey diyemedi sadece bu ay da klomen kullan sonra söz gideceğim dedi inşallah gerek kalmaz ama varsa da bir sorun bi an önce tedaviye başlayalım artık ...

Kizlar yumurtaliklarda segirme neden olu bilginiz var mi. Bende cok sık oluyor. Damar atar gibi

Canim benim cokk sevindim cok hadi insallahda gerek kalmasin buguzel aylarda rabbimiz nasip etsin inşallah ..aksam bende konusacaktim esimle hapsirik tuttu beni konusamadim zaten bugunler yum gunlerim moralimde bozulmasin hayirlisi olsun hakkimizda ..neguzel sozude almissin en azindan gelecek ay icin umudun olacak buayda olmazsa hayirli haberler aliriz insallah

bende bu ay kalmak istiyordum ama bat gelmedi hala ilişkinin ustunden en az 15 gunmu gecmesi gerekiyor idrar testinde cıkması ıcın kızlarr

BENDE SORAYIM DİYE BAKIYORDUM YAZMŞSIN ABLAM İNŞALLAH İZLİYCEM Bİ AKSİLİK OLMAZSA.
Canim nerelerdesin biz seni goremiyoruz sen gece kusu oldun okuyup cikiyorsun ..fragmanimizi seyrettinmi canim benim bugun kacirma eyerki musayitsen indallah hamis haberinide aliriz canim benim hayirlisiyla

Günaydın kızlar Kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun inşallah dün aşılamam yapıldı bu mübarek günde bebeğim inşallah annesine tutunur 2 gün rapor aldım evde yatıyorum şimdi 14 gün bekleyeceğiz bakalım rabbim hayırlısıyla versin meleğimi

Ayy inşallah ablacım o sözü aldım ya tamam :) bi de bu ay olacak inşallah demişti dün bende dedim umutlanma belirtiler başladı bile kıyamam ya yüzü düştü hemen.
Inşallah senin de olucak abla sende bu ay bekle bi ara demiştin nereye verilecek diye sormuş eşin olmazsa belki o da ikna olur gider teste.. bu ayların hürmetine inşallah dileklerimiz kabul olur :)

Inşallah canım benim bebeğin gelicek hayırlısıyla sakın olumsuz düşünme ki hemencecik tutunsun yavrucuğun :)

Inşallah canım benim bebeğin gelicek hayırlısıyla sakın olumsuz düşünme ki hemencecik tutunsun yavrucuğun :)
İnşallah canım ya inşallah ama bi sorun çıktı sperm sayımız en son ölçümde 55 milyon hareketli % 37 idi dün bu sayı 22 milyona düşmüş hareket % 50 dr çok umutlu konuşmadı sayı düştüğü için çok üzüldük eşim çok kötü oldu bilmiyorum hayırlısı bakalım hal böyle olunca bazen umutsuz oluyorum bazen tek sperm de yeter deyip toparla yorum kendimi bakalım sonuç ne olacak sende mutlaka eşini ikna et ve gitsin tahlile bak ben aylardır yemediğim içmediğim kalmadı o sayısına güvenip çok ciddiye almıyordu dün alt üst oldu neyse görelim mevla neyler neylerse güzel eyler

Canim nerelerdesin biz seni goremiyoruz sen gece kusu oldun okuyup cikiyorsun ..fragmanimizi seyrettinmi canim benim bugun kacirma eyerki musayitsen indallah hamis haberinide aliriz canim benim hayirlisiyla
ablam walla okuyup çıkıyorm gerçekten bu aralar. teyzemn eşi vefat etmişti memlekee gittm geldim. bi iki gün evimi topladm .tekrr gittm kuzenim vr 22 yaşnda destek olmk için kaldm biraz yanlarnda. geldiimden beride hergn bişi çkıyo gece yatmadan girip bakıorum bi geç vakit diyede yazmıyorum.izledim fragmanınızı görümcenmiş sanrm ağlayan bayan üzüldüm çok alllah bundan sonra hepinzn gönlüne göre versn ablacm. bugn evdeym misafr falan gelmezse izlicem inşallah ütüm var o saate saklıyorum :) hem iş hem tv yapıcm inş.

selam kızlar cumamız ve kandilimiz mübarek olsun rabbime dua etmek için ne güzel bir gün.hepimizn dulararı kabul olsun inşallah

Canım benim ya kıyamam üzülme vardır herşeyde bi hayır anlamadığım neden düşüş olmuş ki stres var mıydı bu ara.. evet canım olacak olduktan sonra tek sperm de yeter bugün bol bol dua et ve mutlu olmaya bak eşine de destek ol yalnız olmadığını bilsin.

Kesinlikle öyle canım vardır bi hayır bilmiyorum neden düştü ama benim eşimin hayatı stresdir herşeyi o kadar çok problem eder ki sanırsın dünya onun omuzlarında çok üzülüyorum onun için herşeyi bu kadar takma diyorum ama yok yapısı öyle ne yapalım yalnız bırakmamaya çalışıyorum kuzum elimden geldiği kadar hissettirmeme ye çalışıyorum tamam çocuk olmasını da çok istiyorum ama sonuçta bana çocuktan önce eşim lazım rabbim bizi ayırmasın huzurumuzu bozmasın çocuk da olur inşallah

evet canim bende iyi gelecegini dusunuyorum bakalim haziranin 5 ine coook var buralardayim :) senin belirtiler basladimi mide bulantisi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…