2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim benim basin sağ olsun enistenin mekani cennet olsun rabbimiz nur içinde yatırsın kuzeninede allahim sabır versin ..e buarada kolay gelsin utuyu hic sevmem ..canim gorumcemdi ve annesi k v dem yanındaki inşallah bundan sonra yuzu gulecek herzaman yanindayim hic birakmam ama oyle bir zaman varki herkes yatagina esinin yanina o ogluyla yapayalniz kaliyor iste en azindan kotu gunler geride kaldi cok sukur onun icin sukrediyoruz ..en kisa zamanda senide aramizda görürüz ve minigindr gelir bbu güzel cuma ve kandil hurmetine rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

amin ablacım inşallah rabbim hepimzin gönlüne göre versin.sıkıntısı olanı darda olanı sıkıntılarından kurtarsın feraha kavuştursun ben hep buralardayım zaten ablam yazmasam bile kimler ne durumda bakıyorum.bugün bol bol dua günü hepside kabul olsun inşallah

Amin inşallah.. Rabbimize yalvarircasina dua edecegim tum isteyenlere nasip etsin diye dualarda bulusalim simdiden allahim kabul etsin inşallah

İşte böyle ol ya : ) tabi ki önce eşin sağlıklı olun mutlu olun bebeğiniz de arkasından gelsin.
hem iş hem hayat şartları stres ortamı için yeter artar bile bi de üstüne bebek meselesi.. canım imkan varsa 1 2 günlüğüne tatil yapın gerçekten iyi geliyor arkadaşlarımdan biliyorum :)
Unutmadan aksine benim de eşim çok rahat takmaz hiç birşeyi ama şimdi acaba mı diyor eminim inşallah sorun çıkmaz.

evet canim bende iyi gelecegini dusunuyorum bakalim haziranin 5 ine coook var buralardayim :) senin belirtiler basladimi mide bulantisi falan
yok kuzum henüz başlamadı aslına bakarsan şuan hamile değilmiş gibiyim hiçbir şikayetim yok ne göğüs ne kasık ne bel...gaz olayı da bitti... o ağızda metalik tatmış yok efendim idrarda kokuymuş sarı akıntıymış bunları hiç yaşamadım zaten... benimki sessiz ve derinden büyüyo İnşallah sende haziran 5 te alacaksın güzel haberi kuzum

sözüne güven bence eşinin o da bu duruma zaten üzülüyordur... bir ay geçsin olmazsa o zzaman eşin artık tıpış tıpış gidecek

Aynen öyle kuzucum biz elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kalmış inşallah vakti zamanı gelmiş olsun olmazsa da el ele verip yine istemeye uğraşmaya devam edeceğiz umutsuzluk şeytandır biz umudumuzu kaybetmeyece ğiz ne güzel ya keşke benimki de takmasa hiçbir şeyi :)

BACILARIM HAYIRLI KANDİLLERİNİZ OLSUN RABBİM BU MÜBAREK GÜNDE GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİN...

BEN 2. KAN TAHLİLİMİ YAPTIRDIM... 3 GÜN ARAYLA BU DEFA 3136 OLMUŞ... İLKİ 894 TÜ... ALLAHA ŞÜKÜR ŞİMDİLİK HERŞEY YOLUNDA ...

Oh maşallah kuzucum herşey her zaman güzel gitsin inşallah hayırlı kandiller olsun

İnşallah canım benim sen nasılsın?
İyi olmaya çalışıyorum kuzum dün aşılama oldu aşılama odası çok soğuk oluyor ameliyathane gibi sanırım ondan dolayı çok gaz sancısı var kıvranıyorum resmen neyseki rapor aldım yatıyorum evde inşallah sonuç güzel olur da çektiğime değer

sözüne güven bence eşinin o da bu duruma zaten üzülüyordur... bir ay geçsin olmazsa o zzaman eşin artık tıpış tıpış gidecek
Kaç kere tamam deyip oyaladı canım ya. Dr a giden hep ben oluyorum. O da üzülüyor ben ondan çok üzülüyorum ama çabalasın birazcık ya çok rahat ama bu konuda benim gibi cesaretli olsun

Ewt canım herşeyin hayırlısı. Umudu olmayanın yarını olmazmış...

Kuzum aşılamada olmuşsun şimdi geriye sabırla batı beklemek kaldı eminim güzel haberlerle geleceksin... bol bol dua et Rabbim dualarını duysun minnağını göndersin inşallah

Kaç kere tamam deyip oyaladı canım ya. Dr a giden hep ben oluyorum. O da üzülüyor ben ondan çok üzülüyorum ama çabalasın birazcık ya çok rahat ama bu konuda benim gibi cesaretli olsun
Haklısın kuzum birçok kez söz verip yapmadıysa sözüne de güvenemezsin o zaman sende zorla götüreceksin bu işin artık kaçarı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…