- 10 Kasım 2014
- 4
- 3
- 3
- 36
Ikili ve ayrintili yeterli bence 3luye gerek yok diye dusunuom benHayır elbette aldirmam...canim o benim... Sağ ol canim düşüneyim...
Ya kizlar benim kafama su bebisimin 1 hafta onde olmasi takildi neyine gore 1 hafta onde diyorlar acaba bir sorun olmaz demi boyle olmasi komsumuz haftasindan neden buyuk diye sordu bilmiyorum dedim doktor boyu uzun demisti ondan mi acaba
Amin canım bende de gaz batı geçince çok artmıştı karnım hep şişti iyi haberlerle gel inşallahGecmis olsun canim arkadasimAllah ez vakitte saglikli evlatlar versin hepimize aksam oluca gaz sancim artiyor gunduz daha iyiyim ama aksam feci sanci oluyor bakalim sonuc ne olacak
Evet canım hep dilaltından ölçtüm Allahım gönlüne göre versin inşallahSlm canim surekli ve her sabah dil aktindan mi olctun..bende olctum bu sabah 36.7 ama umudim yok.bat 16 kasim..
Bat larımız aynıymış canım bende hüzünlü hüzünlü bekliyorumSelam güzeller. Bata kaldı 1 gün. Göğüslerimin hassasiyeti geçti. Bu da demek oluyor ki yarın kırmızı kartı yiyeceğim
Sizde ne var ne yok? Var mı havadis?
Benimde aniden uyku cokuyor ama sabah uyanmakta zorluk cekmiyorum goguslerimde yandan aciyor eskiden sadece ucu acirdi ins iyi haber albende bi yorgunluk var akşam da göğüslerimin ağrısına uyandım bi o kadar
Amin canım bende de gaz batı geçince çok artmıştı karnım hep şişti iyi haberlerle gel inşallah
Saol canim sana da geçmiş olsun.. 3 adam 1 kadin etmiyor maalesef çokkkk beceriksizler çoookkko grip 3 gündür de benim yakamda sabah 5:30 da kalktım 2,5 saat yol geldim şimdi işteyim ama ağıran her eklemimi hissediyorum şu an, sizinki krnik olmuş allah yardım etsin birde evde 3 adam oyy oyy
İnşallah canım benimBenimde aniden uyku cokuyor ama sabah uyanmakta zorluk cekmiyorum goguslerimde yandan aciyor eskiden sadece ucu acirdi ins iyi haber al
Canim ya benim erken oldu insallah ii haber alirim pek umutlanmak istemiyorum
Eliffffff hani bana demişşşşSagol canim benim cok seviyorum sizleri
Bende 18 kasımda gidicem aramızda çok az var inşallah güzel sonuçlar alırız canım18 kasımda gidicem ben doktora ikili test için.inş cinsiyet konusunda birşeyler söyler dr.bende merak ediyorum doğrusu.ben 6-7 aylık olana kadar hiçbirşey almıcam bebişe.hem cinsiyet garanti olur hemde daha cok var doğuma.erkek dedi die sakın bişiler alma yavruya :) sonra elide patlar mavişler :))
Canim eger bebek olmazsa ates adetten bir gun once dusuyor duzenli adet oluyorsan ve atesin dusmuyorsa kan testi yaptir derimArkadaslar benim atesim hala var dusmuyor ne yapacagim ndn olabilir yardimci olabilirmisiniz
elisa__ canim Allah hayirlisini versin insallah. umarim uzulmuyorsundur. her iste bir hayir vardir, biliyorsun, zaten daha adet olmus degilsin, dur bakalim. insallah en kisa zamanda herkes guzel haberler verir :))
Cnm adet gunum 5 gun falan gecti ve hicbir belirti falanda yok sadece asiri derecede ates var ve yemekten once sobra mide bulantisi oluyor yaCanim eger bebek olmazsa ates adetten bir gun once dusuyor duzenli adet oluyorsan ve atesin dusmuyorsa kan testi yaptir derim
kızlar iyigecelerr ben adet olduumm ..hayırlısı bakalım diğer aya kaldı ümitler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?