2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hamilelik şüphesiyle hastaneye ilk gittiğimizde hcg değeri 13 tü sonraki günlerde 270 lere çıktı ardından hafif kanamalarım başladı. sonraki gün ağrılarımdan dolayı hastaneye gittim ve değer 130 lara düştü. doktor dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir dedi. daha sonra kanamalarım ağırlaştı ve beyazlı kırmızılı karışık parçalar geldi. doktorum kimyasal gebelik dedi ve hcg değerim kanamaların sonlarına doğru 3 e kadar düştü. kimyasal gebelik yaşayıp da sonradan hamile sağlıklı hamilelik yaşayanların önerilerine ihtiyacım var. sağlıklı kaliteli yumurtlama için önerileri olan var mı? ya da kimyasal gebelikten sonra ne yapmalı ne yapmamalı? doktorlar hep kesin cevap vermekten kaçınıyor. lütfen yardım edin tecrübelerinizi paylaşın.

Ya kizlar benim kafama su bebisimin 1 hafta onde olmasi takildi neyine gore 1 hafta onde diyorlar acaba bir sorun olmaz demi boyle olmasi komsumuz haftasindan neden buyuk diye sordu bilmiyorum dedim doktor boyu uzun demisti ondan mi acaba

canim benim. biz de 9. hafta gittigimizde 5-6 gun onde cikmisti. bunun bir kac sebebi olabilir. ilk olarak anne veya babadan biri uzun veya iri kalipliysa cocuk da buyuk olabilir. hafta hesabini boyuna gorre yapiyorlar. benim esim baya kaliplidir mesela. veya ilk zamanlarda vucudu el vermistir hizli bir buyume gecirmistir, zamanla normal hizda ilerleyebilir. bunlar gayet normal seyler. icin rahat olsun merak etme :)

Gecmis olsun canim arkadasim Allah ez vakitte saglikli evlatlar versin hepimize aksam oluca gaz sancim artiyor gunduz daha iyiyim ama aksam feci sanci oluyor bakalim sonuc ne olacak
Amin canım bende de gaz batı geçince çok artmıştı karnım hep şişti iyi haberlerle gel inşallah

elisa__ canim Allah hayirlisini versin insallah. umarim uzulmuyorsundur. her iste bir hayir vardir, biliyorsun, zaten daha adet olmus degilsin, dur bakalim. insallah en kisa zamanda herkes guzel haberler verir :))

hamile arkadaslar sizlere bir kac sorum olacak; sizin 13. haftada sag tarafinizda veya karin bolgenizde hafif batmalar oldu mu? benim 2-3 gundur oluyor ve bulduklarima gore rahim artik buyumeye basliyormus. hatta ingilizcesi "round ligament pain"mis. rahimi destekleyen bag dokular uzamaya basliyormus. merak ettim siz de buna benzer seyler hissettiniz mi?

bir diger sorum da, sizin karniniz ne zaman cikmaya bakladi? kacinci ayda veya haftada? kilo almaya ne zaman basladiniz? ve son olarak catlaklari onlemek icin ne kullaniyorsunuz?

damperli kamyon gibi butun sorulari yigdim uzerinize ama merak ettim kusura bakmayin.

ps: hemen cevap veremezsem kusura bakmayin, laba inip deney yapmam lazim :) az bir boslugum vardi, o arada girdim.

bende bi yorgunluk var akşam da göğüslerimin ağrısına uyandım bi o kadar
Benimde aniden uyku cokuyor ama sabah uyanmakta zorluk cekmiyorum goguslerimde yandan aciyor eskiden sadece ucu acirdi ins iyi haber al
Amin canım bende de gaz batı geçince çok artmıştı karnım hep şişti iyi haberlerle gel inşallah

Canim ya benim erken oldu insallah ii haber alirim pek umutlanmak istemiyorum

o grip 3 gündür de benim yakamda sabah 5:30 da kalktım 2,5 saat yol geldim şimdi işteyim ama ağıran her eklemimi hissediyorum şu an, sizinki krnik olmuş allah yardım etsin birde evde 3 adam oyy oyy
Saol canim sana da geçmiş olsun.. 3 adam 1 kadin etmiyor maalesef çokkkk beceriksizler çoookkk

Arkadaslar benim atesim hala var dusmuyor ne yapacagim ndn olabilir yardimci olabilirmisiniz

Bende 18 kasımda gidicem aramızda çok az var inşallah güzel sonuçlar alırız canım

Arkadaslar benim atesim hala var dusmuyor ne yapacagim ndn olabilir yardimci olabilirmisin

elisa__ canim Allah hayirlisini versin insallah. umarim uzulmuyorsundur. her iste bir hayir vardir, biliyorsun, zaten daha adet olmus degilsin, dur bakalim. insallah en kisa zamanda herkes guzel haberler verir :))

Aynen canı hayırlısını dılıyorum uzulmuyorum olmadıysa bu ayda demekkı sartlar uygun degıl hayırlı degılmıs beklıyoruz hayırlı zamanı Rabbım hepımze en kısa zamanda mujdelı haberler vermeyı hayırlıısyla nasıp etsın adet oldum canm:)

Canim eger bebek olmazsa ates adetten bir gun once dusuyor duzenli adet oluyorsan ve atesin dusmuyorsa kan testi yaptir derim
Cnm adet gunum 5 gun falan gecti ve hicbir belirti falanda yok sadece asiri derecede ates var ve yemekten once sobra mide bulantisi oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…