kuzum girdim bin pişman oldum iki gündür yatıyorum resmenSen yine girebiliyosun kuzum ben hala adim atamiyorum buzdolabi acamiyorum fenalardayim anlayacagin disari da kahvalti yapiyoruz surekliben su bile zor iciyom sudan tiksindim icince kusuyorum sen nasilsin cikariyomusun :'( ne zaman bitecekki bulantilar
bettiii allah yardımcın olsun canım sık dişini biraz idare etsin kocan bi süre napalım sen bir o dokuz doğuracak nede olsa şimdiden elini taşın altına koysun dimi amakuzum girdim bin pişman oldum iki gündür yatıyorum resmenepeydir kusmuyodum ama dün çıkardım bayagı.. bi de basladı mı bas agrısı eşliğinde başlıyo daha da zorlaştırıyo işleri.. en az 1 ay var ya sabır..
valla mı deme kız gelmesin bekle heleSiyah00 bacım benim akıntımın rengi koyulaşmaya başladı yarınki test işi yattı maalesef inşallah senden güzel haber alırız
ya ben aslında 3-4 aydır umut etmiyordum en az altı ay ilaç kullanması lazım eşinin dedikten sonra umut etmiyodum önce hsg cekti doktor bi umutlandırdı bide klomen daha da umutlandırdı sağolsun doktorcum şimdi fene üzülüyorum ya kendimi kandırmışım sanırsamvalla mı deme kız gelmesin bekle hele
canım valla sabırla geçiyo işte zaman işin kötüsü ne yatmayı seviyo ne kalkmayı dün akşama kadar evde yattım daha beter oldum.. geçenhafta iyiydim bu hafta kötü başladı 3 kilo vermişim, benim eş iyidir sağolsun şikayetçi değil üstüme titriyo doğur da sevelim diyo sürekli benden heyecanlı odasını yapma planlarına başladı deli :)bettiii allah yardımcın olsun canım sık dişini biraz idare etsin kocan bi süre napalım sen bir o dokuz doğuracak nede olsa şimdiden elini taşın altına koysun dimi ama
ben de sendne çok umutluyum aslında bende işe yarayınca hsg sende de olacak diyorum eşinin o kadar da kötü değil olacak merak etme ama bence bu ay olmazsa aşılama deneyin hazır senin yollar açıkkenya ben aslında 3-4 aydır umut etmiyordum en az altı ay ilaç kullanması lazım eşinin dedikten sonra umut etmiyodum önce hsg cekti doktor bi umutlandırdı bide klomen daha da umutlandırdı sağolsun doktorcum şimdi fene üzülüyorum ya kendimi kandırmışım sanırsam
allah bağışlasın canım inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini....maşallah eşine ....canım valla sabırla geçiyo işte zaman işin kötüsü ne yatmayı seviyo ne kalkmayı dün akşama kadar evde yattım daha beter oldum.. geçenhafta iyiydim bu hafta kötü başladı 3 kilo vermişim, benim eş iyidir sağolsun şikayetçi değil üstüme titriyo doğur da sevelim diyo sürekli benden heyecanlı odasını yapma planlarına başladı deli :)
aşılama da kesin tutacak diye bişi yok ya o yüzden değerlerin artmasını bekliyorum sansımız daha yüksek olsun diye.....allahım normal yolla nasip eder inşallah benim eşimi biliyosun sperm testi vermemek için 9 ay direndi ...bakalım aşılamayı kabul etmesi ne kadar sürerben de sendne çok umutluyum aslında bende işe yarayınca hsg sende de olacak diyorum eşinin o kadar da kötü değil olacak merak etme ama bence bu ay olmazsa aşılama deneyin hazır senin yollar açıkken
Hadi yaaaa.hayirlisi olsun canım. Elbet vardır bizim icinde bir zamanı. Bende cok tedirginim oldum olacagim diyeSiyah00 bacım benim akıntımın rengi koyulaşmaya başladı yarınki test işi yattı maalesef inşallah senden güzel haber alırız
amiiin canım sıra sende dualarımdasınallah bağışlasın canım inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini....maşallah eşine ....
doğru canım haklısın inşallah gerek kalmayacak ferah tut içini senaşılama da kesin tutacak diye bişi yok ya o yüzden değerlerin artmasını bekliyorum sansımız daha yüksek olsun diye.....allahım normal yolla nasip eder inşallah benim eşimi biliyosun sperm testi vermemek için 9 ay direndi ...bakalım aşılamayı kabul etmesi ne kadar sürer
canım valla sabırla geçiyo işte zaman işin kötüsü ne yatmayı seviyo ne kalkmayı dün akşama kadar evde yattım daha beter oldum.. geçenhafta iyiydim bu hafta kötü başladı 3 kilo vermişim, benim eş iyidir sağolsun şikayetçi değil üstüme titriyo doğur da sevelim diyo sürekli benden heyecanlı odasını yapma planlarına başladı deli :)
ya ben aslında 3-4 aydır umut etmiyordum en az altı ay ilaç kullanması lazım eşinin dedikten sonra umut etmiyodum önce hsg cekti doktor bi umutlandırdı bide klomen daha da umutlandırdı sağolsun doktorcum şimdi fene üzülüyorum ya kendimi kandırmışım sanırsam
sabrediyorum ama gecenki gibi diil birz daha azaldi su gunlerde sanki :) yo bas agrisina hic gelemem mide bulantisi tamamda bas agrisi surundurur beni :'( allah kolaylik versin tatlimkuzum girdim bin pişman oldum iki gündür yatıyorum resmenepeydir kusmuyodum ama dün çıkardım bayagı.. bi de basladı mı bas agrısı eşliğinde başlıyo daha da zorlaştırıyo işleri.. en az 1 ay var ya sabır..
kuzum Allah ol dedikten sonra gerisi bos benim esim amelyat oldu dr lar 3 ay bisi bekleme dediler ve sizinki kadarda yuksek diildi bizim hiz ama sukurler olsun 1,5 ay sonra hamile kaldim hic uzulme havuc suyu icir bol bol havuc suyu insallah gelicek bebisinaşılama da kesin tutacak diye bişi yok ya o yüzden değerlerin artmasını bekliyorum sansımız daha yüksek olsun diye.....allahım normal yolla nasip eder inşallah benim eşimi biliyosun sperm testi vermemek için 9 ay direndi ...bakalım aşılamayı kabul etmesi ne kadar sürer
Canim benimm herkes bisey diyor bende diyim dedim keci boynuzunu arkadasim esine icirmis sperm tesleri duzelmis vee simdi hamile keci boynuzunu ikiye uce bolup tencerede kaynatmis kari koca bardak bardak sabah aksam içmişler ve spermler cok cabuk toparlsnmis istersen dene derim esimden test alsam sonucuna gore bende icirirdim hayırlısı allahtan tabi yeterki rabbimiz ol desin inşallahaşılama da kesin tutacak diye bişi yok ya o yüzden değerlerin artmasını bekliyorum sansımız daha yüksek olsun diye.....allahım normal yolla nasip eder inşallah benim eşimi biliyosun sperm testi vermemek için 9 ay direndi ...bakalım aşılamayı kabul etmesi ne kadar sürer
ayy inşallah öyle olur kuzum ya...anasını düşünsün azcık minik sıpaBenim hafiften bulantilar oldu ama hiç kusmadım. Elhamdülillah çok rahattım. Bence sende rahat olacaksın. Başı nasıl giderse sonuda öyle gidiyor canım. Çok şükür hala kilo almadım. Darısı başınıza mogamicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?