2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Countryrose -----> Erkek
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

HAMİŞLER

Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

Arsinli...........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
Ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
Ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
Mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Sabsel............................>31 Mayıs..............>10.Deneme
Pesettim342...................>4 haziran............>32.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme

kuzum girdim bin pişman oldum iki gündür yatıyorum resmen epeydir kusmuyodum ama dün çıkardım bayagı.. bi de basladı mı bas agrısı eşliğinde başlıyo daha da zorlaştırıyo işleri.. en az 1 ay var ya sabır..

bettiii allah yardımcın olsun canım sık dişini biraz idare etsin kocan bi süre napalım sen bir o dokuz doğuracak nede olsa şimdiden elini taşın altına koysun dimi ama

valla mı deme kız gelmesin bekle hele
ya ben aslında 3-4 aydır umut etmiyordum en az altı ay ilaç kullanması lazım eşinin dedikten sonra umut etmiyodum önce hsg cekti doktor bi umutlandırdı bide klomen daha da umutlandırdı sağolsun doktorcum şimdi fene üzülüyorum ya kendimi kandırmışım sanırsam

bettiii allah yardımcın olsun canım sık dişini biraz idare etsin kocan bi süre napalım sen bir o dokuz doğuracak nede olsa şimdiden elini taşın altına koysun dimi ama
canım valla sabırla geçiyo işte zaman işin kötüsü ne yatmayı seviyo ne kalkmayı dün akşama kadar evde yattım daha beter oldum.. geçenhafta iyiydim bu hafta kötü başladı 3 kilo vermişim, benim eş iyidir sağolsun şikayetçi değil üstüme titriyo doğur da sevelim diyo sürekli benden heyecanlı odasını yapma planlarına başladı deli :)

ben de sendne çok umutluyum aslında bende işe yarayınca hsg sende de olacak diyorum eşinin o kadar da kötü değil olacak merak etme ama bence bu ay olmazsa aşılama deneyin hazır senin yollar açıkken

allah bağışlasın canım inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini....maşallah eşine ....

ben de sendne çok umutluyum aslında bende işe yarayınca hsg sende de olacak diyorum eşinin o kadar da kötü değil olacak merak etme ama bence bu ay olmazsa aşılama deneyin hazır senin yollar açıkken
aşılama da kesin tutacak diye bişi yok ya o yüzden değerlerin artmasını bekliyorum sansımız daha yüksek olsun diye.....allahım normal yolla nasip eder inşallah benim eşimi biliyosun sperm testi vermemek için 9 ay direndi ...bakalım aşılamayı kabul etmesi ne kadar sürer

doğru canım haklısın inşallah gerek kalmayacak ferah tut içini sen

Esinin hevesi dok guzell masallah size destek olmayi simdiden ogrendiniz :) az az yemelisin dr zencefil vs vermedi mi arada rahatlatacak bir sure diaridan idare edin guzel sulu yemek yapan yer varsa yaz sebzeleri alabilirsinz yaramaz bebussumuzzz

Arsinlimmm esini iyi besle ve umutsuz olma bu isin klomeni hsg si var iki uc ay hee olmadi asilamasi var ben bir kere igne kullandim ttuttu sukur olmasaydi asilama isteyecektim stres yapmamak icin oda o yuzden henuz cok yeni basladin cabalamaya allahim benimki gibi hemen nasip eder hayirlisiyla insallah

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.)[Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

(Bir kimse, gıyabında birine dua ederse, melekler, aynı şekilde ona dua ederler.)
[Müslim]

(En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]

sabrediyorum ama gecenki gibi diil birz daha azaldi su gunlerde sanki :) yo bas agrisina hic gelemem mide bulantisi tamamda bas agrisi surundurur beni :'( allah kolaylik versin tatlim

kuzum Allah ol dedikten sonra gerisi bos benim esim amelyat oldu dr lar 3 ay bisi bekleme dediler ve sizinki kadarda yuksek diildi bizim hiz ama sukurler olsun 1,5 ay sonra hamile kaldim hic uzulme havuc suyu icir bol bol havuc suyu insallah gelicek bebisin

Canim benimm herkes bisey diyor bende diyim dedim keci boynuzunu arkadasim esine icirmis sperm tesleri duzelmis vee simdi hamile keci boynuzunu ikiye uce bolup tencerede kaynatmis kari koca bardak bardak sabah aksam içmişler ve spermler cok cabuk toparlsnmis istersen dene derim esimden test alsam sonucuna gore bende icirirdim hayırlısı allahtan tabi yeterki rabbimiz ol desin inşallah

ayy inşallah öyle olur kuzum ya...anasını düşünsün azcık minik sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…