teşekkür ederim canım evet Allah nasip etti çok şükür gerçi henüz kese ve kalbe gitmedim ama inşallah onlarda da sorun çıkmaz umarımMogami hamile misin çok sevindim yaa
oyyy betim Allah yardımcın olsun balım inşallah bulantılarda bitecek sonra göbüş büyüyecek keyifli zamanlar gelecek kıyamam sana dinlen kuzum şimdi sadecekuzum girdim bin pişman oldum iki gündür yatıyorum resmenepeydir kusmuyodum ama dün çıkardım bayagı.. bi de basladı mı bas agrısı eşliğinde başlıyo daha da zorlaştırıyo işleri.. en az 1 ay var ya sabır..
bacım dur hemen düşürme yüzünü doktorunda bi bildiği vardır... bende doktoruma kızıyordum ama adam haklı çıktı... Sabret kuzum ben çok beklemeyeceğine inanıyorum canı gönüldenya ben aslında 3-4 aydır umut etmiyordum en az altı ay ilaç kullanması lazım eşinin dedikten sonra umut etmiyodum önce hsg cekti doktor bi umutlandırdı bide klomen daha da umutlandırdı sağolsun doktorcum şimdi fene üzülüyorum ya kendimi kandırmışım sanırsam
MOGAMİİİİİİİ bu ne güzel bir haber ayyyyyyyyy nasıl sevindim nasıl mutlu oldum ALLAHIM miniğini kucağına da almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde seni çook özlemişimsen yeter ki mutlu ol rahat ol... küçük bi araştırmanın lafımı olur
Ayy canim doguma bisey kalmamis hangi ara bukadar oldunuz masallah rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallahMOGAMİİİİİİİ bu ne güzel bir haber ayyyyyyyyy nasıl sevindim nasıl mutlu oldum ALLAHIM miniğini kucağına da almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde seni çook özlemişimAllah nazarlardan saklasın hep oku kendine
ooooooo memurem ve artık kocaman olmuş bebişimiz gelmiş hoşgelmişMOGAMİİİİİİİ bu ne güzel bir haber ayyyyyyyyy nasıl sevindim nasıl mutlu oldum ALLAHIM miniğini kucağına da almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde seni çook özlemişimAllah nazarlardan saklasın hep oku kendine
sorma canım benim haklısın hemen geçti gibi geliyor şimdi zaman bulantı zamanları geçmek bilmiyor gibi geliyorduooooooo memurem ve artık kocaman olmuş bebişimiz gelmiş hoşgelmişCanımın içi Allah razı olsun geçen hafta öğrendim bende hiç ummazken... Güzel duaların için Allah razı olsun... Miniğin nasıl bakalım sen nasılsın canım? Az kalmış kucağına almaya... Rabbim sağlıklı kolay bi doğum nasip etsin... Ya dün gibiydi senin hamişlik haberin bak şimdi doğum zamanın geldi Allahım sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin...AMİN
aminnnnn darısı başınıza olsun inşaallah sizinde bu haftalarınızı göreceğiz inşaallah:)Ayy canim doguma bisey kalmamis hangi ara bukadar oldunuz masallah rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bazı insanlar!!!!!! ne kadar vicdansız oluyorlar yaaa... Kendi eşi hamile olaydı da onun başında böyle bi müdür olaydı görürdüm ben onu... Allahtan izindesin de artık rahat edersin balım... Prensesimiz de annesiyle birlikte dinlensin...sorma canım benim haklısın hemen geçti gibi geliyor şimdi zaman bulantı zamanları geçmek bilmiyor gibi geliyordubir de başıma prim affı çıktı şubat sonuna kadar onunla uğraştım sağolsun müdür beyim de hiç müsemma göstermedi durumuma eşşek gibi çalıştırdı ona şunu yapasım var o günler aklıma geldikçe aftan sonra da işleri bir türlü toparlayamadık izne çıktım artık da rahatladım şimdi gelebiliyorum foruma, yalnız çook sevindim ya Allah korusun inşaallah seni de bebeğini de bu arada formasyon alıyordun dimi sen Ankarada mısın yoksa döndün mü evine
cimcimemizin adı Büşra olacak tam gaz hazırlıklar yapıyoruz, eşyalarını yıkadım bugün evimi temiz tutmaya çalışıyorum her han her şey olabilir diyeBazı insanlar!!!!!! ne kadar vicdansız oluyorlar yaaa... Kendi eşi hamile olaydı da onun başında böyle bi müdür olaydı görürdüm ben onu... Allahtan izindesin de artık rahat edersin balım... Prensesimiz de annesiyle birlikte dinlensin...
Ben Ankaradayım canım son 3 haftam kaldı... Nisanda dönem arası tatilinde eve gitmiştim o ara olmuş olan
Rabbim büyük işte olmasaydı bu ay Haziranda hsg çekilip tedaviye başlayacaktım... Şimdi dua ediyorum şu 3 hafta midem bulanmasın diyehenüz sadece bel ağrım var o kadar.... Cimcimenin adı ne olacak
Amin inşallah inşallah canım benim hayirlisiyla gelsin miniklerimix rabbimix tumm istiyenlere nasip etsin inşallahaminnnnn darısı başınıza olsun inşaallah sizinde bu haftalarınızı göreceğiz inşaallah:)
aminnnn hamileliğimin son günlerinde dualardasınız inşaallah kabul makbul dualardan olur siiznde kucaklarınız dolarAmin inşallah inşallah canım benim hayirlisiyla gelsin miniklerimix rabbimix tumm istiyenlere nasip etsin inşallah
Allah razi olsun canım benim ne guzel dualarda olmak inşallah biz isteyenlerde bu gunleri goruruz dogum hazirliklarini dusuncesi bile güzel hayirlisi allahtanaminnnn hamileliğimin son günlerinde dualardasınız inşaallah kabul makbul dualardan olur siiznde kucaklarınız dolar
Büşra hanım demek... Rabbim güzel mutlu sağlıklı bi hayat nasip etsin... Bayaaa özlemişiz demek kicimcimemizin adı Büşra olacak tam gaz hazırlıklar yapıyoruz, eşyalarını yıkadım bugün evimi temiz tutmaya çalışıyorum her han her şey olabilir diyebak sennnnn aradaki özlem yaramazlıklarının hediyesi diyorsun yani süpper olmuş az kalmış formasyon da bitiyor eşinle uçmuşsunuzdur havalara o testteki ikinci çizgiyi görmek o kadar büyük bir heyecan ve mutluluk ki, bence doğum hikayeleri forumunun yanında hamileliğini ilk öğrendiğimiz anların hikayesi de çooook önemliiiiii dimiii
iyi geceler balımkızlar iyi gecelerrrrrrr
Kuzuuuuum nerdesin merak ediyorum yumlar ne alemdelerKizlar 13.30 da dr randevm vr inslllaah klomen sayesinde 3_4 yum gelismistir :) heyecanliyim dua edin bana opuyorum hepinizi
ayseygt1453 ablam demekki gelecekki bebisin Allah bu istegi kalbinize vermis ama olmazsa da hic kafana takma masallah kizlarin var ve cok guzeller Allah bahtlarini acik etsin okusunlar evlensinler gencecik torun sevceksin ne guzel :) bi oglan yakisir sana insallah fazla surmeden gelir minigin :)
iyi canım siz nasılsınız bakalım bebişleİyi geceler kizlar nasilsiniz keyifler nasil bakaliiimm :)
İyiyiz yani bebis iyi de ben de idare ediyorum iste yatmamak icin direniyorum benim sirt agrilari erken basladi.. Bi de ayrintili ultrason olacak persembe onun heyecani var bi yandan canim oyle iste ..iyi canım siz nasılsınız bakalım bebişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?