2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

teşekkür ederim canım evet Allah nasip etti çok şükür gerçi henüz kese ve kalbe gitmedim ama inşallah onlarda da sorun çıkmaz umarım
Eski topicten biliyorum ben seni.takip edemiyorum ama ins denk gelir de hayırlı haberlerini alırım.

İyiyiz yani bebis iyi de ben de idare ediyorum iste yatmamak icin direniyorum benim sirt agrilari erken basladi.. Bi de ayrintili ultrason olacak persembe onun heyecani var bi yandan canim oyle iste ..
Sen ne yaptin bitti mi sinavlarin
Allah kolaylık versin canım İnşallah çok sıkıntı vermez ağrıların... Ayrıntılın da inşallah güzel geçer miniğin anasına güzel pozlar versin benim sınavlar çoook... bu haftasonu aöf finallerim var... sonraki 2 hafta da 3 sunum 1 materyal tasarımı 1 rapor 2 adette formasyon finali var...9 haziran akşamı dedim mi ben dinlenmeye geçer artık

Eski topicten biliyorum ben seni.takip edemiyorum ama ins denk gelir de hayırlı haberlerini alırım.
Canım ben ocak annelerine de uğruyorum artık arada birde olsa... sen nasılsın

Canim benimm bu saatte kadar okudum arkasindan 100 salavat cektim namazimida kildim ve inşallah peygamber efendimiz duamizi ulastirir ve hamis olursun inşallah artik yarin bulumm muma baslayacagim rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah niyetiyle

Bende iyiyim bel agrisi mide bulatisi falan birde üstün öksürük başladı çarşamba günü doktora gidicrm.idare ediyoz çok şükür

Bende iyiyim bel agrisi mide bulatisi falan birde üstün öksürük başladı çarşamba günü doktora gidicrm.idare ediyoz çok şükür
dikkat et kendine... bu arada sende bebiş var mı

Ayyy allah sana da kolaylik versin valla canm ya hem sunum hem sinav cok zor ama sen de azimli hatunsun yaparsin sadece kendine cok dikkat et tatlim gun icinde mutlaka ceviz badem sut Yumurta tuket ilk haftalarda bebegi cok iyi gelistitiyor bunlar minnagina iyi bak annesi :)

ceviz ve süt tüketiyorum... badem almam lazım... yalnııııııııııııııız yumurtada sorunum var... ben beyazını sevmem ağzıma dahi almam... sütte sevmem ama o katlanılır benim için ama yumurta değil gel 9 haziran gel diyorum.... Allah bizi ve bebişleri korusun

Amin kuzum sarisi da olsa ye bi madde varmis bugun dinledm ama aklimda kalmadi sadece yumurtada varmis o da bebek icin olmazsa olmaz mutlaka alinmali dedi dr.. Sutu ben de sevmiyorum ama yapacak biseyim yok kalsiyum lazum bi disimden oldum bu yuzdengecen hafta cok zor bi donemdi

kaygılım adamın yemediği bişi kalmadı gerek ilaç gerek kocakarı ilaçı kür mü ararsın ne bulduysa yedi inşallah işe yarayacak ....hsg temiz çıktı cok şükür....klomende kullandık bu ay en son cok güzel yumurtamda vardı ilişki takvimi falan....bakalım değerler biraz yükselince artık yapcak başka bişi yok aşılama olacak mecburen.....bizim çocuk babaya cekti daha dünyaya gelmeden inat aynı babası bakalım kaç aya teşrif edecek

canım içirdim havuc suyunu 2 ay 2 ay da keçiboynuzu kürü yaptım inşallah bekletmeyecek yavrucak bizi

sağol canım saracoğlunun keçiboynuzu kürü bunu uyguladım 2 ay kadar içti eşim sperm sayısına daha ççok yarıyomuş bu kür bizde sayı iyiyde hız yok tembeller bu yavrucaklar

bacım dur hemen düşürme yüzünü doktorunda bi bildiği vardır... bende doktoruma kızıyordum ama adam haklı çıktı... Sabret kuzum ben çok beklemeyeceğine inanıyorum canı gönülden
bacım bi doktorum var öyle pozitif bi insan sana anlatamam inan kanser olsan sana aaa grip olmuşsun der o derce yani adamın yanına ayda 2 kez gidiyorum neredeyse oldu 1 seneden çok hala olur olur diyo olmuyo işte sanki görmüyo bigün deli anıma denk gelirse ......

HAMİŞLER

Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

Arsinli...........................>19 Mayıs..............>13. Deneme..............>
Ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
Ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
Mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Sabsel............................>31 Mayıs..............>10.Deneme
Pesettim342...................>4 haziran............>32.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Countryrose -----> Erkek
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…