2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kıyamam yaa... sende bol bol kalsiyum al... ben kalsiyumdan ölebilirim süt yoğurt peynir ayran bi de ilaç takviyesi yumurta işini anca eve gidince halledebilirim yapıcak bişey yok...

balım benim özeldeki doktorum da olur diyordu sabret diyordu sonra devletteki doktor özeldeki doktorumun laflarına kızdı nasıl böyle rahat konuşur senin doğal yolla hamile kalma ihtimalin zayıf dedi... AMA NE OLDU?? Özeldeki doktorum haklı çıktı... Bende çok kızmıştım bu adam niye böyle gevşek davrandı bak halim böyleymiş diye lakin bütün laflarımı yuttum... Eğer yine de rahatsızsan bu rahatlığından açıkça konuş ve artık daha fazla beklemek istemediğini çaresine bakılmasını söyle

kıyamam yaa... sende bol bol kalsiyum al... ben kalsiyumdan ölebilirim süt yoğurt peynir ayran bi de ilaç takviyesi yumurta işini anca eve gidince halledebilirim yapıcak bişey yok...
İlaci bu sefer ben de dicem druma yetmiyo yetmiyo yediklerim heralde diye.. Hic sevmedigim semizotuna baslicam bakalim bi de :)

İlaci bu sefer ben de dicem druma yetmiyo yetmiyo yediklerim heralde diye.. Hic sevmedigim semizotuna baslicam bakalim bi de :)
ben folic trio kullanıyorum canım onda hem folik asit hem d vitamini hemde kalsiyum var eve gidince de demir magnezyum takviyesi şart... semizotunu ben severim ne faydası varmış

bende sey den şüpheleniyorum hani özel ya gitgel git gel daha karlı ondanmı acaba diye düşündüm ....of ne bilim allahım hayırlısını tez zamanda nasip etsin

Oyyyy ne güzel maaşallah sana ve bebişine Rabbim sağlıklı hayırlı salih bir evlat olmasını nasip etsin... Sana da kolay bi doğum kısmet etsin... Dua edicem
Amin cnm çok sagol.allah isteyen herkeze nasip etsin

bende sey den şüpheleniyorum hani özel ya gitgel git gel daha karlı ondanmı acaba diye düşündüm ....of ne bilim allahım hayırlısını tez zamanda nasip etsin
Zamanı geldiğinde o sıpanın önünde hiçbi engel duramayacak... Siz tedavinize devam edin kuzum yakındır güzel haberi almanız

cnm haslanmış yuurtann beyazını bnde hiç sevmem yemedim de omlet yapıyorum belki faydası olur diye

Kizlar ben hiv yumurta haslanmasini yemem kokusundan tiksinirim bu hafta tedim yumurtaliklar tembel diye ben yedigime gore sizde yersiniz kokusuna dayanamadigim bisey ilac niyetine yedim siz hamis anneler bebeginiz icin yimeye calisin :):)

Siyah00 canım sen yaptın mı test ...seni yarı yolda bıraktım gerçi kırmızılar hala gelmedi ama ....nasip kısmet
Canim bugun yapmadim ama en son negatifti 2gun once.eeee senin kirmizilar daha gelmemis işte hala umut var o zaman canim.sen yapmayinca bugun bende yapmayacagim.yarin beklenen bat.olmazsam persembe yaparim artik.gelmesinler yaaaaaaaaaaaaa

Canim bugun yapmadim ama en son negatifti 2gun once.eeee senin kirmizilar daha gelmemis işte hala umut var o zaman canim.sen yapmayinca bugun bende yapmayacagim.yarin beklenen bat.olmazsam persembe yaparim artik.gelmesinler yaaaaaaaaaaaaa
Canim benimm rabbimiz önce karnında sonra kucaginda nasip etsin inşallah :):):)

Kizlar ben hiv yumurta haslanmasini yemem kokusundan tiksinirim bu hafta tedim yumurtaliklar tembel diye ben yedigime gore sizde yersiniz kokusuna dayanamadigim bisey ilac niyetine yedim siz hamis anneler bebeginiz icin yimeye calisin :):)
yok kuzum yaaa ağzıma sürmem... Rabbim eksikliğini göstermesin tabi ama ben almıyım Sana da şifa olsun bitanem

bende omlette şöyle yiyorum 4 yumurtadan 3 ünün sarısı birinin tamamı ziyan ede ede Allah affetsin...
varsın yumurtada eksik kalsın
Ben galiba sansliydim o konuda ilk 3 ay çok şükür haşlanmış yumurta yedim ama su anda yuyemiyorum kokuyor bende omletini yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…