Anası minicikken yumurtalarla beslemiş miniğini oohhh yaramıştır inşallah... Nenum yaaa ben yiyemiyorum... Aslında bunları düşünmem içinde erken kalp kese herşey bi yolunda olsun sonra başlamak lazım düşünmeyeBen galiba sansliydim o konuda ilk 3 ay çok şükür haşlanmış yumurta yedim ama su anda yuyemiyorum kokuyor bende omletini yiyorum
Canim :)) ozaman hurma ye vucudun butun ihtiyacini karsiliyor butun rksikleti tamamliyici ozelligi var hamis komsum var oda yiyemedigi seyleri karsilamak isin yiyor rabbimiz inşallah kucagina aldigin günü gostersin canim benim miniginiyok kuzum yaaa ağzıma sürmem... Rabbim eksikliğini göstermesin tabi ama ben almıyımSana da şifa olsun bitanem
Canim o senin guzelligin teşekkür ederim ..canim benim yarin senin icin dua okuyacagim allahim simdiden kabul etsin inşallah bugun bulumm uma okuyorum insallah yarin sana okuyacagim sen ne yaptin yum günlerini degerlendiriyor musun :) hayirlisi olsun inşallah gelir miniginAblacm naslsn görüsemedik bayadr tv izledim seni masallah cok güzelsin
Inşallah yaramistir mogamicim. Sende omletini yemeye çalış. Zaten ilk zamanlar senin kanindan besleniyor ya yiyemesen de çok üzülme hicbirsey yiyemeyenler var . Inşallah kalp ve kesesini de göreceksin duyacaksın. Herşey uolundadir sen içini ferah tutAnası minicikken yumurtalarla beslemiş miniğini oohhh yaramıştır inşallah... Nenum yaaa ben yiyemiyorum... Aslında bunları düşünmem içinde erken kalp kese herşey bi yolunda olsun sonra başlamak lazım düşünmeye
İnşallah kuzum Cuma günü anlaşılacakInşallah yaramistir mogamicim. Sende omletini yemeye çalış. Zaten ilk zamanlar senin kanindan besleniyor ya yiyemesen de çok üzülme hicbirsey yiyemeyenler var . Inşallah kalp ve kesesini de göreceksin duyacaksın. Herşey uolundadir sen içini ferah tut
ancak eve gidince alır yerim burda zor oluyor kuzum... Tavsiye için de teşekkür ederim AyşemCanim :)) ozaman hurma ye vucudun butun ihtiyacini karsiliyor butun rksikleti tamamliyici ozelligi var hamis komsum var oda yiyemedigi seyleri karsilamak isin yiyor rabbimiz inşallah kucagina aldigin günü gostersin canim benim minigini
Mogisss hamilemisin hayirli olsun canim benim cok sevindim Allah hayirli sagliklo evlat versin banada dua edersen cok mitlu olurum ♡♡♡ceviz ve süt tüketiyorum... badem almam lazım... yalnııııııııııııııız yumurtada sorunum var... ben beyazını sevmem ağzıma dahi almam... sütte sevmem ama o katlanılır benim için ama yumurta değilgel 9 haziran gel diyorum.... Allah bizi ve bebişleri korusun
Bence sen cook iyi birisin temiz kalpli acik sozlu paylasmayi bilen tek farkin karsindakini kendin gibi bilmen ancak fesat insanlarda boyle bisey olur sana karsi degildir belki abisine yada yengesine icten ice bisey bi cekememezlik vardir anlatamazdir oyle insanlar hep hayatimizda var can ciyer deyip arkadan baska biseyler duydugumuz hatta konduramadigimiz onun icin kafana takma sen bisey anlatma o hatasini anlar vunku sana karsi sorunu yoktur diyr dusunuyorum ..canim benimkızlar ya canım cok sıkkın ....benim bu şehirde üniverteden bi arkadaşım var hani en yakın arkadaşım diyelim sürekli birbirimize gidip geliriz her ihtiyacı olduğunda yanındayım ben çalışmıyorum biliyosunuz zaten çağrı merkezi maceramı o yüzden her ıh dediğinde ben koşa koşa yardımına giderim isteyerekde gidiyorum zorla değil yani o çalışıyo malum benim bişiye ihtiyacım olsa gelemiyo tamam burasını normal karşılıyorum.....sonra benim huyum kötü galiba ya yakın olduğumuz için maddi konulardan tutun manevi konulara kadar herşeyi az çok üzülsem onu az çok sevinsem ne varsa ona anlatırım dertleşiriz konuşuruz.....ama bunun başına ufak olsun büyük olsun sevinçmiş üzüntüymüş aklınıza ne gelirse gelsin bana anlatmıyo yani anlatıyoda ya o mesele cözüme kavuşmuş üstünden zaman gecmiştir...yada benim gibi ayrıntısını anlatmıyo ya ben kendime nasıl engel olacam bilmiyorum....bazan onun böyle yaptığını görünce bende bişi anlatmıycam diyorum ama nasıl oluyosa o zaman da ince ince herşeyi soruyo bi şekilde bende cenemi tutamıyorum konuşuyorum...of of sinirleniyorum kendime en basitinden örnek verim abimin düğünü vardı ben ne giycem ne alacam takı olarak ne takacama kadar herşeyi ulu orta anlatmış sormuş danımışımdır.....bugünlerde onunda abisinin düğünü var ama düğünün olacağını anneannesinden takı takmayacanı bulaşık makinesi alacağını bi başkasından tesadüfen öğreniyorum ben boş boğaz bi insan mıyım sizce yoksa olması gereken arkadaşım gibi olmak mı offf böle işteokuyanlara şimdiden teşekkür ederim bayağı uzun oldu
yengesiyle abisiyle bi sorunu olduğunu düüşünmüyorum da o hep böyle ya paylaşmaya gerek duymuyo bense boşboğaz gibi herşeyi acık secik yaşıyorum kendime engel olmam lazım ama nasıl ....bu huyumu hiç sevmiyorum az çok kv siyle o da sorun yaşıyo bi şekilde ilerleyen günlerde ortaya cıkıyo görüyorum ama o bunu anlatmıyo ben bi sorun yaşasam hemen arayıp böle böle oldu diyorum off bunu biliyorum ama yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum benzer bişi olunca benimkide bilmem ne zaman böle demişti dediği oluyoBence sen cook iyi birisin temiz kalpli acik sozlu paylasmayi bilen tek farkin karsindakini kendin gibi bilmen ancak fesat insanlarda boyle bisey olur sana karsi degildir belki abisine yada yengesine icten ice bisey bi cekememezlik vardir anlatamazdir oyle insanlar hep hayatimizda var can ciyer deyip arkadan baska biseyler duydugumuz hatta konduramadigimiz onun icin kafana takma sen bisey anlatma o hatasini anlar vunku sana karsi sorunu yoktur diyr dusunuyorum ..canim benim
Bende senin gibiyim bizim herseyimizi bilirler biz sonradan duyariz ..olsun sen arkadasina anlatma o mutlaka anlayacak ben hamile olsam ilk anlatacagim arkadasim 2 aylik hamile cikti bende trip attim bana dediki bu kadar ustume geliyorsun beni uzdugunun farkindamisin sadece gorusuruz senle ben niye sonradan duydum diye mj atmistim oysaki buda yeni oldu hep bana destek olur dua verir suye esine bunu yedir boyle yap hep destek olan arkadasim iki hafta once duydum komsu benim k v deme soylemis binadaki komsular duymus ben enson duydum neyse dedim uç tane hamile badisi yolladim sonucta arkadasim beni destekleyen umutlandiran inşallah bebeginide kucagina alir :)yengesiyle abisiyle bi sorunu olduğunu düüşünmüyorum da o hep böyle ya paylaşmaya gerek duymuyo bense boşboğaz gibi herşeyi acık secik yaşıyorum kendime engel olmam lazım ama nasıl ....bu huyumu hiç sevmiyorum az çok kv siyle o da sorun yaşıyo bi şekilde ilerleyen günlerde ortaya cıkıyo görüyorum ama o bunu anlatmıyo ben bi sorun yaşasam hemen arayıp böle böle oldu diyorum off bunu biliyorum ama yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum benzer bişi olunca benimkide bilmem ne zaman böle demişti dediği oluyo
aaaa benim gibi biri daha varmış ....ay cok sevindim kenidimi tuhaf hissediyodum valla ......öyle tabi arkadaşım işte zaten burda cok fazla arkadaşım yok eskiye dayanan bi sürecde var ....yeni yeni arkadaşlar ediniyorum ama bunun yeri haliyle başka işte ....ama yinede kendime bi sınır koyabilmem gerekiyorBende senin gibiyim bizim herseyimizi bilirler biz sonradan duyariz ..olsun sen arkadasina anlatma o mutlaka anlayacak ben hamile olsam ilk anlatacagim arkadasim 2 aylik hamile cikti bende trip attim bana dediki bu kadar ustume geliyorsun beni uzdugunun farkindamisin sadece gorusuruz senle ben niye sonradan duydum diye mj atmistim oysaki buda yeni oldu hep bana destek olur dua verir suye esine bunu yedir boyle yap hep destek olan arkadasim iki hafta once duydum komsu benim k v deme soylemis binadaki komsular duymus ben enson duydum neyse dedim uv tane hamile badisi yolladim sonucta arkadasim beni destekleyen umutlandiran inşallah bebeginide kucagina alir :)
Allah kabul etsin canim snin ismini bilmiyorum ama dua ederken nicki soyluyorum :)Canım sen de dualarimdasin inşallah güzel haberler le gelirsin klomen inşallah vesilemiz olur da biz de bu ay hamişler kervanına katılırız artık :)
kuzum geldim :) solda bi tane guzel yum gelismis 13.gunde yrn 15.gun yine gidicem soldada gelismekte olan var gec yumurtladigin icin onlarda gelisebilir dedi yrn bakip catlatma ignesini vurulcam insallah onlarda gelisirde sansim artar :) ama gelismezsede tek yumla idare edicez :) sen nasilsin canim ?Kuzuuuuum nerdesin merak ediyorum yumlar ne alemdeler
Degerlendirmeye calısıorm ablacm hakkmzda hayrlısı duan icin cok tsk ederim burdaki herkeste bnm dualarmdaCanim o senin guzelligin teşekkür ederim ..canim benim yarin senin icin dua okuyacagim allahim simdiden kabul etsin inşallah bugun bulumm uma okuyorum insallah yarin sana okuyacagim sen ne yaptin yum günlerini degerlendiriyor musun :) hayirlisi olsun inşallah gelir minigin
ablam bnim icin mi okuyosun :) sen ne guzel bi insansin Allah razi olsun dualarin kabul olur insallah :) bende her duamda ismini soyluyorum hayirli saglikli evlatlarimiz olsun :) cok mutlu ettin beni coooooookCanim benimm bu saatte kadar okudum arkasindan 100 salavat cektim namazimida kildim ve inşallah peygamber efendimiz duamizi ulastirir ve hamis olursun inşallah artik yarin bulumm muma baslayacagim rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah niyetiyle
Rabbimiz kabul etsin canım benim dualarimizi inşallah minigin miniklerimiz gelecek benim icimdr birhis var ben buayda hamis olcam hayirlisi allahtan yaniliyor olabilirim daha bit hafta var batima bugunku hislrrim bu inşallah sen hamis cikarsin bitanem ben cokk sevinirim kendim olss okadsr sevinmem rabbimiz inşallah o güzel duyguyu tattirsin inşallah da tadacaksin ysrin gun boyunca hep duamds olacaksin :):)Degerlendirmeye calısıorm ablacm hakkmzda hayrlısı duan icin cok tsk ederim burdaki herkeste bnm dualarmda
Canim inşallah hamis haberini alinca ben daha çok sevinecegim rabbimiz dualarimizi kabul etsin inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin.. hayirli haberler insallah senden gelir :)ablam bnim icin mi okuyosun :) sen ne guzel bi insansin Allah razi olsun dualarin kabul olur insallah :) bende her duamda ismini soyluyorum hayirli saglikli evlatlarimiz olsun :) cok mutlu ettin beni coooooook
İns ablacm burdaki herkes hamiş ckar sevinclerimiz daha cok olurRabbimiz kabul etsin canım benim dualarimizi inşallah minigin miniklerimiz gelecek benim icimdr birhis var ben buayda hamis olcam hayirlisi allahtan yaniliyor olabilirim daha bit hafta var batima bugunku hislrrim bu inşallah sen hamis cikarsin bitanem ben cokk sevinirim kendim olss okadsr sevinmem rabbimiz inşallah o güzel duyguyu tattirsin inşallah da tadacaksin ysrin gun boyunca hep duamds olacaksin :):)
Canim benim periyotlar önceden 21-24gün arasiydi.fakat ilk klomenle subatta hamile kaldim arkasina 35.gün felan adet oldum.sonra 27-28.gün oldum.simdide 27.gün yarin olurum diye bekliyorum.benim periyotlar uzadi ama nedeni klomen mi benim vücut dengesizligim mi bilmiyorum.klomeni 3 aydir kullaniyorum bu 3. Ayım. Dr uma dedim uzadi benim periyotlar diye.o da olmasi gereken 28 zaten iyi olmus ideal dedi. Testim var ama yapip negatifi gormek istemiyorumklomen kullanan var mı kızlar o ay 28 günde mi adet oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?