ceviz ve süt tüketiyorum... badem almam lazım... yalnııııııııııııııız yumurtada sorunum var... ben beyazını sevmem ağzıma dahi almam... sütte sevmem ama o katlanılır benim için ama yumurta değilgel 9 haziran gel diyorum.... Allah bizi ve bebişleri korusun
kaygılım adamın yemediği bişi kalmadı gerek ilaç gerek kocakarı ilaçı kür mü ararsın ne bulduysa yedi inşallah işe yarayacak ....hsg temiz çıktı cok şükür....klomende kullandık bu ay en son cok güzel yumurtamda vardı ilişki takvimi falan....bakalım değerler biraz yükselince artık yapcak başka bişi yok aşılama olacak mecburen.....bizim çocuk babaya cekti daha dünyaya gelmeden inat aynı babası bakalım kaç aya teşrif edecek
benimde ovulasyonda çift çizgi gördükten 17 gün sonra adet olurdum hep ama bakalım bu ay olmadı klomenden olabilir diye düşündüm testler negatif çıkınca habire sebep arıyoruz işte ....napalım şunu cuma yapsak olmaz mı bu sefer belki adet olmazsak tabi yine birlikte test yapalım diye niyet edelimCanim benim periyotlar önceden 21-24gün arasiydi.fakat ilk klomenle subatta hamile kaldim arkasina 35.gün felan adet oldum.sonra 27-28.gün oldum.simdide 27.gün yarin olurum diye bekliyorum.benim periyotlar uzadi ama nedeni klomen mi benim vücut dengesizligim mi bilmiyorum.klomeni 3 aydir kullaniyorum bu 3. Ayım. Dr uma dedim uzadi benim periyotlar diye.o da olmasi gereken 28 zaten iyi olmus ideal dedi. Testim var ama yapip negatifi gormek istemiyorumyarin olmazsam persembe yapayim diyorum sabredebilirim umarim.bu stresle de ne cocuk olur ama ...
amin canımm çok sağol güzel duaların için gelecek inşallah bebişimiz ....kız bacım bu aralar gelseydi iyiydi ama ya fındık zamanı geliyor hamile kalsaydım fındık toplamaktan kurtulurdumAllahim sagligiyla hayirlisiyla gondersinnn bi asilamaya bi iliskiye bakar nasipte varsa tevekkul cok onemli benden bil:) kalben inandiginda rabbimin sinavlari kolayca veriliyor:) gelecek inatci kusun:)
Canim adet oldun mu ?yengesiyle abisiyle bi sorunu olduğunu düüşünmüyorum da o hep böyle ya paylaşmaya gerek duymuyo bense boşboğaz gibi herşeyi acık secik yaşıyorum kendime engel olmam lazım ama nasıl ....bu huyumu hiç sevmiyorum az çok kv siyle o da sorun yaşıyo bi şekilde ilerleyen günlerde ortaya cıkıyo görüyorum ama o bunu anlatmıyo ben bi sorun yaşasam hemen arayıp böle böle oldu diyorum off bunu biliyorum ama yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum benzer bişi olunca benimkide bilmem ne zaman böle demişti dediği oluyo
Ha bi de benim.uzun adet döngüsü klomen falan dinlemedi 32 de oldum senin kacinci gun bugunbenimde ovulasyonda çift çizgi gördükten 17 gün sonra adet olurdum hep ama bakalım bu ay olmadı klomenden olabilir diye düşündüm testler negatif çıkınca habire sebep arıyoruz işte ....napalım şunu cuma yapsak olmaz mı bu sefer belki adet olmazsak tabi yine birlikte test yapalım diye niyet edelim
amin canımm çok sağol güzel duaların için gelecek inşallah bebişimiz ....kız bacım bu aralar gelseydi iyiydi ama ya fındık zamageliyor hamile kalsaydım fındık toplamaktan kurtulurdum
sancım var ama henüz kırmızılar gelmedi....of bende öyle olmak istiyorum artık içim dışım bir olayını abartıyorum galiba tamam sorun değil belki ona deediklerimi kimseye söylemez kuyu gibidir ama o anlatmazken benim anlatmam da zoruma gidiyo kendime engel olmam lazım ....bişi anlatmazsam sanki saklıyomuşum gibime geliyo hani başka yerden duyarsa üzülür diye hesap ediyorum ....ama o söylemiyo ben duyunca üzülüyorum niye benden sakladı diye....tuhaf bi insanım galibaCanim adet oldun mu ?
Arkadasinla olan ilişkini okudum da ne sende ne onda problem yok tamamen karakter hatta arkadasini kendime benzettim diyebilirim kotu niyetli oldugunu düşünmüyorum bazilari anlatmayi daha az tercih eder mesela cogu kisi alışveriş e yalniz gitmez ama ben bayilirim kendimle kalmayi, bu da onun gibi kimisi daha az ayrinti verir.. cenemin acildigi senin gibi kendime kizdigim da olur ama cogunlukla paylasmam ben de , mesela burda da öyle herseylerimizi yaziyoruz hatta ozeniyorum bazen problemlerinizi falan yaziuosunuz ama ben yazamam mesela icimde yasarim :) uzattım biraz ama oyle iste kuzucan :)
28. gün canım bakalım 31 e kadar bekleyelim o zaman korkuyorum birazda bu klomenden sonra nur topu gibi bebek beklerken kist sahibi olmaktan allah korusunHa bi de benim.uzun adet döngüsü klomen falan dinlemedi 32 de oldum senin kacinci gun bugun
çıkolata ye bakalım meyve suyu iç daha erken emilir......şu meshur arkadaşım hamilelik gecirdi de ona yediriyoduk sonra nts çekiyodu doktor hareketlendiriyomuymuş ne .....anası bigün dinlensin herif hergün çabalamaz erkek millleti:):):) kiz ne fenasinnnn bak wuslt kv baktiii oyle geldi belki hareket berekettir findiktan sonra gelir nasip:) benim 3 gun bebegimi hissettim tekmelerini 4 gundur hareket yoknormal mi bilmiyorum
Normal canım normal. Aynısı banada oldu. 1haftadır artık hergün oynuyor papatyam Rabbimın izniyle:):):) kiz ne fenasinnnn bak wuslt kv baktiii oyle geldi belki hareket berekettir findiktan sonra gelir nasip:) benim 3 gun bebegimi hissettim tekmelerini 4 gundur hareket yoknormal mi bilmiyorum
çıkolata ye bakalım meyve suyu iç daha erken emilir......şu meshur arkadaşım hamilelik gecirdi de ona yediriyoduk sonra nts çekiyodu doktor hareketlendiriyomuymuş ne .....anası bigün dinlensin herif hergün çabalamaz erkek millletifındık da bi pahalı ki bu yıl toplasam iyi olur pay alırım belki :)
Normal canım normal. Aynısı banada oldu. 1haftadır artık hergün oynuyor papatyam Rabbimın izniyle
Gel sunu persembe yapalim olmazsakbenimde ovulasyonda çift çizgi gördükten 17 gün sonra adet olurdum hep ama bakalım bu ay olmadı klomenden olabilir diye düşündüm testler negatif çıkınca habire sebep arıyoruz işte ....napalım şunu cuma yapsak olmaz mı bu sefer belki adet olmazsak tabi yine birlikte test yapalım diye niyet edelim
Canımsın Allah razı olsun canım inşallah kabul olur ve benim için ne dilediysen rabbim sana da verir beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam rabbim de senin güzel yüzünü güldürsün inşallahCanim benimm bu saatte kadar okudum arkasindan 100 salavat cektim namazimida kildim ve inşallah peygamber efendimiz duamizi ulastirir ve hamis olursun inşallah artik yarin bulumm muma baslayacagim rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah niyetiyle
abla ben deli gibi yumurta yiyorum yaaa benim yumurtlalıkların coşamsı lazım o zmaanKizlar ben hiv yumurta haslanmasini yemem kokusundan tiksinirim bu hafta tedim yumurtaliklar tembel diye ben yedigime gore sizde yersiniz kokusuna dayanamadigim biseyilac niyetine yedim siz hamis anneler bebeginiz icin yimeye calisin :):)
ablacım ne okyorsn senn o 7000 dediğin tesbihe başladım bende alllah kabul etsin inşallahCanim o senin guzelligin teşekkür ederim ..canim benim yarin senin icin dua okuyacagim allahim simdiden kabul etsin inşallah bugun bulumm uma okuyorum insallah yarin sana okuyacagim sen ne yaptin yum günlerini degerlendiriyor musun :) hayirlisi olsun inşallah gelir minigin
Amin kuzucum hepimizin duaları kabul olur inşallah :) maşallah 1 yumoşun iyiymiş canım inşallah diğerleri de büyür yetişir ve Şansın artarAllah kabul etsin canim snin ismini bilmiyorum ama dua ederken nicki soyluyorum :)
kuzum geldim :) solda bi tane guzel yum gelismis 13.gunde yrn 15.gun yine gidicem soldada gelismekte olan var gec yumurtladigin icin onlarda gelisebilir dedi yrn bakip catlatma ignesini vurulcam insallah onlarda gelisirde sansim artar :) ama gelismezsede tek yumla idare edicez :) sen nasilsin canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?