2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Mogisimmm

5ay bitecek pazarlari melemenle tukettigim yumurta haric hic yemedim canini sikma mogisimm sut yogurt et tuketiyorum her turlu meyveyi her gun tuketiyorum sebze yiyorum yani zatn ozgur tavuk yum yok herseyi yersen takviye olur gerisini takma saglikla buyuyecek tospalarimiz:)

Allahim sagligiyla hayirlisiyla gondersinnn bi asilamaya bi iliskiye bakar nasipte varsa tevekkul cok onemli benden bil:) kalben inandiginda rabbimin sinavlari kolayca veriliyor:) gelecek inatci kusun:)

benimde ovulasyonda çift çizgi gördükten 17 gün sonra adet olurdum hep ama bakalım bu ay olmadı klomenden olabilir diye düşündüm testler negatif çıkınca habire sebep arıyoruz işte ....napalım şunu cuma yapsak olmaz mı bu sefer belki adet olmazsak tabi yine birlikte test yapalım diye niyet edelim

Allahim sagligiyla hayirlisiyla gondersinnn bi asilamaya bi iliskiye bakar nasipte varsa tevekkul cok onemli benden bil:) kalben inandiginda rabbimin sinavlari kolayca veriliyor:) gelecek inatci kusun:)
amin canımm çok sağol güzel duaların için gelecek inşallah bebişimiz ....kız bacım bu aralar gelseydi iyiydi ama ya fındık zamanı geliyor hamile kalsaydım fındık toplamaktan kurtulurdum

Canim adet oldun mu ?
Arkadasinla olan ilişkini okudum da ne sende ne onda problem yok tamamen karakter hatta arkadasini kendime benzettim diyebilirim kotu niyetli oldugunu düşünmüyorum bazilari anlatmayi daha az tercih eder mesela cogu kisi alışveriş e yalniz gitmez ama ben bayilirim kendimle kalmayi, bu da onun gibi kimisi daha az ayrinti verir.. cenemin acildigi senin gibi kendime kizdigim da olur ama cogunlukla paylasmam ben de , mesela burda da öyle herseylerimizi yaziyoruz hatta ozeniyorum bazen problemlerinizi falan yaziuosunuz ama ben yazamam mesela icimde yasarim :) uzattım biraz ama oyle iste kuzucan :)

Ha bi de benim.uzun adet döngüsü klomen falan dinlemedi 32 de oldum senin kacinci gun bugun

amin canımm çok sağol güzel duaların için gelecek inşallah bebişimiz ....kız bacım bu aralar gelseydi iyiydi ama ya fındık zama geliyor hamile kalsaydım fındık toplamaktan kurtulurdum

:):):) kiz ne fenasinnnn bak wuslt kv baktiii oyle geldi belki hareket berekettir findiktan sonra gelir nasip:) benim 3 gun bebegimi hissettim tekmelerini 4 gundur hareket yoknormal mi bilmiyorum

sancım var ama henüz kırmızılar gelmedi....of bende öyle olmak istiyorum artık içim dışım bir olayını abartıyorum galiba tamam sorun değil belki ona deediklerimi kimseye söylemez kuyu gibidir ama o anlatmazken benim anlatmam da zoruma gidiyo kendime engel olmam lazım ....bişi anlatmazsam sanki saklıyomuşum gibime geliyo hani başka yerden duyarsa üzülür diye hesap ediyorum ....ama o söylemiyo ben duyunca üzülüyorum niye benden sakladı diye....tuhaf bi insanım galiba

Ha bi de benim.uzun adet döngüsü klomen falan dinlemedi 32 de oldum senin kacinci gun bugun
28. gün canım bakalım 31 e kadar bekleyelim o zaman korkuyorum birazda bu klomenden sonra nur topu gibi bebek beklerken kist sahibi olmaktan allah korusun

:):):) kiz ne fenasinnnn bak wuslt kv baktiii oyle geldi belki hareket berekettir findiktan sonra gelir nasip:) benim 3 gun bebegimi hissettim tekmelerini 4 gundur hareket yoknormal mi bilmiyorum
çıkolata ye bakalım meyve suyu iç daha erken emilir......şu meshur arkadaşım hamilelik gecirdi de ona yediriyoduk sonra nts çekiyodu doktor hareketlendiriyomuymuş ne .....anası bigün dinlensin herif hergün çabalamaz erkek millleti fındık da bi pahalı ki bu yıl toplasam iyi olur pay alırım belki :)

Normal canım normal. Aynısı banada oldu. 1haftadır artık hergün oynuyor papatyam Rabbimın izniyle

Cikolatada yedim yok esime baktiricam olmadi yarin bi dr a gorunurum ilahi ya evet pahali payini al tabi emegine karsilikk:):):) zor is findik toplamak :)

Gel sunu persembe yapalim olmazsak cumaya kadar sabredemeyebiliriz.ikimizdede o potansiyel var canim :) :) :) yani yumlarin üstünden ortalama 15gunu devirdik olmamiz lazim ama. Iste canim bizde hic bir sey belli olmuyor biz hormonlari ve olagan duzeni bile bozmayi basarabiliyoruz.evde testler bana bakiyor ben onlara sanirim test bağımlılık yapiyor

B
UOTE="arsinli, post: 41029276, member: 441582"]sancım var ama henüz kırmızılar gelmedi....of bende öyle olmak istiyorum artık içim dışım bir olayını abartıyorum galiba tamam sorun değil belki ona deediklerimi kimseye söylemez kuyu gibidir ama o anlatmazken benim anlatmam da zoruma gidiyo kendime engel olmam lazım ....bişi anlatmazsam sanki saklıyomuşum gibime geliyo hani başka yerden duyarsa üzülür diye hesap ediyorum ....ama o söylemiyo ben duyunca üzülüyorum niye benden sakladı diye....tuhaf bi insanım galiba[/QUOTE]
Bende senin gibiyim canim.herkesi kendim gibi zannedip hemen paylasirim.sonra insanlarin oyle olmadigini gordukce de kendime kizar bir daha paylasmayacagim derim ama nafile.sanirim biz işin kurtlugunu bilmiyoruz olduğumuz gibiyiz iste nasilsak o.

Canımsın Allah razı olsun canım inşallah kabul olur ve benim için ne dilediysen rabbim sana da verir beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam rabbim de senin güzel yüzünü güldürsün inşallah

Kizlar ben hiv yumurta haslanmasini yemem kokusundan tiksinirim bu hafta tedim yumurtaliklar tembel diye ben yedigime gore sizde yersiniz kokusuna dayanamadigim bisey ilac niyetine yedim siz hamis anneler bebeginiz icin yimeye calisin :):)
abla ben deli gibi yumurta yiyorum yaaa benim yumurtlalıkların coşamsı lazım o zmaan

ablacım ne okyorsn senn o 7000 dediğin tesbihe başladım bende alllah kabul etsin inşallah

Amin kuzucum hepimizin duaları kabul olur inşallah :) maşallah 1 yumoşun iyiymiş canım inşallah diğerleri de büyür yetişir ve Şansın artar

Siyah00 ben garanti vermim çünkü sancım cok yarın bile seni yalnız bırakabilirim ama olmazsak cuma günü mübarek gün cumaya kadar sıkalım dişimizi......biz ne olacaz böyle en sonunda herkesle iletişimi koparıp dört duvar arasından cıkmıycam ...böylelikle kimseye bişi anlatmamış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…