Anammm5 gun nasil sabrettin yarin bi test yap derimCnm adet gunum 5 gun falan gecti ve hicbir belirti falanda yok sadece asiri derecede ates var ve yemekten once sobra mide bulantisi oluyor ya
EVT canım diğer aya kaldı umutlarr hayırlısı ALALHtann....iyi geceler canım......iyi gceler umudumuz dıger aya hayırlısıyla gelır ınsallah bebısler
Geçmiş olsun canım.. Ne güzel tedaviye başlamışsın.. İnşaAllah sonuçları da güzel olcak.. Sonra da tosuncuk gelcekİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bugün doktora gittim ve PKO tescillenditoparlanmaya çalışıyorum. Doktor hamile kalmaya engel değil dedi. Ailemde şeker hastası olduğu için bunun etkisi olabilir dedi. İnsülin düzenleyici glucophage verdi. Kandaki fazla şeker yumurtalıkları fazla ve niteliksiz çalıştırdığı için lh düzene girer dedi. Ve 1tane pkoya iyi gelen inofolic yazdı folik asit. Kendimi toplayıp ilaçlarımı düzenli kullanıcam. İnsülin düzenleyici ilaçtan sonra baya netice alan var. 2ay sonra da eşim sperm testi verecek. Dualarınızı bekliyorum. Allah inş en kısa zamanda bize de anne olmayı nasip eder.
Geçmiş olsun canım.. Ne güzel tedaviye başlamışsın.. İnşaAllah sonuçları da güzel olcak.. Sonra da tosuncuk gelcek
Jasmin 2. Mesajı yanlış alıntıladım k.bkma :)Geçmiş olsun canım.. Ne güzel tedaviye başlamışsın.. İnşaAllah sonuçları da güzel olcak.. Sonra da tosuncuk gelcek
hadi insallah guzel haberlerini brkliyoruz canimBenim bat gecikti mide bulantim ve atesim 3 gundur ayni hic gecmiyor umuda kapilmakta istemiyom bilmiyorum ya
Bu belirtiler ona isareytir bide degilse cok uzulurum yahadi insallah guzel haberlerini brkliyoruz canim
Bu belirtiler ona isareytir bide degilse cok uzulurum yahadi insallah guzel haberlerini brkliyoruz canim
canımm ben ılerı derece pkoyum 2 kımyasal ıkı normal gebelık yasadım kesınlıkle engel degıl sen o dedıklerını yap drun duzene gırer kendılıgınden de olur merak etmeİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bugün doktora gittim ve PKO tescillenditoparlanmaya çalışıyorum. Doktor hamile kalmaya engel değil dedi. Ailemde şeker hastası olduğu için bunun etkisi olabilir dedi. İnsülin düzenleyici glucophage verdi. Kandaki fazla şeker yumurtalıkları fazla ve niteliksiz çalıştırdığı için lh düzene girer dedi. Ve 1tane pkoya iyi gelen inofolic yazdı folik asit. Kendimi toplayıp ilaçlarımı düzenli kullanıcam. İnsülin düzenleyici ilaçtan sonra baya netice alan var. 2ay sonra da eşim sperm testi verecek. Dualarınızı bekliyorum. Allah inş en kısa zamanda bize de anne olmayı nasip eder.
Canim eger bebek olmazsa ates adetten bir gun once dusuyor duzenli adet oluyorsan ve atesin dusmuyorsa kan testi yaptir derimArkadaslar benim atesim hala var dusmuyor ne yapacagim ndn olabilir yardimci olabilirmisiniz
Cnm adet gunum 5 gun falan gecti ve hicbir belirti falanda yok sadece asiri derecede ates var ve yemekten once sobra mide bulantisi oluyor ya
Uzulmeyelim canim sabirla devam edecegiz elbet geleceklerkızlar iyigecelerr ben adet olduumm ..hayırlısı bakalım diğer aya kaldı ümitler...
merak etme olucak :)EVT canım diğer aya kaldı umutlarr hayırlısı ALALHtann....iyi geceler canım......
Begeniyom am ck bulaniyo ins hamisimdir ya havalara ucarim ozamanCanim eger bebek olmazsa ates adetten bir gun once dusuyor duzenli adet oluyorsan ve atesin dusmuyorsa kan testi yaptir derim
Canim belirti olmadan hamile olanda cok hem mide bulantisini begenmiyormusun :)
Merhabalar ; molar gebelik döllenme sırasında oluşan genetik hata sonucunda oluşur.Bir sonraki gebelikte yeniden tekrarlama riskı mevcuttur. Bu nedenle array cgh metodu kullanarak genetık taramalı tup bebek yapmak en garantili yontem olmaktadır. Bu yontem ıle her bır yumurta içine 1 sperm mıkroenjeksıyonu sonrasında oluısan embrıolara genetık ayıklama yaparak saglam embrıoyu bularak anne rahmıne transfer etmek dogru bir yol olur. Bol şans dilerim.
hanfendi bak burdan bir doktorun soruma karşı verdiği cevap çok şükür en net cevabı aldım çarşambada doktora gideceğim ya bunu soracağım o ne diyecek bakalım...aklında bulunsun bu vermiş olduğu bilgi....
Canim bosver yaptrma ultrasonda olcumleri yapilsin yeter detayli ultrasonda mecburi herseyine bakiliyor zaten Rabbim bebislerimizi hayirlisiyla sihhatiyle kucagimiza almayi nasip etsin aminnnnPeki canim karışmayayim doktorun işine... Ne yapalim...takmam yani Rabbimden ne gelirse , Ona inancımız tam şükür... Ama bunda hata payı da yüksek olunca insan endişe ediyor... :)
İnş canım inş Allah annelik duygularını Allah bize ne nasip eder.
Bat larımız aynıymış canım bende hüzünlü hüzünlü bekliyorum
Baska bisey olmasinda iri olsun tombik olsun tosunum anasi yesin onuuucanim benim. biz de 9. hafta gittigimizde 5-6 gun onde cikmisti. bunun bir kac sebebi olabilir. ilk olarak anne veya babadan biri uzun veya iri kalipliysa cocuk da buyuk olabilir. hafta hesabini boyuna gorre yapiyorlar. benim esim baya kaliplidir mesela. veya ilk zamanlarda vucudu el vermistir hizli bir buyume gecirmistir, zamanla normal hizda ilerleyebilir. bunlar gayet normal seyler. icin rahat olsun merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?