2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cnm adet gunum 5 gun falan gecti ve hicbir belirti falanda yok sadece asiri derecede ates var ve yemekten once sobra mide bulantisi oluyor ya
Anammm5 gun nasil sabrettin yarin bi test yap derim belirtilere cok takilma herkeste ayni olmuyor.sag gosterip sol vuruyor belirtiler

Geçmiş olsun canım.. Ne güzel tedaviye başlamışsın.. İnşaAllah sonuçları da güzel olcak.. Sonra da tosuncuk gelcek

QUOTE="elisa__, post: 37722622, member: 599550"]iyi geceler kızlar[/QUOTE]
İyi geceler cnm sen adet mi oldun?

canımm ben ılerı derece pkoyum 2 kımyasal ıkı normal gebelık yasadım kesınlıkle engel degıl sen o dedıklerını yap drun duzene gırer kendılıgınden de olur merak etme

Arkadaslar benim atesim hala var dusmuyor ne yapacagim ndn olabilir yardimci olabilirmisiniz
Canim eger bebek olmazsa ates adetten bir gun once dusuyor duzenli adet oluyorsan ve atesin dusmuyorsa kan testi yaptir derim
Cnm adet gunum 5 gun falan gecti ve hicbir belirti falanda yok sadece asiri derecede ates var ve yemekten once sobra mide bulantisi oluyor ya

Canim belirti olmadan hamile olanda cok hem mide bulantisini begenmiyormusun :)

Sera tüp bebekte garanti diyor bu süper ya çok net açıklamış doktor sor bakalım bunu doktora bakalım ne diyecek ne zaman doktora gidiyorsun

Peki canim karışmayayim doktorun işine... Ne yapalim...takmam yani Rabbimden ne gelirse , Ona inancımız tam şükür... Ama bunda hata payı da yüksek olunca insan endişe ediyor... :)
Canim bosver yaptrma ultrasonda olcumleri yapilsin yeter detayli ultrasonda mecburi herseyine bakiliyor zaten Rabbim bebislerimizi hayirlisiyla sihhatiyle kucagimiza almayi nasip etsin aminnnn

Canm bende pikoyym geçen ay öğrendim başta bende şok oldum ama kaderimizde varmış bu çok şükür bende ilaç kullandı yorum şeker için ve kilo vermem lazım 6 kilo kadar şükür konuda başarıyorum ilaçlarında düzenli alıyorum veeeeee sonra gelsin bebiş
İnş canım inş Allah annelik duygularını Allah bize ne nasip eder.

Baska bisey olmasinda iri olsun tombik olsun tosunum anasi yesin onuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…