2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

o huy canım ya bende herşeyimi anlatıveririrm senn gibi kızarm bazen anlatmazsam rahat edemem :) paylaştıkça hafiflerim ama herkes bir değil demekki

Inşallah olmazsin ve insallah bende olmam canim.bekleye bekleye içim şişti:) önceden döngüm 21-24arasiydi beklemek daha kolay oluyordu şimdi 28 e cikti bekle bekle gecmiyor günler. Vallahi canim dört duvara kapalı kalmaya bile hasret oluyorum bazen ben.öyle anlar oluyor ki kimseyle ne konusmak ne de kalabalik görmek istiyorum.cunku beynimdeki sorularla yeterince kalabalik oluyorum .ama maalesef insanlarla dolu sürekli kalabaligin içinde sürekli konusmak zorunda oldugum bir işim var.bir de üstüne paylaşmamayi sectigim zaman icimde patliyor sanki her sey.Allahtan burasi var.bu konuyu (bebek konusu )her yerde paylasamiyoruz burda birbirimize icimizi dokuyoruz cok sukur ki.

o huy canım ya bende herşeyimi anlatıveririrm senn gibi kızarm bazen anlatmazsam rahat edemem :) paylaştıkça hafiflerim ama herkes bir değil demekki
Mutlu olsam da mutsuz olsamda hemen paylasirim. Insan ne kadar degismeye calissa da bu pek mümkün olmuyor .amannnn bizde boyleyiz ne yapalim :)

28 iyi yine bende bi ara 35 i bulmuştu stresten ama o yüzden tam günü kestiremiyorum bu arada ne iş yapıyorsun konuşmayı severim de iş olunca adam sıkılıyo günde en az 70 çağrı aldığım da eve geldiğimde hiç konuşasım gelmiyodu eşim rahat etmişti bi ara

o huyumdan vaz geçmem lazım ...az önce eşime anlatıyorumda diyoki huylu huyunu ancak ölünce bırakırmış .....benden kurtulmaya calışıyo heralde

o huyumdan vaz geçmem lazım ...az önce eşime anlatıyorumda diyoki huylu huyunu ancak ölünce bırakırmış .....benden kurtulmaya calışıyo heralde
ay güldürdün akşam akşam :) vazgeçilmez eşin haklı karar alırım ben bişey olur anlatmıcam diye yine anlatrm.napalım hayat paylaşınca güzel lalalalalala :)))))

Canımsın Allah razı olsun canım inşallah kabul olur ve benim için ne dilediysen rabbim sana da verir beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam rabbim de senin güzel yüzünü güldürsün inşallah
Amin inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :):)

ablacım ne okyorsn senn o 7000 dediğin tesbihe başladım bende alllah kabul etsin inşallah
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

Canim benimm rabbimiz inşallah nasip etsin dualarim hepimiz için gergun bir isime niyetlenip tum isteyenlete bagislayacagim sanada en yakin zamanda cekecegim fırsatı buldukca buyuk kizimada cektiriyorum allahim kabul etsin inşallah

Ben catlarim senden haber alamazsam inşallah rabbimiz once karnina sonra kucagins minigini nasip etsin inşallah

rabbim kabul etsin ablam senin kalbin öyle güzelki. bende başladım sen yazınca vesile oldun benimde okumama allah razı olsun inşallah hepimz hamiş oluruz :)

İnşallah kaygılım yaaaa... hele bi cuma günü görelim minik sıpayı sonra bi de kalp atımı ardından planlamalar başlar sıkı sıkı... kilo durumu ne sende

Anladım kuzum tek olsun bizimle olsun ama artar sayı bence... ben de bu ay geç yumurtlamıştım akıntım 16 da geldi o gün ilişki oldu sonra daha da olmadı ama nasip işte tuttu... İnşallah seninde minik yola çıktı geliyor... Ben gün sayıyorum resmen... Cuma doktor kontrolüm var hayırlı haberler alırım inşallah...

*FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa okur,Mevladan hacetini isterse gelecek cumartesiye kadar dileğine kavuşur inşallah.ben bir cumartesi okudum öbür cumartesiye kadar o hafta içinde yumurtlamam olmuş hamilekalmıştım.Buduanın gücüne çokinanıyorum.

Kizlar ben bunu eyerki adet olursam olurum muhtemelen bunu okuyacagim biz dileyelim rabbimiz inşallah nasip eder

İnşallah kaygılım yaaaa... hele bi cuma günü görelim minik sıpayı sonra bi de kalp atımı ardından planlamalar başlar sıkı sıkı... kilo durumu ne sende
canım inşallah kalp atışını herseyı görürsün cuma değer 15 bin geçince gözüküyo senin deger uçmuştur :)
ama devlette karından bakarsa belki duyulmaz benm 6+2 de duyduk ama vajinal baktı..

Bankada calisiyorum canim.eve geldigimde kendimden gecmis oluyorum.zaten diyorum bu streste cocuk nasil olacak diye.bazen bende saatlerce susuyorum evde yorgunluktan.esimde cok konusmayi seven biri degil evde sessizlik hakim oluyor o gunler :) amannnn döngüler uzadikca streste artıyor.28 uzun geliyor bana 30 lari aşarsa ben beklemekten bir hal olurum artik.belirsizlige hic tahammulum yok normalde neyse hemen sonuçlansin isterim ama istemekle olmuyor bu isler tabi :) adet olunca hem bebisin olmadigina uzuluyorum hemde yeni ayda yeni belirsizlikler olacak diye.Allah sonumuzu hayir etsin canım. Bu ay adet olursam klomen felan kullanmak istemiyorum bu ay kendi haline birakacagim.dr uma da gitmeyecegim sadece ovu testi yaparim o kadar.

Insallah cuma günü miniginin kalp atışını duyacaksin canim benim.pıt pıtlarin haberini sabirsizlikla bekliyorum :)

Mogisss hamilemisin hayirli olsun canim benim cok sevindim Allah hayirli sagliklo evlat versin banada dua edersen cok mitlu olurum ♡♡♡
oooo hemşom Allah razı olsun dua etmez miyim..... Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve topiğin tüm hatunlarına AMİN..... Sen nasılsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…