Kuzum buna farklılıklar olarak bak.... Ama bu duruma canının sıkıldığını belki bi küçük belli edebilirsin... Baktın anlamıyor sende onun gibi davran ne kadar ince ince almaya çalışsa da sen verme... Belki anlar.... Kıyamam sana sıkma bunun için de canınıkızlar ya canım cok sıkkın ....benim bu şehirde üniverteden bi arkadaşım var hani en yakın arkadaşım diyelim sürekli birbirimize gidip geliriz her ihtiyacı olduğunda yanındayım ben çalışmıyorum biliyosunuz zaten çağrı merkezi maceramı o yüzden her ıh dediğinde ben koşa koşa yardımına giderim isteyerekde gidiyorum zorla değil yani o çalışıyo malum benim bişiye ihtiyacım olsa gelemiyo tamam burasını normal karşılıyorum.....sonra benim huyum kötü galiba ya yakın olduğumuz için maddi konulardan tutun manevi konulara kadar herşeyi az çok üzülsem onu az çok sevinsem ne varsa ona anlatırım dertleşiriz konuşuruz.....ama bunun başına ufak olsun büyük olsun sevinçmiş üzüntüymüş aklınıza ne gelirse gelsin bana anlatmıyo yani anlatıyoda ya o mesele cözüme kavuşmuş üstünden zaman gecmiştir...yada benim gibi ayrıntısını anlatmıyo ya ben kendime nasıl engel olacam bilmiyorum....bazan onun böyle yaptığını görünce bende bişi anlatmıycam diyorum ama nasıl oluyosa o zaman da ince ince herşeyi soruyo bi şekilde bende cenemi tutamıyorum konuşuyorum...of of sinirleniyorum kendime en basitinden örnek verim abimin düğünü vardı ben ne giycem ne alacam takı olarak ne takacama kadar herşeyi ulu orta anlatmış sormuş danımışımdır.....bugünlerde onunda abisinin düğünü var ama düğünün olacağını anneannesinden takı takmayacanı bulaşık makinesi alacağını bi başkasından tesadüfen öğreniyorum ben boş boğaz bi insan mıyım sizce yoksa olması gereken arkadaşım gibi olmak mı offf böle işteokuyanlara şimdiden teşekkür ederim bayağı uzun oldu
Kaygılı yine kaygılanmaya başlamış.... bacım merak etme kuzum paşamız annesini üzmez ama anne stres yaparsa herkesi üzer:):):) kiz ne fenasinnnn bak wuslt kv baktiii oyle geldi belki hareket berekettir findiktan sonra gelir nasip:) benim 3 gun bebegimi hissettim tekmelerini 4 gundur hareket yoknormal mi bilmiyorum
kuzum ben cuma pazartesi arası istanbuldayım aöf finalleri dolayısyla o yüzden özeldeki doktoruma randevu aldım ama alttan baktırmam... cuma 6+0 olucaz... değere bakarsak geçen cuma 3136 idi 3200 diyelim düz hesap... bu cuma 25.000-30.000 lerde olması gerekir... bilmiyorum yaaa umarım görürüz canımcanım inşallah kalp atışını herseyı görürsün cuma değer 15 bin geçince gözüküyo senin deger uçmuştur :)
ama devlette karından bakarsa belki duyulmaz benm 6+2 de duyduk ama vajinal baktı..
inşallah balım inşallah gerçi kalp için erken olabilir diye düşünüyorum ama kısmetInsallah cuma günü miniginin kalp atışını duyacaksin canim benim.pıt pıtlarin haberini sabirsizlikla bekliyorum :)
Canim bende senin gibiydim o haftalarda üst üste hissedeyim sonra hissetmeyince korkuyordum. Ben okumuştum ki bazen üst üste hareket edermiş bu haftalarda bazen de etmediği de olurmuş. Ama doktor 20. Haftadan sonra hergün hissedersin demişti. Elhamdulillah öyle de oldu. Yine de için rahat edecekse git bir bebisini gör:):):) kiz ne fenasinnnn bak wuslt kv baktiii oyle geldi belki hareket berekettir findiktan sonra gelir nasip:) benim 3 gun bebegimi hissettim tekmelerini 4 gundur hareket yoknormal mi bilmiyorum
Allah hepimizden razi olsun hemsomm insallah dualarin kabul olur canim.. benimde e2 yuksek onun dusmesini bekliyorumki tup bebege baslayayimoooo hemşom Allah razı olsun dua etmez miyim..... Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve topiğin tüm hatunlarına AMİN..... Sen nasılsın kuzum
Gunaydinnn canım. Kavusma günü desene bugün. Kontrol sonrasi hayirli haberlerini bekliyoruz.Günaydın canlar açılışı ben yapayım bugün :) kızımla kavuşma günümüz bugün kontrolüm var bir aydır görmüyorum bakalım doktor teyzemiz neler diyecek :) rüyamda da ultrasonda gördüm bugün :)
İnşallah duserde biran once baslarsin tedavine hayirlisi olsun hakkında canim benim inşallah guzel haberler gelecek senden rabbimiz once karnindasonrada kucağında nasip etsin canım benim amin inşallahAllah hepimizden razi olsun hemsomm insallah dualarin kabul olur canim.. benimde e2 yuksek onun dusmesini bekliyorumki tup bebege baslayayim
Canim benim allahim kabul etsin inşallah cektim bitirdim ustunede salavst cektim 100 tane peygamber efendimiz inşallah ulastirir inşallah da senden guzel habet aliriz rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah allahim kabul etsinablam bnim icin mi okuyosun :) sen ne guzel bi insansin Allah razi olsun dualarin kabul olur insallah :) bende her duamda ismini soyluyorum hayirli saglikli evlatlarimiz olsun :) cok mutlu ettin beni coooooook
Amin amin insallah canim Rabbim el acip dua eden biz kullarinin duasini kabul eder insallah .İnşallah duserde biran once baslarsin tedavine hayirlisi olsun hakkında canim benim inşallah guzel haberler gelecek senden rabbimiz once karnindasonrada kucağında nasip etsin canım benim amin inşallah
Canim benimm bugün senin için okuyorum allahim kabul etsin inşallah tum isteyrnlere nasip olsun hayirlisiylaİns ablacm burdaki herkes hamiş ckar sevinclerimiz daha cok olur
sende nasıl durumlar canım_?@arsinli CANIM VAR MI GELEN GİDEN ?
Bugun bat günü 28.gün henuz gelen giden yok belirtide yok gibi canim.sende nasıl durumlar canım_?
Rabbim sana çifter versin o zaman hayırlı sağlıklı salih olsunlar bi kere de iki tane olsunlarAllah hepimizden razi olsun hemsomm insallah dualarin kabul olur canim.. benimde e2 yuksek onun dusmesini bekliyorumki tup bebege baslayayim
Maaşallah Esma kızımıza güzel güzel büyümüşKızlar biz doktordan geldik esma'm 740 gr olmuş maşallah 24+1 olmusuz şeker yüklemesi de yaptırdık sonuçlar iyi gelir inşallah
Gözün aydın canım benim inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsınslm kızlar uzun zamandır giremiyodum biraz uzak kalayım kafamdan atayım derken hiç beklemediğim anda hamile kaldım az önce test yaptım pozitif şimdi kana gidicem inşallah o da güzel çıkar nolur bana dua edin... bu arada @betiboop sende hamilesin sanırım çok sevindim allahım kucağına almayıda nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?