2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aa maşallah çok sevindim evet ben de hamileyim cok şuükür hadı bakalım kan değerin güzel çıkar inşallah

Sağol kuzum evet geçen hafta öğrendim Rabbim nasip etti nihayet... Testin çok güzel... benimki bundan çok daha koyuydu ve değer 894 çıkmıştı... senin de en az bi 400 ün var bence
ayy cok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah... değerimin kaçın üstünde çıkması lazım normal olabilmesi için

Ahh canim benim cokk sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahdesene donusun muhtesem oldu

Canim inşallah hamis haberini alinca ben daha çok sevinecegim rabbimiz dualarimizi kabul etsin inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin.. hayirli haberler insallah senden gelir :)
Insallah ablam hpimiz hyirli haber verelim cokcokcok sevinelim :)
Amin kuzucum hepimizin duaları kabul olur inşallah :) maşallah 1 yumoşun iyiymiş canım inşallah diğerleri de büyür yetişir ve Şansın artar
O yumos bgn dahada buyumus ve ignemi oldum dr calismalari birakmayin digetleide catlayabilupir dedi bakalim bitanesi catlayip tutsun da baska bisi istemiyorm :)
senin kontrol sonucunu merkla bekliyorum hemm bebisi hem kalp atisini duyarsin bence senin tospa sessiz sedasiz hizli ilerliyo mogisim :) ben bugun kontrole gittim soldaki yumum iyice buyums cm soylemedi bende sormayi unuttum calismalari aksatmayin digerleride ctlayabilir dedi bakalim gorcez adetim gelecekmis gibi kasiklarm agriyo bide gaz sancisi gibi.11de vuruldm aksam 11de iliski ertesi gun iliski dedi 3 gun yapicz cunku c.tesi aksami esim sehirdisinda olacak pazar yine devam ederiz gunasiri :)

Kafayi bozdum zaten oldum olcagim diye. Beyaz krem gibi akıntım var ama canim. =geçen hafta da olmustu gecmisti bugün yine basladi.ayy gelmesin yaaaaaaa .istemiyorum kirmizilari :)
Canim benim inşallah da gelmesin hayirlisiyla inşallah hamissindir canim benim heycanla hamis haberini bekliyoruz:):):) allahim guzel allahim inşallah nasip etmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…