İnşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh gelmez o gelemiyesiceler de yumuk bi bebiş gelirBugun bat günü 28.gün henuz gelen giden yok belirtide yok gibi canim.
inşallah canım çok tşk ederim sizler cok yardımcı oldunuz bana allah razı olsun... bu arada buda testim var demi ben hayal görmüyorumGözün aydın canım benim inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın
aaa mogami sende hamilesin ya şimdi farkettim oleeeyyyy :)Gözün aydın canım benim inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın
Sağol kuzum evet geçen hafta öğrendim Rabbim nasip etti nihayet... Testin çok güzel... benimki bundan çok daha koyuydu ve değer 894 çıkmıştı... senin de en az bi 400 ün var benceaaa mogami sende hamilesin ya şimdi farkettim oleeeyyyy :)
aa maşallah çok sevindim evet ben de hamileyim cok şuükür hadı bakalım kan değerin güzel çıkar inşallahslm kızlar uzun zamandır giremiyodum biraz uzak kalayım kafamdan atayım derken hiç beklemediğim anda hamile kaldım az önce test yaptım pozitif şimdi kana gidicem inşallah o da güzel çıkar nolur bana dua edin... bu arada @betiboop sende hamilesin sanırım çok sevindim allahım kucağına almayıda nasip eder inşallah
gayet belirgin bi şekilde var tebrikler tekrarinşallah canım çok tşk ederim sizler cok yardımcı oldunuz bana allah razı olsun... bu arada buda testim var demi ben hayal görmüyorum
kız mogiş senin minnoş bizim tanışma yıldönümümüzde doğuyomuşSağol kuzum evet geçen hafta öğrendim Rabbim nasip etti nihayet... Testin çok güzel... benimki bundan çok daha koyuydu ve değer 894 çıkmıştı... senin de en az bi 400 ün var bence
ayy cok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah... değerimin kaçın üstünde çıkması lazım normal olabilmesi içinSağol kuzum evet geçen hafta öğrendim Rabbim nasip etti nihayet... Testin çok güzel... benimki bundan çok daha koyuydu ve değer 894 çıkmıştı... senin de en az bi 400 ün var bence
5 ve üzeri :) senin 300 400 var en azayy cok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah... değerimin kaçın üstünde çıkması lazım normal olabilmesi için
Ahh canim benim cokk sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahslm kızlar uzun zamandır giremiyodum biraz uzak kalayım kafamdan atayım derken hiç beklemediğim anda hamile kaldım az önce test yaptım pozitif şimdi kana gidicem inşallah o da güzel çıkar nolur bana dua edin... bu arada @betiboop sende hamilesin sanırım çok sevindim allahım kucağına almayıda nasip eder inşallah
o da iyi canım sessizce gelsin bebişin inşallahBugun bat günü 28.gün henuz gelen giden yok belirtide yok gibi canim.
inşallah canım çok tşkleraa maşallah çok sevindim evet ben de hamileyim cok şuükür hadı bakalım kan değerin güzel çıkar inşallah
amin canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAhh canim benim cokk sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahdesene donusun muhtesem oldu
Cok saol ablacm bnde senin icin dua ediyorum hep aklma o güzel yüzün gelio ins rabbim sanada senin gbi güzel bi evlat verir tekrardanCanim benimm bugün senin için okuyorum allahim kabul etsin inşallah tum isteyrnlere nasip olsun hayirlisiyla
Insallah ablam hpimiz hyirli haber verelim cokcokcok sevinelim :)Canim inşallah hamis haberini alinca ben daha çok sevinecegim rabbimiz dualarimizi kabul etsin inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin.. hayirli haberler insallah senden gelir :)
O yumos bgn dahada buyumus ve ignemi oldum dr calismalari birakmayin digetleide catlayabilupir dedi bakalim bitanesi catlayip tutsun da baska bisi istemiyorm :)Amin kuzucum hepimizin duaları kabul olur inşallah :) maşallah 1 yumoşun iyiymiş canım inşallah diğerleri de büyür yetişir ve Şansın artar
senin kontrol sonucunu merkla bekliyorum hemm bebisi hem kalp atisini duyarsin bence senin tospa sessiz sedasiz hizli ilerliyo mogisim :) ben bugun kontrole gittim soldaki yumum iyice buyums cm soylemedi bende sormayi unuttum calismalari aksatmayin digerleride ctlayabilir dedi bakalim gorcez adetim gelecekmis gibi kasiklarm agriyo bide gaz sancisi gibi.11de vuruldm aksam 11de iliski ertesi gun iliski dedi 3 gun yapicz cunku c.tesi aksami esim sehirdisinda olacak pazar yine devam ederiz gunasiri :)Anladım kuzum tek olsun bizimle olsun ama artar sayı bence... ben de bu ay geç yumurtlamıştım akıntım 16 da geldi o gün ilişki oldu sonra daha da olmadı ama nasip işte tuttu... İnşallah seninde minik yola çıktı geliyor... Ben gün sayıyorum resmen... Cuma doktor kontrolüm var hayırlı haberler alırım inşallah...
INSALLAH CANIMMM .İnşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh gelmez o gelemiyesiceler de yumuk bi bebiş gelir
Insallahhhhh canım. Tedirgin bir sekilde bekliyorum.İnşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh gelmez o gelemiyesiceler de yumuk bi bebiş gelir
Olmaz miii bildigin cizgi var canim. Adetin gecmis miydiinşallah canım çok tşk ederim sizler cok yardımcı oldunuz bana allah razı olsun... bu arada buda testim var demi ben hayal görmüyorum
Kafayi bozdum zaten oldum olcagim diye. Beyaz krem gibi akıntım var ama canim. =geçen hafta da olmustu gecmisti bugün yine basladi.ayy gelmesin yaaaaaaa .istemiyorum kirmizilari :)o da iyi canım sessizce gelsin bebişin inşallah
Canim benim inşallah da gelmesin hayirlisiyla inşallah hamissindir canim benim heycanla hamis haberini bekliyoruz:):):) allahim guzel allahim inşallah nasip etmistirKafayi bozdum zaten oldum olcagim diye. Beyaz krem gibi akıntım var ama canim. =geçen hafta da olmustu gecmisti bugün yine basladi.ayy gelmesin yaaaaaaa .istemiyorum kirmizilari :)
adetim 6 gün falan geçmişti canım az önce kan verdim sonucunu bekliyorum bakalım inş güzel bi sonuç alırımOlmaz miii bildigin cizgi var canim. Adetin gecmis miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?